Unboxing Beautylab Box!

Een tijdje geleden konden 100 bezoekers de allereerste Beautylab Box bestellen, een box gevuld met mijn favoriete beautyproducten en meer! Voor de mensen die de Box niet hebben kunnen bemachtigen heb ik hieronder een Unboxing filmpje opgenomen (op een iets andere manier dan gebruikelijk).

Unboxing Beautylab Box!

[do action=”ytr”][/do]

Ik vond het superleuk om de positieve reacties op de box te lezen via Twitter, Facebook en Instagram via de hashtag #beautylabbox. Echt leuk al die foto’s ook! Zelf moest ik lachen om de reactie van Lariesa ‘ik wil heel graag mijn Beautylab Box openen, maar iemand laat dat mij niet toe…’. En dan zo’n strenge kat midden op de doos. Lekker droog.

beautylabbox

Hieronder heb ik nog even alle items uit de Beautylab Box op een rijtje gezet;

 • Tea Forté – Ik start de dag graag met het checken van mail en een kopje thee van mijn lievelingsmerk. Alhoewel het geen winter meer is (al doet deze nepzomer je soms anders geloven) blijf ik de Winter Spice Teas heerlijk vinden. Lekker fruitig, maar ook ‘gezellig’ en warm. www.teaforte.nl
 • Philosophy Purity Made Simple 3-in-1 cleanser – Hierna stap ik onder de douche en reinig ik mijn gezicht met een cleanser van Philosophy, één van mijn favoriete skincaremerken. Deze cleanser is mild, maar reinigt mijn gezicht grondig. Philosophy is te koop via www.iciparisxl.nl/webshop
 • EOS shave cream – Recent ontdekte ik de heerlijke romige en niet schuimende scheercrème van EOS. Dit voedt mijn huid terwijl ik scheer, zodat mijn benen na het scheren niet alleen glad zijn, maar ook nog eens zacht en gehydrateerd aanvoelen. Sexy! www.alicejo.com   
 • Andrélon Natuurlijk Puur 1-minuut masker – Mijn droge punten hebben écht extra voeding nodig en dat begint al onder de douche. Ik gebruik het liefst haarmaskers zoals dit snelle masker van Andrélon. Het maakt mijn haren glad en glanzend zodat ze er weer gezond uitzien. www.andrelon.nl
 • The Beauty Bakery Body Butter Bar – Na het douchen verwen ik mijn lichaam met deze bar in de geur Pink Sugar, die ik masseer over mijn nog vochtige huid. Terwijl de boters en oliën smelten en mijn huid hydrateren en verzachten komt de lekkere zoete geur van Pink Sugar vrij. Een goed begin van de dag! www.thebeautybakery.nl
 • The Body Shop White Musk Libertine eau de toilette – Mijn eerste liefde op parfumgebied was White Musk van The Body Shop, die ik op 15-jarige leeftijd ontdekte. White Musk Libertine is sensueler en bevat geurnoten van Turks Fruit, orchideeën en slagroom. www.thebodyshop.nl
 • Pupa Ultraflex kit – Al jaren was ik op zoek naar de perfecte mascara en ik heb ‘em gevonden! De Pupa Ultraflex mascara separeert mijn wimpers, geeft ze volume en krul én verzwaart niet. Ik blijf deze mascara keer op keer kopen. Love it! www.johnbeerens.com
 • Schwarzkopf Osis+ Dust It – Jaren geleden ontdekte ik dit magische haarpoedertje dat mijn haren praktisch rechtop zet! Strooi wat poeder op je haarwortels waardoor het stug wordt en je krijgt  een megavolumineuze coupe. Ik zweer er bij! 
 • Batiste droogshampoo – Soms heb je gewoon echt geen tijd meer om je haren te wassen en  dan zijn droogshampoo’s echt een uitkomst. De droogshampoo’s van Batiste houden mijn vette haarwortels de hele dag mat en de frisse geur zorgt ervoor dat ik me toch niet zo heel dirty voel. www.batiste.nl
 • Pearl Mania Soy Scents – Tijdens het werken vind ik het fijn om een lekkere huisgeur te creëren en dit kan perfect met de Soy Scents gemaakt door mijn moeder. Ik heb gekozen voor mijn favoriete geuren Vanilla & Sandalwood en Lovespell. www.pearlmania.nl
 • Amerikaans snoep – Tijdens het werken moet er natuurlijk ook gesnoept worden! Zelf heb ik een zwak voor Amerikaans snoepgoed, zoals deze Reese’s peanut butter cups en M&M’s chocolate brownie. www.sweet-spot.nl
 • Frozz – Iets wat ik ook heerlijk vind is frozen yoghurt van Frozz. Een verantwoord tussendoortje en lekker fris van smaak! Met deze bon kun je t/m eind juni een gratis Frozz ophalen bij elke vestiging. www.welovefrozz.nl
 • Fabstagram ansichtkaart – We zijn in dit tijdperk natuurlijk helemaal 2.0, maar het blijft gaaf om een verjaardagskaart te ontvangen in plaats van een virtuele felicitatie. Met deze ansichtkaart van Clarence weet ik zeker dat je iemand een lach op zijn of haar gezicht zal toveren! Met de kortingscode ‘beautylab’ ontvangen jullie 10% korting op je bestelling! www.fabstagram.nl
 • Vanedo beauty friends sheet mask – Na een drukke dag is er niets lekkerder dan languit op de bank ploffen met een leuke serie en een maskertje op. Één van mijn favoriete maskers zijn de Aziatische sheet masks waarmee ik kennis heb gemaakt in Singapore. Deze van Vanedo zijn goed vochtig en geven mijn gezicht een lekkere boost! www.bbcreamshop.eu
 • Mario Badescu Seaweed Night Cream – Een ander skincaremerk waar ik erg over te spreken ben is Mario Badescu. Deze nachtcrème bevat collageen, hyaluronzuur en zeewierextract. Wanneer je in de ochtend wakker wordt is je huid heerlijk zacht! www.cosmania.nl

Door jullie enthousiasme kan ik vast vertellen dat er zéker plannen zijn om een tweede Beautylab Box te maken. Wanneer precies, kan ik nog niet zeggen, maar ik heb al wat favoriete items op het oog die ik er heel graag in wil hebben!

Ik ben erg benieuwd wat jullie van de inhoud vinden. Let me know!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

203 Reacties

 1. 27 januari 2014 / maandag, 27 januari 2014

  leuke manier van unboxen haha!

 2. Lija
  16 juni 2013 / zondag, 16 juni 2013

  Wow supermooie box!!!! Ik wou dat ik die ook had besteld :) Echt hebberig word ik ervan :) Heel mooi initiatief!!

 3. 13 juni 2013 / donderdag, 13 juni 2013

  Wat leuk! Ik ben heel benieuwd wat er in de volgende box zit.

 4. Richelle
  13 juni 2013 / donderdag, 13 juni 2013

  Wat een onwijs leuke manier om je box te unboxen :D Vraagje: Hoe duur is/was de box? (ik heb er vast ergens overheen gelezen). Toen ik dit filmpje bekeek, dacht ik dat het misschien wel leuk is als je een keer een filmpje maakt waar je laat zien wat je een hele dag doet? En dan vooral ook gericht op beauty, fashion, food en je blog. Of heb je al eens zoiets gemaakt? xxx

 5. joyce
  12 juni 2013 / woensdag, 12 juni 2013

  Toffe inhoud ook erg leuk gefilmd. Misschien kan je 2 verschillende boxen maken 1 meer budget voor mensen die het niet te breed hebben maar toch graag een box van jou willen kopen. En 1 zoals deze of juist helemaal groen

 6. 12 juni 2013 / woensdag, 12 juni 2013

  Hele leuke box! Ik was helaas te laat :( Volgende keer beter dus :D

 7. Robin
  12 juni 2013 / woensdag, 12 juni 2013

  Hey Serena,

  Ik zag in je filmpje het Andrelon natuurlijk puur 1-minuut masker voorbij komen. Heb je ook alle andere producten van de natuurlijk puur lijn getest? Ik las dat de lijn geen siliconen bevatte, en dat zou dan weer helpen tegen het minder snel vet worden van je haar?

 8. Lissa
  11 juni 2013 / dinsdag, 11 juni 2013

  Wat zitten er originele producten in! En het amerikaanse snoep is echt zo leuk!!

 9. julia
  11 juni 2013 / dinsdag, 11 juni 2013

  super leuk gedaan!!!!

  hoop dat ik volgende keer ook een box kan bemachtigen :)

 10. Yasmine
  11 juni 2013 / dinsdag, 11 juni 2013

  SUPERSUPERSUPERSUPERleuke Box!!! (Y) Echt superbalen datk het te laat heb gezien, terwijl ik meestal wel de artikelen vroeg lees (lees: at midnight) haha bummerrrr.. Maar de producten zijn AWE-SOME! Ohh en dan heb je van die geweldige producten voor een goeie prijs, ik hoop datk de volgende keer ook 1 kan bemachtigen =D Je hebt het filmpje ook superleuk gemaakt, lekker original! ;)

 11. 10 juni 2013 / maandag, 10 juni 2013

  Wat een ontzettend leuke manier van een unboxing! En de inhoud van de doos is ook erg leuk. Mooie luxe en bijzondere producten.

 12. Alice
  10 juni 2013 / maandag, 10 juni 2013

  Wat hebben jullie een gave box samengesteld en wat een superleuke manier van unboxen!
  Voorheen had Teaforte toch ook een Nederlandse webshop? Nu word je doorverwezen naar .com….

  Serena, je blog is top! Inspirerend hoe jij onderneemt en hoe jij je weet te blijven onderscheiden en vernieuwen. Ik volg je elke dag met veel plezier. Succes en veel plezier met alles!

 13. Sophie
  10 juni 2013 / maandag, 10 juni 2013

  Heey,

  Ik wist niet dat je die box verkocht.
  Ik wil er heel graag een kopen maar wat is de prijs?

  Groetjes Sophie

  • Serena
   Auteur
   10 juni 2013 / maandag, 10 juni 2013

   Sorry, de boxen zijn al uitverkocht.

   • Sophie
    11 juni 2013 / dinsdag, 11 juni 2013

    ja maar voor de volgende keer

 14. Rebecca
  10 juni 2013 / maandag, 10 juni 2013

  Nu baal ik alleen maar meer dat ik ‘m niet heb kunnen bemachtigen :(

 15. 10 juni 2013 / maandag, 10 juni 2013

  Leuk filmpje! Heb zelf geen box gekocht, maar toch leuk om zo te zien wat er in zat. Echt toffe producten!

 16. 10 juni 2013 / maandag, 10 juni 2013

  HI Serena,

  Leuk gedaan hoor, we werden getipt dat je onze Twinklestar Glamour Girl badjas achter je hebt hangen in je badkamer ohohoh. We hebben oplettende fans bij Twinklestar. Volgende x die dan maar aan? :-). We willen je graag voor de volgende box kortingsvouchers aanbieden op de Glamour Girl badjas! Groetjes en fijne dag, Twinklestar.nl Simone XX

 17. 10 juni 2013 / maandag, 10 juni 2013

  Wow! Dit is echt de meest fantastische box die ik ooit al heb gezien!
  Ik hou de site in het oog voor een eventuele tweede.
  Succes met het samenstellen ;-)

 18. 10 juni 2013 / maandag, 10 juni 2013

  heel gaaf! Nu baal ik nog meer dat ik hem gemist heb!!
  Ook een hele leuke orginele manier van een ‘unboxing’ :D
  Volgende keer moét ik écht een zien te bemachtigen! Hopelijk duurt dat nog wel een paar maanden? anders lig ik straks net te bevallen.. zal je altijd zien! haha

 19. jamy
  10 juni 2013 / maandag, 10 juni 2013

  ik heb jammergenoeg de box gemist!!! snel weer??!

 20. 10 juni 2013 / maandag, 10 juni 2013

  Onwijs leuke box
  En echt leuk gefilmd inderdaad! Veel leuker om te zien
  Oeeh dat geurtje van the body shop ruikt zo lekker! :)

 21. sharon
  10 juni 2013 / maandag, 10 juni 2013

  Supertoffe prodructen en echt heel leuk en orgineel filmpje!

 22. Melanie
  10 juni 2013 / maandag, 10 juni 2013

  Wat een mooie box zeg!!! En wat jammer dat ik hem gemist heb :-(. Er zitten echt veel leuke, bruikbare en graag-proberen spulletjes in!! Ik hoop dat ik de volgende x wel op tijd ben!!!

 23. 9 juni 2013 / zondag, 9 juni 2013

  Wat super leuk gedaan zeg! Erg leuk filmpje en er zitten echt hele toffe producten in.

 24. 9 juni 2013 / zondag, 9 juni 2013

  Hele leuke box heb je samengesteld! De manier waarop je het unboxed vind ik ook erg leuk met het verhaal erbij. Het is een keer wat anders dan alleen de producten stuk voor stuk laten zien uit de box zelf.

 25. hannah
  9 juni 2013 / zondag, 9 juni 2013

  ah ik wil hem ook zo graag :(

 26. Kyra Batista de Freitas
  9 juni 2013 / zondag, 9 juni 2013

  Super leuke inhoud helaas was ik te laat :c persoonlijk zou ik het wel eerlijk vinden als de mensen die deze box ontvangen hebben uitgesloten worden voor de volgende box.

 27. 9 juni 2013 / zondag, 9 juni 2013

  Oh, wat een leuk filmpje! Leuke manier van unboxen ook! Volgende keer hoop ik wel een box te kunnen bemachtigen :)

 28. Marije
  9 juni 2013 / zondag, 9 juni 2013

  Awsome

 29. renoeka
  9 juni 2013 / zondag, 9 juni 2013

  Wat een leuke box! jammer dat ik er niet op tijd bij kon zijn. Leuk origineel filmpje

 30. 9 juni 2013 / zondag, 9 juni 2013

  Ik heb zo’n spijt dat ik niet gemaild heb, wat een mooie box! Echt vele malen mooier dan veel andere boxen die ik voorbij heb zien komen. Wacht met smart op een 2e, haha! Hebben jullie echt top gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *