Sister Tag video

Laatst was ik YouTube filmpjes aan het aanklikken toen ik opeens stuitte op de Sister Tag, een video waar YouTubers hun zus of zussen voorstellen in een video en vragen beantwoorden. Het leek me superleuk om dit met mijn zusjes te doen! In de onderstaande Sister Tag video zullen we vragen beantwoorden over elkaar en over onze herinneringen samen.

Enjoy! En vergeet “em niet in HD te zetten.

Sister Tag video

[do action=”ytr”][/do]

Altijd als eerste op de hoogte van mijn video”s? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal BeautylabNL. Als je ook de filmpjes van mijn zusjes wilt bekijken kun je je op hun kanaal KittehsCupcakes abonneren of een kijkje nemen op hun site KittehsCupcakes.nl.

Wil je de tag overnemen voor je eigen blog/kanaal? Hieronder de 12 vragen:

 1. Wat is jullie leukste herinnering samen?
 2. Omschrijf elkaar met één woord.
 3. Waar zou je samen nog eens heen willen?
 4. Vertel eens over jullie inside jokes?
 5. Wie doet er het langste over om zich klaar te maken?
 6. Waar zijn jullie bang voor?
 7. Wie is het oudste?
 8. Hebben jullie koosnaampjes voor elkaar?
 9. Wat is jullie leukste jeugdherinnering?
 10. Waar erger jij je aan bij de anderen?
 11. Gaan jullie veel met elkaar om?
 12. Wat kan de één wat de ander niet kan?

Wij zijn benieuwd, hoe is jouw relatie met je zus of zussen?

Until next time,
Serena, Larissa & Tara Verbon

 

Volg:

128 Reacties

 1. Anabela
  14 juni 2013 / vrijdag, 14 juni 2013

  Dear Serena,
  I don’t understand, not a word. I have so unlucky that you don’t post a video in english. I follow your blog since a long time ago, and when I really don’t understand something that I want to, I just translate it by parts, in the google translator (and sometimes is translates in such a stupid content, and no sense at all, that I ask to myself: “what???…” )

  I speak portuguese (I’m from Portugal), but can you please consider to make a short video, someday, who knows, in english (a more worldwide understandable language)?

  It’s funny, because sometimes I understand your language, there are words so simillar universally, in different countries, but only the pronunciation is different.

  Thanks very much! KISSES!!! ……..

  • Serena
   Auteur
   14 juni 2013 / vrijdag, 14 juni 2013

   hi Anabela, thank for your comment and super cool to have a visitor from Portugal! I’m sorry I post video’s in my own language (Dutch) but maybe someday I will post in English. Kisses back! – Serena.

 2. 7 juni 2013 / vrijdag, 7 juni 2013

  Super leuk, jullie moeten echt vaker filmpjes samen doen! (nou ja, je móet natuurlijk niets, maar ‘t zou zeker heel leuk zijn!)

 3. 4 juni 2013 / dinsdag, 4 juni 2013

  Wat een ontzettend leuke, spontane video! ;D Ik moest al bijna mee lachen met jullie onbegrijpelijke inside-jokes hahaha! En zo schattig, Larissa in haar roze ski-pakje ahw! Jammer, dat mijn zusje nog te jong is om voor de camera te slepen haha!

 4. Gevuldekoekmetslagroom
  1 juni 2013 / zaterdag, 1 juni 2013

  Wat gek dat jullie niet kunnen fluiten!

  Zo te zien zijn jullie een beetje 6 handen op 1 buik. Dat heb ik ook met mijn broertje(28) en zusjes (24 en 21). We maken elkaars zinnen af en we begrijpen elkaar soms door alleen elkaar aan te kijken. We zijn 8 handen op 1 buik!

  Leuk dat jullie zo close zijn. 🙂

 5. Steffie
  29 mei 2013 / woensdag, 29 mei 2013

  Ahh wat superleuk zeg! Ik heb zelf ook 2 jongere zusjes. Jullie doen me echt aan ons drietjes denken! 🙂

 6. Janna Kooistra
  28 mei 2013 / dinsdag, 28 mei 2013

  Jullie zijn zeer vermakelijk hahaha!

 7. sandra
  28 mei 2013 / dinsdag, 28 mei 2013

  Jullie maken mij echt blij.
  Ik zie graag meer ‘praat’ video’s van jullie 3tjes!

 8. Nabila
  27 mei 2013 / maandag, 27 mei 2013

  ahaha leukk!

 9. 27 mei 2013 / maandag, 27 mei 2013

  Ik heb een broer waar ik vroeger altijd ruzie mee had (vlak voordat ik mijn eerste stapje zette duwde hij me op de grond en toen hij jaren later op judo zat was ik thuis test-object, zucht), maar die ‘trauma’s’ ben ik te boven en we kunnen nu goed opschieten met elkaar. Kunnen ontzettend met elkaar lachen en willen het eigenlijk niet toegeven maar we lijken ook nog wel op elkaar, innerlijk en uiterlijk (tegelijk dezelfde grap maken bijvoorbeeld).
  Verder heb ik nog twee stiefzusjes maar dat is absoluut niet te vergelijken met zo’n zussenband in jullie filmpje.

 10. 27 mei 2013 / maandag, 27 mei 2013

  Echt leuk! je mag blij zijn met je zussen !

 11. Daphne
  27 mei 2013 / maandag, 27 mei 2013

  Wat leeeuuuk! Ik heb me kapot gelachen vooral met die stuiterballen en dat mandje hahaha!

 12. 27 mei 2013 / maandag, 27 mei 2013

  Haha geniaal! Ik moest zo hard lachen toen jullie gingen proberen te fluiten!ook heel leuk om te zien dat jullie echt een goede band hebben.

 13. Roos
  27 mei 2013 / maandag, 27 mei 2013

  Super leuk filmpje! Leuk dat jullie het goed met elkaar kunnen vinden, is heel belangrijk. Waar is jouw trui trouwens van Serena?

  • Serena
   Auteur
   27 mei 2013 / maandag, 27 mei 2013

   Ik weet het niet, had van Tara geleend ^^ Volgens mij Forever21.

   • 27 mei 2013 / maandag, 27 mei 2013

    Nee, de trui is van New Look, wel al een beetje oud en van de plussize afdeling trouwens!

 14. 27 mei 2013 / maandag, 27 mei 2013

  hahahaaha ik heb echt helemaal dubbel gelegen om die inside jokes en die jeugdherinneringen!! Tig stuiterballen van de trap af gooien, hilarisch!!

  xxx

 15. Kimberly
  27 mei 2013 / maandag, 27 mei 2013

  Ik werd helemaal blij van dit filmpje! Ik heb zelf 4 zusjes en wij hebben ook altijd de stomste lol om niks. Humor zit toch een beetje in je genen denk ik. Leuk om ook andere zussen zo te zien.

 16. Maaike
  27 mei 2013 / maandag, 27 mei 2013

  Echt heel erg leuk om te zien, ik zat soms echt hardop te lachen achter m’n computer. Heb zelf ook een jongere zus waarmee ik maar 1 jaar scheel dus het is erg herkenbaar voor mij, die inside jokes :p Leuke meiden zijn jullie!

 17. Nicole
  27 mei 2013 / maandag, 27 mei 2013

  Ik moest zo hard lachen om jullie poging tot fluiten 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *