Stapelreview: Luxury Perfumes

Vandaag weer een nieuwe stapelreview met ‘luxury perfumes’. Natuurlijk is elk parfum een luxe, maar toen ik deze flacons voor het eerst vasthield dacht ik ‘jeetje, wat een mooie, luxueuze flacons’. De flacons liggen vrij zwaar in de hand en het zijn stuk voor stuk echte juweeltjes. Heel weelderig, met mooie details en in de kleuren goud en zilver. Het zijn hele krachtige flacons. Pracht en praal voor op je nachtkastje of toilettafel! De parfums die ik vandaag review zijn;

  • Gucci – Premiere eau de parfum
  • Chloé – Love, Chloé Eau Florale eau de toilette
  • Jennifer Lopez – Glowing by JLo eau de parfum
  • Blumarine – Innamorata eau de parfum 

Parfumhuis: Gucci
Naam: Première eau de parfum
Top: Bergamot en oranjebloesem
Hart: Witte bloemen en muskus
Basis: Leer en hout
Prijs: €63 (30ml), €83 (50ml) en €108 (75ml)
Verkrijgbaar: vanaf september 2012 in alle parfumerieën, luxe drogisterijen en warenhuizen
Ruikt naar: Gucci Première is ontwikkeld met tijdloze Hollywoodglamour in het achterhoofd. De geur van rode lopers, krachtige zelfverzekerde actrices en sensuele vrouwelijkheid. Première ruikt inderdaad krachtig, maar niet per se overheersend. Het is een geur met een stoer randje, waar het leer en het hout in de basisnoot zeker verantwoordelijk voor zijn. Ondanks deze vrij mannelijke basis is de geur juist heel vrouwelijk en sensueel. Première opent met een frisse, bitterzoete citrusnoot en veranderd geleidelijk in een zwoelere bloemige geur. Het is een krachtige, aanwezige geur. Niet kruidig, niet heel zoet, niet heel fris, maar wel bloemig, vrouwelijk, luxueus, weelderig, sensueel en verleidelijk. Voor mijn doen te krachtig (je weet, ik ben meer van de zachtere soapyclean geuren), maar ik denk dat deze geur bij veel vrouwen een toppertje zal zijn! Dit wordt een bestseller.

Parfumhuis: Chloé
Naam: Love, Chloé Eau Florale eau de toilette
Top: Lathyrus
Hart: Groene thee
Basis: Poederige noten
Prijs: €46 (30ml), €64 (50ml) en €82 (75ml)
Verkrijgbaar: Vanaf half juli 2012 bij de meeste parfumerieën, luxe drogisterijen en warenhuizen.
Ruikt naar: Twee jaar geleden kwam de eerste Love, Chloe geur uit en een jaar later kwam daar een kruidige, Orientaalse versie van uit genaamd Eau Intense. Dit jaar heeft men gekozen om Love, Chloe in een zacht, delicaat jasje te stoppen met de Eau Florale-versie. Dit parfum is wat lichter, wat cleaner, poederig zacht, bloemigfris en vooral heel vrouwelijk en luchtig. Echt een parfum voor yours truly! :) Het is een eau de toilette, dus hij vervliegt iets sneller dan wat ik gewend ben (ik draag meestal eau de parfums). Aan het einde van de dag is het nog wel waarneembaar, maar heel lichtjes, dus ik raad aan halverwege de dag bij te sprayen. Echt een lieflijke, bloemige en soapyclean-frisse geur!

Parfumhuis: Jennifer Lopez
Naam: Glowing by JLo
Top: Bergamot, mandarijn, cipres
Hart: Oranjebloesem, Lelietje-van-Dalen, Indische Goudenregen
Basis: Sandelhout, Amber, Vanille, Vetiver, Patchoeli, Muskus
Prijs: €25 (30ml), €35 (50ml) en €45 (75ml)
Verkrijgbaar: Vanaf eind juli 2012 in bijna elke parfumerie, luxe drogist en warenhuis.
Ruikt naar: Ongeveer 10 jaar geleden lanceerde Jennifer Lopez als één van de eerste celebs een eigen parfum. Ik was nogal kritisch, maar Glow by JLo bleek toch echt een goede geur te zijn en bij veel vrouwen favoriet. Na JLo kwam de ene na de andere celeb-geur op de markt, maar niet elke geur was zo’n succes als Glow. Nu komt Jenny from the Block met een nieuw parfum met een bijna identieke naam: Glowing. En het allergaaftste: de flacon (met uitzondering van de 30ml-flacon) geeft licht wanneer je de geur opsprayt! Glowing by JLo is een geur die mij aan Jennifer Lopez doet denken: hot & spicy! Het is een krachtige geur met pit. De geur opent vrij fris met de geur van citrusvruchten, maar gaat al snel over in een bloemig en weelderig hart. De geur heeft een kruidige, sterke basis en de geur is dan ook Orientaals (of Latino?) te noemen. Het is sensueel, verleidelijk en heel exotisch. Ergens heel vertrouwd en warm. Dit is een parfum voor zwoele vrouwen met een sterk karakter!

Parfumhuis: Blumarine
Naam: Innamorata eau de parfum
Top: Bergamot, mandarijn, passievrucht
Hart: Magnolia, Ylang-Ylang, Frangipani, Grapefruit-bloesem
Basis: Benzoin, Muskus, Cashmere
Prijs: €44 (30ml), €65 (50ml) en €87 (100ml)
Verkrijgbaar: Deze geur ligt nu in de winkels, bij bijna elke parfumerie, luxe drogisterij en warenhuis.
Ruikt naar: Innamorata begint met een vrij aanwezige citrusgeur en deze blijft aanwezig tot in het hart, waar het mengt met de geur van een exotische bloemenmelange. Het is een vrij sterke, krachtige geur die goed blijft hangen. De basis is heel verleidelijk en zwoel en heeft een warme en vertrouwde ondertoon. Innamorata is een overwegend bloemige geur, lichtzoet, en ja. Gewoon erg lekker! :)

Ik hoop dat jullie een beetje een beeld hebben van de geur van de bovenstaande parfums. Geuren zijn erg persoonlijk, dus het blijft altijd lastig om het te omschrijven.

Welk parfum spreekt jullie het meeste aan en waarom? Welke gaan jullie zeker even besnuffelen in de winkel?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

44 Reacties

  1. Emmy
    5 augustus 2012 / zondag, 5 augustus 2012

    Werk sinds kort op kantoor bij een online parfumerie.
    Heb alle geurtjes al mogen ruiken, en ik ben direct gezwicht voor Chloe eau florale. Echt een hele lekkere poederige geur. Lief en zacht maar blijft lang hangen.

    Jam jam.

  2. Ilona
    4 augustus 2012 / zaterdag, 4 augustus 2012

    O echt leuk die van jlo, wie weet in welke winkel ik deze kan kopen?

  3. Genevieve
    31 juli 2012 / dinsdag, 31 juli 2012

    Sowieso Gucci!
    Ik ben dol op alle Gucci luchtjes en heb zo ook (bijna) allemaal

  4. 31 juli 2012 / dinsdag, 31 juli 2012

    Chloe lijk met echt heel lekker.
    Ik had de review van Cynthia al gelezen en ik was meteen verliefd nu alleen nog zelf ruiken en hopelijk is het ook echt hoe jullie het beschrijven.

  5. esma
    31 juli 2012 / dinsdag, 31 juli 2012

    die van gucci oohhgosshh !
    het flesje aleen al heerlijk om naar te kijken die goude omhulsing rond het flesje
    en het ringetje maakt het extra leuker
    ik zou zowizo alee parfums van gucci willen besnuffel ! :)

  6. 31 juli 2012 / dinsdag, 31 juli 2012

    net als alle geuren van jennifer lopez is dit ook weer een super geurtje !

  7. Laura
    31 juli 2012 / dinsdag, 31 juli 2012

    Past niet echt bij dit artikel, maar ik zag op je zusjes blog dat jullie naar Londen gaan!

    Aangezien Londen mijn lievelingsstad is, wou ik jullie graag een paar tips geven:

    – Als je nog geen hotel geboekt zou hebben en in het weekend gaat, boek een zakenhotel! Dat is goedkoper dan een normaal hotel en je krijgt er meer voor in de plaats. Ze doen die lage prijzen omdat de zakenhotels in het weekend anders leeg staan. bv: Holiday Inn
    – Hier moet je zeker naartoe: http://www.sundayupmarket.co.uk/
    Een parkeergarage tijdens de week, een markt op zondag!
    Hier staan eetstalletjes met eten van over de hele wereld en ook stalletjes van de studenten van de modeschool met kledij en accessoires.
    – Hiernaar ook: http://camdenlock.net/stables/index.html = Alternatievere markt
    – Hiernaar ook: Tate Modern
    – En hiernaar ook: Hampstead + Hampstead Heath http://en.wikipedia.org/wiki/Hampstead
    Hampstead is een klein dorpje (nog in Londen, maar niet in het centrum natuurlijk) en hier wonen verschillende filmsterren (o.a. Emma Watson) , een deeltje van Marry Poppins is hier ook opneomen… (: Heel gezellig en het lijkt echt nog een dorpje uit het verleden.
    En Hampstead Heath is het park dat hier bij hoort. Daarin heb je ook een heuvel, Parliament Hill, met zicht op Londen
    – Dit shopping center is ook een aanrader: http://uk.westfield.com/l…earch/store?category=2027

    Véél plezier op reis!

  8. 31 juli 2012 / dinsdag, 31 juli 2012

    Ik blijf fan van Chloe maar dan wel de ‘normale’ Love :D

  9. 31 juli 2012 / dinsdag, 31 juli 2012

    Glowing van JLo klinkt wel als iets voor mij, hot & spicy, lol :d !

  10. nathalie
    31 juli 2012 / dinsdag, 31 juli 2012

    Ik ben erg benieuwd naar de Love Chloe, maar die van J Lo is toch geen luxury geur??

  11. Layla
    31 juli 2012 / dinsdag, 31 juli 2012

    Ik ga vandaag meteen kijken hoe Glowing het op m’n huid doet. Ik was een groot fan van Still!

  12. 31 juli 2012 / dinsdag, 31 juli 2012

    Ik ben heel erg benieuwd naar de geuren, je hebt me nieuwsgierig gemaakt Serena, haha!

  13. 31 juli 2012 / dinsdag, 31 juli 2012

    Ik denk toch wel glow, voornamelijk door de fles. Ik ben echt dol op bijzondere flacons!

  14. Hannah
    31 juli 2012 / dinsdag, 31 juli 2012

    Ik zei toch dat ik hem zou lezen!

  15. 31 juli 2012 / dinsdag, 31 juli 2012

    Leuke review! Die van jlo lijkt me heerlijk sn heeft echt een heel mooi flesje

  16. PiewpiewpiewPOEF
    31 juli 2012 / dinsdag, 31 juli 2012

    Serieus, Innamorata van Blumarine heeft cashmere in de basis? Want… wie wil er nou niet naar geit ruiken?

  17. tara
    31 juli 2012 / dinsdag, 31 juli 2012

    omg krijg je dit allemaal gewoon die parfums

  18. 31 juli 2012 / dinsdag, 31 juli 2012

    Hey! kijk allemaal op mijn blog! klik op mijn naam!
    super leuk artikel btw! x

  19. 31 juli 2012 / dinsdag, 31 juli 2012

    chloé is denk ik het meest voor mij geschikt, maar de flacon van Glowing is echt gaaf!

  20. 31 juli 2012 / dinsdag, 31 juli 2012

    Heerlijke foto’s Serena! Lekker rustig en chique uitstraling. Ik vind het parfum van Chloé er niet alleen prachtig uitzien, het lijkt me ook heel lekker te ruiken! Eerstvolgende parfumerie-stop betekent dus snuffeltijd! :D

  21. 31 juli 2012 / dinsdag, 31 juli 2012

    Die laatste is echt wat voor mij!

  22. 31 juli 2012 / dinsdag, 31 juli 2012

    Leuke review! De parfum van Jennifer Lopez lijkt me wel wat! :)

  23. Annika
    31 juli 2012 / dinsdag, 31 juli 2012

    Innamorata lijkt mij de lekkerste. vooral door die citrusvruchten, maar als dat gaat vervelen komen er ook nog bloemetjes bij! heerlijk! :)

  24. 31 juli 2012 / dinsdag, 31 juli 2012

    Die van Chloé lijkt me erg lekker, past qua geurnoten wel bij me denk ik.. Vind de flacons erg mooi behalve dat lampje.. dat had voor mij niet gehoeven :P

  25. 31 juli 2012 / dinsdag, 31 juli 2012

    Allereerst vind ik de Gucci flacon echt heel.tof. De geurnoten spreken mij ook erg aan. Ik hou wel van de wat ‘mannelijkere’ geurnoten en hout is toch wel mijn lievelingsgeur! Op dit moment wordt mijn huis verbouwd en ik vind het bijna jammer dat het bijna af begint te raken en de lekkere houtgeur langzaam verdwijnt. Ik kan niet wachten om deze krachtige geur te gaan ruiken. Veel vrouwelijke parfum spreken mij vaak niet aan door de wat flauwe geur die snel vervliegt waardoor deze geur mij juist perfect lijkt!

  26. 31 juli 2012 / dinsdag, 31 juli 2012

    Die van Blumarine klinkt heel lekker! Mmm. Die JLo flacon vind ik echt gaaf. Dat hij zo licht geeft is echt mooi en lijkt me heel awesome om dan ‘op te sprayen’. :’)

  27. 31 juli 2012 / dinsdag, 31 juli 2012

    Die van gucci spreekt mij het meest aan!

  28. 31 juli 2012 / dinsdag, 31 juli 2012

    Wat een mooie flacons allemaal! Het parfum van Chloé zou ik graag willen ruiken, al denk ik dat die van Gucci beter bij me past qua geurnoten.

  29. Ginny
    31 juli 2012 / dinsdag, 31 juli 2012

    ik denk dat ik cloe en j lo skip. Xloe heeft me nooit echt kunnen overtuigen, ik vind het een beetje een standaardgeur. En die fles van j-lo vind ik zo fout met dat lampie, dat ik die echt niet op m’n plank wil hebben. Ik hoor m’n vriend al: heb je haar weer met haar zaklamp :) Die andere 2 lijken we wel een proefje waard.

  30. 31 juli 2012 / dinsdag, 31 juli 2012

    Wat tof dat die flacon van Jennifer Lopez lichtgeef als je hem opspuit haha!

  31. 31 juli 2012 / dinsdag, 31 juli 2012

    wauw van de foto’s alleen al krijg je al een luxegevoel, echt heel erg mooi! Gucci klinkt echt heerlijk, normaal ben ik vooral aangetrokken door hele zoete geuren, maar je beschrijving heeft deze geur gewoon ‘verkocht’ :) De flacon van Jlo is ook amazing, hierdoor word ik extra nieuwschierig naar de geur!

  32. Melanie
    31 juli 2012 / dinsdag, 31 juli 2012

    Het zijn inderdaad schitterende flacons, vooral die van Gucci vind ik er luxe. Ik werd bij het lezen van de geurnoten in Innamorata al direct enthousiast.. Mah faivrits! :D

  33. 31 juli 2012 / dinsdag, 31 juli 2012

    Ben dol op mooie flesjes! Prachtig! Leuke review.

  34. 31 juli 2012 / dinsdag, 31 juli 2012

    Die van Jlo klinkt zeker niet verkeerd!

  35. 31 juli 2012 / dinsdag, 31 juli 2012

    Die Chloé geur lijkt me heel erg lekker! Die moet ik maar ‘s gaan ruiken.
    Die flacon van jLo vind ik trouwens súper gaaf ! Nog nooit ergens anders gezien dus miss Lopez is uniek!

  36. 31 juli 2012 / dinsdag, 31 juli 2012

    Leer als noot in een parfum haha, daar ben ik toch wel benieuwd naar!
    En die van Jennifer Lopez klinkt heerlijk zeg :)

  37. 31 juli 2012 / dinsdag, 31 juli 2012

    So beautiful bottles! I liked the first Love, Chloe so I am curious about the new one, I love powder-y scents. ^^ Also don’t you love the bottle? It is so chic.

    I can’t believe it’s been almost 10 years since JLo launched her perfume! Lol I still remember, I was in school and saw it at the store after school one day. Ah now I feel very old :P

    xx Renee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *