WIN | 100 x Kiehl’s Goodiebag

Kiehl’s is een cosmeticamerk dat van oorsprong is begonnen als apotheek in New York City. Inmiddels is Kiehl’s over de hele wereld bekend en zo ook in Nederland. Ik was al bekend met hun skincareproducten en was dan ook heel benieuwd naar hun nieuwste filiaal, die pas geleden geopend is aan de Kalverstraat, de grootste winkelstraat van Amsterdam.

Vorige week bezocht ik eindelijk hun nieuwe Flagshipstore waar ik uitgebreid skincare advies kreeg van Moniek. Ik ben echt heel goed geholpen en ging naar huis met een aantal nieuwe producten die ik nu aan het testen ben.

kiehl's kalverstraat amsterdam - 1Maar, voor jullie heb ik ook superleuk nieuws! Om de opening van de nieuwe Kiehl’s Flagshipstore te vieren mag ik maar liefst 100 Kiehl’s Goodiebags weggeven aan mijn bezoekers. De goodiebags zijn gevuld met de 4 bestsellers en échte Kiehl’s klassiekers;

– Ultra Facial Cleanser (30 ml)
– Ultra Facial Cream (7 ml)
– Midnight Recovery Concentrate (4 ml)
– Creme de Corps (30 ml)

kiehl's kalverstraat amsterdam - 5Deze producten zijn meteen een goede kennismaking met het merk, mocht je nog niet bekend zijn met Kiehl’s. Met deze luxe samples kun je namelijk zo’n goede maand tot anderhalve maand vooruit. Zelf gebruik ik het Midnight Recovery Concentrate, het maakt mijn huid zo heerlijk zacht!

Maar goed, wat moet je doen om kans te maken op 1 van de 100 Kiehl’s Goodiebags? Op Instagram heb ik een foto gepost van deze producten. Like deze foto en bezoek de Kiehl’s Flagship Store. De eerste 100 die op de Kalverstraat 94 langskomen en zeggen dat ze er zijn voor de Instagram challenge van Beautylab, én kunnen aantonen dat ze de foto hebben geliked, krijgen de goedgevulde goodiebag mee naar huis.

Let op: de goodiebags worden alleen uitgedeeld in het filiaal aan de Kalverstraat en dus niet in de andere Kiehl’s filialen.

kiehl's kalverstraat amsterdam - 4Ik ben erg benieuwd hoe snel de goodiebags weg zullen zijn! Mocht je vandaag een dagje Amsterdam in de planning hebben, er toevallig langskomen of in de buurt wonen, dan zou ik zeker even langsgaan! Kiehl’s heeft heerlijke producten!

Mocht je meteen van de gelegenheid gebruik willen maken om een personal skincare check in te plannen, dan is een bezoekje aan de store natuurlijk de perfecte combinatie. Je kunt gewoon binnen komen lopen, of plan er eentje (telefonisch) in via 020-7539096.

kiehl's kalverstraat amsterdam - 2Good luck!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

36 Reacties

 1. 9 augustus 2015 / zondag, 9 augustus 2015

  Ochhhh ik lees nu pas wat ik echt moet doen.

 2. 9 augustus 2015 / zondag, 9 augustus 2015

  Ik zou graag meedoen. Vanaf woensdag zijn we weer in Amsterdam. Mijn man woont en werkt er. Zou het niet leuk zijn dat ik hem nu zelf zou kunnen ophalen daar? Jaaaaaaa he :-)

  • Serena
   Auteur
   9 augustus 2015 / zondag, 9 augustus 2015

   Ik weet niet of ze er nog zijn hoor, maar je kunt altijd langs gaan!

 3. 9 augustus 2015 / zondag, 9 augustus 2015

  Hoi Serena

  Ik zou graag mee willen doen maar ik woon er 177km vanaf en ik moet 2:02 rijden.
  Dus geen optie voor mij maar wel echt een leuke winactie het leken mij erg lekkere producten maar goed.

  XXX-Serenaloveeeeer.

 4. Charlot
  7 augustus 2015 / vrijdag, 7 augustus 2015

  Tja, superleuke actie en goede producten, maar ik woon heel ver weg van die winkel ;-(

 5. 6 augustus 2015 / donderdag, 6 augustus 2015

  Wat jammer dat het zo ver ui de buurt is. (260km voor mij), anders was ik heel graag langs gegaan. Lijken me ontzettend fijne producten.

 6. Chiara
  6 augustus 2015 / donderdag, 6 augustus 2015

  Wat een super actie. Zou het echt heel graag uit proberen, aangezien ik bijna nergens tegen kan.. Ik zweer bij Dermalogica, maar het zou ook fijn zijn als ik eens wat anders kan gebruiken.
  Jammer dat ik pas eind Augustus in Amsterdam ben, dan is de actie denk ik allang voorbij.. :(

  Ben benieuwd naar je reviews, wie weet bestel ik dan uiteindelijk alsnog!

 7. Gabriëlle
  6 augustus 2015 / donderdag, 6 augustus 2015

  Hihiiii wat een leuke actie! Jammer dat ik te ver weg woon haha ;p

 8. Emmalee
  5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Ah jammer dat ik helemaal uit ‘t hoge noorden kom. Als ik al zou gaan weet ik niet eens zeker of ik überhaupt kans maak om bij de eerste 100 te zitten, terwijl ik er wel reiskosten aan kwijt zou zijn.

 9. Amy
  5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Wat gaaf dat je dat weg mag geven! Ik ben misschien de enige maar jammer genoeg heb ik geen Instagram en eveneens geen Facebook etc. Maar toch een leuke actie!

 10. Nicky
  5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Voor mij als Belg niet echt haalbaar… Ik ben misschien wel meer kwijt aan brandstof en parking dan de waarde van het pakketje en ik vermoed dat intussen alle pakketjes wel weg zullen zijn…

 11. 5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Leuke actie maar niet echt haalbaar voor een Belgje. Ik ken het merk maar heb er nog niet veel van geprobeerd, dit zou een ideale kennismaking zijn.

 12. 5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Jammer dat ik twee uur van Amsterdam vandaan woon, wat een super actie!

 13. 5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Leuke winactie! Alleen ben ik zelf vandaag niet in Amsterdam en denk dat de goodiebags snel op zullen zijn

  XO

 14. 5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Wat een mooie producten allemaal! Helaas kom ik pas zaterdag weer in Amsterdam, dus dan is alles denk ik al weggegeven.

 15. Robin
  5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Ik zag WIN staan en dat het om gezichtsproducten gaat die ik nog niet ken en dacht, ja! Ik ga meedoen!
  Helaas moet je dan helemaal naar Amsterdam :o opzich snap ik het wel, ze willen natuurlijk mensen in hun nieuwe winkel. Helaas woon ik in het zuiden van Brabant, dus kan ik er niet even heen..
  Jammer maar helaas.

  Veel plezier voor de mensen die er wel heen gaan.

 16. 5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Ik heb ooit 1 keer een testertje gehad… ben best benieuwd naar deze producten. Heel handig ook dit voormaat voor op reis. Ik ga regelmatig naar Engeland omdat mijn ‘wederhelft’ daar woont. Altijd een ge-emmer met die ML in handbagage. Haha.

 17. 5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Noo, waarom woon ik nou weer helemaal in drenthe..

 18. 5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Ik heb het meteen doorgestuurd naar een vriendin, die zit vandaag toevallig in Amsterdam

 19. Nienke
  5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Ah, wat jammer dat ik in Groningen woon, anders had ik graag meegedaan.

 20. Syl
  5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Neeee ik was gisteren in Amsterdam haha.
  Nou ja ik ga wel een keer in Den Haag langs voor een sample.

 21. 5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Wat jammer dat dit lang niet voor iedereen relevant is. Amsterdam is echt een heel eind voor mij en veel andere meiden!

 22. 5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Ooh mega leuke winactie, maar ik woon in de buurt van Breda. Even op en neer naar de Kalverstraat zit er nu dus niet in. Heel erg jammer!

 23. 5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Ah nooo. Whyy woon ik in (bijna) het bovenste stuk van Groningen! Jammer, had graag mee gedaan!

 24. Naomi
  5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Helaas is Amsterdam niet echt naast de deur,en aamgezien er voor maandag al een trip je op de planning staat kan ik er niet vandaag ook een inlassen :(

  • Naomi
   5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

   De spellingsfouten komen doordat mijn mobiel aan het crashen was!

 25. Mirthe
  5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Hè jammer….heb je ook eens een winactie voor je lezers in het mooie zuiden des lands?

 26. 5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Hiervoor wil ik wel een uitstapje maken haha ;-) Moet alleen de hele dag werken, dus weet niet hoe snel het zal gaan. Wel ontzettend leuke winactie want kiehls is echt een mooi merk <3

 27. 5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Wat jammer! Ik woon in het zuiden dus gaat hem niet worden voor mij. Was deze actie gisteren geweest dan was ik zeker weten meteen ‘s ochtends vroeg langsgegaan haha!

 28. 5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Ah, wat leuk geregeld dit Serena! Het is dat ik voor een weekje in Limburg zit, maar anders was het wel echt tof geweest. Zelf heb ik eigenlijk nog nooit iets van Kiehls uitgeprobeerd, maar de producten lijken me wel erg fijn!

 29. Milou
  5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  aah wat leuk zeg! Ik was al van plan eventjes lekke vroeg de stad in te gaan dus hier langs wippen ga ik zeker doen!

 30. Tessa
  5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Oh wat jammer zeg. Ik ben nog nooit in Amsterdam geweest en het is zeker nu mijn studenten ov niet geldig is veels te duur. Een retourtje zou me 48 euro kosten! Juist omdat ik er nooit kom zou ik zo graag deze producten willen winnen. Hopelijk volgende keer ietsje meer centraal in Nederland? :P

 31. 5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Leuke actie, helaas kom ik vandaag niet in Amsterdam. Maar het is inderdaad een fijn merk!

 32. 5 augustus 2015 / woensdag, 5 augustus 2015

  Wat een leuke actie zeg! Helaas kom ik vandaag niet in Amsterdam maar wel leuk als je inderdaad toevallig een dagje gepland hebt staan;) Ik ben wel heel nieuwsgierig naar het merk Kiehls!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *