Update: Alessandro Striplac – 3 jaar later

Door Nena – Door de komst van mijn dochtertje Sarah hebben jullie kunnen zien dat er de laatste tijd wat minder artikelen van mij zijn verschenen. Desondanks vind ik het nog steeds veel te leuk om zo af en toe eens een product te reviewen of om, zoals vandaag, een update te geven over iets waar Serena en ik zo’n drie jaar geleden erg enthousiast over waren. Drie jaar geleden zijn wij namelijk naar een event geweest waar wij voor het eerst kennis konden maken met Alessandro Striplac!

starterkit

Striplac is een systeem waarbij je je nagels kunt lakken met een bepaalde gellak en deze kunt laten uitharden met behulp van een UV-lamp. Met als resultaat: Perfect gelakte nagels voor tenminste 10 dagen!

striplac collage2

En dat niet alleen, want wanneer je de Striplac wilt verwijderen kan je het er gewoon afpellen! Door gebruik van een zogenaamde peel-off twin coat heb je geen speciale aceton badjes of andere troep nodig om je nagels weer van de gellak te ontdoen.

Serena en ik waren direct verkocht en hebben er een review over geschreven die je hier kunt vinden.

Update: 3 jaar later…

Laat ik maar direct beginnen met het feit dat ik