Opening Shoeby Flagship Store Den Haag

Een kledingwinkel waar je niet alleen kunt shoppen, maar ook heerlijk kunt lunchen (mét gratis wifi!), je telefoon kunt opladen, je tassen even kunt opbergen in een kluisje zodat je er de rest van de dag niet mee hoeft te sjouwen en je kleding kunt customizen? Het kan allemaal in de nieuwe Shoeby Flagship Store* die afgelopen vrijdag feestelijk is geopend in Den Haag. Echt een geweldige, interactieve kledingwinkel waar ‘een momentje voor jezelf’ en het stimuleren van onze creativiteit hoog in het vaandel staat.

shoeby opening flagship store_10 shoeby opening flagship store_05 shoeby opening flagship store_03 shoeby opening flagship store_01 shoeby opening flagship store_02 Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen met een glaasje bubbels en raakten we meteen aan de praat met de eigenaresse van Shoeby, Mieke van Deursen. Een ontzettende vriendelijk en inspirerende vrouw, ondernemer in hart en nieren, maar vooral ook creatief en open minded. Ze vertelde dat ze als 19-jarig meisje haar eerste Shoeby kledingwinkel opende in Den Bosch. Een klein zaakje van niet groter dan 30 vierkante meter. Omdat het goedkoper was, gebruikte ze bezemstelen als rekken. Op zondag verfde ze de muren wit en op maandag ging ze open.

En moet je nu eens zien! Zou de 19-jarige Mieke ooit hebben gedacht dat ze 33 jaar later zo’n 300 winkels zou hebben door heel Nederland? De opening van deze schitterende Flagship Store is een kers op de taart van het Shoeby succes. En wat was Mieke er trots op! In haar vriendelijke Brabantse accent vertelde ze in geuren en kleuren wat ons te wachten stond, dus je begrijpt dat we stonden te trappelen om naar boven te gaan om de rest van het filiaal te ontdekken!

shoeby opening flagship store_06 shoeby opening flagship store_13shoeby opening flagship store_08 shoeby opening flagship store_09Naast kleding heeft Shoeby ook een beautylijn van hun eigen merk Eksept. Heerlijke bath & bodyproducten tegen betaalbare prijsjes.

shoeby opening flagship store_04 Tussen de kledingrekken door zijn er schermen met bewegende beelden wat de winkel een flashy en moderne uitstraling geeft. Erg cool!

shoeby opening flagship store_11 shoeby opening flagship store_12De Shoeby style is te omschrijven als classy en elegant, maar dan niet stijf of truttig, maar juist met een trendy twist. Voor de mannen en vrouwen die graag modebewust willen zijn zonder ‘al te gek’ te doen. Zelf houd ik wel van wat apartere kleding, maar bij Shoeby zag ik toch ook erg veel moois hangen. De kwaliteit ziet er in elk geval top uit; mooie stofjes, alles mooi afgestikt en mooie details.

In de winkel hangt alles op kleur en style, erg handig! Op deze manier is het makkelijker voor de klant om kleding met elkaar te combineren. Kom je er niet uit dan staat het personeel altijd tot je beschikking om je kledingadvies te geven, bij Shoeby willen ze echt de tijd voor je nemen. Je kunt er ook terecht voor een personal shopper en een visagist, om je shopdag helemaal compleet te maken.

shoeby opening flagship store_14shoeby opening flagship store_39 De eerste verdieping ziet er prachtig uit, het heeft een moderne industrial look. Aan de ene kant vind je dameskleding en aan de andere kant kunnen de heren hun hart ophalen. Achterin, achter de trap, vinden we kleding voor kinderen.

shoeby opening flagship store_16 boksen De kinderafdeling ziet er leuk en speels uit! Er zijn stoeltjes met tablets waar de kinderen op kunnen spelen (moeders weten vast we hoe snel een kind verveeld kan raken tijdens het winkelen) en stel je hebt een druk jochie, dan laat je hem even los op de boksbal terwijl mama rustig verder shopt. Heel goed bedacht, haha! Natuurlijk konden Tara en ik het ook niet laten om even wat Kick Mix oefeningen te showen :)

shoeby opening flagship store_19 shoeby opening flagship store_26 shoeby opening flagship store_20 ShoebyOpening14 Ga je en trap omhoog dan kom je in het gezellige Shoeby Barista café, waar je tijdens het shoppen even tot rust kunt komen met een latte macchiato, thee, wat zoets of wat hartigs. Niets lekkerder dan je zware tassen neerzetten en even bijkomen en bijkletsen met je vriendinnen. Er is trouwens ook gratis wifi in het Shoeby café! Het wachtwoord is ShoebyFashion. Ik heb nooit eerder een café in een winkel gezien, behalve bij de boekwinkel Barnes & Nobles in New York, dus het verraste me echt enorm. Ik vind het ZO leuk! Natuurlijk kunnen ook niet-Shoeby klanten hier een drankje komen doen of een hapje komen eten.

shoeby opening flagship store_15 shoeby opening flagship store_25 shoeby opening flagship store_22 shoeby opening flagship store_23 shoeby opening flagship store_38 shoeby opening flagship store_34shoeby opening flagship store_33Op de derde etage gebeurt het allemaal: hier kun je je aangeschafte kleding naar hartelust laten customizen! Broek inkorten, mouwen innemen of blouse laten tailleren? Achter de naaimachines zitten de naaisters voor je klaar om het ter plekke kostenloos voor je in orde te maken.

Hier vind je trouwens ook steeds wisselende collecties van jonge ontwerpers. Momenteel hangen er 5 jurken die ontworpen zijn door Doorhout Mees, speciaal in samenwerking met Shoeby.

shoeby opening flagship store_35Telefoon bijna leeg? Op de derde verdieping zijn er kluisjes waarin je niet alleen je zware tassen, maar ook je telefoon in kunt opladen. Ideaal! In de tussentijd drink je gezellig een drankje bij het Shoeby café of je shopt gerust verder.

shoeby opening flagship store_31 shoeby opening flagship store_32 Op de derde verdieping kun je ook je kleding laten laseren. Je kunt je eigen afbeelding of patroon meenemen, maar in de computer staan ook veel leuke voorbeelden die je kunt gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld je kleding voorzien van initialen, maar het is ook leuk om er op deze manier een gepersonaliseerd cadeautje van te maken!

shoeby opening flagship store_30 Je kunt teksten laten laseren.

shoeby opening flagship store_29 Patronen.

shoeby opening flagship store_28 En denk ook eens verder dan jeans: je kunt ook je schoenen laten customizen.

shoeby opening flagship store_27 Of cut outs in een mooie blouse, om het nét even iets bijzonderder te maken. Met de derde etage heeft Shoeby echt iets unieks te pakken en kunnen creatievelingen hun kleding naar hartelust aanpassen naar eigen wens. Een geweldige service.

Ik ben helemaal in de wolken met deze nieuwe Shoeby Flagship Store en ik baal er echt van dat het niet in Utrecht is geopend. Den Haag boft maar! Het Shoeby Café en het DIY atelier geven deze store echt iets extra’s. Je bent niet alleen aan het shoppen, het is ineens een hele experience geworden. Geweldig! Heel vernieuwend en uniek, I love it! Als je binnenkort in Den Haag bent hop dan zeker even langs, het is echt de moeite waard!

Shoeby Flagship Store
Vlamingstraat, Den Haag.

shoeby opening flagship store_07Deze hele week krijgt iedereen 20% korting op het gehele assortiment als je komt shoppen bij de nieuwe Flagship Store in Den Haag. Ben je niet in de gelegenheid om naar Den Haag te komen, maar wil je wél die korting meepakken? Ook online wil Shoeby jullie graag 20% korting geven om de feestelijke opening te vieren. Deze actie is geldig t/m zaterdag 6 december onder vermelding van de code OPENINGFLAGSHIPSTORE.

Wat vinden jullie van het concept van de Shoeby Flagship Store? Zijn jullie er al geweest?

Until next time,
Serena Verbon

* deze post is gesponsord

Volg:

58 Reacties

  1. Ikrame
    6 december 2014 / zaterdag, 6 december 2014

    Vet! Ben ik even blij dat ik in Den Haag woon hihi, gauw maar een bezoekje brengen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *