Video | bruidjurken passen

Voor de mensen die mij nog niet kennen; mijn liefdesleven is nogal in sneltreinvaart gegaan. In 2016 ontmoette ik George. In 2017 – een half jaar later – vroeg hij mij ten huwelijk en in 2018 werd onze zoon geboren. Door de geboorte van Marshall hebben we onze trouwplannen helaas moeten uitstellen, maar de wens om ons in het echt te verbinden staat zeker nog op tafel.

Tijdens een online zoektocht naar bruidsjurk inspiratie kocht ik in opwelling een stel jurken via Wish (dat is een soort AliExpress-achtige app) en vandaag pas ik ze voor het eerst aan op video. Ik was vooral erg benieuwd naar de kwaliteit (want ze zijn écht heel goedkoop), de pasvorm en welke van deze jurken het mooiste zou staan bij mijn figuur. Kijken jullie mee?

Welke van de 3 bruidsjurken is jouw persoonlijke favoriet? En ben jij zelf getrouwd of heb je trouwplannen? Let me know in de comments!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

20 Reacties

 1. Marian
  6 maart 2019 / woensdag, 6 maart 2019

  Waar heb je die derde jurk vandaan?

 2. Chantal
  28 februari 2019 / donderdag, 28 februari 2019

  Haha geweldig! Ik ben afgelopen zomer getrouwd in een jurk van marktplaats. 🙂
  Had er maar een gepast en hij was geweldig! Hoefde er niks aan te vermaken. Het had gewoon zo moeten zijn.

  De jurk was trouwens kort van voor. Ideaal voor een lompe Harrie als ik en zomerbruiloft.

 3. 5 februari 2019 / dinsdag, 5 februari 2019

  Ik ben afgelopen augustus getrouwd in een jurk die ik gekocht had bij Honnelulu. Ik wilde er niet veel aan uitgeven omdat ik én hoogzwanger was op de grote dag (36+6) én omdat wij liever meer geld stopte in een fijne locatie en in het buffet. Wij wilde dat onze gasten niets te kort kwamen. Het was, op de geboortedagen van onze kinderen na, de mooiste dag in m’n leven. Ik hoop dat jullie dat ook gaan ervaren. Dan maakt het eigenlijk helemaal niet uit waarin je trouwt. ❤

 4. Eva
  5 februari 2019 / dinsdag, 5 februari 2019

  Ik trouw in juli dus vond ‘t leuk om deze video te zien! Ik zag ook al dat ze goedkope en best wel OK uitziende trouwjurken verkopen op Bijenkorf, Zalando en Asos.
  Ook is stillwhite.com een leuke site om tweedehands en showroom jurken te vinden.

  Maar gezien mijn leeftijd (ik word er 45), trouw ik niet in een jurk, maar in een (weliswaar witte) jumpsuit 🙂

 5. Debby
  5 februari 2019 / dinsdag, 5 februari 2019

  Heel leuk om te zien :):). Ik ga zelf trouwen in mei en heb de jurk al bij m’n ouders hangen! Zo leuk om dan te zien dat andere ermee bezig zijn :). Assepoester in Arnhem vond ik echt top! Goeie service, maken altijd tijd voor je en jurken van 150,- tot 2000,- :), voor ieder wat wils!

 6. Regina
  4 februari 2019 / maandag, 4 februari 2019

  Wat grappig dat je deze jurken hebt besteld en geprobeerd hebt want ik denk dat inderdaad veel meiden zich afvragen, hoe zal dat nou in het echt zijn zo’n trouwjurk van wish? Ondat het er op foto’s altijd zo prachtig uitziet.
  Ik ben 11 jaar geleden getrouwd en dat was nog wel een dingetje hoor om een mooie trouwjurk te vinden in mijn maat.
  Ik ben 1.56 m en weeg 45 kg. Dus klein maar fijn zullen we maar zeggen, ahumm ??
  Ik heb heel wat jurken gepast maar de meeste trouwjurken paste mij echt niet, dan was het echt, jurk waar ga je met dat vrouwtje naartoe ???
  Uiteindelijk wel een bruidsjurk gevonden, nouja, jurk… het was een lange rok met een top. Wel in de zelfde stof als een bruidsjurk. Maar dan in 2 delen zeg maar. Maar je zag wel duidelijk dat ik de bruid was. En ik voelde mij er prettig in. Dat vind ik het allerbelangrijkste. Dat je je er fijn in voelt.
  Ik hoop dat je de jurk van je dromen zal vinden en dat jullie een prachtige trouwdag zullen hebben.
  Lieve groet Regina ?

 7. N
  4 februari 2019 / maandag, 4 februari 2019

  Ben vooral benieuwd hoe je je haar hebt gedaan, mooi ❤️

 8. Sytske
  4 februari 2019 / maandag, 4 februari 2019

  Snap dat je niet altijd ethische en duurzame keuzes kunt maken, maar bij dit soort dingen weet je sowieso zeker dat het kut is, plastic troep (dus slecht voor het milieu) die of door extreem onderbetaalde mensen in elkaar is gezet, of zelfs door kleine kindjes (dus onethisch). Jammer.

 9. Renu
  4 februari 2019 / maandag, 4 februari 2019

  Hahahahaha die bodysuit! Echt een oplichterij!

 10. 4 februari 2019 / maandag, 4 februari 2019

  Wat leuk dat je die jurken hebt besteld 🙂 Ik vind ze niet heel erg lelijk ofzo inderdaad, die tweede vind ik het leukste 🙂

 11. lousaa
  4 februari 2019 / maandag, 4 februari 2019

  Oeeee, die zijn echt wel goedkoop zeg! Maar dat zie je dan ook, hahahaha.
  De eerste twee hebben geen mooie pasvorm, de derde oogt nogal plastic met die zichtbare vullingen. Al is dat model wel het meest charmant bij je.

  Ik heb geen trouwplannen maar zou zelf gaan voor iets moderners dan een witte jurk denk ik. Past beter bij me.

 12. Vera
  4 februari 2019 / maandag, 4 februari 2019

  Wat een super leuk idee en de video is heel gezellig geworden! De derde jurk is my fav <3

 13. 4 februari 2019 / maandag, 4 februari 2019

  Wow, die derde jurk vind ik er heel mooi uitzien! Had ik eerlijk gezegd niet verwacht van Wish 😉

 14. Emma
  4 februari 2019 / maandag, 4 februari 2019

  Leuke video!
  Ik ben zelf vorig jaar 7-7 getrouwd en had mijn trouwjurk destijds bij Koonings gekocht( bekend van de nederlandse say tess to the dress)
  Echt een aanrader om naartoe te gaan, echt een hele ervaring!

 15. Regina
  4 februari 2019 / maandag, 4 februari 2019

  Ik heb mijn trouwjurk op maat laten maken, naar mijn eigen zin bij het Britse Honeypie Boutique voor een betaalbare prijs. Ook een aanrader!

 16. Amanda
  4 februari 2019 / maandag, 4 februari 2019

  Ik heb m’n jurk gevonden bij Wild at Heart in Nijmegen, aanrader!!

 17. Kimberley
  4 februari 2019 / maandag, 4 februari 2019

  Hai Serena,

  De laatste jurk vind ik het leukst bij je staan.
  Ben heel benieuwd naar je uiteindelijke trouwjurk!

  Ik ben afgelopen november getrouwd en droeg een wit/turquoise kniehoogte promjurk van Chichi clothing London.
  Die had ik een paar jaar eerder in de sale gekocht via hun website voor maar €40,-.
  In 1e instantie niet als trouwjurk, maar was wel op slag verliefd en kocht hem met de gedachte:”Ik zie wel wanneer ik het draag, maar moet hem hebben!”. Uiteindelijk kon ik geen enkele traditionele trouwjurk vinden die ik bij mij vond passen en terwijl ik na ging denken over wat ik wel wilde, bedacht ik me dat de droomjurk die ik omschreef al 4 jaar in mijn kast hing!
  Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze, voelde me zo mooi op onze trouwdag.
  De jurk past echt bij mij en heb er veel complimenten over gehad.

 18. 4 februari 2019 / maandag, 4 februari 2019

  Ik had echt niet verwacht dat ze zo mooi zouden zijn. Mijn persoonlijke favoriet is de laatste jurk!

 19. Alex
  4 februari 2019 / maandag, 4 februari 2019

  Hahha wat een leuk idee dit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *