Video: Vlogs en op tv!

Op vakantie vergeet ik altijd te vloggen, maar gelukkig zijn mijn zusjes daar veel consequenter in. Ze maken regelmatig leuke vlogs voor hun kanaal KittehsCupcakes. Nu ben ik toevallig ook prominent aanwezig in hun laatste twee vlogs en het leek me wel leuk om deze met jullie te delen!

Hieronder de vlog van toen we De Groene Meisjes gingen opzoeken in Amsterdam, oftewel Merel en Jamie van de leuke ‘groene’ lifestyle blog degroenemeisjes.nl – een blog over o.a. vintage shopping, vegan recepten, DIY en interieurtips.

[do action=”ytr”][/do] En zoals jullie misschien wel doorhebben zitten we momenteel in Las Vegas. Hieronder de eerste Vegas vlog, ge-edit door Tara. Het geeft een goed beeld van hoe het hier is en wat we zo’n beetje hebben gedaan. Een tweede Vegas vlog is in de maak, dus die kun je binnenkort bekijken via het YouTube kanaal van mijn zusjes, of via Kittehscupcakes.nl. Trouwens, als je me volgt via Instagram of Twitter, zoek dan eens op de hashtag #SistersInSinCity voor al onze Vegas foto’s bij elkaar!

[do action=”ytr”][/do]

Als laatste wil ik een filmpje delen van het programma van Henk Westbroek op RTV Utrecht, genaamd Westbroek! Deze aflevering ging over make-up, dus vandaar dat ze bij mij op bezoek wilden komen om me het hemd van het lijf te vragen. Henk was totaal clueless en wilde alles weten! Supergrappig. Het is een lichtelijke excentrieke man, maar oprecht geïnteresseerd en nieuwsgierig en heel erg vriendelijk. Hij en de cameraploeg waren vooral erg fan van Clarence en Coco.

Het filmpje kan ik niet embedden, maar als je op de afbeelding hieronder klikt kom je op de pagina waar het filmpje kan worden afgespeeld. De hele aflevering is interessant, maar ik kom na een minuut of 17 pas in beeld.

Zo! Dat was het weer even wat betreft leuke filmpjes van de laatste tijd. Vandaag vliegen mijn zusjes en ik weer terug naar het frissere Nederland. Boe! Alhoewel.. Las Vegas was te gek, maar thuiskomen is ook altijd erg fijn. Ik mis Coco en Clarence altijd wel een beetje en ik ben toe aan een flinke knuffel van mijn vriend. Bovendien heb ik ook zin om weer aan de slag te gaan op kantoor, samen met Eline en Yolanda.

Liefs vanuit Vegas!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

60 Reacties

 1. Bodine
  26 februari 2013 / dinsdag, 26 februari 2013

  Serena,
  Waar blijven je filmpjes.
  Haha X

 2. 26 februari 2013 / dinsdag, 26 februari 2013

  Hey wat super leuk deze filmpjes! Ik vind Henk Westbroek altijd wel grappig, juist omdat hij op een hele andere manier naar dingen kijkt en gekke vragen stelt 🙂 Maar heel leuk! Ook weer wat nieuws geleerd over dat China-verhaal.
  En de vlog van Las Vegas is ook supercool! Dat editen ze echt heel professioneel vind ik (niet dat ik er verstand van heb, maar het ziet er vet uit!).

 3. 25 februari 2013 / maandag, 25 februari 2013

  Ik kon het niet laten nog even het Henk Westbroek interview met jou te bekijken en joh Serena, wat leuk! ^-^ Hij stelt nogal ongewone vragen, maar je hield je heel goed staande en volgens mij heeft zelfs hij nu een idee van hoe een beautyblogger te werk gaat. Good job!

 4. 25 februari 2013 / maandag, 25 februari 2013

  Oehlala wat ziet die raspberry & lime cheesecake er goddelijk uit! <3 En wat prachtig daar allemaal, nét Disneyland!

 5. Rianne
  25 februari 2013 / maandag, 25 februari 2013

  Wauw het Vegas filmpje is echt heel leuk gemaakt!

 6. joyce
  25 februari 2013 / maandag, 25 februari 2013

  leuk zeg t stukje met henk!! leuk programma doet ie. erg intresant. Ook het stukje voor de volgende keer.

 7. Anne
  24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Super leuke filmpjes, vind de vlog van je zusjes ook heel goed gefilmd en ge-edit!
  Laatste filmpje met Henk Westbroek is ook bijzonder, lijkt me een hele vriendelijke man 🙂

 8. 24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Leuk, leuk! Beide vlogs had ik al op de blog van je zusjes gezien. Super tof! Het filmpje van het programma van Henk Westbroek, echt geweldig! Heel erg leuk om te zien!

 9. Melisa
  24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Leuke filmpjes allemaal! Wat zijn jullie leuke meiden, net vriendinnen 🙂 In het laatste filmpje kom je heel professioneel over. Ik wil je graag vaker op tv zien!

 10. Suzan
  24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Wat een leuke filmpjes! Ik heb ze allemaal bekeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *