Sunset Glow eyelook

Welkom op weer een nieuwe Makeup Monday waar ik jullie vandaag een knaller van een look ga laten zien! Op Instagram vroeg ik om naamsuggesties voor deze look en ik vond ‘Sunset Glow eyelook’ heel erg passend, omdat de kleuren me inderdaad doen denken aan de mooie gloed van een zonsondergang. Ik gebruik mijn nieuwe Electric palette van Urban Decay in combinatie met een koraalkleurige oogschaduw van Inglot en een paars oogpotlood van Urban Decay.

sunset glow eyelook-01 Ik teken mijn wenkbrauwen bij, reinig mijn oogleden en prime ze met een oogschaduw primer van Artdeco. Met primer blijft je oogschaduw langer en beter op zijn plek zitten, zonder op te hopen in de arcadeboog of andere lijntje. Breng het ook aan onder je ogen, want zo loopt het ook onder je ogen niet uit!

sunset glow eyelook-02 Mijn gehele ooglid voorzie ik van een matte crèmekleurige oogschaduw (het is precies mijn huidkleur, dus je ziet het niet echt zitten) en op mijn bewegend ooglid een matte peachy/koraalkleurige oogschaduw van Inglot.

sunset glow eyelook-03 Vanaf het midden tot eind van mijn bewegend ooglid breng ik de kleur Slowburn aan uit het Electric palette.

sunset glow eyelook-04 En de kleur Savage uit hetzelfde palette gaat helemaal op het puntje. Vervolgens blend ik het geheel lichtjes.

sunset glow eyelook-05 De kleur Urban breng ik aan in en ver boven de arcadeboog, waarbij ik er op let dat de vorm van het paars gelijk loopt met de vorm van mijn oog en wenkbrauw.

sunset glow eyelook-07 Vervolgens breng ik een dieppaars oogpotlood met glittertjes aan (deze is van Urban Decay) onder mijn ogen. Hier ga ik nog eventjes overheen met de oogschaduwkleur Urban met een smudgy kwastje.

sunset glow eyelook-09Breng een winged eyeliner aan. Ik gebruik mijn favoriete Artdeco precision liner.

sunset glow eyelook-11 En als laatste, mascara! Dit is mijn absolute favoriet Guerlain Cils d’Enfer mascara waterproof.

sunset glow eyelook-12 Mocht je het allemaal te heftig vinden, zo ziet het eruit wanneer je het paarse boven de arcadeboog weglaat. Wanneer je dit afmaakt met (paarse?) eyeliner of oogpotlood, misschien wat donkerbruine oogschaduw in je crease en flink wat mascara heb je alsnog een mooie kleurrijke look, maar iets minder intens dan wat ik nu doe. Voor de beginnende kleurenthousiastelingen!

Eindresultaat:

sunset glow eyelook-18 sunset glow eyelook-19 sunset glow eyelook-16 sunset glow eyelook-17 De rest van de look is afgemaakt met Armani Luminous Silk foundation, Bobbi Brown shimmer bricks in Bronze, Guerlain eyebrow powder en de lipstick Pointelle Flesh van & Other Stories.

sunset glow eyelook-15 sunset glow eyelook-14Sunset Glow is een intense, knallende eyelook, dus je moet er wel een beetje lef voor hebben, maar ik vind het persoonlijk prachtig! Vooral als de kleuren een beetje terugkomen in je outfit en je al wat bruiner bent geworden door de zon staat het heerlijk zomers. Geweldig voor strandfeestjes of Caribische salsa avonden. Lekker tropisch!

Wat vinden jullie van de Sunset Glow look? Durf jij het aan, liever de subtielere versie of gewoon liever helemaal geen kleur voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

90 Reacties

 1. Lieke van Veen
  29 juli 2014 / dinsdag, 29 juli 2014

  Wauw prachtige ooglook!

 2. Genevieve
  17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Ahhh supertof, ik zei sunset glow
  Happy me

 3. Mara
  17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Wanneer ga je eindelijk weer is volledige looks doen en veel nieuwe dingen proberen en testen zoals foundations enz.?

 4. Lilian
  17 juli 2014 / donderdag, 17 juli 2014

  Hele mooie look!

 5. Silvia
  16 juli 2014 / woensdag, 16 juli 2014

  Sorry het is niet mijn smaak

 6. Suus
  16 juli 2014 / woensdag, 16 juli 2014

  Hele gave look! Je bent echt een ster in het creëren van bijzondere en gekleurde ooglooks. Maar ik zou het ook weleens leuk vinden als je een look maakte met de nadruk op een ander deel van de make-up, op het totaal, op de lippen/wangen/whatever of juist op een combi daarvan. Juist omdat jij veel durft met kleur ben ik daar erg benieuwd naar. Nu is het vaak toch de ooglook waar het om draait en de rest is “gewoon”, Armani foundation, shimmer bricks en een neutrale lipkleur.

 7. Amanda
  15 juli 2014 / dinsdag, 15 juli 2014

  Wow, wow! Wat gaaf zeg, vooral zo op de foto! Idd niet iets wat je dagelijks op zou doen, maar voor een festival of speciale gelegenheid zou het heel gaaf zijn.

 8. 15 juli 2014 / dinsdag, 15 juli 2014

  Jij kan erg veel hebben omdat je bruin haar hebt en een mooie getinte huid, deze kleuren springen werkelijk van je gezicht af. Zeer mooi aangebracht en mooie eind resultaat foto’s ook! Ik ga morgen nogmaals aan je loom bandje beginnen en hopen dat die nu wel lukt! haha ik ga gewoon nog meer op pauze drukken per lusje, want ik moet zelf gewoon iets fout doen.. en het rare is dat alleen telkens de onderkant mooi is en de bovenkant bestaat uit alleen maar lusjes.. daar kan ik dus niet aantrekken. Wat mij ook opvalt is dat de beiden zijkantjes een stuk slapper zijn dan de twee middelste rijen! liefs ik heb je blog tussen mijn favorieten gezet!

 9. Lisanne
  15 juli 2014 / dinsdag, 15 juli 2014

  mooi en zomers!

 10. 15 juli 2014 / dinsdag, 15 juli 2014

  Wow, erg felle maar ook erg gave look! Mooie knalkleurtjes heb je gebruikt.

 11. Annika
  15 juli 2014 / dinsdag, 15 juli 2014

  Wat een prachtige kleuren! Zo fel!
  Ik zou hier zelf noooooit mee rond durven te lopen, maar het ziet er wel erg mooi uit.

 12. Charlotte
  15 juli 2014 / dinsdag, 15 juli 2014

  Prachtig! Draag je dit in je dagelijkse leven of haal je gewoon alles eraf zodra je naar buiten moet? 🙂

 13. Beate
  15 juli 2014 / dinsdag, 15 juli 2014

  Wauw! Ik geniet altijd zo van de looks die je creëert! Zelf zou ik er nooit opkomen! Baal altijd wel stiekem dat het mij nooit zo mooi lukt, zoals bij jou 😉
  But hey can’t have it all 😛

 14. Ester
  15 juli 2014 / dinsdag, 15 juli 2014

  Wauw! Super mooi!! Ik zou het alleen zelf niet durven..
  Het is voor mij toch een beetje te heavy, maar het staat je wel erg mooi.

 15. 15 juli 2014 / dinsdag, 15 juli 2014

  Leuk! Weer eens wat anders, krijg er een beetje een vakantie gevoel bij: zon en cocktails!

 16. 15 juli 2014 / dinsdag, 15 juli 2014

  Ik had ‘m al voorbij zien komen op Instagram, wat een frisse, zomerse look. Ik krijg gelijk zin in cocktails. En zonder over de Nederlandse betekenis van ‘sunset’ na te denken, deed het me ook echt denken aan een zonsondergang. Prachtig.

 17. Syl
  15 juli 2014 / dinsdag, 15 juli 2014

  Ik vind deze ooglook echt prachtig! Dat pigment knalt gewoon van je ogen af! Dat paarse lijntje onder je oog brengt het toch weer in balans. Dit soort ooglooks wil ik vaker zien.

 18. 14 juli 2014 / maandag, 14 juli 2014

  Een beetje druk. Maar ziet er best awesome uit.

 19. 14 juli 2014 / maandag, 14 juli 2014

  Wauw, erg mooi! Ik zou het zelf gewoon naar school bijvoorbeeld niet snel dragen maar voor bijvoorbeeld een feestje kan het wel heel mooi zijn!

 20. Denajero
  14 juli 2014 / maandag, 14 juli 2014

  De ikzoekaandacht look!!!!!!

 21. 14 juli 2014 / maandag, 14 juli 2014

  Ah wauw, wat een prachtige ooglook! Ik vind de kleuren echt geweldig. Heerlijk tropisch! Ik ben zelf eigenlijk helemaal niet zo van de oogschaduw in opvallende kleuren, maar nu krijg ik toch wel zin om er zelf ook mee aan de slag te gaan.

 22. Joyce
  14 juli 2014 / maandag, 14 juli 2014

  Woow erg heftig maar je kan het hebben, ik zou zelf de paarse oogschaduw weg laten en voor een iets subtielere kleur kiezen.

 23. 14 juli 2014 / maandag, 14 juli 2014

  Niet mijn smaak! Al kun jij het verrassend genoeg wel hebben!

 24. Kayleigh
  14 juli 2014 / maandag, 14 juli 2014

  Zeker tropische look, erg mooi!

  Misschien een domme vraag, maar hoe reinig je je oogleden? ”Ik teken mijn wenkbrauwen bij, reinig mijn oogleden en prime..”

  Bedoel je dat je van te voren al je gezicht hebt gereinigd, dagcrème en daarna met je ooglook begint.
  Of reinig je je oogleden apart met een toner of iets dergelijks?

 25. 14 juli 2014 / maandag, 14 juli 2014

  Wow wat een mooie look alweer ^^ x

 26. merel
  14 juli 2014 / maandag, 14 juli 2014

  Wauww! Dit laat zien wat een goeie makeup artist je eigenlijk bent! Mooi gedaan Sereen

 27. 14 juli 2014 / maandag, 14 juli 2014

  Alsof je je in een zonsondergang bevind! Heel er mooi!
  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *