VOE Slim afslankbroek review

Corrigerend ondergoed, afslankbroeken, shapewear; figuurverbeterende onderkleding heeft niet het spetterendste imago. De VOE Slim afslankbroek uit de webshop van Biodermis.nl brengt echter een nieuwe impuls aan de saaie wereld van corrigerend ondergoed.

VOE_SLIM_LOGODe VOE Slim afslankbroek belooft niet alleen je lichaam er beter uit te laten zien, het elastische materiaal van de broek is ook voorzien van cafeïne, retinol, vitamine A en E, ceramides en aloë vera. Deze ingrediënten worden langzaam aan de huid afgegeven tijdens het dragen en zorgen ervoor dat de huid gladder en egaler wordt. Ook cellulites wordt tegengegaan door het dragen van de afslankbroek.

Dit is een nieuwe trend in de modeindustrie, want je ziet nu steeds vaker dat er huidverbeterende ingrediënten in de stof van kleding wordt verwerkt. Zo heeft ook Wrangler onlangs anti-cellulitis spijkerbroeken op de markt gebracht. Deze spijkerbroeken verliezen hun hydraterende effect echter na 4 – 8 wasbeurten terwijl de pakjes van VOE Slim het maar liefst 100 wasbeurten volhouden voordat de actieve ingrediënten hun werking verliezen.

VOE slimDe corrigerende én huidverbeterende onderkleding van VOE Slim werd jaren geleden in eerste instantie ontwikkeld voor vrouwen die een operatie hebben ondergaan. Zwellingen en bloeduitstortingen van wonden verminderen door de strakheid van de onderkleding terwijl de actieve ingrediënten de wondgenezing versnellen, eventuele littekens zacht en soepel houden en littekenvorming aanzienlijk wordt verminderd. Maar ook zonder operatie heeft je huid baat bij de onderkleding van VOE Slim!

BROCHURE-GIRDLE-SLIM_Page_1Hier op Beautylab HQ waren we wel nieuwsgierig geworden naar deze wonderlijke afslankbroeken, vandaar dat we een oproepje op Facebook plaatsten. Hierin vroegen we naar meiden die een kledingstuk in hun kast hebben hangen dat ze niet zo goed durven te dragen, omdat ze onzeker zijn over hoe hun lichaam erin uitkomt. De leuke en enthousiaste reacties stroomden binnen, met uiteenlopende redenen waarom ze de VOE Slim graag wilde uitproberen. Sella, Kylie, Iris en Josien werden uitgenodigd om langs te komen voor een pas- en fotosessie, hapjes en drankjes, make-up & hair touch-up en een leuke goodiebag. Na deze middag hebben ze de VOE Slim vijf dagen gedragen en hun bevindingen voor ons opgeschreven.

hapjes drankjes2 hapjes drankjes1Even voorstellen, de meiden;

voeslim17Sella
Ik heb de VOE Slim gedragen op verschillende momenten, zowel op mijn werk als tijdens een feestje. Voor de verandering pakte ik kleding uit de kast die ik normaal gesproken te strak vind om te dragen, maar met de VOE Slim wilde ik het wel proberen. Ik voel me zelfverzekerder en strakker met het broekje aan. Ook ga ik automatisch rechtop zitten. Dit is vooral fijn op feestjes, want dan hoef je je geen zorgen meer te maken over het inhouden van je buik. Wat ik jammer vind, is dat het broekje bij mij afzakt. Ook had ik de eerste dag na het dragen van het broekje buikpijn, maar hier heb ik later geen last van gehad. Voor naar het werk vind ik het broekje minder geschikt, maar voor speciale gelegenheden trek ik het graag aan.

voe slim sella

Kylie
Het aantrekken van de VOE Slim ging goed, al had ik wel moeite om de overgang van het broekje naar mijn bh netjes te krijgen. De eerste vijf minuten had ik het warm met deze extra laag aan, maar daarna voelde ik er weinig van. Het broekje corrigeert goed bij mijn buik; daar worden de lijnen wat vloeiender. Ik vind het idee van de VOE Slim leuk, maar ik heb nog wel een aantal minpunten. Zo zakt het broekje nogal af en ik vind dat het te weinig doet voor mijn billen en benen.

voe slim kylie

Iris
Het aantrekken van het broekje ging een beetje moeizaam, maar toen ik het eenmaal aanhad zat het lekker. Ik draag de VOE Slim graag onder een jurkje. Mijn figuur ziet er dan beter uit en ook mijn houding verbetert. Onder een broek kan het te warm zijn en ook moet je opletten met welke kledingstukken je het broekje combineert. In combinatie met sommige stoffen kan je kleding namelijk gaan glijden of statisch worden. Wat ik ook merkte, was dat een litteken op mijn buik na een paar dagen lichter was geworden.

voe slim iris

Josien
Ik wilde de VOE Slim graag proberen, omdat ik regelmatig last heb van strakke jurkjes die precies mijn verkeerde rondingen benadrukken. Het aantrekken van het broekje was even een uitdaging en het zat best strak in het begin, maar na een minuut of tien was ik eraan gewend en zat het comfortabel. Ik merkte vooral verandering in mijn houding en mindset. Ik ga meteen rechtop staan, voel me zelfverzekerder en hierdoor zie ik er gelijk beter uit. De VOE Slim is wat mij betreft ideaal voor feestjes waarbij je je strakste kledingstukken aan wilt trekken.

voe slim josienWij willen de dames hartelijk danken voor hun aanwezigheid! Het was echt een gezellige, leuke vrijdagmiddag, Ik vind het bovendien heel stoer dat ze zonder make-up en met lady lumps (waar ze eigenlijk onzeker over zijn) op de foto te gaan. Dikke props voor hen!

Conclusie: De afslankbroek zit lekker strak, niet dat je het gevoel hebt dat je door een rietje moet ademen, maar strak genoeg zodat je buik er slanker uitziet en je houding automatisch verbetert. Persoonlijk denk ik dat je het effect van VOE Slim vooral rondom je buik ziet. Het maakt de buik een stuk platter (die van Josien lijkt wel ingedrukt, zo plat!) waardoor ook je borsten optisch worden gelift (wat vooral bij Iris goed te zien is). Je houding is ineens rechtop en dat zorgt niet alleen voor een mooiere houding, ook kan rechtop staan je zelfverzekerder maken (of je in elk geval zo doen overkomen).

De huidverbetering die de broek belooft, heeft waarschijnlijk  meer dan vijf dagen nodig voor een zichtbaar resultaat, al gaf Iris wel aan dat haar litteken al lichter geworden was. Het dragen van de VOE Slim zorgt ervoor dat je je zekerder voelt om een strakker of gewaagder kledingstuk aan te trekken. De VOE Slim is vooral geschikt om te dragen naar speciale gelegenheden, om er net wat beter uit te zien en je ook zo te voelen. Wij zijn van mening dat iedereen een VOE Slim afslankbroek in haar kast zou moeten hebben. Je weet maar nooit wanneer je dat extra tikkeltje zelfverzekerheid kan gebruiken! Enthousiast? Koop je eigen VOE Slim afslankbroek via Biodermis.nl.

Wat vinden jullie van het resultaat? Wat is jouw mening over figuurverbeterende onderkleding en is je mening na dit artikel bijgesteld?

Until next time,
Team Beautylab

 

Volg:

117 Reacties

 1. Josien
  18 november 2013 / maandag, 18 november 2013

  Ik heb zo’n broekje van Scala dat is net zoiets, goede shaper en werkt oprecht tegen cellulite!

 2. Marissa
  7 april 2013 / zondag, 7 april 2013

  Haha photobomb door een van de poesjes bij Iris haar foto!
  Je ziet inderdaad wel dat het broekje iets doet, maar ik denk dat ik hem zelf niet snel zou gebruiken.

 3. Ruby
  7 april 2013 / zondag, 7 april 2013

  Coco of Clarience staat op een van de foto’s. Hoe lief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *