Update je geurengarderobe!

Bij het aanbreken van een nieuw seizoen krijgen de meeste mensen de winter- of zomerkriebels. We ruimen ons huis flink op, knippen en kleuren onze haren en slaan we massaal een nieuwe winter- of zomergarderobe in. Maar ook je geurengarderobe verdient een update! Ik draag vaak dezelfde geuren, maar in de zomer zijn deze toch wat frisser en fruitiger en in de winter mogen ze best wat meer warme hout- en kruidige geurnoten bevatten.

update je geurengarderobe_11Vandaag wil ik drie parfums aan jullie voorstellen die de afgelopen maanden op de markt zijn gekomen; Narciso van Narciso Rodriquez, Modern Muse van Estée Lauder en Dahlia Divin van Givenchy.

Narciso van Narciso Rodriquez

update je geurengarderobe_06 update je geurengarderobe_05 update je geurengarderobe_07De Cubaanse designer Narciso Rodriguez wilde met zijn nieuwste parfum Narciso een extreem sexy geur creëeren, een echte head turner. Sensueel, bedwelmend, vrouwelijk. En boy, dat is ’em zeker gelukt. Narciso is gehuld in een strakke, witte flacon, waardoor het de indruk wekt een hele frisse, crisp & clean geur te zijn. En hoewel de muskus zorgt voor een schone en romige ondertoon, is Narciso juist een beetje vintage. Zoals de parfums vroeger roken, maar dan in een moderner en verleidelijker jasje.

Narciso begint met de exotische, zoete bloemengeur van gardenia’s gecombineerd met de geur van rozen. Het hart bestaat uit de romige, vertrouwde en sensuele geur van muskus en de basis rust op houtakkoorden van vetiver en zowel zwart als wit cederhout. Narciso ruikt warm, poederig, intens, sensueel en verleidelijk. Een op en top vrouwelijk parfum met een zeer lange houdbaarheid op de huid. Spray ik Narciso ‘s ochtends op dan ruik ik de warme houtnoten met een vleugje muskus nog ‘s avonds laat voor het slapen gaan.

En hoewel ik zelf meer van de fruity florals ben, kan ik een sensuele muskus geur met warme houtnoten ook zeker waarderen, vooral in de koude wintermaanden. Narciso is dus linea recta toegevoegd aan mijn geurengarderobe! Narciso is een eau de parfum. Prijs vanaf €53,16 (30 ml)

Dahlia Divin van Givenchy

update je geurengarderobe_04 update je geurengarderobe_02 update je geurengarderobe_03Dahlia Divin vult mijn neus met een flinke dosis bloemige sambac jasmijn en andere witte bloemen, sensueel en exotisch. Ergens bespeur ik ook een fruitig bitterzoetje, wat ‘goud fruit’ blijkt te zijn, bestaande uit onder andere de zoete pruimachtige vrucht mirabelle. Na een dag dragen ruik ik nog steeds de warme en kruidige basisnoten van sandelhout, vetiver en patchouli op mijn pols. De geuren complimenteren elkaar op een elegante, sensuele wijze.

Dahlia Divin is op en top vrouwelijk. Het weelderige bloemenboeket ruikt exotisch en sensueel en sluit perfect aan op de warme houtachtige basisnoot. Het gouden fruit geeft er een sprankelende, frisse en bitterzoete twist aan. Ik vind het een hele elegante geur en ergens heeft dit parfum ook een ‘vintage feel’, het doet me een beetje denken aan Miss Dior of een moderne versie van Trèsor van Lancôme.

Dahlia Divin is net als Narciso een eau de parfum die je ‘s ochtends aanbrengt en die je ‘s avonds laat nog steeds kunt ruiken. Dit parfum blijft lekker lang nageuren op de huid.Prijzen vanaf €56,70 (30 ml).

Modern Muse van Estée Lauder

update je geurengarderobe_09 update je geurengarderobe_08 update je geurengarderobe_10

Wow, het is lang geleden dat Estee Lauder met een grote launch en een nieuw parfum op de markt verscheen. In 2003 om precies te zijn, dus meer dan 10 jaar geleden, werd Beyond Paradise gelanceerd. Met Modern Muse hoopt het parfumhuis weer terug naar de top te klimmen, wat ze vast en zeker zal lukken. Modern Muse is namelijk niet zo’n hele aparte of opvallende geur, waardoor het bij een groter publiek in de smaak zal vallen. Het lijkt erop dat Estee Lauder op safe speelt, maar persoonlijk denk ik dat Modern Muse juist perfect bij het merk past. Het is een zachte, elegante bloemengeur met eveneens een geweldige en verrassend goede ‘staying power’.

Modern Muse opent met de bitterzoete, sprankelende geur van mandarijnen die plaats maakt voor een bloemenzee van sambac jasmijn, tuberoos, lelie, kamperfoelie en bloemblaadjes met dauwdruppels. De basis rust op de warme geur van amberhout, de verleidelijke zoete geur van vanille, de sensuele ‘zeepachtige’ geur van muskus en de kruidige geuren van twee soorten patchouli.

Ik vind het knap dat een parfum met zo veel exotische en bedwelmende geurnoten juist heel elegant en zacht ruikt. Zo op papier zou ik namelijk een explosie van geuren verwachten die mijn neus niet zou kunnen handelen, maar niets is minder waar. Het is net alsof Beyoncé een lullaby zingt: je voelt dat ze een krachtige stem heeft die ze expres klein houdt. Zo is het ook bij Modern Muse. Zacht, maar krachtig. Modern Muse is een eau de parfum en blijft zeer lang nageuren op de huid. Niet zo lang als Narciso en Dahlia Divin, maar toch redelijk lang voor zo’n zachte geur.

Modern Muse is geen knaller, maar daardoor juist perfect voor elke dag. Het is een zachte, romige en ietwat zepige geur. Alsof het samensmelt met je huid. Clean en sprankelend, vrouwelijk en elegant. Na een tijdje wordt de geur iets warmer en sensueler. Ik houd hier wel van! Prijzen vanaf €45 (30 ml).

update je geurengarderobe_01Ik hoop dat ik jullie wat nieuwe inspiratie heb kunnen geven voor een eventuele uitbreiding van je geurengarderobe! Mijn garderobe heeft er in elk geval twee pareltjes bij; Narciso en Modern Muse. Het parfum Dahlia Divin is meer iets voor Tara, aangezien ze een liefhebber is van warme, sensuele houtgeuren en ook fan is van Miss Dior.

Ik ben erg benieuwd of jullie bovenstaande geuren al hebben geroken en wat jullie daar van vonden. Welke van de drie spreekt je het meeste aan, en waarom? Als je het goed kunt onderbouwen in een comment hieronder, zorg ik er voor dat je het parfum krijgt thuisgestuurd. Ik mag namelijk van elk parfum één exemplaar verloten onder mijn bezoekers. De enige voorwaarde is dat je het echt goed onderbouwt en wat schrijftalent laat zien. In de eerstvolgende Sharing on Saturday laat ik weten wie er heeft gewonnen! Succes met kiezen en schrijven!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

140 Reacties

 1. Hedwig
  4 december 2014 / donderdag, 4 december 2014

  Serena, props voor je foto’s! Je hebt jezelf weer overtroffen!

 2. Marit
  4 december 2014 / donderdag, 4 december 2014

  Oké, om dit grapje kloppend te maken moet je met je vingers je neus even dichtknijpen.

  Waar ik mij deze kerst het liefst mee verwen,
  is een extra wolkje Dahlia Divin!

 3. Varenka
  3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Dahlia Divin zou ik héél erg graag willen winnen hoor.
  Ik heb haar opgespoten bij de drogist, gister, en vandaag ruik ik deze zalige geur nog steeds terug op mijn t-shirt. Om blij van te worden!

 4. Jessa
  3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Alleen het potje is al mooi!

 5. Rianne
  3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Ze is schitterend.
  Het is kerstavond, de straten zijn gehuld in een vers jasje van glinsterende witte sneeuw, de verlichting straalt net iets helderder dan normaal en de sfeer is voelbaar door de straten.
  Met haar hoge, glinsterende, zwarte hakken creëert ze nieuwe patronen in de tot dan onaangetaste sneeuw. De onderkant van haar zwarte jurkje is net zichtbaar vanonder haar witte wollen trench coat. Haar dikke bruine haar valt in golven over haar schouder, langs haar sleutelbeen naar beneden. Het lijkt misplaatst, zo’n exotische schoonheid in zo’n winterse verschijning, maar op de een of andere manier klopt het precies.
  Ze toont haar persoonlijke uitnodiging voor het exclusieve feest bij de ingang en de portier begeleidt haar verder. Ze weet niet wie de gastheer is. Het enige dat de uitnodiging haar duidelijk maakte was dat zij één van de dertig mensen was die gevraagd zijn om deze avond bij de zogenaamde Mr. N. R. door te brengen. De locatie van het feest is opmerkelijk te noemen. Van buiten zou men er niet van opkijken, maar van binnen had het een betoverende uitstraling. De kamers hadden stuk voor stuk een vintage uitstraling, maar dan in een moderner jasje, met veel wit cederhouten accenten en overal grote boeketten samengesteld uit gardenia’s en rozen.
  De portier stopt bij een grote zware deur, met glas in lood ramen. Hij opent de deur en ze stapt de kamer binnen. Ze vult de ruimte met haar aanwezigheid. Alle aanwezigen draaien hun hoofd haar kant op. Ze liet haar blik over de groep dwalen, het oogcontact met ieder individu kort vasthoudend. Ze was sensueel, bedwelmend, vrouwelijk en sexy. Dit was haar avond en iedereen wist het, ze had de ruimte veranderd op het moment dat ze binnenstapte.

  Zo wil ik mij ook graag voelen op kerstavond en ik ben misschien niet uitgenodigd voor exclusieve mysterieuze feestjes, maar ik denk dat ik mij met Narciso van Narciso Rodriquez toch net zo sensueel, bedwelmend, vrouwelijk en sexy zal voelen, daarom wil ik dit parfum graag winnen.

 6. Nienke
  3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Ze draalt bij de platenspeler. Is het tijd voor jazz of klassiek?
  Uiterlijk is zij gehuld in elegant teer wit, zo zacht
  Maar innerlijk is zij sensueel en warm, met enige mystiek
  Een kant die wordt getoond aan wie geduldig wacht

  Ze lijkt te zweven door de kamers van het huis
  Haast ongezien, maar door geen mens onopgemerkt
  Men wil weten wie zij is, man en vrouw incluis
  Zij beweegt zich vrij, zelfverzekerd, onbeperkt

  Een dame die in staat is je op te tillen
  Te omgeven met haar aura van warmte en stijl
  Een parfum voor vrouwen die weten wat ze willen
  Ze dringt zich niet op, toch ga je voor de bijl

  Sint is dan wel een oude baas (al zeker tweehonderd en twee)
  Van viespeukerij kun je hem niet betichten
  Maar van het vrouwelijk schoon krijgt hij heus wat mee
  En ook hij kan niet anders dan voor deze dame zwichten

  Natuurlijk is Serena zelf ook een ongeëvenaarde schone
  Maar zij kan toch moeilijk mee naar ’t Spaanse land
  Zij moet haar gezicht op haar blog blijven tonen
  En niet de hele dag naast de Sint liggen aan het strand

  Gelukkig geeft Serena Narciso’s elegante dame weg
  En nog wel op 6 december, de verjaardag van de Sint
  Wat is er mooier dan liefde vinden op je verjaardag, zeg?
  Hij hoopt daarom dat Serena hetzelfde vindt

  Tot besluit hierbij Sint’s kleine wens
  Om hem te verenigen voor het leven
  Met Narciso’s nieuwe geur, zo intens
  Dat Sint er bijna door in katzwijm was gebleven

  Lieve groet, Sinterklaas

 7. Louise
  3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  De laatste maanden ben ik echt obsessed met parfum. De flesjes alleen al waar mijn ogen van gaan glinsteren. Hoe krijgen ze het iedere keer voor elkaar om zo’n prachtige designs neer te zetten? En dan het gevoel dat je krijgt wanneer je parfum draagt. Het heeft iets kenmerkends, wanneer ik een bepaalde geur op heb, doet het me altijd aan bepaalde gebeurtenissen denken. Het is zo veel meer dan alleen een lekker geurtje dat je op doet.

  Opvallend is dat ik de laatste tijd steeds terug kom op patchouli. Zowel met parfum als met geurkaarsen. In je beschrijving is te lezen dat deze geur verwerkt is in de DAHLIA DIVIN VAN GIVENCHY en MODERN MUSE VAN ESTÉE LAUDER. In eerste instantie zou ik daarom zeggen, ik kies voor een van deze twee. Maar hé, het leven zou maar saai zijn als we steeds voor dezelfde dingen gaan en niks nieuws proberen.
  Toevallig heb ik hier nog een sample liggen van Givenchy, en eerlijk, hij ruikt heerlijk! Maar ergens komt het toch weer overeen met de andere geurtjes die ik heb, tijd voor wat anders.

  NARCISO VAN NARCISO RODRIQUEZ spreekt me deze keer dan ook enorm aan. ”Narciso ruikt warm, poederig, intens, sensueel en verleidelijk. Een op en top vrouwelijk parfum.” Dit is hoe ik me wil voelen! Zeker in deze winterdagen ben ik geneigd om de hele dag in mijn joggingbroek op de bank te hangen en series te kijken. Maar af en toe wil ik me ook mooi, verleidelijk en vrouwelijk voelen. Juist wanneer je lang samen bent met je vriend is het fijn om je zo eens te kunnen voelen, te weten dat je er nog mag zijn! In mijn ogen is dat wat Narciso wil bereiken. Met de feestdagen voor de deur, is het weer tijd om alles uit te kast te halen en de mooiste vrouw te zijn die je kan zijn en Narciso maakt dit voor mij helemaal af!

 8. Nienke
  3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Ik heb al veel te veel parfum, dus succes aan alle andere dames! 🙂

 9. Meike
  3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Dahlia Divin.

  Na vier jaar vaak happy, soms unhappy, single te zijn geweest, nu een man/gozer/vent (want man klinkt zo oud… Ik ben ‘pas’ 27 jaar) ontmoet die me het gevoel geeft dat het leven mooier is met z’n twee. Ik ben alleen nog op zoek naar dat ene luchtje, dat bij meer nieuwe levensfase en nieuwe ik past. Dus ik op weg naar de Douglas. Zonder parfum. Kinda big deal, ga nog liever zonder make-up over straat. In de Douglas (goh, reclame?) werd ik geholpen door een zeer vriendelijke man met zeer interessante wenkbrauwen. Hij vroeg me welke parfums me aantrekken, en welke niet. Levensles 1: DKNY had nooit die verrekte appels mogen lanceren, ze doen gewoon pijn aan m’n neus. Na 10 minuutjes lopen snuiven aan de witte strookjes en koffiebonen, was ik er een beetje klaar mee. Volgende keer toch maar zelf als een snuffelende Bugs Bunny door de shop heen wiebelen. Oke dacht ik, als een echte Weegschaal blijf ik beleefd. Gelukkig viel m’n oog op een heel mooi Givenchy luchtje… Wetend dat ik Dahlia Noir in een paar maanden tijd hen verslonden als een abonnement op Tony Chocolony (free ad, free ad), heb ik heel subtiel een proefje mee naar huis weten te krijgen. Overigens ging dat niet heel soepel, schijnbaar kun je daar toch beter slanke vrouwenvingers voor hebben. En oh my…. Wat heb ik drie dagen hemels geroken. Zi vaak heb ik nog nooit aan m’n eigen haar gesnuffeld, en geloof me, dat doe ik al redelijk vaak. Ik hou gewoon van lekkere luchtjes. Punt. Dus bij deze, ik zou ontzettend gelukkig worden van mijn eigen Dahlia Divin. Omdat ik het waard ben (nu stop ik echt met die ads). En m’n nieuwe relatie trouwens ook. 😉

 10. 3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Ik blijf het knap vinden hoe jij zoveel over parfum kunt schrijven en ook zonder dat wij hem ruiken, echt heel goed gedaan!

 11. Varenka
  2 december 2014 / dinsdag, 2 december 2014

  Vanmiddag Dahlia Divin op een geur kaartje gespoten én op mijn huid. Het lijken wel twee verschillende geuren. Dit nieuwe kindje van Gyvenchy ontwikkeld hemels door de warmte van je lichaam…Ruikt jong maar ook zeker chic.
  Het mooie van deze geur is dat ze blijft veranderen. Het begint bosachtig en bloemig, even later ruik je een vleugje zoet. Echt uren later komt de warm kruidige geur pas naar voren.
  De patchouli is ontzettend mooi verwerkt in dit juweeltje. Het had heel zwaar en oud kunnen ruiken, maar door de combinatie met de hints van balsamico blijft het zoetig en geeft het deze geur juist meer diepte en een zeer lange houdbaarheid.
  De neus achter deze geur is Francois Demancy, van o.a. Hypnotic Poison, J’adore, Miss Dior en Dior Addict, en dat ruik je er zeker in terug. Ook heeft hij eerder voor Givenchy Dahlia Noir ontworpen. Geuren van zijn hand worden bijna altijd zeldzaam mooie klassiekers. Zeker het uit proberen waard!

 12. Sandra
  2 december 2014 / dinsdag, 2 december 2014

  Ik vind Narciso er er prachtig uit zien en ik ben heel erg benieuwd hoe hij echt ruikt, maar uit deze 3 lijkt mij deze het lekkerst. Vind het flesje mooi en niet al te veel poespas… ik heb dit weekend toevallig mijn parfum stash uitgebreid met een geurtje: La vie est Belle, lekker sterk is deze parfum wel als ik bijvoorbeeld kijk naar mijn DKNY be delicious… oh en 2 parfums die ik van mijn vriend heb gekregen zijn ook favoriete: Alien en Hypnose Senses ( als je ‘m niet kent Serena, koop hem! Want hij is lekkerder als de normale hypnose vind ik 😛 )

  Groetjes Sandra 🙂

 13. Sandra
  2 december 2014 / dinsdag, 2 december 2014

  Ik vind Narciso er er prachtig uit zien en ik ben heel erg benieuwd hoe hij echt ruikt, maar uit deze 3 lijkt mij deze het lekkerst. Vind het flesje mooi en niet al te veel poespas… ik heb dit weekend toevallig mijn parfum stash uitgebreid met een geurtje: La vie est Belle, lekker sterk is deze parfum wel als ik bijvoorbeeld kijk naar mijn DKNY be delicious… oh en 2 parfums die ik van mijn vriend heb gekregen zijn ook favoriete: Alien en Hypnose Senses ( als je ‘m niet kent Serena, koop hem! Want hij is lekkerder als de normale hypnose vind ik 😛 )

  Groetjes Sandra 🙂

 14. Anna30
  2 december 2014 / dinsdag, 2 december 2014

  Je hebt per ongeluk ‘complimenteren’ geschreven ipv ‘complementeren’ (bij ‘de geuren complementeren elkaar’) 🙂

  • simone
   3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

   Neehoor ;). ‘De geuren complementeren elkaar’ betekent dat ze elkaar aanvullen. Groetjes, Simone

   • simone
    3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

    Excuus, ik las het verkeerd!

 15. Karine
  2 december 2014 / dinsdag, 2 december 2014

  Ten eerste, wat een mooie foto’s! Ik ben zelf net begonnen met fotograferen en merk dat het best lastig is om 1 onderwerp goed vastteleggen.

  Parfums, als ik daar aan denk is het eerste wat in me opkomt: duur… ik vind het altijd best zonde om zo veel geld uit te geven aan een potje met wat vloeistof erin. (Ook al ruikt het meestal naar de hemel♡) Maar soms heb je dan van die dagen dat je s’ochtens voor de spiegel staat en je denkt: parfum zou me best goed staan. Een uniek geurtje waardoor mensen je gaan herkennen vanwege een heerlijke parfumlucht die in hun neusgaten verdwijnt. Een luchje dat je over 40 jaar weer ruikt en denkt, kon ik maar terug. Narciso van Narciso doet me daar aan denken. Alleen die flacon al: wauw!

  Veel groetjes,
  Karine

 16. 2 december 2014 / dinsdag, 2 december 2014

  Wat heb je weer prachtige foto’s gemaakt, zo mooi om te zien! Toen Narciso net uit was, werd ik gelijk al verliefd op dit parfum, zooo lekker <3

 17. Kit yin
  2 december 2014 / dinsdag, 2 december 2014

  DAHLIA DIVIN VAN GIVENCHY lijkt mij een lekker geurtje, want er zit jasmijn en zoete exotisch geur in wat mijn smaak is voor een parfum. Das een pluspunt en mooie parfum flacon ;D.

 18. 2 december 2014 / dinsdag, 2 december 2014

  Wat een super mooie foto’s weer zeg! Mij lijkt vooral Dahlia Divin heel lekker want ik houd echt van warme geuren! 🙂

 19. Lisa
  2 december 2014 / dinsdag, 2 december 2014

  De parfum die mij het meest aanspreekt is absoluut Narcisco van Narcisco Rodriguez. De winter kan dan heel gezellig zijn, maar helaas ook erg koud en dat is niet altijd de beste omstandigheid om je als vrouw sexy en vrouwelijk te kleden. Een mooi jurkje met panty zit er helaas niet altijd in als het -5 is en wij Holandse vrouwen op de fiets naar het werk moeten, maar een dikke trui, spijkerbroek en stevige boots zijn meer een must. Deze sexy geur laat ons hopelijk toch vrouwelijk en sexy voelen, en daar kan ik, maar ik denk ook zeker elke andere vrouw wel een extra boost van gebruiken in de koude Nederlands winters. Ik hoop dat Narcisco mijn winter goed kan maken, en ik op deze manier toch onder alle omstandigheden de vrouwelijk kant van mezelf naar boven kan halen!

 20. 2 december 2014 / dinsdag, 2 december 2014

  Ik geniet altijd zo van jouw mooie foto’s! Nu weer

 21. Anne
  2 december 2014 / dinsdag, 2 december 2014

  Oh al van toen ik klein was gebruikte ik “stiekem” de Chanel n°5 van m’n moeder. Ik zeg wel degelijk “stiekem” gezien ze het uiteraard elke keer doorhad. Vanaf de eerste parfum die ik zelf kocht ben ik nooit gestopt met experimenteren. Na tien jaar zoeken en proberen van geuren heb je uiteraard je lievelingetjes al uitgekozen, en voor mij zijn de bloemige lente-parfums de heerlijkste! Helaas wissel ik in de winter naar meer houtachtige geuren zoals muskus, maar ook die kunnen me bekoren. Wat ik zo heerlijk vind aan parfums is dat ze me onderscheiden van andere mensen op de meest unieke manier mogelijk. Een parfum ruikt op iedere huid anders, en dat vind ik er nauw zo heerlijk aan, verschillende neuzen ervaren dezelfde parfum op een verschillende manier. Love-it!
  Voor mij is Parfum toch wel hét beauty-item bij uitstek, en moest ik voor de rest van m’n leven één ding moeten kiezen zou het dat zijn! Ik ben een rasechte parfum-addict!!

  Anne x.

 22. 2 december 2014 / dinsdag, 2 december 2014

  Hey! Ik zag het op Facebook voorbij komen en was erg benieuwd hoe deze geurtjes uit de test kwamen. Je hebt me geënthousiasmeerd en ik ben erg benieuwd hoe ze in het echt ruiken (met name Dahlia Devin). Ik ben niet zo’n persoon die zoete parfum draagt maar deze sterke frisse bitterzoete bloemengeur met patchoulie en andere exotische extracten lijkt mij erg lekker ruiken. Wie weet is het ook wel een leuk ideetje voor de feestdagen om het te geven of natuurlijk te krijgen 😉

 23. Melissa
  2 december 2014 / dinsdag, 2 december 2014

  I love perfume! Mijn vaste stash bestaat uit The One van Dolce & Gabbana, Addict van Dior en Manifesto l’elixir van YSL. Stuk voor stuk goddelijk. Ik denk dat Narciso een goede aanvulling kan zijn omdat ik er nog wel een sexy parfum bij wil. Dan ben ik compleet. Ultiem geluk! En daarbij vind ik het ook erg belangrijk om goed te ruiken. Ik werk in de zorg en ik moet er toch zelf niet aan denken dat ik door een stinkende zuster wordt gewassen later….dus ik ben altijd op en top verzorgd, inclusief parfum en make up en een roos in mijn haar. Kortom: erg welkom! Ook bij mijn volgende reis naar IJsland wil ik een nieuw luchtje mee, omdat je daar dan herinneringen aan overhoudt. Ik hoop echt dat ik dit win, ik heb namelijk altijd pech met winacties, hihi. Ga zo door, ik ben echt gek van jouw blogs. De enige die ik lees, samen met What About Her. Love it!!!

  Liefs, Melissa

 24. Sterre
  2 december 2014 / dinsdag, 2 december 2014

  Wauw, Narciso klinkt echt super.
  Ik hou heel erg van muskus, alleen ruiken die geuren vaak wat ‘ouderwets’ .
  Ik ben pas negentien dus dit is niet de bedoeling! Aan de andere kant, Ik ben al negentien! Het is dus wel klaar met de mexx geurtjes die ik tot nu toe altijd gebruikte. Ik ben toe aan een volwassenere geur, waarbij ik me ook sexy kan voelen… (ik heb een hééél leuk vriendje, die zou het ook waarderen 😉 hihi)
  Ik heb deze geur bij de douglas geroken, en ben sindsdien verslaafd, zó lekker! Ik vind hem echt super, lekker sensueel, en heel warm. Deze geur zal mij (en mijn vriend) deze wintermaanden zeker kunnen verwarmen! Jammer alleen dat ik niet zo’n gevulde portemonnee heb en dit niet zo snel zou kunnen betalen.
  Ik hoop heel erg dat ik deze geur mag winnen, maar anders geeft het natuurlijk ook niet! vind je blog sowieso super leuk!
  Liefs, Sterre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *