Lush Magic Cube

Door Nena – Nog even en dan is het alweer Kerst! Wat vliegt de tijd! Heb je nog geen idee wat voor cadeaus je moet gaan kopen? Dan heb ik misschien wel een goed idee voor je. Wil je iemand nou echt eens even verwennen (of misschien gewoon jezelf!), dan is de Lush Magic Cube echt een aanrader! Ik vind dat Lush sowieso een aantal topproducten in hun assortiment heeft, maar met de feestdagen pakken ze nog eens extra uit!

magic-cube1

De Magic Cube is één van de meest complete giftboxen die momenteel verkrijgbaar is. Deze magische kubus is met zijn vrolijke kleuren niet alleen super leuk om te zien, maar het is ook echt een MAGISCHE kubus! De hele cube bestaat eigenlijk uit 8 kleine vierkante doosjes die je op allerlei manieren kunt uitvouwen, zodat je de doosjes kunt openen. Zo kan je bijvoorbeeld de bovenkant in zijn geheel openklappen, zodat het geen kubus meer is, maar een rechthoek. Hieronder laat ik zien wat ik bedoel:

geopende-boxjes2 De 8 doosjes zijn op deze manier het handigst alle 8 te openen. In elk doosje zitten 1 of 2 producten en in totaal zitten er maar liefst 11 producten verpakt in de Magic Cube!

Inhoud Magic Cube:

inhoud-magic-cube

Van links naar rechts: Fairy Dust dusting powder (100g), Goth Fairy massage bar, Shooting Stars Soap(120g), Magic Wand Soap (120g), Experimenter bath bomb, Lord of Misrule Shower Cream (100g), Fizzbanger bath bomb, Stardust bath bomb, Intergalactic bath bomb, Sugar Plum Fairy lip scrub en Karma bubble bar.

Lord of Misrule Shower Cream

lord-of-misrule-showergel

Laat ik direct maar beginnen met een voor velen GROTE FAVORIET, namelijk: Lord of Misrule Shower (s)cream. Dit product behoort oorspronkelijk tot de Halloween collectie van Lush, maar zit dus stiekem ook in deze giftbox! Het is een limited Edition, wat wil zeggen dat hij maar beperkt verkrijgbaar is in een bepaalde periode. Mocht je overigens je man, vriend, broer, neef, buurjongen of een andere man willen verrassen met een heerlijk Lush product? Grote kans dat Lord Of Misrule dan zeer in de smaak valt! Veel mannen zijn namelijk weg van deze geur.

lom

De shower cream is fel groen en dat is hij ook zeker nog wanneer je je lichaam er mee insmeert. De geur is heerlijk kruidig, want er zit o.a. een mix in van patchouli en zwarte peper. Dat maakt de geur wat pittiger en warm. De toevoeging van vanille maakt de geur wat zoeter. Ik vind het echt heerlijk als onze hele bovenverdieping ernaar ruikt wanneer mijn vriend zich ermee doucht! De shower cream is ook nog eens hydraterend door de aanwezigheid van tarwekiemolie. Al met al echt een heerlijke sensatie onder de douche!

lom

Vorig jaar liet ik mijn vader kennismaken met Lush en zijn eerste product was een flesje Lord of Misrule Shower Cream uit de Halloween collectie. Dit product is vrijwel direct gebombardeerd tot zijn grote favoriet! Inmiddels, een jaar later, is mijn vader GROOT Lush fan en ik heb hem al diverse keren meegenomen naar Lush Utrecht. Wij waren dit jaar letterlijk de Halloween collectie aan het opwachten om direct een voorraad in te slaan van de allergrootste verpakking van Lord of Misrule!

Lord of Misrule is verkrijgbaar in meerdere formaten, dit flesje van 100 gram kost €8,50, 250 gram kost €16,95 en 500 gram kost €27,95. Klik hier voor de ingrediëntenlijst.

Fairy Dust dusting powder

fairy-dust-dusting-powder

Fairy dust is voor mij een nieuw product. Dit flesje lichtroze dusting powder heeft de herkenbare geur van Snow Fairy en bestaat uit maïzena, absorberende poeders en veel subtiele shimmers. Je kunt Fairy dust onder andere gebruiken voor:

fairy-dust-dusting-powder-collage

 • Subtiele glans, bijvoorbeeld op je armen of decolleté. (Zie de subtiele shimmers hierboven.)
 • Als droogshampoo in je haar.
 • Strooi wat over je kussen/ beddengoed voor de heerlijke (zoete) geur.
 • In de zomer op warme plekken waar je eventueel wat kan gaan zweten.

Vooral als glans vind ik dit product extra feestelijk nu bijvoorbeeld de feestdagen op komst zijn. Ook als droogshampoo werkt het eigenlijk best goed! Houd er wel rekening mee dat je de shimmers blijft zien, maar met een avondje stappen of feestje is dat juist extra feestelijk!

Fairy Dust dusting powder heeft een inhoud van 70 gram en kost €9,95. Klik hier voor de ingrediëntenlijst.

Magic Wand Soap

magic-wand-zeep

Deze Magic Wand Soap lijkt in grootformaat op een grote tovertaf. En ook dit product behoort officieel tot de Halloween collectie.

img_3771“The wand chooses the washer.”

Zeep wordt vaak gemaakt van palmolie, maar in Magic Wand Soap wordt gebruik gemaakt van extra virgin kokosolie. Door de toevoeging van absorberend houtskool wordt het vuil extra grondig verwijderd. De zeep geeft je huid na gebruik een squeaky clean gevoel. Magic Wand soap bevat opwekkende sinaasappel- en tangerine-olie, waardoor het een licht frisse citrusgeur heeft.

De Magic Wand zeep kost los €5,25 per 100 gram. Klik hier voor de ingrediëntenlijst.

The Experimenter Bath Bomb

experimenter-bath-bombWat eigenlijk direct opvalt aan The Experimenter Bath Bomb is zijn bijzondere vorm. Daarnaast bestaat de bath bomb uit vijf kleuren die echt zorgen voor een kleur explosie in bad!

the-experimenterEcht prachtig!! En dat niet alleen… Naast al die mooie kleuren, bevat The Experimenter een flinke dosis gouden glitters en ook nog eens knettersnoep! Echt een feestje in je badkuip! De geur is eigenlijk zoals een bath bomb hoort te zijn. Ik vind niet dat er één hele sterke geur is die overheerst, maar de combinatie van ingrediënten als vanille, vetiver, popping candy en tonka extract zorgen voor een zoetige zeepachtige “schone” geur. Ik houd er wel van!

The Experimenter kost €5,95. Klik hier voor de ingrediëntenlijst.

Fizzbanger bath bomb

fizzbanger-bath-bomb

De Fizzbanger Bath Bomb lijkt misschien wat saai. Naast alle leuke vormen en vrolijke kleuren valt deze ronde gele bal misschien een beetje uit de toon. Ik zou hem misschien zelfs voorbij lopen in de winkel, maar nu ik weet hoe hij ruikt en eruit ziet in mijn bad denk ik heel anders over de Fizzbanger!

fizzbanger-binnenkantDe binnenkant blijkt intens blauw! En er zit zelfs een klein verassend briefje in verwerkt :).
fizzbangerEn hoe prachtig zijn deze kleuren! Dat nodigt toch direct uit tot een heerlijke baddersessie?! Je bad verandert van geel naar blauw en uiteindelijk tot een mooi frisgroen water. De geur is lekker fris en doet me nog het meest denken aan frisse citroentjes, maar volgens de ingrediënten ruikt deze bath bomb ook naar frisse appeltjes en kaneel. (Ik rook het niet, maar dat maakt hem zeker niet minder lekker!)

Als je goed luistert lijkt het wel of je water knettert… En dat klopt! Er zitten namelijk flink wat knettersnoepjes verwerkt in deze bath bomb wat het geheel nog eens een stapje gezelliger maakt in bad!

De Fizzbanger kost €5,25. Klik hier voor de ingrediëntenlijst.

Goth Fairy massage bar

goth-fairy-massage-barMisschien komt ook dit product je bekend voor? Dat kan namelijk wel kloppen, want ook de Goth Fairy behoort oorspronkelijk tot de Halloween collectie van dit jaar. Het is een massage bar vol met subtiele shimmers, waardoor er een mooi glanzend laagje achterblijft op je huid.

goth-fairy-massage-bar-shine

Wanneer je bijvoorbeeld een avondje gaat stappen of je hebt een feestje en wilt een mooie gezond glanzende huid, breng dan van te voren wat Goth Fairy aan en je huid straalt! Grapefruit, bergamot en amandel zorgen voor de aangenaam frisse geur en Illipe- en cupuaçuboter zorgen voor de heerlijke romige structuur die versmelt met de huid. Ik moet zeggen dat ik gek ben op de massage bars van Lush, want ik heb een erg droge huid. Ik heb altijd wel een massage bar in de badkamer liggen, want in de zomer voedt ik mijn huid met de heerlijke boters die erin zitten. En in de winter verzorg ik mijn droge huid ook met een massage bar. En dan nu deze Goth Fairy! Die is dus ideaal voor ook nog een gezonde healthy glow!

De Goth Fairy shimmer bar kost €8,95. Klik hier voor de ingrediëntenlijst.

Shooting Stars Soap

shooting-stars-zeepIk kon de shooting stars niet direct ontdekken in mijn stuk soap, maar dit is een stuk van een groter geheel vol prachtige sterren!

shooting-stars-soap

Frisse limoenolie en opwekkende stervruchten schudden je wakker zodat je klaar bent voor een productieve werkdag of een groots feest. Je huid wordt gevoed met vitaminen en antioxidanten en dankzij de vrolijke kleuren en frisse citrusgeuren geeft het eigenlijk direct al een verkwikkend effect.

Shooting Stars Soap bevat subtiele glitters die op de huid niet meer te zien zijn. Een leuk extraatje van deze feestelijke zeep die speciaal verkrijgbaar is in de Kerst collectie.

Shooting Stars Soap kost 5,95 per 100 gram. Klik hier voor de ingrediëntenlijst.

Intergalactic Bath Bomb

intergalactic-bath-bomb

Denk je dat je de allermooiste bath bomb al gezien hebt? Dan doet de Intergalactic bath bomb daar nog een kleurrijk schepje bovenop! Ik was heel erg benieuwd naar deze bath bomb in combinatie met water en de geuren en kleuren die vrij zullen gaan komen!

intergalactic

En… wauw!!!  Dit is echt de meest kleurrijke bath bomb die ik ooit heb gezien en gehad! Het water kleurt blauw, roze, paars, geel, rood, groen, oranje etc.! Het ziet er werkelijk fantastisch uit! En ook de Intergalactic bath bomb bevat knettersoep en glitters! Ik snap de benaming wel, want het lijkt inderdaad wel op een betoverend sterrenstelsel.

Ik vond de geur echt eens een keertje wat anders en daardoor super verrassend! Het ruikt namelijk naar frisse pepermunt. De combinatie van deze geur en de intense felle kleuren geven je humeur echt een boost. Naast pepermunt zorgen de warme geuren van vetiver en cederhout voor een goede balans, maar ik vond de frisheid van de munt duidelijk overheersen. Daar moet je wel van houden. Dus als je gek bent op de geur van pepermunt in producten, dan moet je deze zeker even gaan ruiken en uitproberen!

Intergalactic Bath Bomb kost €5,95. Klik hier voor de ingrediëntenlijst.

Stardust bath bomb

star

Een andere verrassing vond ik deze Star Dust Bath Bomb. Voor een Bath Bomb oogt hij namelijk een stuk subtieler en kleiner dan we van Lush gewend zijn, maar schijn bedriegt. Ik vind dit echt een pareltje voor in bad!

star-dust

Zodra Star Dust in bad oplost kleurt je water heel mooi melk-achig ijsblauw. En ja dat zie je goed! Er verschijnen ineens allemaal (oplosbare) gekleurde sterretjes in het water! Ik had dit effect nog niet eerder gezien van een bath bomb, dus ik was aangenaam verrast!

Ook de geur heeft mij aangenaam verrast. Star Dust heeft een hele milde, zachte en schone geur. Er zitten rozen en vanille in, maar dat overheerst zeker niet. Ook ruik je de aanwezigheid van bergamot-olie, maar heel lekker en subtiel. Ik had het van tevoren niet gedacht, maar ik vond dit een van de lekkerste geuren uit deze reeks bath bombs!

Star Dust bath bomb kost €4,50. Klik hier voor de ingrediëntenlijst.

Karma bubble bar

karma-bubble-barEn alsof ik nog niet genoeg verrast was uit de heerlijke producten uit deze Magic Cube, dan werd ik dat nog zeker door dit pareltje! Ik dacht is dat deze Karma Bubble Bar een “gewone” Bath Bomb was, maar dit is dus een Bubble Bar. Waar je een Bath Bomb gewoon laat oplossen in je badwater…

bubble-bar-karma2… Verkruimel je een deel van de Bubble Bar onder het stromende water uit de kraan. Je kunt een Bubble Bar meerdere keren gebruiken. Je bad krijgt een zacht schuimend laagje en een mooi kleurtje.

bubble-bar-karma

De Karma Bubble Bar bevat de geur van exotische sinaasappel, patchouli, citroengras- en elemi-olie. Deze laatste twee zijn verfrissend en opwekkend. Lavandin is nauw verwant aan lavendel en heeft dezelfde ontspannende eigenschappen. Ik vind de geur heel erg lekker! En de Karma Bubble Bar is heel hydraterend. Ik merk echt dat mijn huid zacht blijft, ook na een bad met de Karma Bubble Bar en dat komt door de aanwezigheid van mangoboter. Ik ben blij dat ik zo af en toe dit soort pareltjes tegenkom, want ik zou de Karma Bubble Bar nu zeker vaker gaan kopen!

De Karma bubble bar kost €6,95 en is zijn geld meer dan waard. Zeker omdat je hem meerdere keren kunt gebruiken. Klik hier voor de ingrediëntenlijst.

Sugar Plum Fairy

sugar-plum-fairy

Tot slot de Sugar Plum Fairy lipscrub. De Sugar Plum Fairy lipscrub ruikt en proeft naar zoete bessen en wilde sinaasappelolie. De scrub polijst je lippen en het verwijdert droge velletjes. Iets waar ik altijd erg snel last van heb.

De lipscrub aanbrengen is heel eenvoudig. Neem een beetje product op je vingers en wrijf dit over je lippen. Denk je dat het genoeg is geweest? Lik het dan af. Het proeft lekker zoet en je merkt meteen dat je lippen heerlijk zacht zijn. En als je het een beetje een vies idee vindt, dan kan je ook het overtollige product afvegen met een tissue ;).

Sugar Plum Fairy kost €8,95. Klik hier voor de ingrediëntenlijst.

En nog leuk om te weten. Er is ook een bijbehorende lip tint in de kleur Sugar Plum Fairy:

sugar-plum-fairy1
Dit product zit dus NIET in de Magig Cube, maar wilde ik ook nog even met jullie delen! Lip tints loop ik persoonlijk nog wel eens voorbij wanneer ik in een Lush filiaal aan het shoppen ben. Dat behoort nu tot de verleden tijd. Wat een heerlijk product! En er komt een perfecte hoeveelheid kleur van af, waardoor mijn lippen echt een kleur boost krijgen, maar toch transparant genoeg waardoor het niet te “opgemaakt” wordt en een balsem blijft.

liptint2

Mijn lippen zijn van nature erg licht, dus dergelijke lip tints zijn een uitkomst.

De lip tint Sugar Plum Fairy 4 gram kost €9,45.

inhoud-magic-cube

Wat vonden jullie van de inhoud van de Magic Cube? Ik vind hem echt geweldig en echt een super leuk cadeau voor bijvoorbeeld: jezelf! Of iemand om wie je veel geeft die je eens lekker wilt verwennen!

De Lush Magic Cube cadeaubox is de grootste cadeaubox uit de kerstcollectie van dit jaar en kost €82,95.

Liefs Nena

 

Volg:

38 Reacties

 1. N
  5 december 2016 / maandag, 5 december 2016

  Hee Nena 🙂 Ik heb niks met Lush maar ik vind het wel heel leuk om weer eens wat van je te horen. Ik was altijd dol op je reviews! Ik heb meteen ook je Striplac update gelezen.

  • Nena
   Auteur
   5 december 2016 / maandag, 5 december 2016

   Bedankt voor je lieve comment! Ik vind het ook erg leuk om zo af en toe een review te schrijven 🙂

 2. 1 december 2016 / donderdag, 1 december 2016

  Lijkt me een mooeie collectie. Helaas heb ik geen bad.

 3. Denise
  1 december 2016 / donderdag, 1 december 2016

  Zo jammer dat ik geen bad heb!
  Super leuke review 🙂

 4. 1 december 2016 / donderdag, 1 december 2016

  Heerlijke producten voor in bad!

 5. 30 november 2016 / woensdag, 30 november 2016

  wat een mooie set zeg, en de kleuren overspoelen je helemaal. ik wordt hiervan erg vrolijk. helaas heb ik geen bad en houd de helft van de inhoud al op, maar de prijs is voor mij ook echt te hoog gegrepen hoor. mooi review dat zeker wel. liefs soraya

 6. marieke
  30 november 2016 / woensdag, 30 november 2016

  Ik snap niet dat mensen in zo’n bad vol kleurstof willen stappen!

 7. 30 november 2016 / woensdag, 30 november 2016

  Oooh, die star dust met al die sterretjes! ik verlang naar een bad met Lush!

 8. Ymke
  30 november 2016 / woensdag, 30 november 2016

  Trouwens, beetje nieuwsgierig. Maar ik zie dat je alle bombs in een bak met water hebt gedaan i.p.v. een bad. Vind je dat niet zonde?

  • Nena
   Auteur
   30 november 2016 / woensdag, 30 november 2016

   Haha, scherp! 😉

   Ik heb steeds een deel van de Bath Bombs gebruikt voor de foto’s in een bak met water. Ik heb dus nog ongeveer 3/4 over per Bath Bomb over voor het echte bad!
   En natuurlijk ook dat is misschien een beetje zonde, maar ik vond het zeker de moeite waard om dit soort foto’s aan het artikel toe te voegen. Anders heb je alsnog geen idee of een Bath Bomb nou de moeite waard is of niet. En het maakt het compleet 🙂

 9. 30 november 2016 / woensdag, 30 november 2016

  Ik vind deze set er heel tof uit zien. Ik heb sinds een jaar een bad en vrijwel alle bruisballen van Lush al geprobeerd. Star Dust Bath Bomb ken ik nog niet, ik krijg gelijk zin om deze in m’n winkelmandje te gooien. Denk trouwens niet dat ik deze set snel zou halen voor mezelf want ik ben niet zo’n fan van de stukken zeep van Lush.

 10. 30 november 2016 / woensdag, 30 november 2016

  Het is wel een prijzige set en niet iedereen die een bad heeft. Ik haal zelf altijd de Experimenter wanneer ik een weekendje weg ga, dan reserveer ik altijd een hotel kamer met een bad. Heerlijk om mezelf even te verwennen met glitters en knettersnoep ;p

 11. Birgit
  30 november 2016 / woensdag, 30 november 2016

  Dit pakket zou ik nooit iemand cadeau doen. Vind ruim 80 euro echt veel teveel geld voor een cadeau, voor wie dan ook. Daarnaast is een pakket waarbij het grootste deel uit badproducten bestaat ook een beetje jammer, aangezien ik niemand ken met een bad. Lush is mij als klant sowieso al een tijdje kwijt. De geuren van de meeste producten zijn heerlijk, maar ze doen niets voor mijn huid, behalve het droog en trekkerig maken.

 12. 29 november 2016 / dinsdag, 29 november 2016

  5 bath bombs is me toch iets te veel van het goede en dan vind ik dit een dure aankoop. Voor mij wordt dit niks 🙂

 13. 29 november 2016 / dinsdag, 29 november 2016

  oehh het ziet er allemaal zo super cute en pretty uit 😀 al die kleuren!

 14. 29 november 2016 / dinsdag, 29 november 2016

  Leuke snoeperige blogpost Serena. Ik zou dit bijna kunnen opeten vanuit het scherm.

 15. 29 november 2016 / dinsdag, 29 november 2016

  Wat leuk zo’n set, die kende ik nog niet 🙂

 16. Cynthia
  29 november 2016 / dinsdag, 29 november 2016

  Super leuk om cadeau te doen maar ik heb wel een beetje het idee dat ze op deze manier de halloween collectie “eventjes” willen opmaken ipv deze in de sale te doen door er een hoop oudere producten in de stoppen!

  • Lisa
   30 november 2016 / woensdag, 30 november 2016

   De halloween producten van de gift sets worden speciaal voor de sets nog vers gemaakt! 🙂 het enige wat ‘halloween’ was aan deze producten is dat ze eerder dan de kerst collectie verkriigbaar zijn en zijn dus niet ouder dan de andere producten 🙂

  • Ymke
   30 november 2016 / woensdag, 30 november 2016

   Dat idee had ik ook!

 17. 29 november 2016 / dinsdag, 29 november 2016

  Oh wat een leuke producten allemaal!

 18. 29 november 2016 / dinsdag, 29 november 2016

  Wat een mooie set, ik kan de geur al bijna ruiken

 19. 29 november 2016 / dinsdag, 29 november 2016

  Ik kan het al bijna allemaal ruiken haha, wat een leuk setje!

 20. Isabel
  29 november 2016 / dinsdag, 29 november 2016

  Yesss Nena is terug! En ik word echt hebberig van deze gift cube 🙂

 21. Vera
  29 november 2016 / dinsdag, 29 november 2016

  Lush is de enige reden waarom ik later een bad zou willen hebben hahahaha ! Bath bombs please !
  Zo mooi!

 22. 29 november 2016 / dinsdag, 29 november 2016

  Al die kleurtjes, hoe geweldig is dat? Echt lekkere spulletjes allemaal 😀 krijg de neiging om meteen naar Lush te gaan, haha.

 23. 29 november 2016 / dinsdag, 29 november 2016

  Echt een hele leuk pakket! De producten voor in bad vind ik het leukst 🙂

 24. 29 november 2016 / dinsdag, 29 november 2016

  Wat een uitgebreid artikel zeg! Bizar veel producten bevat deze cube. Helaas is hij daardoor ook best wel aan de prijzige kant…

 25. 29 november 2016 / dinsdag, 29 november 2016

  Ik vind hem heel leuk! Alleen de prijs..

 26. 29 november 2016 / dinsdag, 29 november 2016

  Oh deze producten zien er weer heerlijk uit!

 27. 29 november 2016 / dinsdag, 29 november 2016

  Ik vind dit echt een super leuke cadeautip.. Wat een mooie producten krijg je bij deze magic cube zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *