Getest | Insta Beauty Trends

Samen met Dionne van het YouTube kanaal OnneDi test ik vandaag 5 opvallende Insta Beauty Trends uit! Dit zijn dus trends die ik de laatste tijd veel voorbij zie komen op Instagram, zoals Space Buns, Glitter Pits en Glitter Roots (de namen alleen al klinken super awesome, niet?). Maar zijn ze ook geschikt voor in het dagelijks leven?

Dionne en ik hebben in elk geval VEEL lol gehad met het uitproberen van deze trends, en we hopen dat jullie het leuk vinden om te zien hoe wij deze behoorlijk bizarre trends toepassen op onszelf!

Bekijk hieronder onze video;

De eerste keer dat ik Dionne ontmoette was zo’n 5 jaar geleden, toen het hele YouTube wereldje een stukje kleiner was dan nu. Ik vind dat Dionne het ontzettend goed doet met haar video’s! Ze onderscheid zich door haar mooie editting skills, het is een hele creatieve meid, maar vooral ook erg open, eerlijk en lief. Ik mag haar heel graag! Vooral haar Leuk of Meuk video’s vind ik geweldig om te kijken, waarin ze speelgoed, spelletjes en gadgets test! Ik ben dan wel een volwassen vrouw van 31, maar het kijkt gewoon lekker weg. Mocht je Dionne nog niet kennen,Β neem dan zeker even een kijkje op haar kanaal OnneDi.

En wat vinden jullie van de trends?

Zelf had ik een beetje mijn twijfels over de Space Buns, omdat ik het een beetje een kinderkapsel vind. Maar, het was even wennen, maar ik ben overstag. Tijdens mijn eerstvolgende festival draag ik Space Buns! Glitter Pits vond ik super lollig en ergens ook wel fancy van die glinsterende okseltjes, maar is in de praktijk gewoon niet te doen, haha! Glitter Roots zijn werkelijk SUPER AWESOME en wil ik ook zeker eens dragen op een festivalletje. Ombre Brows, ook al zo mooi! Ik moet zeggen dat ik het resultaat bij Dionne mooier vond (wat feller) dan bij mij, maar het stond helemaal niet zo gek als ik had verwacht. Het zorgt voor een mooie touch of colour in je look en je kunt de kleur naar hartenlust aanpassen aan je outfit of de rest van je make-up look! Als laatste Metallic Lips, dat was niet helemaal mijn ding. Ben toch meer van de matte finishes, haha!

En voor de mensen die het zich afvragen, JA, ik vond een week later nog steeds glitters terug. In bed, onder de douche, verspreid door het hele huis en ik vond er zelfs nog eentje op Coco. Haha!

Welke Insta Beauty Trends zou jij wel eens willen uitproberen? En welke absoluut niet?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

36 Reacties

 1. 30 april 2016 / zaterdag, 30 april 2016

  Wat een geweldig leuke video! Ik vind jullie de knotjes echt heel leuk staan zeg!
  Liefs xx

 2. Nadia
  23 april 2016 / zaterdag, 23 april 2016

  Ik vind jullie beiden de knotjes heel erg leuk staan! Ook de gitter op de scheiding vind ik erg leuk, vooral bij Dionne, en ook de wenkbrauwen vind ik Dionne erg leuk staan! Zij is ook echt een type voor dit soort dingen.

 3. Suzanne
  22 april 2016 / vrijdag, 22 april 2016

  Totally nailed it!! Nu vind ik het bijna jammer dat dit soort dingen niet ‘gewoon’ zijn om te dragen. Maar wat ik wel denk persoonlijk, is dat het zeker uit maakt of je ‘knap’ bent; jullie komen ermee weg omdat jullie gewoon allebei knappe meiden zijn (sorry, vrouwen). Ik vind het heel vervelend om nou sommige mensen gelijk ‘lelijk’ te noemen, maar ik denk dat sommige mensen gewoon niet weg komen met deze trends. Natuurlijk moet iedereen dragen wat hij of zij wil. Ik weet eigenlijk niet wat ik hier nou mee wilde zeggen, haha.

 4. 22 april 2016 / vrijdag, 22 april 2016

  Ik zie het mijzelf niet doen maar vind vooral de wenkbrauwen bij Dionne erg leuk staan.

 5. Annalisa
  21 april 2016 / donderdag, 21 april 2016

  Die ombre wenkbrauwen: supercool!! Wat een leuk idee, daar zou ik nou nooit op komen.

  Met die knotjes lijk je net Mickey Mouse, hahaha.

 6. 21 april 2016 / donderdag, 21 april 2016

  De glitters op je scheiding vond ik geweldig. Hou ook echt van glitters. Mag ik vragen waar je deze glitters gekocht hebt? Mijn dochter keek mee en wil dit heel graag voor haar optreden tijdens een talentenjacht. Zij is ook Indo met dezelfde haarkleur en huid. Dus we konden aan jou zien dat het ook erg leuk staat bij haar ?

  • Gabriella
   22 april 2016 / vrijdag, 22 april 2016

   Jaaaaa dat wil ik ook weten !! ik wil dit ook die glitters <3__<3

 7. Kimmetje
  21 april 2016 / donderdag, 21 april 2016

  Kvind de glitteruitgroei en wenkbrauwen echt vet. Eigenlijk de knotjes ook… maar het ziet er ook kinderlijk uit. Ik zou het niet doen omdat ik er me te oud voor voel… haha oma hier van 30 πŸ˜›

 8. 21 april 2016 / donderdag, 21 april 2016

  Ik heb een beetje dubbele gevoelens bij die glitteruitgroei, doet met denken aan glitterroos πŸ˜› de metallic lips kunnen in bepaalde kleuren wel heel gaaf zijn hoor! De wenkbrauwen vind ik helemaal geweldig πŸ˜€

 9. Nien
  21 april 2016 / donderdag, 21 april 2016

  Cyberhipsters haha

 10. 20 april 2016 / woensdag, 20 april 2016

  Wat staat alles je verrassend goed en bij Dionne staat het allemaal zo leuk. Enkel de Glitter Pits trekken op niets, maar de rest is echt heerlijk πŸ™‚
  xx

 11. 20 april 2016 / woensdag, 20 april 2016

  looove glitter roots πŸ˜€ zo festive!

 12. Lesley
  20 april 2016 / woensdag, 20 april 2016

  Ik vind Dionne deze trends heel mooi staan, behalve de glitter pits dan… die stonden jou beter Serena. Maar het blijft een beetje vreemd. De metallic lippenstift staat jou ook de rest vond ik bij jou wat minder mooi. Wel leuk filmpje!

 13. 20 april 2016 / woensdag, 20 april 2016

  De knotjes staan je superleuk!

 14. Laura J
  20 april 2016 / woensdag, 20 april 2016

  Van glitteroksels word ik niet heel blij, maar de rest is tof!

 15. Syl
  20 april 2016 / woensdag, 20 april 2016

  Ik was een van de gekken die niet tot vandaag kon wachten, dus ik heb het filmpje gisteren al bekeken op youtube. Ik vind de glitter roots best wel heel tof, en de ombre brows staan Dionne heel gaaf.
  De space buns vind ik minder kinderlijk dan verwacht.

 16. 20 april 2016 / woensdag, 20 april 2016

  Oh. My. God. Die glitter roots ga ik totally proberen voor het batavierenfeest zaterdag! Gekleurde wenkbrauwen vind ik ook tof, maar meer voor een ander keertje.

 17. 20 april 2016 / woensdag, 20 april 2016

  Dionne ziet eruit alsof ze zo naar een festival kan gaan ?Mij zouden die insta trends echt misstaan en voor die knotjes moet mijn haar echt nog doorgroeien.

 18. Ingrid
  20 april 2016 / woensdag, 20 april 2016

  Had m gister stiekem al bekeken hihi, wat een leuke video is het geworden! De roze wenkbrauwen van Dionne staan erg goed & het lijkt me enorm geinig als je iemand tegenkomt op een feestje met glitteroksels, surprise!

 19. Pien
  20 april 2016 / woensdag, 20 april 2016

  Jaaa dit is zo gaaf ! Het geeft me zo’n jaren 90 cyber-hipster gevoel, geschikt voor een feestje of festival, inderdaad ! Echt zo leuk !

  Ik kan me ook voorstellen dat die haarglitters iets moois kunnen doen voor een bruiloft; Een stijlvolle jurk met strak gestyld kapsel, en dan zilverkleurige of diamant glitters als extra touch. Moet natuurlijk niet tacky over komen πŸ™‚

 20. Nienke
  20 april 2016 / woensdag, 20 april 2016

  Het bewijs dat we echt helemaal full on 90s zijn in de mode- / beautywereld!! Die spacebuns zijn zo Spicegirls. Haha. Ik wacht op het moment dat de crazy plateauzool sneakers hun herintrede doen πŸ˜›

  • Barbara
   20 april 2016 / woensdag, 20 april 2016

   Zie haar instalab post van afgelopen maandag, daar staan de schoenen al tussen ? Maar leuke dingen hoor! Wel echt festival looks vind ik. Zie mezelf niet met roze wenkbrauwen de appie binnenlopen.

 21. Meryem
  20 april 2016 / woensdag, 20 april 2016

  Leuk filmpje. Ariana Grande doet ook zulke knotjes en dan half updo.

 22. 20 april 2016 / woensdag, 20 april 2016

  wat een super leuke video zeg! ik vind de lippen vooral heel geslaagd. en de wenkbrauwen pakken verrassend goed uit moet ik zeggen. liefs soraya

 23. 20 april 2016 / woensdag, 20 april 2016

  Ik vind die glitters in de haren wel gaaf !

 24. Sanne
  20 april 2016 / woensdag, 20 april 2016

  Super leuk deze video, zou dit voor een feestje of festival zeker proberen! De glitter pits laat ik lekker achterwege πŸ˜‰

 25. 20 april 2016 / woensdag, 20 april 2016

  Ik had gisteravond vlak voor het slapen je filmpje bekeken! Te grappig! Het stond jullie beiden erg goed. Hmm ik denk dat ik deze trends aan mij voorbij laat gaan. Ik zie mezelf al op mijn werk verschijnen met gekleurde wenkbrauwen, hihi :-)!! Wel echt tof voor een feestje!

 26. Amina
  20 april 2016 / woensdag, 20 april 2016

  Vraagje, wat voor foundation gebruikt Dionne? En in welke kleur? πŸ˜€

 27. 20 april 2016 / woensdag, 20 april 2016

  Ik heb wel een beetje moeten lachen om jullie video πŸ˜‰ De glitters zijn niet echt mijn ding maar die Ombre brows vind ik wel echt onwijs gaaf! Leuke tip voor dit festivalseizoen!

 28. 20 april 2016 / woensdag, 20 april 2016

  The ombre brows look the coolest I think but I’d probably try the metallic lips! You both look quite futuristic, I love it xx

 29. 20 april 2016 / woensdag, 20 april 2016

  Ombre Brows en Glitter Roots wil ik zelf echt graag eens uitproberen! Supercoole video =D

 30. 20 april 2016 / woensdag, 20 april 2016

  Super fancy! Het staat jullie allebei ook nog eens. Ik zou het zo niet dragen maar voor een festival zoals Tomorrowland of Coachella <3 lijkt mij dat echt leuk, dan kan het ook gewoon haha.

 31. Janny
  20 april 2016 / woensdag, 20 april 2016

  Oooh de brows, heel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *