Update | verkrijgbaarheid ‘the glow must go on’

Mijn palette ligt nu sinds zo’n 3 dagen in de meeste winkels, en het is bijna niet te bevatten hoeveel berichtjes, Snaps, comments, tweets en Instagram foto’s ik nog steeds krijg doorgestuurd van jullie en hoeveel dat met me doet! Ik vind het ZO ONTZETTEND GAAF om te zien hoe blij jullie worden van mijn ‘the glow must go on’ palette en mijn ‘shine bright’ lakje. Ik ontvang de liefste, hartverwarmende berichtjes en iedereen is zo enthousiast. Het maakt me echt helemaal warm en blij van binnen. Duizend maal dank voor jullie support. Het doet me ontzettend veel goeds dus keep ’em coming zou ik zeggen!

essence the glow must go on_ - 13Natuurlijk is het me ook opgevallen dat sommigen van jullie mijn palette pas te pakken krijgen na 5 of 6 filialen te hebben bezocht. Allereerst, 5 OF 6 FILIALEN?! MY GOD! Wat een doorzettingsvermogen en wat ontzettend lief dat jullie die moeite nemen! Echt, my mind is blown. Ik lees helaas ook veel comments van meiden die steeds misgrijpen en nog steeds hard op zoek zijn naar ‘the glow must go on’.

Ik heb daarom contact opgenomen met essence en Kruidvat en gevraagd waar de palettes nog allemaal verkrijgbaar zijn. Helaas hadden ze geen kant-en-klare lijst met filialen waar mijn palette nog beschikbaar is, maar ze vertelden mij wel dat de palettes niet worden aangevuld. De bloggers’ beauty secrets trend edition is een limited edition en dat betekent dus weg = weg en op = op. Ook online was mijn palette al binnen een dag uitverkocht en het wordt helaas niet meer aangevuld.

essence the glow must go on_ - 15Dus, what to do? Gelukkig zijn er meer dan 1000 Kruidvat filialen in Nederland en België en zo’n 140 Trekpleister filialen in Nederland, en mij is verteld dat zo goed als ELK filiaal de bloggers’ beauty secrets trend edition heeft ingekocht. Dat betekent dat er in totaal zo’n 1140 x 4 = 4560 palettes zouden moeten zijn. Daar is al een groot deel van verkocht, want ze vliegen over de toonbank, maar er zijn er zeker nog genoeg over! En ik heb jullie hulp nodig om erachter te komen waar de palettes nog allemaal beschikbaar zijn.

Laat hieronder in een comment weten waar je ‘the glow must go on’ palettes recentelijk hebt gespot (in welk filiaal en in welke stad) en of er nog veel over waren. Op deze manier help jij andere Beautylab bezoekers aan goede informatie, want ze kunnen de comments screenen voor een filiaal in hun buurt en hopelijk zo mijn palette te pakken krijgen!

essence the glow must go on_ - 1TIP 1: Probeer sowieso eens naar een Trekpleister te gaan, want op de één of andere manier lopen trend editions altijd iets harder bij Kruidvat en maak je bij Trekpleister dus iets meer kans.

TIP 2: woon je dicht bij de Duitse grens? Probeer het eens bij een Duitse drogist zoals Müller, Rossmann of DM.

TIP 3: het is ook mogelijk dat de bloggers’ beauty secrets collectie nog niet in jouw dichtstbijzijnde filiaal is uitgestald. In dat geval zie je nog de ‘wake up, spring!’ display staan. Vraag dan aan het personeel wanneer zijn de nieuwe limited edition verwachten. In sommige gevallen moet alles nog uitgepakt worden en kunnen ze er eentje uit het magazijn vissen voor je, of ze vertellen je wanneer alles is uitgestald zodat je weet dat je op die dag – het liefst zo vroeg mogelijk – moet terugkomen.

TIP 4: heb jij een nichtje, tante, vriendin of verre kennis in een boerengehucht wonen? De kans is groter dat er daar nog een palette beschikbaar is ten opzichte van een filiaal in de randstad. Vraag of diegene een kijkje voor je wilt nemen en mocht het palette er liggen, of ze hem voor je willen kopen. Een berichtje is zo gestuurd en voor de ander is het een kleine moeite om even langs te lopen! Ze doen het vast graag voor je.

essence the glow must go on_ - 8Ik hoop dat jullie elkaar op deze manier kunnen helpen zodat iedereen die mijn palette en nagellak graag in zijn bezit wil hebben, daar ook de kans voor krijgt. Sharing is caring! <3

GOOD LUCK Y’ALL!

Until next time,
Serena Verbon

ps. dit is gewoon even een ‘tussendoor’ artikeltje en later vandaag komt er nog een ‘echt’ artikel online, zo rond het middaguur, terwijl er in de tussentijd twee naalden vol botox mijn wenkbrauwbot in schieten. Ieks! Spannend hoor! Ik ga Snapchatten dus als je live mee wilt genieten, volg me dan via gebruikersnaam: serenaverbon. Later verschijnt er uiteraard nog een uitgebreid verslag op mijn blog, inclusief foto’s, de hele experience en het totale kostenplaatje. Wish me luck!

Volg:

180 Reacties

 1. Ruth Bouwmeester
  9 oktober 2018 / dinsdag, 9 oktober 2018

  Hoi Serena,

  Een hele tijd geleden vertelde je dat dit pallet zo goed liep in de winkels, dat hij aan het einde van die zomer in het vaste assortiment zou komen te liggen. Ik heb hem inmiddels bijna op, en zou hem zoo ontzettend graag nog een keer willen hebben, maar hoe komt het dat hij nooit in het vaste assortiment is gekomen??

  • Serena
   Auteur
   9 oktober 2018 / dinsdag, 9 oktober 2018

   hi Ruth,
   hij heeft in het vaste assortiment gezeten, maar essence vernieuwd hun vaste assortiment elk half jaar weer, dus inmiddels is hij er ook alweer uit! Sorry!

 2. Maureen
  25 februari 2017 / zaterdag, 25 februari 2017

  Er liggen er een paar in de uitverkoopbak bij de Kruidvat in Lopik! Heb hem zelf dus net eindelijk kunnen scoren!

 3. Judith
  6 november 2016 / zondag, 6 november 2016

  Hey Serena! Echt een superduper mooi palette! Heel mooi gemaakt (en dat voor maar 4,99, wow!) Ik heb de mijne vorige week pas gekocht en in de grote kruidvat in Apeldoorn, daar werd het nog wel aangevuld zag ik. Ik heb hem in ieder geval en er mega blij mee!

 4. Soraya
  18 oktober 2016 / dinsdag, 18 oktober 2016

  beetje laat maar ik heb vandaag nog je palette gekocht 🙂 Bij de Kruidvat bij het Mosae Forum in Maastricht. Meerdere filialen in Maastricht hebben het palete nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *