Video | Unboxing Luxury Perspakketjes

Goedemorgen! Vandaag een video waarin ik allereerst een persoonlijke update geef, gevolgd door een unboxing van allemaal heerlijke luxe perspakketjes van merken zoals Chanel, Dior, Guerlain, Lancôme en Becca. Ook unbox ik de nieuwste editie van de Beauté et Vogue box, die ditmaal éxtra feestelijk en goed gevuld is omdat het bedrijf 5 jaar bestaat.

Bekijk hieronder de unboxing video;

Beauté et Vogue box

De totale waarde van de 20 full size beautyproducten is bij elkaar €320,- maar je betaalt slechts €72,50 voor de box. Het fijne is dat je van te voren weet wat er in de box zit, dus geen verrassingen, en alle producten zijn super bruikbaar. Denk aan deodorant, shampoo, conditioner, zonnebrandcrème, een stijltang en make-up. Bekijk de inhoud van de box alvast via deze link: https://beauteetvoguebox.com/

LET OP: de box is vanaf vandaag (24 juni) te bestellen vanaf 19u ‘s avonds. ZET JE ALARM! Het is een Limited Edition box en OP = ECHT OP. Deze boxen gaan HARD, dus wees er snel bij om teleurstelling te voorkomen.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien wat voor pakketjes ik de afgelopen tijd heb ontvangen en als er producten zijn waar jullie graag een gedetailleerde review van zouden willen zien op de blog, let me know in de comments!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:
Disclaimer: Bedankt Beauté et Vogue box voor het sponsoren van deze video. Ik kijk er altijd naar uit om jullie box uit te pakken, het is echt een feestje. Alle producten die ik in deze video laat zien zijn gekregen/opgestuurd door bedrijven en daar heb ik dus niet voor betaald.

8 Reacties

 1. Nora
  28 juni 2019 / vrijdag, 28 juni 2019

  Leuk om weer wat van je te horen! Je belichting is niet helemaal goed, vrij donker, waardoor je huidskleur wat grauw oogt en je concealer onder je ogen heel goed afsteekt……. Meer lampen gebruiken of van het zonlicht profiteren (bij voorkeur noordkant).

 2. Michele
  28 juni 2019 / vrijdag, 28 juni 2019

  Gekke opmerking mss maar ik vind dat je in je zoektocht naar je nieuwe uitdagende project mss ook verder moet durven denken dan je blog. Het is jaren je kostwinning en passie geweest, maar je kan moeilijk zeggen zoals al werd aangehaald dat dit de eerste keer is dat het wat aanmodderen is of de eerste keer dat je langere tijd niet post.

  Sinds marshall er is, ben je heel inconsistent op je blog. Geen verwijt maar een vaststelling. Ik heb zelf een baby van 9 maanden en dat verandert je nu eenmaal, ook je prioriteiten en je passies. Ik ben zelf van job veranderd naar iets totaal anders en veel blijer.

  Begrijp me niet verkeerd, ik zou dolgraag weer het “oude” beautylab zien, maar voor jouzelf als persoon hoop ik wel dat je ook die denkpiste durft nemen. Ik zou het jammer vinden als je je vastklampt “van de moetens” aan je blog en daar niet gelukkig mee bent.

 3. Salima
  27 juni 2019 / donderdag, 27 juni 2019

  Hoi

  Ik heb misschien een aantal tips:
  Skincare testen
  Ingrediënten van skincare behandelen wat wel of niet goed is
  Dat je 5 vragen kiest over beauty of haar en dat beantwoord
  Food
  Mini vlogs

 4. Noa
  26 juni 2019 / woensdag, 26 juni 2019

  Hoi Serena,
  Ik vind het erg slim dat je het niet laat merken dat je op vakantie was en tussendoor gewoon blogs plaatst.

  Wat mij leuk lijkt is om meer te lezen over skincare. Welke producten bijvoorbeeld goed zijn en van verschillende prijzen en welke ingrediënten je kunt skippen. Wat goed is voor een oudere huid of met open poriën.

  Of over haar verzorging, eten dat kunnen recepten zijn of wat je zoontje eet. Een vlogje tussendoor kan ook. Als je een weekend ergens een gaat of een week een dag. Het hoeft voor mij echt niet lang te zijn. 15 minuten is ook prima.

 5. Matanja
  25 juni 2019 / dinsdag, 25 juni 2019

  So cute, die Lancome Chiara Ferragni producten ???

 6. Manon
  25 juni 2019 / dinsdag, 25 juni 2019

  Hoi Serena!

  Ik volg je al super lang en hoop op nog meer video’s! Vind het zo jammer dat je de hele tijd afspraken maken en vervolgens totaal niet consequent bent met uploaden! Buiten dat je nu op vakantie bent gegaan, maar dit is al zo lang dat je telkens beloftes maakt! Hopelijk gauw weer meer berichten en video’s. Groetjes Manon

  • Suz
   29 juni 2019 / zaterdag, 29 juni 2019

   Get a life!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *