Cadeautip: ontwerp je eigen aluminium wall art

Zoals jullie weten ben ik helemaal gek van mijn poezebeestjes Coco & Clarence en in de loop der jaren heb ik honderden, nee duizenden foto’s van ze gemaakt. Soms zit er echt een juweeltje van een foto tussen die ik plaats op Instagram of laat zien op mijn blog, maar eigenlijk vergeet ik deze foto’s daarna weer.

We leven in 2014 dus alles gaat online, maar soms mis ik dat ouderwetse gevoel van fotoboeken doorbladeren wel. Ik heb dan ook boekjes met foto’s van Coco & Clarence, die neem ik graag mee op reis en blader ik door als ik ze mis, maar ik heb eigenlijk geen tastbare foto’s van mijn katten in mijn appartement. Ik wilde graag iets voor aan mijn muur, dus na wat gegoogle kwam ik uit bij Albelli* waar je je foto op aluminium kan laten printen.

poster coco_2 poster clarence_2Ik koos de allermooiste en schattigste foto’s uit die ik van mijn katten heb gemaakt; Coco in haar mandje die lief over de rand tuurt en een gapende en drinkende Clarence. Via de website is het heel gemakkelijk om je eigen wall art te creëeren. Je kunt bijvoorbeeld ook meerdere foto’s toevoegen en collages maken, maar zelf koos ik voor één enkele grote foto.

poster clarence_3Na een paar dagen kwam mijn bestelling binnen en het eerste dat me opviel was hoe licht en mooi dun de aluminium platen eigenlijk zijn! Gelukkig maar, want ik liet het afleveren bij mijn ouders en moest er 10 minuten mee naar huis lopen, maar dat ging dus helemaal prima. Eenmaal thuis pakte ik het uit en wow, ik vind het er zo gaaf uit zien! Het aluminium geeft er een wat industriële look aan en het is een mooie, smalle plaat met een zachte satijnen glans. Het oogt heel chic en luxueus en staat prachtig in mijn interieur.

poster coco_5 poster coco_1poster coco_3poster coco_4poster clarence_1poster clarence_4Coco plaatste ik in mijn slaapkamer boven mijn bed en Clarence heeft een plekje gekregen in mijn woonkamer.

Ik denk dat het ook erg mooi is om hier logo’s van bedrijven op af te drukken voor op kantoor, of voor aan de muur van een thuiskantoor. Of gewoon, als je trots bent op een prachtige foto die je graag groot afgedrukt wilt hebben en in je huis kunt neerzetten op ophangen, zodat je er vaak naar kunt kijken.

Met Sinterklaas en de Feestdagen om de hoek maakt een mooie foto op aluminium natuurlijk ook een uniek en persoonlijk cadeau. In feite geef je een mooie herinnering, iets wat altijd wordt gewaardeerd en in de smaak valt. En omdat de afmetingen van klein naar heel groot gaan, kun je het qua prijs zo gek maken als je zelf wilt.

poster clarence_6Ik ben in elk geval heel blij met het resultaat! Ik vind het superleuk om mooie afbeeldingen van mijn schattige poezebeesten in mijn interieur te hebben nu.

Hebben jullie wel eens eigen foto’s laten afdrukken voor aan de muur of zou jij het leuk vinden om zoiets cadeau te krijgen?

Until next time,
Serena Verbon

* deze post is gesponsord.

Volg:

85 Reacties

 1. Sanne
  19 december 2014 / vrijdag, 19 december 2014

  Ik heb afgelopen zondag me kat laten in slapen omdat zijn lijfje op was en aan me vriend heb ik nu een foto op aluminum gevraagd voor de kerst. Zodat hij toch nog een beetje bij ons is. Ik had dit artikel gezien en ik vond de foto’s er veel beter uitkomen dan op canvas. Dus ik ben erg benieuwd hoe dit eruit komt te zien bij deze foto! En of hij net zo mooi is..

 2. Jessa
  3 december 2014 / woensdag, 3 december 2014

  Aaah super lief!

 3. 2 december 2014 / dinsdag, 2 december 2014

  Wauw echt heel mooi dit resultaat!

 4. Veronique
  1 december 2014 / maandag, 1 december 2014

  Als ik Coco en Clarence zie wil ik ze zo graag knuffelen, hun vachtjes zijn zo aaibaar.

  En die foto’s zijn echt zo scherp, wow. Ik zie alleen niet echt dat het aluminum is, wellicht zie je dat wel als je het in het echt en dichtbij ziet?

 5. 1 december 2014 / maandag, 1 december 2014

  Wat een super mooie foto’s! Altijd als ik foto’s van jou katten zie krijg ik ook de kriebels om een katje te nemen.

 6. 30 november 2014 / zondag, 30 november 2014

  Wat een prachtige foto’s! Ik vind Albelli ook een hele fijne manier om foto’s te laten drukken!

 7. 30 november 2014 / zondag, 30 november 2014

  Wat een prachtige kat! En een heel leuk idee een foto op aluminium. Weer eens wat anders dan canvas.

 8. Annika
  30 november 2014 / zondag, 30 november 2014

  Oooh die gapende foto is mooi! Wat een schatje!

 9. 30 november 2014 / zondag, 30 november 2014

  Oh ze zien er erg mooi uit! Wat een schattige foto’s.

 10. 30 november 2014 / zondag, 30 november 2014

  Ik heb laatst ook een foto op aluminum laten afdrukken, heel erg mooi en apart resultaat!

 11. Janna
  30 november 2014 / zondag, 30 november 2014

  Wil je misschien eens een keer een hometour maken? Ben zo benieuwd! X

 12. 30 november 2014 / zondag, 30 november 2014

  Wat mooi! Het is bij mij een hele klus om mijn kat goed en wel op de foto te krijgen haha!

 13. 30 november 2014 / zondag, 30 november 2014

  Mooie foto’s en orgineel op aluminium!!!
  seeyanext.wordpress.com

 14. coby
  30 november 2014 / zondag, 30 november 2014

  Ik heb zo iets nog nooit gedaan maar het is wel heel erg mooi ik kan het goed begrijpen dat je veel om je poesen geeft wat ik heb ook altijd ,n poes gehad.
  Groetjes Coby.

 15. liesel
  30 november 2014 / zondag, 30 november 2014

  Mooie foto’s zijn het zeg! Ik heb zelf een slechte ervaring met Albelli. Ik heb een boek met mijn vakantiefoto’s daar gemaakt, maar ik heb nog nooit zulke slechte kwaliteit gehad. Mijn foto’s waren scherp en de belichting was mooi, maar heel veel foto’s zien in er in het boek niet uit. Heel pixelig of opeens heel donker. Erg jammer! Voor mij dus geen Albelli meer.

  • 30 november 2014 / zondag, 30 november 2014

   Heeft misschien met de format vj foto’s te maken gehad. Zal vast n technische reden hebben denk ik. Maar jammer dat je een album gemaakt hebt, vol verwachting wacht en hij dan tegenvalt. #iknowthefeeling

 16. Nienke
  30 november 2014 / zondag, 30 november 2014

  Schattig!
  Ik heb geen foto’s van mezelf aan de muur en ik hoef het voorlopig ook echt niet cadeau. Maar als ik weer beter ben van mijn eetstoornis en zelfvertrouwen heb, lijkt me dat wel leuk. Dan is het een soort overwinning. 😉

  • 30 november 2014 / zondag, 30 november 2014

   Aaah sterkte girl! Misschien zijn bemoedigende quotes wel wat voor jou of gewoon mooie foto’s van natuur ea die je zelf hebt gemaakt. Ik heb zelf ook bijna geen personen op foto’s hangen, maar wel eigen werk. Toch weer herinneringen ad wand

  • 30 november 2014 / zondag, 30 november 2014

   Aaah sterkte girl! Misschien zijn bemoedigende quotes wel wat voor jou of gewoon mooie foto’s van natuur ea die je zelf hebt gemaakt. Ik heb zelf ook bijna geen personen op foto’s hangen, maar wel eigen werk. Toch weer herinneringen ad wand

  • 30 november 2014 / zondag, 30 november 2014

   Aaah sterkte girl! Misschien zijn bemoedigende quotes wel wat voor jou of gewoon mooie foto’s van natuur ea die je zelf hebt gemaakt. Ik heb zelf ook bijna geen personen op foto’s hangen, maar wel eigen werk. Toch weer herinneringen ad wand

  • 30 november 2014 / zondag, 30 november 2014

   Aaah sterkte girl! Misschien zijn bemoedigende quotes wel wat voor jou of gewoon mooie foto’s van natuur ea die je zelf hebt gemaakt. Ik heb zelf ook bijna geen personen op foto’s hangen, maar wel eigen werk. Toch weer herinneringen ad wand

   • Chantal
    4 december 2014 / donderdag, 4 december 2014

    Ja inderdaad mooie quote of een foto van een plek waar je gelukkig van wordt en fijne herinneringen aan hebt. Strand van een vakantie, weiland om de hoek, de oude grachtjes van utreg, noemt maar op 🙂

 17. caro
  30 november 2014 / zondag, 30 november 2014

  Wat een prachtige foto’s. Hier word je blij van!

 18. Josephinea
  30 november 2014 / zondag, 30 november 2014

  To cute 🙂 🙂

 19. May
  30 november 2014 / zondag, 30 november 2014

  Leuk! kijken coco en clarence er niet vreemd van op?

 20. 30 november 2014 / zondag, 30 november 2014

  clarence & coco-ception, haha! ik vind dit een erg origineel cadeau, zou echt iets voor mijn moeder voor bijvoorbeeld kerst zijn, aangezien zij echt kickt op dit soort persoonlijke cadeautjes 🙂 xo

 21. 30 november 2014 / zondag, 30 november 2014

  Prachtige foto’s! En op aluminium geeft zo’n mooi strak effect. Leuk gedaan!

 22. 30 november 2014 / zondag, 30 november 2014

  Ahw wat lief zeg! Dit wil ik sowieso ook een keer maken, maar dan met mijn favo celebrities ofzo!

 23. 30 november 2014 / zondag, 30 november 2014

  Je hebt mooie foto’s uitgekozen!

 24. 30 november 2014 / zondag, 30 november 2014

  Wat een super leuk idee! De resultaten zien er erg gaaf uit 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *