Video: Thuis Spa met 100% natuurlijke ingrediënten

Zo! Eindelijk weekend en eindelijk weer een beetje rust. Voor de mensen die me niet op social media volgen zal ik nog even uitleggen waar ik zo druk mee ben geweest afgelopen week. Ik huurde sinds half januari een pandje in Utrecht via Adhoc, anti-kraak beheer. Zoals altijd brengt anti-kraak risico’s met zich mee. Zo liep ik het risico om er elk moment uitgezet te kunnen worden en dat zou ik nog 2 weken de tijd hebben om te verhuizen.

Door mijn vakantie en door een weekend (en omdat Adhoc een fout had gemaakt) kreeg ik afgelopen dinsdag te horen dat ik donderdag uit het pandje moest zijn. Dat hield in dat ik slechts één dag had om alles (meubels en laminaatvloer) over te zetten. Heel veel stress dus, maar het is ons gelukt! Momenteel zitten we dus tijdelijk in mijn huiskamer in Houten tot we een nieuw pandje hebben gevonden.

Ik was dus wel toe aan wat ontspanning, en daarom heb ik hieronder een Thuis Spa Stappenplan opgenomen met 100% natuurlijke ingrediënten. Perfect wanneer je een dagje voor jezelf hebt! Enjoy!

[do action=”ytr”][/do]

Wat doen jullie het liefst op je vrije dag?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

81 Reacties

 1. 11 februari 2015 / woensdag, 11 februari 2015

  Heerlijk! Thuis je eigen spa maken zodat je lekker tot rust kan komen!

 2. 4 maart 2013 / maandag, 4 maart 2013

  Je kan shea butter kopen bij de meeste grotere afro winkels kost rond de2,50 per bakje

 3. Lesley
  3 maart 2013 / zondag, 3 maart 2013

  Leuke tips! De reiniging met olie is ook een supertip voor onverwachte overnachtingen elders. Olijfolie is vaak in veel huizen wel te vinden (in tegenstelling tot oogmake-up removers voor waterproof mascara). Op de manier zoals in het filmpje krijg je je make-up er redelijk goed af en het voelt niet vervelend op je huid. Je kunt je oogleden en wimpers goed inwrijven met olijfolie, het laat misschien even een waasje achter op je ogen maar het irriteert niet. Misschien niet iets voor iedere dag, maar als je niets anders hebt echt wel een goede oplossing.

 4. Janneke
  3 maart 2013 / zondag, 3 maart 2013

  Leuk filmpje!

  Ik heb zelf ook sheabutter, die heb ik gekocht bij de Afrowinkel in Den Haag (Wagenstraat 64)!

 5. Pleun
  3 maart 2013 / zondag, 3 maart 2013

  Hoi serena
  Ik heb met mijn iphone de code gescand en hij pakte hem ook dus nu heb ik je app ook op me iphon ( ik heb de iphone 4 ) ik ben echt blij dat ik nu niet hoef te wachten
  Xpleun

 6. 3 maart 2013 / zondag, 3 maart 2013

  Ik las het op facebook/twitter inderdaad over dat je halsoverkop moest verhuizen. Zo stom zeg! Kan me goed voorstellen dat dit de nodige stress met zich meebrengt. Ben blij dat het gelukt is! Hopelijk heb je snel wat nieuws.

  Leuk filmpje verder! Ik ga dat ook echt een keer doen.

 7. 3 maart 2013 / zondag, 3 maart 2013

  Super lekker zo’n dagje waar je lekker relaxed en een maskertje zet. 🙂 leuk filmpje Serena. Hier kijk ik altijd graag naar. 🙂 Leuke app!! ga zo eens kijken.

 8. 3 maart 2013 / zondag, 3 maart 2013

  Oeeh lekker ik ga dit vandaag doen!

 9. Syl
  3 maart 2013 / zondag, 3 maart 2013

  Ik ben gek op thuis-spa… eventjes een momentje voor jezelf

 10. 3 maart 2013 / zondag, 3 maart 2013

  Kitty in the background -ik kan ze echt niet uit elkaar houden- looks like “WTF!”
  Verder wel een leuk filmpje hoor 😀 Kan altijd van pas komen 🙂

 11. Christa
  3 maart 2013 / zondag, 3 maart 2013

  Heerlijk lijkt het me!
  Toen ik aan het kijken was viel me opeens het zielige hoofdje op!
  Hahahaa, te schattig wat een leuk beestje. Xx

 12. Lisa
  3 maart 2013 / zondag, 3 maart 2013

  Ik vind hem niet terug in de play store 🙁

 13. Willemijn
  3 maart 2013 / zondag, 3 maart 2013

  heeii, leuk filmpje!
  ik heb een vraag: als je een maskertje aanbrengt met een kwast, hoe moet je daarna precies je kwast reinigen?
  met water? ik heb gehoord met babyshampoo ofzoiets, maar moet daar water bij enzo??
  xxxx

 14. 3 maart 2013 / zondag, 3 maart 2013

  Ik hoop dat je gauw weer wat vindt. En wat een handige tip!

  x

 15. lady
  3 maart 2013 / zondag, 3 maart 2013

  Hele handige tips, thanks.

 16. Shir
  3 maart 2013 / zondag, 3 maart 2013

  Hoi Serena, ik heb een vraagje over de oil cleansing method. Ik wilde hem proberen en las op internet allerlei horrorverhalen (vooral op makeupalley) van mensen die onderhuidse pukkels kregen van de wonderolie, ook als zij hun gezicht goed gereinigd hadden. Wat is jouw ervaring hiermee? En heb je tips ter vervanging vd wonderolie? Ik las dat dat een erg belangrijk ingredient is voor de OCM en ben er een beetje bang voor. Leuk filmpje weer en je katten zijn echt superschattig!!

  • Serena
   Auteur
   3 maart 2013 / zondag, 3 maart 2013

   hi Shir, hier kun je meer lezen over mijn OCM update: https://www.beautylab.nl/update-oil-cleansing-methodhttpwww-beautylab-nl201202the-oil-cleansing-method/

   Zelf werkt ricinus olie goed voor mijn huid, maar als je er bang voor bent kun je het ook vervangen voor zonnebloemolie of eigenlijk elke olie die je maar wilt. Druivenpitolie is fijn want dat trekt snel in. Heb je een oudere huid dan raden ze rozenbottelolie aan. Als je je erin verdiept weet je welke olie wat doet en voor welke huid het geschikt is, en kun je zo je eigen, ideale mix samenstellen. Liefs en succes, Serena.

   • Shir
    3 maart 2013 / zondag, 3 maart 2013

    Bedankt! Ik ga me erin verdiepen, want het lijkt me wel wat. En her handige is, de basis heb ik meestal wel in huis. Goed artikel ook van je link. Ik heb er veel aan. Fijn weekend! X

 17. 2 maart 2013 / zaterdag, 2 maart 2013

  Ziet er goed uit! Morgen maar even een half uurtje vrij maken (en gelijk kokosolie in m’n haar smeren)!
  Wat een gaaf kussen op je bank, mag ik vragen waar je die gekocht hebt? 😀

  • Serena
   Auteur
   3 maart 2013 / zondag, 3 maart 2013

   Thanks! Die komt uit de Laura Ashley winkel aan de Oudegracht in Utrecht. Wel iets van 2-3 jaar geleden gekocht al.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *