Time to Shine met Brandfield! Wie zet jij in het zonnetje?

Ken je iemand met een moeilijk jaar achter de rug? Of iemand die zo lief is en waar je zo veel steun aan hebt gehad, dat diegene het echt verdient om even heerlijk in het zonnetje gezet te worden? Wie wil jij laten SHINEN?

brandfield-2In samenwerking met Brandfield, dé luxury webshop op het gebied van trendy acessoires, mag ik een prachtige, goedgevulde GIFTBOX weggeven met een inhoud t.w.v. €331,90. Wow! Er zitten schitterende items in van Cluse, Karma, My Jewellery, Skagen en Michael Kors waarmee je iemand écht (letterlijk en figuurlijk) kunt laten shinen!

brandfield-4Brandfield is dé luxury webshop, gevuld met meer dan 15,000 trendy accessoires zoals sieraden, horloges, zonnebrillen, portemonees en tassen. Ze verkopen er veel bekende merken zoals Michael Kors, Ray Ban, Cluse en Buddha to Buddha, maar je vind er ook wat kleinere, uniekere merken van over de hele wereld. Of je nu een nieuwe tas nodig hebt voor werk, sieraden voor een party outfit of het perfecte (kerst)cadeautje wilt kopen voor je vriend, de website van Brandfield biedt het allemaal aan in verschillende merken, modellen én prijsklasses!

En mocht je op zoek zijn naar inspiratie, bezoek dan zeker even hun Instagram pagina of download de Brandfield app, waar allerlei prachtige foto’s te vinden zijn.

brandfield-7Heb jij al iemand in gedachten die je wilt laten SHINEN? Zo maak je kans op de goedgevulde Brandfield Box t.w.v. €331,90.

1. Laat hieronder een comment achter waarin je verteld wie je graag in het zonnetje zet, en waarom. Hoe persoonlijker en uitgebreider, hoe beter.
2. Volg BrandfieldNL op Instagram
3. Het idee is om samen met de winnaar de Brandfield Box cadeau te doen aan diegene die je graag in het zonnetje wilt zetten, en dit wil ik graag vloggen. Door mee te doen aan deze winactie ga je er automatisch mee akkoord dat ik je film en dat de video wordt geplaatst op mijn YouTube kanaal BeautylabNL.
4. Het lijkt me echt leuk om samen met jou iemand te verrassen! Als je hebt gewonnen spreken we samen een dag en een tijd af die handig is om jouw persoon te laten shinen. Dit moet echter wel gebeuren in de eerste of tweede week van december.
5. Meedoen kan t/m 3 december 2016. De dag erna mail ik de winnaar, dus zorg dat je een geldig e-mailadres invult in het daarvoor bestemde hokje.

brandfield-3Neem ook zeker even een kijkje op de Brandfield website. Wie weet doe je nog wat cadeau inspiratie op voor de komende Feestdagen?

Good luck!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

90 Reacties

 1. Jara
  20 maart 2017 / maandag, 20 maart 2017

  Ik wil graag mijn moeder ‘in het zonnetje zetten’, omdat zij echt de sterkste vrouw is die ik ken, ze heeft teveel meegemaakt en probeert toch nog positief te blijven! Ik ben zelf ook een moeilijk kind geweest en nog steeds, dus ik zou haar dit wel willen geven, gewoon om mijn lieve mama weer eens echt blij te zien!

 2. yana van dingenen
  23 december 2016 / vrijdag, 23 december 2016

  ik wil graag mijn oma in het zonnetje zetten, omdat ze laatst een hartaanval heeft gehad. En ze moest stoppen met roken dat was heel moeilijk voor haar ik heb haar daar bij ook geholpen maar omdat ze fisiek zo sterk is heeft ze gezegt dat ze het in haar eentje redden. ook mijn tante en oom hebben mijn oma het heel moeilijk gemaakt, ze hebben haar uitgescholden en toonde totaal geen respect toen heb ik mijn oma ook geholpen door een berichtje terug te sturen. ik wil oma voor alles bedanken wat ze heeft gedaan en ik hoop dat ze ook nog lang en gezond leeft!

 3. Cathy
  3 december 2016 / zaterdag, 3 december 2016

  Ik wil graag mijn moeder in het zonnetje zetten, omdat ze ontzettend veel voor me doet! Ze betaalt mijn collegegeld, ik mag nog mee op vakantie, ze geeft me altijd nog random cadeautjes en ik kan altijd bij haar terecht!
  Zelf ben ik helaas maar een schamele studente, dus ik zou haar graag op deze manier willen verrassen!

 4. Kyliana
  2 december 2016 / vrijdag, 2 december 2016

  Ik zou graag mijn moeder laten stralen. Ze heeft heel veel meegemaakt en is altijd onze rots in de branding geweest. Ze reist met mijn verstandelijk beperkte broertje elke week van doktersafspraak naar doktersafspraak! Daarnaast kwakkelt ze met haar eigen gezondheid, maar iedereen om haar heen gaat altijd voor! Ze vergeet zichzelf eigenlijk terwijl ze het juist verdient om in het zonnetje gezet te worden. Ondanks alles heeft ze ervoor gekozen om toch iets aan haar overgewicht te doen en is ze beter gaan eten en zelfs gaan sporten (ze neemt nog liever de auto dan dat ze 5 minuten moet fietsen!), in de hoop dat ze zich daar beter door zou gaan voelen EN ZE IS AL BIJNA 20KG KWIJT! Ik ben zo ongelofelijk trots op haar! Dit is ook de reden dat ik dit haar zo enorm gun!

  Liefs Kyliana

 5. Ilja
  2 december 2016 / vrijdag, 2 december 2016

  Ik wil graag mijn lieve schoonzus in het zonnetje zetten, na een heel heftig jaar waarin we 2 dierbaren zijn verloren en de verkoop van hun oude huis & de verbouwing van hun “nieuwe” huis wil ik mijn schoonzus in het zonnetje zetten omdat zij dit gewoon echt verdiend! Ze heeft het onwijs druk met veel dingen regelen & verdiend het echt even om in het zonnetje gezet te worden na alles wat we dit kaar hebben meegemaakt!

 6. Iris
  2 december 2016 / vrijdag, 2 december 2016

  Hallo Serena,
  Wauw wat een super leuke winactie!
  Ik zou heel graag mijn moeder hiermee willen verassen. Ze heeft financieel gezien een zwaar jaar achter de rug. Door dit jaar enorm hard te werken in alles goed gekomen. En ik ben super trots op haar.
  Sinds de scheiding van mijn ouders woont mijn moeder nu alleen en ik vind dat ze deze sieraden wel verdiend heeft.
  Zo kan ik laten zien hoe trots ik op haar ben. En ik weet dat dit haar heel gelukkig gaat maken.
  Liefs Iris ❤?

 7. Anne van der Zwan
  1 december 2016 / donderdag, 1 december 2016

  Hai Serena, zoals velen zou ik ook heel graag dit ontzettende gave kado aan mijn moeder willen geven samen met jou! Ik kan een ontzettend lang verhaal gaan typen maar dat wil ik je niet aan doen haha. Sinds ik zelf moeder ben, zie ik hoeveel mijn moeder voor mij en m’n zussen gedaan heeft en nog steeds doet. Samen met m’n vader haalt ze m’n zoon op van school als ik en mijn partner aan het werk zijn. Ze rijd overal naar toe voor ons en komt zelf bijna elke dag met een kadotje voor m’n zoontje aan. Daarom verdient mijn moeder zo’n mooi kado als dit! Ik hoop natuurlijk dat ik het gave bericht krijg dat wij samen dit gave kado gaan overhandigen aan mijn moeder!! Mocht ik niet de persoon zijn die wint dan wens ik degene die wint uiteraard ern ontzettende gave dag samen met jou en heel veel plezier met het geven van dit mooie kado!! Fijne avond! Liefs, Anne.

 8. Nadie Scheurwater
  1 december 2016 / donderdag, 1 december 2016

  hii, wat een leuke actie! Ik wil heel graag mijn moeder in het zonnetje zetten. Als ik me niet goed voel helpt ze me altijd. Mijn moeder heeft me geholpen er bovenop te komen toen het uitging met mijn vriend. Ze staat altijd voor iedereen klaar, en ook altijd voor mij. Ze heeft haar beste vriendin ook echt heel erg gesteund en geholpen. Haar beste vriendin d’r ouders zijn allebei ziek. Soms gaat ze naar het ziekenhuis ofzo met haar ouders. Super lief! Ik heb zoveel aan haar gehad, en weet niet hoe ik haar moet bedanken. Ik hoop dat jij mij kan helpen. Zelf heeft ze het ook niet altijd makkelijk gehad vorig jaar met oud en nieuw was ze net geopereerd, omdat ze galstenen had, en was ze niet helemaal lekker. Ik hoop dus ook met hulp van jou dit jaar beter te laten beginnen. Maar het aller bijzonderste aan mij moeder is dat ze al 2 jaar lang nog steeds voor mij en mijn broer zorgt terwijl ze elke dag pijn heeft. Mijn moeder is ongeveer 2 jaar geleden aangereden, ze heeft daar een gebroken rug aan over gehouden die nooit echt weg zou gaan. Elke dag heeft ze er nog last van maar doet alles voor mij en iedereen. Ik ben haar heel erg dankbaar. Ik hoop dat je me wil helpen dit jaar een top jaar te maken! Heel veel liefs, Nadie

 9. Nikki Dumee
  1 december 2016 / donderdag, 1 december 2016

  Ik zou mijn liefste moeder in het zonnetje willen zetten want zij en mijn vader hebben pgb over mij en mijn zusje helpt ook mee maar is druk met haar werk nu als verpleegkundig maar ik zou mijn liefste moeder in het zonnetje willen zetten omdat ze met mij als klein kind van 3 maanden heel veel in het ziekenhuis zijn geweest vanwege openhart operatie en al die zorgen wat ze gehad hebben en er altijd voor mij zijn en mij nooit alleen laten staan en mijn man niet geld ook voor mijn zusje
  En ik ben als dochter met 22q11ds hebben zij heel veel zorgen met mij en mijn man en ik hebben veel hulp nodig in huishouden mijn man heeft kanker gehad toen hij 2 was
  Ik ben inmiddels 30 en woon samen en ben getrouwd maar hebben toch altijd hulp nodig en ik vind dat mijn lieve moeder dit verdient ik ben dol op der en ze zijn er altijd voor mij en kan haar altijd bellen ook als ik een dipje heb zij is er altijd en heeft een hart van goud ❤️
  Ik zou nooit zonder haar kunnen ❤️
  Ik vind dat zij dit onwijs mooi kado verdient voor de feestdagen omdat ik haar en mn vader onwijs dankbaar ben voor de rest van mijn leven ❤️

 10. Nikki Dumee
  1 december 2016 / donderdag, 1 december 2016

  Hoi lieve Serena

  Ik zou mijn liefste moeder in het zonnetje willen zetten want zij en mijn vader hebben pgb over mij en mijn zusje helpt ook mee maar is druk met haar werk nu als verpleegkundig maar ik zou mijn liefste moeder in het zonnetje willen zetten omdat ze met mij als klein kind van 3 maanden heel veel in het ziekenhuis zijn geweest vanwege openhart operatie en al die zorgen wat ze gehad hebben en er altijd voor mij zijn en mij nooit alleen laten staan en mijn man niet geld ook voor mijn zusje
  En ik ben als zus met 22q11ds zorgt zij ook veel voor mij samen met mijn ouders:) Ben inmiddels 30 en woon samen maar mijn man heeft kanker gehad toen hij 2 was en is ook wajonger net zoals mij en wij hebben altijd best wel veel hulp nodig en ik vind dat mijn moeder dit wel verdient voor sinterklaas of kerst!:) Zij is mijn steun en toe verlaat en beste vriendin en kan haar altijd bellen als ik een dip heb ofzo en ze is gewoon een moeder met een hart van goud en kan echt niet zonder haar❤️
  Ik vind dat zij dit onwijs mooie pakket verdient❤️

 11. A-L
  1 december 2016 / donderdag, 1 december 2016

  Hi Serena,

  Al jaren lees ik je blog, maar dit is denk ik een van de eerste keren dat ik reageer. Speciaal voor iemand die het echt waard is om een keer wat positiviteit in haar leven te krijgen. Normaal gesproken ben ik niet van de zielige verhalen, maar ik maak voor een keer een uitzondering.

  Mijn zusje is nu een 18-jarig meisje. Iemand van achttien die het verdient om te winkelen en leuke dingen te doen met haar vriendinnen. Daarnaast een leuke studie volgen, die er voor zorgt dat ze een mooi toekomstperspectief heeft met de baan van haar droom.

  Helaas is dat niet het verhaal van mijn zusje. Op de lagere school kreeg ze al verschillende pijnklachten waardoor het eigenlijk onmogelijk werd om het reguliere programma te volgen. De klachten werden steeds vager en niemand wist wat er aan de hand was. Jaren van ziekenhuis naar ziekenhuis, maar er kon maar geen diagnose gevonden worden. Na heel veel inspanning op de middelbare school is het gelukt om het VMBO af te maken, ook al had ze makkelijk op hoger niveau kunnen presteren als ze geen last had gehad van haar ziekte. Sinds een aantal jaar weten we dat ze de ziekte van Lyme heeft. Deze chronische variant van deze ziekte is nog steeds geen officiële diagnose in Nederland. Hierdoor betalen mijn ouders al jaren torenhoge kosten om behandeling in het buitenland mogelijk te maken. Af en toe gaat het wat beter, maar na een aantal weken van ‘het beter voelen, volgen er eigenlijk altijd een paar slechte weken. Het enige wat ze dan kan doen is op de bank liggen en hoge koorts hebben. Daarbij komen nog ontzettend veel andere klachten (Dat gaat echt te ver om helemaal in dit bericht te typen)

  Door al deze ellende heeft ze helaas weinig vriendinnen, voelt ze zich vaak minder en schuldig tegenover mijn ouders omdat zij financieel alles voor haar moeten betalen. Ik wil haar graag laten weten dat haar schuldgevoelens nergens voor nodig zijn. Ze is het leukste en liefste zusje die ik me maar kan wensen!
  Ze vindt het altijd erg leuk om met mij te praten over vloggers/youtubers en alles wat daar bij komt kijken.

  Mijn pleidooi stopt hier! Ik zou een boekwerk kunnen schrijven. Anyway, het zou onwijs leuk zijn, de prijs, maar om via een vlog in het zonnetje gezet te worden misschien nog wel meer.

  Liefs, A-L

  • A-L
   1 december 2016 / donderdag, 1 december 2016

   Oops, paar kleine foutjes zie ik. Nalezen van je tekst is toch wel handig! 🙂

 12. Vivianne
  1 december 2016 / donderdag, 1 december 2016

  Leuk! Ik zou graag mijn tante hiermee een lichtpuntje geven aangezien haar man 3 maand geleden plotseling op jonge leeftijd is overleden. Met deze giftbox kan ze lekker met haar dochtertjes shinen 🙂

 13. Michelle
  1 december 2016 / donderdag, 1 december 2016

  Hoi Serena,

  Ik wil mijn moeder heel graag in het zonnetje zetten omdat ik een hartafwijking heb en heel kang in het ziekenhuis heb gelegen❤️Daarom verdiend zij het. Ze werkt ook heel erg veel en ik wil dit geven op kerstmis⛄️Ik weet dat de kans dat ik ga winnen heel klein is maar ik die mee omdat ik van mijn moeder hou?

  • Michelle
   1 december 2016 / donderdag, 1 december 2016

   Kang=lang

 14. 1 december 2016 / donderdag, 1 december 2016

  Ik zou dit graag m’n moeder gunnen, ze is zo sterk geweest het afgelopen jaar. Ze had borstkanker en allebei haar borsten zijn afgezet. Nu is ze gelukkig kankervrij verklaard, maar ze heeft ongelofelijk veel complicaties met haar borstimplantaten. Ze is inmiddels al 4 keer geopereerd omdat haar huid maar blijft afsterven door de chemo. Nu is ze afgelopen dinsdag weer geopereerd en zagen ze dat naast dit probleem haar andere implantaat niet goed zit. Dus weeeeeer een operatie, maar dit keer andere borst… Ze blijft zo positief ondanks deze pijnlijke tegenslagen en denkt alleen maar om hoe wij ons als gezin voelen. Ik vind dat er nu eens aan haar gedacht mag worden en dit zou een mooi begin zijn… liefs Krista

 15. Yoëlle Melieste
  1 december 2016 / donderdag, 1 december 2016

  Ik zou hem graag aan m’n moeder willen geven omdat ze vaak onverwachts in het ziekenhuis heeft gelegen en dit jaar geen leuk haar voor m’n moeder is geweest wil ik het jaar leuk voor haar afsluiten. Er komt nog een heftige operatie aan voor haar dus zou het erg leuk zijn als ik voor dat ze naar die operatie gaat ik haar dit super cadeau kan geven!

  Xx Yoëlle

 16. Lisa jonkers
  1 december 2016 / donderdag, 1 december 2016

  Hii,
  Ik zou de giftbox aan mijn moeder geven.
  Omdat we thuis best wat problemen hebben en hebben gehad. Helaas is dit al meerdere jaren en wordt het steeds erger. Toch probeert ze een goede moeder voor mijn broertje en mij te zijn en ik zie gewoon dat het het soms allemaal teveel is. We willen nu graag weg uit huis en ergens anders gaan wonen. Jammer net toen we huisje binnen de lage prijsklasse hadden gevonden was ie net verhuurd. Wat er voor zorgde dat ze weer een soort dipje had. Gelukkig heeft ze nu na een lange tijd werk en gaat het stukje bij stukje beter thuis en met haar. Al zie ik soms gewoon dat ze er veel moeite mee heeft. Zelf heb ik er ook moeite mee maar elke keer steunt ze me. En ik wil graag iets terug doen omdat ze me keer op keer helpt terwijl ze er zelf ook veel moeit mee heeft. Zodat zij nu een keer kan en mag genieten.
  Kusjes❤

 17. Chemaine
  1 december 2016 / donderdag, 1 december 2016

  Ik wil graag mijn beste vriendin laten shinen! Omdat ze mij laat lachen en ik alles tegen haar kan vertellen. Ze verdient ‘t om iets te krijgen ook al is t iets kleins maar dit is toch wel een heel mooi cadeau! Ze doet super veel voor me dus ik mag ook wat voor haar doen? en het is altijd hartstikke gezellig!
  Xx

 18. Rixt Elgersma
  1 december 2016 / donderdag, 1 december 2016

  Hoi Serena!
  Ik zou enorm graag mijn moeder in het zonnetje zetten, omdat ze sinds mijn vader een aantal jaar geleden is overleden ze er altijd voor mij en mijn broer en zus is, ook al heeft ze het er zelf ook moeilijk mee. Aangezien de feestdagen altijd een nog moeilijkere periode is voor mijn moeder omdat je je geliefde dan mist zou ik het super leuk vinden om haar dan op te vrolijken met super mooie sieraden, zeker omdat ze bijna nooit kadootjes voor zichzelf koopt en dit echt wel verdient!
  Groetjes Rixt

 19. Lian Peeters
  1 december 2016 / donderdag, 1 december 2016

  Ik dacht meteen aan mijn lieve moeder! We hebben een aantal vervelende jaren achter de rug.. met mijn vader van alles gebeurd en met mij ook een hele vervelende periode gehad. Mam probeert altijd het voor iedereen heel fijn en gemakkelijk te maken, waardoor ze vaak zichzelf en haar gevoelens wegcijfert. Ook op haar werk heeft ze heel wat stress achter de rug. Mama houdt heel erg van sieraden en ik denk dat dat dé manier is om haar in het zonnetje te zetten! Alleen haar, omdat ze een veel te goed mens is❤️

 20. nathalie
  1 december 2016 / donderdag, 1 december 2016

  Hoi,
  ik zou echt heel graag mijn moeder in de bloemetjes willen zetten. De reden hiervoor is omdat ze echt een top mama is en ik haar wil bedanken voor alles wat ze voor mij en mijn zus heeft gedaan als alleenstaande moeder. Ze heeft ook 2 knieprotese en ik ben haar zo dankbaar dat ze voor mij is en dat ik altijd bij haar terecht kan. Ook al zit zij ni lekker in haar vel probeert ze toch alles gedaan te krijgen voor mij en mijn zus. Daarom ben ik van mening dat zij het verdient 🙂 xx

  • nathalie
   1 december 2016 / donderdag, 1 december 2016

   Een andere reden dat ze dit verdient is omdat ik vind dat het tijd is dat zij een keer in de bloemetjes moet gezet worden en dat ze zich ni altijd.voor andere moet uitsloven zonder er iets voor terug te krijgen. Ik kan het je verzekeren ze is een moedige vrouw die al zoo veel dinges heeft meegemaakt en dat het ik dankbaar ben dat ik zo een moeder heb die steunt in alles wat ik doe zelfs als zij die kans toen in haar jeugd niet de kans voor heeft gekregen xx

 21. Stephanie
  1 december 2016 / donderdag, 1 december 2016

  Ik zou heel graag meedoen om mijn lieve (schoon)moeder in het zonnetje te zetten. Sinds mijn man en ik een relatie hebben Is zij een heel grote rol gaan spelen in mijn leven, vooral omdat mijn moeder niet in beeld Is.
  Ondertussen noem ik haar al een paar jaar ‘mam’ en weten we niet anders. Onze band is gigantisch sterk, zo sterk dat we samen een tattoo willen laten zetten met het moeder-dochter symbool.
  Ook de afgelopen tijd heeft ze me/ons heel erg met alles geholpen. Door mijn epileptische aanval in juli mag ik een half jaar niet autorijden dus heb ik altijd iemand nodig die me overal heen brengt. Mijn lieve mam heeft de vaak gedaan en ik zeg wel elke keer dank je wel, maar een cadeau als dit zou er nog meer betekenis aan geven. Ze verdient het ♡ het zou tenslotte ook een mooi verjaardagscadeau voor haar zijn, omdat ze 3 januari 50 wordt

 22. Eva Luttmer
  1 december 2016 / donderdag, 1 december 2016

  Hele mooie winactie! Ik wil graag mijn moeder in het zonnetje zetten. Dit omdat mijn moeder dit jaar overspannen is geweest, gelukkig is ze er weer boven op gekomen. Ze heeft toch in die tijd voor ons gezorgd en ons alle liefde van de wereld gegeven. Het was een jaar met veel mooie momenten, mijn moeder is bijvoorbeeld ook hertrouwd, maar ook wat mindere dingen. Mijn opa en oma lagen om de haverklap in het ziekenhuis wegens hartproblemen. Dus het zat allemaal niet mee. Daarom wil ik mijn lieve, mooie mama (die dol is op sieraden!) graag in het zonnetje zetten!

 23. Eva
  1 december 2016 / donderdag, 1 december 2016

  Hallo,

  Wat een toffe actie! Ik doe graag mee voor mijn beste vriendinnetje pien! Ik ben zo trots op haar hoe ze alles doet. Ze volgt een nieuwe opleiding die ze helemaal geweldig vind maar ze heeft het wel lastig met de theorie. Ze doet sporten en bewegen op het mbo 4. Dat is eigenlijk net te hoog voor haar maar ze doet zo haar best voor alles en neemt bijlessen etc. Om het toch te halen! Dat vind ik heel goed van haar en ben ik enorm trots op! Verder is het financieel allemaal best moeilijk haalbaar want ze gaat op kamers en kan het dan allemaal dadelijk net redden. Ze werkt heel hard om alle eindjes aan elkaar te knopen. Ze is de beste vriendin die je kan wensen en is altijd zo zorgzaam en lief en ik heb echt geluk met een beste vriendin als zij! Als ik niet win hoop ik dat er iemand anders ook heel gelukkig wordt gemaakt!

  Xxx Eva

  • Eva
   1 december 2016 / donderdag, 1 december 2016

   Mijn e-mail adress is trouwens met een kleine letter in plaats van hoofdletter. Zie ik nu pas sorry!

 24. Demi van Zanen
  1 december 2016 / donderdag, 1 december 2016

  Ik zou deze box zo zo zo graag aan mijn moeder willen geven. We zitten op dit moment niet in de makkelijkste tijd. Financieel, maar ook qua gezondheid. Ik ben depressief zon 2 jaar nu al. Het lijkt me zo zwaar om als moeder je 15 jarige dochter zo te zien. Ik heb zoveel respect voor hoe ze er mee omgaat. Ze is zo’n sterke vrouw. Een voorbeeld voor mij. Echt ondanks alles is ze er voor me. Alles wat ze heeft geeft ze eigenlijk aan mij en ik ben daar zo dankbaar voor. Maar ik zou zo graag wat terug willen doen. Haar bedanken voor alles. Ze is mijn rots in de branding en zonder haar had ik het allemaal nooit aangekund. Ik hou zoveel van haar en ze verdient om zelf een keer in het zonnetje gezet te worden.

 25. Marjolein
  1 december 2016 / donderdag, 1 december 2016

  Ik wil graag mijn moeder laten shinen! Ondanks het feit dat ze van zichzelf al megahard shinet (is dat een werkwoord??) vind ik dat ze zoiets moois verdient. Thuis hebben we het niet zo breed en rond de kerst is het altijd lastig met cadeautjes dus denk ik dat ze hier heel erg blij van wordt.

  Liefs,

  Marjolein

 26. Katia
  1 december 2016 / donderdag, 1 december 2016

  Ik ga voor viora_ , je kent haar misschien van Instagram. Deze meid vecht zo hard in haar strijd tegen kanker. Daarnaast is zij vooral ook goed bezig voor anderen die ziek zijn. Zij verdient dit ZO erg!!!

 27. Jessie
  1 december 2016 / donderdag, 1 december 2016

  Hey,
  Ik wil hierbij graag Isabel mijn vriendinnetje in het zonnetje zetten. Zij is als een rots in de branding voor mij en super grappig en lief.
  Zij heeft best een pittig jaar gehad, waarin haar Oma van wie ze zielsveel houd ernstig ziek werd en waar het noch beter noch slechter meegaat. Ook heeft ze lang in Amerika gewoond en is ze in de zomer vakantie daar heen geweest om haar vrienden daar op te zoeken. Amerika is duur en ze zal haar vrienden daar voor lang moeten missen. Haar familie zit ook niet helemaal mee en we steunen elkaar heel erg en ik kan altijd bij haar terecht. Ze is gewoon de beste vriendin die je kan hebben en ik zou geen dag zonder haar kunnen.
  Ik vind dat zij dit verdiend en niet alleen om de redenen hierboven maar ook nog wat meer privé dingen.

  Ik zou het erg leuk vinden voor haar en vind het een leuke winactie die ook echt iemand verdiend die het nodig heeft.

  Xxx Jessie

 28. Roos- Marijn Groen
  1 december 2016 / donderdag, 1 december 2016

  Hoi Serena!
  Leuk dat je weer zo’n mooie give-away hebt! Mijn moeder heeft een korte tijd geleden mijn vader verlaten en gekozen voor een andere man. De beslissing was moeilijk en ze woont nu een stukje van mij vandaan. Binnekort gaan we sinterklaas vieren met haar nieuwe vriend en zijn 3 kinderen. Gezellig maar wennen. Mijn moeder doet dan zo haar best om leuke cadeau’s te maken en lekkere dingen te bakken. Zij verdient het ook om een leuke kerst/sinterklaas te hebben, ik vind deze giftbox een hele mooie toevoeging. Zij verdient het om een keer te shinen na een heleboel regen. En jij kan helpen om het spreekwoord te laten kloppen; na regen komt zonneschijn. Zonneschijn in de vorm van mooie sieraden. Ik weet zeker dat je iedereen blij gaat maken met deze mooie sieraden, maakt niet uit wie je kiest! Jij ook een fijne kerst en sinterklaas, geniet er van!
  Liefs Roos-Marijn

  • Roos- Marijn Groen
   1 december 2016 / donderdag, 1 december 2016

   Leuk trouwens andere comments te lezen en te concluderen dat bijna ieder zijn of haar moeder kiest! Moeders mogen inderdaad vaker in het zonnetje gezet worden!

 29. Jasminne
  1 december 2016 / donderdag, 1 december 2016

  M’n moeder ! De meest mooie en sterkste vrouw in mijn leven. Na een nog al lastig jaar voor mij, waarin ik echt veel moeite met mezelf en alles om me heen heb gehad. Kon ik altijd bij haar terecht. Na het verbreken van mijn relatie kon ik meteen weer thuis komen wonen en ik ze er altijd voor mij geweest. Ondanks dat ze het zelf ook niet altijd makkelijk heeft. Ze doet alles voor mij en mijn zusje. En daarom vind ik dat ze dit verdiend !

 30. Sharon
  1 december 2016 / donderdag, 1 december 2016

  Gave actie! Zeker weten voor mijn moeder. Een paar jaar geleden is er een tumor in haar knie geconstateerd en heeft ze een gehele nieuwe knie gekregen. Vlak nadat ze thuis kwam is haar vader overleden, waardoor alles extra lastig werd. Na redelijk goed te zijn hersteld is ze afgelopen winter gevallen en heeft ze haar “slechte” been op drie plaatsen gebroken. Na een operatie kon ze weer herstellen, maar moest ze wel helemaal weer opnieuw beginnen met alles. Ik vind het ontzettend knap hoe sterk ze is en hoe ze alles doet. Ondanks alles wat ze heeft meegemaakt is ze heel positief. Ze staat altijd voor iedereen klaar en is een ontzettend lief persoon. Mijn moeder verdient het echt om eens goed in het zonnetje te worden gezet!

 31. Romanya Verhoeve
  1 december 2016 / donderdag, 1 december 2016

  Jep, duidelijk. Deze actie schreeuwt de naam van mijn moeder. De laatste jaren zijn voor haar als alleenstaande moeder behoorlijk pittig geweest, zeker toen zij 2 jaar geleden 100% afgekeurd werd door haar versleten rug. Op je 46e volledig thuis komen te zitten als je altijd een bezige bij bent is een klare hel. Wel willen maar niet kunnen… Heel frustrerend. Tel daarbij op dat dit financieel ook enorm doorweegt want er gaat een grote hap uit je inkomen. Dit terwijl mijn jongste zusje nog volop studeert en mijn moeder weigert haar opleiding op welke manier dan ook op te geven. Ik heb er zoveel respect voor. Daarnaast is onze jongste dochter (dus mama’s kleinkind) meerdere malen met de ambulance weggebracht, en zijn wij volop in alle onderzoeken wat er met onze dochter aan de hand is. Mama zegt altijd dat als het je eigen kind is, het het ergste is wat je kan overkomen. Maar nu het haar kleinkind betreft gaat het nog een stap verder zegt ze. De machteloosheid is verstikkend. Het afwachten is het enige wat we kunnen doen, en vertrouwen hebben in dat het goed komt/goed afloopt. Alsof dit alles nog niet voldoende was is 3 november dit jaar haar moeder alsnog vrij plotseling overleden, na een kort maar heftig sterfbed. Mijn moeder is een type dat altijd voor iedereen klaar staat en zichzelf enorm vergeet en standaard wegcijfert. Zo ook nu. Rouwen kent ze niet, maar is juist bezig met hoe de anderen zich voelen. Mama is een type dat alleen maar foute mannen lijkt aan te trekken en sinds haar 3e relatie sinds haar scheiding (van mijn vader) na kerst vorig jaar is stuk gelopen zijn de feestdagen, zeker nu zonder oma*, nog killer dan normaal. Mijn zusjes en ik doen uiteraard ons stinkende best om haar te sterken, maar het zou zo fijn zijn als ze eens uit een compleet onverwachte hoek versterking kreeg. Ken je dat tv programma van RTL 4 met die kerstgeschenkdozen? Elk jaar geef ik haar op, in de hoop dat het haar lichtpuntje is voor dat jaar. Helaas tot nu toe zonder slaging. Maar… ik weet zeker. Dit onwijs gave én stralende ‘kerstpakket’ van Beautylab als ‘Baas’ zal voor mijn moeder de grootste verrassing ooit zijn, en hopelijk een klein beetje mooie afsluiting van 2016 of in ieder geval een mooie start voor 2017.

 32. Resie
  1 december 2016 / donderdag, 1 december 2016

  Oh wauw! Zonder twijfel m’n moeder! Gewoon om haar eraan te herinneren dat alles mooier is als ze straalt. Dit jaar dachten we goed te beginnen, na een heftig ziekbed en overlijden van haar moeder was het wel tijd voor rust en genieten. Helaas in maart haalde de werkelijkheid dit in. Haar zusje werd ziek en overleed binnen twee dagen. Ik zag dat dit haar enorm deed wankelen, ze had het zo niet aan zien komen. Na een halfjaar thuis te hebben gezeten wordt ze steeds meer zichzelf. Een goede combinatie van sterk en lief. Nog wel wat onzeker. Dat ze zo haar baan verliest helpt hierbij niet echt mee natuurlijk. Denkend in mogelijkheden en nieuwe kansen gaat ze ervoor! Deze verrassing zou dit helemaal afmaken! Zowel het moment als de schitterende items!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *