Wat moet ik kopen bij de Toko?

Het woord ‘toko’ is een ander woord voor ‘winkel’, maar als iemand het heeft over dé Toko dan weet ik meteen: het gaat hier om een Aziatische supermarkt. Als Indisch meisje is dit voor mij heel vanzelfsprekend, maar ik weet dat er mensen zijn die nog nooit van een Toko hebben gehoord, omdat er bij hen in de buurt geen eentje is, bijvoorbeeld. Ook weet ik dat er mensen zijn die nooit een stap in een Toko hebben gezet, maar eigenlijk wel benieuwd zijn wat er dan zoal te halen valt.

Daarom heb ik vandaag voor jullie een Toko Shoplog in de planning staan. In deze video laat ik zie wat ik zelf zoal koop als ik een bezoekje breng aan de Toko. Nu kom ik daar niet dagelijks, zelfs niet wekelijks, dus als ik er ben kijk ik altijd weer mijn ogen uit. Ik vind het geweldig om lekker lang te snuffelen en alles te bekijken, elke keer ontdek ik weer wat nieuws.

Bij de Toko kun je terecht voor al je Aziatische boodschappen. Natuurlijk is er bij een ‘normale’ supermarkt ook veel te vinden in het Aziatische schap, maar bepaalde specifieke kruiden, specerijen, boemboe’s of groenten vind je alleen bij de Toko. Ook hebben ze hier veel ingrediënten voor sushi, een ontiegelijk grote keuze in sambals en bamisoepen, kun je grootverpakkingen rijst inslaan (voor de liefhebber) en vind je er in de diepvries dimsum, krabbenpoten, kippenpoten, vissenkoppen, varkensstaarten.. je kan het zo gek niet bedenken. En in de meeste Toko’s is er zelfs een ‘Amerikaans’ schap met bakmixen, drankjes en ontbijtgranen.

Goed, het moge duidelijk zijn, ik ben dol op de Toko! Ik kan jullie zeker eens aanraden – als je graag Aziatische gerechten maakt, of wilt gaan maken – of als je gewoon lekker wilt snuffelen om langs te gaan. Als je googeld vind je er vast wel eentje bij jou in de buurt.

Vertel eens, wat koop jij altijd bij de Toko dat je mij kunt aanraden? Welke snack of welk gerecht zou ik echt eens moeten maken?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

55 Reacties

 1. 17 september 2015 / donderdag, 17 september 2015

  Leuke video. Ik kom uit zuid korea en ik denk het is bijzonder dat jij hebt veel koreaanse eten gekocht. Ik vind ook zeewer lekker en neoguri. Dat is mijn favoriet!
  Ik geef aanbevelling voor veel soorten thee ook. Natuurlijk dat Nederlands thee zijn lekker maar ik vind groene thee van nederlandse supermarkt niet lekker. Volgens mij is echt andere smaak. Je moet proeven!

 2. 8 augustus 2015 / zaterdag, 8 augustus 2015

  Leuke video Serena! Echt bizar, ik was dus vandaag in de toko. Hier in Amsterdam hebben we een heel goede in Zuid (zullen er natuurlijk heel veel zijn) maar deze heet de Meidi-ya store. Ik kwam vandaag thuis met teriyaki saus, soja saus, authentieke groene thee (van die blaadjes die je in een thee-ei moet doen) en sesamzaadjes (niet zwart, maar de gewone). Vanavond gelijk de saus geprobeerd en het was erg lekker! Als je eens in Amsterdam bent, raad ik je echt aan daar te gaan kijken!

 3. oom Robert
  8 augustus 2015 / zaterdag, 8 augustus 2015

  In Almere zijn wij gezegend met zoveel toko’s en zovele smakelijke gerechten.
  Toch eerst iets treurigs: Toko Garuda, waar ik altijd kwam is er niet meer omdat de eigenaar (dHr. K..) vorig jaar (2014) plotseling is “heengegaan”. Dank dank K… voor de vele heerlijke gerechten die je voor ons hebt bereid. In het bijzonder de “sambal goreng tempeh (goed geschreven?)” was erg beroemd en in trek en vaak snel uitverkocht.
  Terug naar vandaag: Angie31 bedoelt waarschijnlijk: “Amazing Oriental in Almere” .
  De sambal goreng tempeh ligt er kant en klaar, in plastic bakjes om mee te nemen. Smaakt voortreffelijk – aan te bevelen. Ook in dezelfde bakjes de terih(?) kleine, pittige gebakken visjes. Aanbevelingswaardig. Ik heb nog geen ervaring met zijn kant-en-klare gerechten, maar dat komt echt nog wel.
  Even verderop is ook een grote Toko: Gembira: waar ik al hele lang naar heb lopen zoeken, was daar te koop, nl. het meest goedkope gerecht: “Gereh”. Dit is gedroogde, gezouten vis (ook in diepvries te krijgen). Even door de olie en dan met witte rijst en liefst met zelf ge-oelekte sambal. Maar gekochte sambal oelek of sambal trassi is ook oke.
  Teruggekomen in mijn eigen wijk in Almere, hebben wij ook een Toko: Tiki Taka Toko.
  Ook hier weer: een ruime keuze uit verse en kant-en-klare gerechten. Hun rendang is voortreffelijk alhoewel ik de kokkie op het hart heb gedrukt om meer sambal te gebruiken, anders: koerang pedis!
  Hoofdschuddend ging ze weer terug naar d’r dapoer.

 4. angie31
  7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

  Wij hebben een grote toko in Almere tegenover de primark. Hier haal ik altijd bananenchips, cassavechips, kousenband. Maar meestal kom ik om rotiplaten
  ( soort pannenkoek) te kopen, voor als ik zelf roti heb gemaakt. Oh en die sojassus in blikjes, die is net ff wat sterker van smaak dan de andere.
  Gr. Angie

 5. MiriamH
  7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

  Ik ben gek op de toko. Ik haal er al mijn ingredienten die ik nog heb om kokkie slomo gerechten te maken. En dat doe ik bijna wekelijks. Standaard gaat er sambal badjak, kroepoek en lempers mee, en verder net waar ik zin in heb.
  Ik zie zoveel mensen zeggen, ik weet niet wat ik er mee moet, of het staat er niet in het nederlands op dus koop ik het maar niet. Maar mijn ervaring hier in Zaandam bij toko Gembira is dat ze het superleuk vinden om je te helpen. Ze zijn heel trots op hun producten en lopen met plezier uren met je te struinen. Ik kwam daar voor het eerst volledig blanco binnen, had nog nooit indonesisch gekookt, maar ze helpen me er altijd geweldig leuk! Gewoon vragen dus!!!!

 6. Marjolein
  7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

  Haha, echte pinda ben je – “en dan gewoon lekker eten!” Ik ga zelf altijd naar Oriental in Amsterdam. Mijn vriend en ik zijn beide aziatisch en ook op asianfood. Meestal nemen we een hele doos vol bamisoep mee zodat we weer even vooruit kunnen. Leuk om te zien wat je gekocht hebt en dat je laat zien wat azië te bieden heeft. ?

 7. cynthia
  7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

  Hee, je moet in de toko echt eens op zoek gaan naar Green Crispy peas (merk Green Nut of een ander merk)
  Gefrituurde erwten snack. Verslavend lekker!!!

 8. Marisha
  6 augustus 2015 / donderdag, 6 augustus 2015

  Super leuk dat je hier een filmpje over maakt! Sinds een tijdje probeer ik zelf altijd langs de toko te gaan als ik er eentje tegen kom. Ik vind het heel leuk om rond te neuzen en totale andere producten te kopen dan in de regulieren supermarkt, maar heb weet nooit wat ik dan moet kopen. Ik probeer wel eens wat uit maar als het tegenvalt is het toch zonde van het geld.

  Trouwens, ik moest echt even lachen om 5:25 “Maar er zit ook gewoon heel veel smoak(smaak) aan” hahaha. Kwam hier de Pris uit Utreg weer even naar boven? ;p

 9. Elise Lin
  6 augustus 2015 / donderdag, 6 augustus 2015

  In de toko kun je ook veel glutenvrije producten vinden, als je geen gluten eet vind ik het echt een aanrader. Op de producten staat niet dat ze “glutenvrij” zijn, in theorie kunnen ze dan nog “besmet” zijn met gluten maar ik heb tot nu toe altijd geluk gehad (denk dat het komt omdat er sowieso minder standaard tarwe wordt verwerkt dan in Europa?) Aanraders vind ik rijstemeel, zowel de gewone als de ketan/glutinous rice wat plakrijstemeel is (dit zijn absoluut geen tarwegluten btw!) tapiocameel, geraspte kokos, verse curcuma/koenjit/geelwortel, instant noodle soup (natuurlijk etiket lezen, er is met rijst en er is met bonen) en rijstnoedels. Maar er is nog veel meer. Andere aanraders vind ik de gembersnoepjes (zijn hard, i.t.t. de zachte uit de gezondheidswinkel), jasmijnthee en serviesgoed. Sorry Serena, ik denk dat jij die producten al lang kent (hele mooie kom heb je uitgezocht!) Oja en natuurlijk kokosolie!! Om mee te bakken en voor in je haar 😀

 10. 6 augustus 2015 / donderdag, 6 augustus 2015

  Ik neem altijd voor verse ingrediënten te halen maar zodra ik langs de vitrine kom met vers bereid eten…. dan sla ik roti kukus in en neem ik 2 grote bakken voor avondeten mee met vanalles en nog wat. En ik ben een sucker voor alles wat er schattig uit ziet. Denk aan koala koekjes enzo, zo leuk!
  – X Marloes

 11. 6 augustus 2015 / donderdag, 6 augustus 2015

  Wat een leuke en originele video. Cool dat jij ook dol bent op de toko! Ik ben getrouwd met een Indo en ontkom daardoor vaak niet aan een bezoekje aan de toko. Ik koop er boemboes, lotek en petjel en gemberdrank. Maar eigenlijk laat ik tokobezoekjes liever over aan m’n schoonvader, die maakt de beste soto!

  • Serena
   Auteur
   6 augustus 2015 / donderdag, 6 augustus 2015

   Wat leuk, wist niet dat je een Indo BF had Carlijn! Maar probeer zo vaak mogelijk te helpen in de keuken, echt waar. Hoe fijn als jij straks die soto na kan maken en het recept weer kan doorgeven aan je kinderen? Ik had ook beter moeten opletten vroeger bij mijn oma. Nu is ze er niet meer en moet ik alles zelf beetje gaan uitvinden. Klinkt misschien heel dramatisch, maar jong geleerd is oud gedaan!

   liefs, Serena

   • 6 augustus 2015 / donderdag, 6 augustus 2015

    Heb je helemaal gelijk in. Heb zijn soto al een keer weten na te maken en ook hete vlees (heet dat echt zo of is dat een eigen Indo-benaming?) en sambal goreng boontjes, maar er gaat toch niks boven the real deal 😉 Volgens mij weet jij je goed te redden in de Indo-keuken hoor!

 12. 5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Bij de toko koop ik… Bananenchips, casavechips, spekkoek, dim-sum uit de diepvries (maar dan die kei lekkere), grote garnalen in kilozak, stoommandjes van bamboe, schaaltjes, apart verpakte chopsticks, voedingskleurstof, smaak-essence (zoals vanille en amandel)… Vroeger ook wel heel pure gingseng in kleine flesjes of gekke hello kitty achtige snoepjes. Ohja en goede jasmijnthee. En soms ook chinese kranten (waar je eigenlijk je breekbare waren in moet verpakken). Ohja en kousenband. Zoete aardappelen, cassave… Oh en van die kei lekkere sambal van garnalen. En gedroogd zeewier. Soms ook zakjes miso of een fles sake.

  Misschien moet ik maar op zoek naar een toko in de buurt 😉

 13. Emmalee
  5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  De amazing oriental in Groningen is volgens mij de grootste van NL. Zit vlakbij mijn huis, heel relaxed!

  • 6 augustus 2015 / donderdag, 6 augustus 2015

   Ja die ken ik, Korreweg he?! Eerder ging ik altijd naar Toko Melati.

 14. 5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Niet echt een gerecht of een snack om te maken, maar zo zomers hunker ik altijd naar Tjendol – heerlijke tropische drank van kokosmelk en gula djawa (Javaanse suiker) – XxX

  • 5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

   Oh en ik vergeet helemaal de Emping en/of Emping Blado (notenchips met een pittig suikerlaagje) … volgens mij is Emping als een olijf, dit moet je leren eten!

 15. Petra
  5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Ik haal altijd boemboe’s, gado gado- pindasaus (de lekkerste!) en lontongrijst bij de toko. De rijst zit in zakjes die je ongeveer een uur kookt. Je krijgt dan een soort blok rijst die in plakken kunt snijden. Heerlijk met de pindasaus!

 16. 5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Heerlijk he lekker rond neuzen in de toko. Als ik de tijd heb ga ik graag naar degene in den haag/chinatown en langs de snelweg van delft zat ook een hele grote weet niet of deze er nog zit maar die was echt enorm eerder een groothandel.

 17. Katja
  5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Die tempeh is ook heel goed zelf te maken, met een lekkere marinade. Even krokant bakken en je hebt een simpele, gezonde en megalekkere snack!!

 18. Lola
  5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Leuke video! Ik heb een hele fijne toko om de hoek en kook veel Indonesisch (boemboe’s from scratch enzo) dus ik kom er heel regelmatig. Ik haal er voornamelijk bamisoep, citroengras en salam en pepers en dat soort spul, kruiden en seroendeng (en als ik er rond de lunch ben vaak ook een paar diepvrieslempers voor in de magnetron 😉 ). Ik vind het wel altijd leuk om wat nieuws te proberen dus vaak gaat er ook wel een snack mee die ik niet ken. De laatste keer waren het noedels van zoete aardappels die ik nog niet geprobeerd heb maar waar ik wel heel benieuwd naar ben.
  Aanraders vind ik mogu mogu met perziksmaak (als je die nog niet kende), wokolie van het merk daily (geeft veel meer smaak dan de meeste wokolie’s), en de kimchi bamisoep van yumyum.

  • Lola
   6 augustus 2015 / donderdag, 6 augustus 2015

   Ohja! Hot Ginger Drink van Intra! Zijn zakjes met poeder waar je heet water bij doet en echt een wondermiddel als je ziek bent/het bijna wordt/keelpijn hebt/verkouden bent/alles eigenlijk.
   Het is best wel scherp en niet iedereen zal het even lekker vinden, maar het is het 100% waard. Ik heb het altijd in huis en meestal heb ik het zelfs in m’n tas zitten voor noodgevallen. Zeker een aanrader!

 19. Audrey
  5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Leuke tips!

  Als je van pindakaas houdt: Skippy pindakaas mmm!! Niets Aziatisch aan en veel te duur, en zo lekker dat ik ‘m maar niet meer koop ;). Smaakt veel meer naar pure pinda’s dan de Calvé die ik normaal altijd koop!

  En een zak edamame boontjes uit de vriezer, eet ik me altijd neer aan bij de sushi-restaurants, ook lekker als snackje!

 20. Michelle
  5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Ik ga voornamelijk voor de dikke voorgekookte udon noodles(heerlijke noodles om te bakken of in de soep, hebben ze ook bij de xenos trouwens) en de literflessen kikkoman sojasaus. Zo’n grote fles is veel goedkoper dan die kleine flesjes sojasaus bij de supermarkt. Ook heb ik er wel eens wonton vellen uit de vriezer gehaald. Hier kun je bijvoorbeeld taco cupcakes maken, de wontonvelletjes worden dan een crunchy bakje 🙂

  • M
   5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

   Ah goeie tip! Ga ik daar ook eens voor kijken

 21. 5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Ik kom vrijwel nooit bij de toko.. Alleen als ik loempiavellen nodig heb en gamba’s/ garnalen (als ik zin heb om naar de toko te gaan haha)!

 22. 5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Ik ben zelf Chinees dus ik vind de toko altijd erg leuk. De helft vind ik maar eng, maar ik gavoor gekleurde kroepoek, leuke drankjes en loempia’s haha.

 23. Ashley
  5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Ik ga eigenlijk alleen voor de vietnamese loempiatjes naar de toko haha
  Ik laat me nogal afschrikken door de aziatische teksten. Dan weet ik vaak niet wat het is.

  Even een vraagje over de sambal. Ze hebben mij altijd gezegd (verschillende mensen) dat sambal oelek eigen “rotzooi” is in die zin dat het hoofdzakelijk alleen maar zout is en niet echt sambal zoals het hoort. Het verbaasd me dat je deze dan pakt? (wij hebben hem thuis overigens wel gewoon omdat mijn vriend die lekker vind)

  • Katja
   5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

   Als je sambal in de supermarkt of toko koopt, zullen er altijd meer toevoegingen inzitten dan wanneer je het zelf maakt. Denk aan zout, maar vaak ook suiker, smaakstoffen en conserveermiddelen. Dit heeft niets met deze soort van sambal te maken lijkt me. Wel is dit een van de ‘simpelste’ sambals, ook om zelf te maken.

 24. Eline
  5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Leuke video met allemaal erg lekkere producten 🙂 Ik haal zelf altijd emping belado of inderdaad sponscake heerlijk!
  Vaak wordt wel de term ‘indisch’ verkeerd gebruikt. Indisch betekent dat men is geboren (en getogen) in het oud Nederlands-Indië, het huidige Indonesië. Als ik het goed heb dan zijn wij “de nakomelingen van” de Indische mensen, gewoon half Indonesisch 🙂

  • Serena
   Auteur
   5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

   Indisch wordt ook wel gebruikt voor nakomelingen van Indische mensen en anders noemt men zich ook wel Indo (afkorting van Indo-Europees en tevens als woordgrapje ‘In Nederland Door Opa’). Dat is mij tenminste verteld. Mijn oma heeft altijd gezegd dat je Indisch bent, of niet. Half en kwart Indo kwam in haar vocabulaire niet voor. Mensen die slechts een kwart Indisch bloed hebben kunnen zich wel heel verbonden voelen met de Indische cultuur, en kunnen zich wat mij betreft met recht gewoon Indisch of Indo noemen. Ik vind het ook niet zo belangrijk. Je voelt je Indo of je voelt je niet zo. Maakt mij niet uit hoeveel % er eigenlijk door je aderen stroomt!

   • Akay
    5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

    Dit klop helemaal hoor Serena! Dit hebben mijn opa en oma ons ook geleerd.
    Indo-bloed (Indisch bloed) is simpelweg gemengd bloed; Nederlands met Indonesisch bloed. In welke verhouding doet er niet toe. Half Indo of kwart Indo bestaat niet, je bent Indo of niet haha!
    Ik ben er wel één in ieder geval, net zoveel Indo als dat Serena is. Ook al zijn mijn beide ouders Indo, Serena’s moeder Indo en haar vader belanda (Nederlands).
    Adoeh… zo verwarrend voor de niet-Indo’s, he meis?! Lol

   • Eline
    6 augustus 2015 / donderdag, 6 augustus 2015

    Thanks voor jouw kijk er op 🙂

 25. Syl
  5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Ik ga altijd naar de Toko onder de bioscoop in Den Haag.
  Lekker groot (ook al zit Chinatown de straat erachter haha. In de Chinese supermarkten in Chinatown staan namelijk vaak geen vertalingen op de verpakkingen, dus heb ik geen idee hoe ik het moet bereiden.)
  Ik ga vaak verse tjendol of dawet halen. Ook koop graag spekkoektaart. Verder koop ik daar ook wel eens random dingen die mij aanspreken.

 26. M
  5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Ik koop er haar producten, spekkoek, baka bana, maïzena koekjes,enzovoort

 27. Hanan
  5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Zo leukk!
  Ik ga altyd naar de toko in den haag,beneden bij de stad.
  Ik koop daar mijn oestersaus, sesamolie ,helens ketjap,boemboes, bami,kousenband ,bimi, vegetarische gelatine,sambal badpak, chutney en Amerikaanse bak producten.

  Geweldig om daar te shoppen !

 28. Debby
  5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Ik ben dol op die toko in Almere! Soms heb ik ook s avonds les en dan haal ik daar een lekker broodje of een andere maaltijd, echt heerlijk! Elke keer neem ik weer iets nieuws mee voor thuis om te proberen. Ook mijn moeder is groot fan van deze toko!

 29. Carina
  5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Wij hebben sinds kort ook een toko, maar ik vind het jammer dat je bij veel dingen niet goed kunt zien wat het is of hoe je het klaar moet maken. Daardoor durf ik het vaak niet te kopen. Ik ben wel dol op de diepvriesdumplings 🙂

 30. 5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Ik vind het leuk om in een toko rond te kijken! Ik wil ook wel eens pandan cake proeven!

 31. Veerle
  5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Leuk om te zien! Ik ben precies één keer in de toko geweest om Fortune Cookies te halen :’)

 32. Shinta
  5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Ik ga me binnenkort toch echt wagen aan lemper en bapao’s.. En als ik echt heeeel veel zin heb dan wil ik ook spekkoek gaan maken, zie heel erg tegen uren in de keuken op haha..

  • M
   5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

   Waar woon je mijn kind???
   Spekkoek is heerlijk!

 33. 5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Oh, wat een jaloersmakende video! Ik mis de toko echt ontzettend en het is supermoeilijk om (echte) aziatische producten in Istanbul te vinden. Gelukkig nemen vrienden en familie altijd veel mee uit Nederland en kom ik met boemboe`s en zakken emping en kroepoek om zelf te frituren een heel eind!

 34. 5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Had je dat kokos water bij de Amazing Oriental in Almere gehaald of in de andere Toko die je noemde, en weet je toevallig de prijs nog ervan?

  XO

  • Serena
   Auteur
   5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

   bij Amazing Oriental! De exacte prijs weet ik niet meer, helaas.

 35. 5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Ik ben gek op de toko. Ik kom daar ook voor rijst, bami, sojasauzen, tofu etc.

  • Serena
   Auteur
   5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

   Ze maken die tofu soms ook zelf, helemaal vers he? Op bepaalde dagen heb je dan echt de allerbeste tofu. De Toko aan de Croeselaan in Utrecht doet dat op 2 dagen in de week, dacht ik.

 36. 5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Ik ben nog nooit in een Toko geweest, ik zou er geen weten in de buurt ook.. Maar ik ben echt dol op Aziatisch eten dus als ik er een keer een zie ga ik na jou shoplog zeker binnen kijken!

 37. 5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Oooh ik ben gek op de toko. Het doet me altijd aan mijn reizen door Azië denken. Af en toe ga ik gewoon naar binnen om even dat fijne gevoel weer te krijgen. En dan neem ik een paar Bintangbiertjes mee om het gevoel ook thuis vast te kunnen houden ;)!

 38. Flora
  5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Wij gaan altijd eens in de maand en dan kopen we grote voorraden in, zoals een doos noodles, doos bami, diverse sausen, grote zak rijst en ga zo maar door. De bami met rundvlees is trouwens heerlijk en ook dat ene diepvriesproduct; fish balls. Zeker lekker bij de fondue met o.a. groente en bami.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *