Texas Shoplog | kleding, office supplies en pumpkin pie spice

Het kijken en maken van shoplogs vind ik het leukste om te doen! Vroeger, nog voor YouTube, vond ik het altijd al leuk om mijn kleding aan mijn familie te laten zien als ik thuis kwam van een dagje shoppen, en ik vond het andersom ook altijd leuk om te zien wat mijn zusjes hadden gekocht. Maar nu er YouTube is kan ik heerlijk shoplogs kijken van mensen die ik niet eens ken, en kan ik mijn geshopte items op mijn beurt weer delen met de rest van de wereld. Geweldig, toch?

Anyways, vandaag wil ik jullie laten zien wat ik aan kleding en office supplies heb gekocht in Texas.

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn geshopte items vinden! Ik heb in elk geval ook wat kleding gekocht met het oog op de herfst (al was dat best lastig in die bloedhitte, in Texas was het elke dag zo’n 33 graden Celsius), dus ik kan niet wachten om alles te combineren tot leuke outfits die ik straks kan gaan dragen. Door het kopen van deze kleding krijg ik al helemaal zin in de herfst!

texas shoplog kledingKomende zondag komt de tweede Texas Shoplog online waarin ik mijn beauty aankopen met jullie zal delen.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

57 Reacties

 1. 14 oktober 2015 / woensdag, 14 oktober 2015

  Die off shoulder top is echt gaaf! Ik ben overigens echt dol op geruite blousjes, alleen telkens als ik een leuke zie is het vaak 3/4 mouw en dat is als het kouder begint te worden iets te frisjes om aan te doen

 2. 9 oktober 2015 / vrijdag, 9 oktober 2015

  Dat geruite hemdje staat je inderdaad erg goed, je vriend had groot gelijk 😉 en wat een leuke to-do lijstje en planner! Zo wordt werken vele leuker!

 3. Inge
  5 oktober 2015 / maandag, 5 oktober 2015

  Ik kom net deze video tegen:’Pumpkin Pie Ice Cream (No Machine) Recipe – Laura Vitale – Laura in the Kitchen Episode 971′
  Lijkt me heerlijk, maarja aan die pumpkin spice komen he… Dus dan de tip maar doorgeven 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *