Video: minishoplog Maastricht

Van het weekend nam mijn vriend me mee naar Maastricht. Zelf was ik er nog nooit geweest en hij wilde me de stad graag laten zien, omdat hij het zo’n mooie stad vindt. Zaterdag zijn we lekker wezen shoppen en hebben we veel gezien van het centrum. Ik heb voornamelijk ingeslagen bij H&M en nog een aantal dingetjes bij Sephora.

Hieronder mijn minishoplog waarin ik mijn aankoopjes met jullie deel;

[do action=”ytr”][/do]

Ik moet zeggen dat ik behoorlijk onder de indruk ben van Maastricht. Het is zo’n leuke en mooie stad, het lijkt helemaal niet op de rest van Nederland. Het gaf ons echt een soort van ‘buitenland’ vibe. Er zijn leuke hofjes met grote kledingketens, kleine boetiekjes, leuke winkelstraten, een gigantisch plein met terrasjes (Vrijthof) en er is gewoon hartstikke veel te zien en te doen. Hier gaan we zeker nog een keer naar terug!

Wat vinden jullie van mijn aankoopjes?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

130 Reacties

 1. StilleLezer
  31 maart 2013 / zondag, 31 maart 2013

  Wat leuk!

  Nooit gedacht dat er veel uit Maastricht Serena volgden! Hihi.

 2. 26 maart 2013 / dinsdag, 26 maart 2013

  Leuke aankoopjes πŸ™‚
  Ik vind Maastricht zo gezellig om te shoppen! :d

 3. Samantha
  26 maart 2013 / dinsdag, 26 maart 2013

  Hee ik woon zelf in maastricht. Jammer dat ik je niet heb gezien want ik toen ook in de stad πŸ™‚

 4. Emma
  26 maart 2013 / dinsdag, 26 maart 2013

  Maar Make Up For Ever kan je in Amsterdam aan de heiligeweg (tegenover MAC) ook kopen! Dus als Sephora sluit kan je het daar nog wel gewoon in een winkel kopen, maar helaas wel alleen daar.

 5. Marcia
  25 maart 2013 / maandag, 25 maart 2013

  Hi Serena,
  Volgens mij hebben ze de primer nog wel bij Sephora in Utrecht.
  Was er vandaag en dacht hem gezien te hebben.
  Baal er ook van dat ze weggaan. Had ze net ‘ontdekt’. πŸ™
  Groetjes

 6. 25 maart 2013 / maandag, 25 maart 2013

  Oh Serena, als je nog een keertje komt, wip dan even bij mij in mijn winkeltje binnen (Claire’s) :-). Maar gezellige stad hΓ¨? Woon er nu 8 jaartjes en het klopt wel wat je zegt, van die buitenlandse vibes.

  • Serena
   Auteur
   26 maart 2013 / dinsdag, 26 maart 2013

   Ah werk je daar? Zal ik zeker doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *