Soir d'Exception eyelook

Een paar dagen terug reviewde ik de nieuwe najaarscollectie van Givenchy, Soir' d'Exception genaamd. Het palette uit deze collectie bevat romige, matte kleuren met een grijze ondertoon; donkerpaars, caramel en oudroze. In het palette zit echter ook een glitterende oogschaduw voor een prachtig sprankelend effect. Het palette is een plaatje om te zien, maar de inhoud ik ook prachtig. Vandaag daarom een look met dit mooie Harmonie d'Exception palette uit de Soir d'Exception collectie van Givenchy.

soir dexception paletteVandaag wilde ik eigenlijk een ooglook maken voor hazelnootkleurige ogen, maar ik vond deze kleuren juist erg mooi staan bij bruine ogen, dus bewaar ik de look voor de hazelnootkleurige ogen voor een volgende keer.

soir dexception eyelook_01

Begin de look met een gereinigd ooglid en prime je oogleden met een eyeshadow primer, zodat de oogschaduw aan het einde van de dag niet ophoopt in je arcadeboog.

soir dexception eyelook_02

Met mijn vingertoppen breng ik de caramelkleur aan op mijn bewegende ooglid. De oudroze kleur breng ik aan onder mijn wenkbrauwen. Dit blend ik lichtjes met een fluffy blending brush.

soir dexception eyelook_03

Met een donkerpaars potlood of eyeliner teken ik een dikke lijn boven mijn ogen.

soir dexception eyelook_04

Deze lijn 'smudge' ik uit met de donkerpaarse oogschaduw uit het palette. Hierdoor wordt de look wat intenser en lekker smokey. Hierna breng ik een vleugje sprankelende glitters aan bij mijn binnenste ooghoek en over mijn bewegende ooglid. Sparkly!

soir dexception eyelook_05

Diezelfde donkerpaarse kleur breng ik aan in en net iets boven mijn arcadeboog. Hierna blend ik het mooi met de caramelkleur tot er geen harde lijnen meer zijn.

soir dexception eyelook_06

De donkerpaarse oogschaduw breng ik aan onder mijn oog, ik maak het een beetje smokey.

soir dexception eyelook_07

Met hetzelfde paarse potlood teken ik op de waterlijn, voor een intensere oogopslag. Hierna nog flink wat mascara (ik gebruik die Maybelline XXL Pro Curl mascara van de Budget Store) en de look is af!

Eindresultaat;soir dexception eyelook_08 soir dexception eyelook_10 soir dexception eyelook_12De zachte caramelkleur combineert schitterend met het oudroze en donkerpaars. De kleuren lopen mooi in elkaar over en het lijkt alsof mijn diepe donkerbruine ogen iets kastanje-achtigs over zich heen krijgen, erg mooi. En wat ben ik toch blij met die nieuwe mascara van de Budget Store! Hoewel ik matte kleuren erg kan waarderen ben ik toch wel blij dat er ook een sparkly oogschaduw in het palette zit. Dit maakt de look toch wat feestelijker en stralender!

Hieronder combineer ik deze ooglook met de oudroze/nudekleurige lipstick uit de Givenchy Soir d'Exception collectie, Rose d'Exception genaamd. Verder draag ik mijn basis make-up producten (Bare Minerals foundation, Bobbi Brown Shimmer Bricks in Bronze, Make Up For Ever Aqua Brow in #25 en #30).

full face givenchy soir dexceptionIk hoop dat jullie de look mooi vinden en er leuke inspiratie van hebben opgedaan. 

Until next time,
Serena Verbon

zp8497586rq

Volg:

61 Reacties

  1. Yasmine
    16 augustus 2013 / vrijdag, 16 augustus 2013

    Nice! En je wimpersss <3