Sisley: Rouges à Lèvres Hydratants Longue Tenue

Zo, een hele mond vol! Sisley is een high-end merk dat vooral bekend staat om haar skincare verrijkt met natuurlijke plantenextracten, maar hun make-up lijn is ook prachtig. Qua prijs ligt het nog net iets hoger dan merken als Chanel en Dior, dus wat is er dan zo geweldig aan? Ik testte 4 nieuwe tinten lipstick die Sisley deze zomer uitbrengt en ik moet zeggen: ik ben er erg over te spreken!

Helaas geen oranje lipsticks vandaag, dat was wel toepasselijk geweest natuurlijk! 😉


Allereerst komen de lipsticks is luxe fluwelen zakjes met het logo (een grote ‘S’) erin gedrukt. Het heeft een erg hoog Hollywood- moviestar-gehalte en het heeft ook wel iets nostalgisch.


Ook de huls zelf is erg mooi. Goudkleurig met aan beide zijden van de dop het logo gestanst.


De lipsticks van Sisley heb ik nooit eerder gezien, vandaar dat ik ook aangenaam verrast was door de looks alleen al. Het fluwelen zakje, de mooie huls. Toen ik de lipsticks omhoog draaide werd ik weer verrast, en dit keer door de unieke vorm van de lipstick zelf. Ik ben zo’n vorm nooit eerder tegengekomen, wow!


Van links naar rechts:

 • L31 Rose Fuchsia
 • L32 Rose Cashmere
 • L33 Rouge Passion
 • L34 Rose Petunia

Hieronder in dezelfde volgorde de swatches. Ik heb hierbij slechts eenmaal de lipstick van links naar rechts bewogen:


De structuur is creamy en zacht en glijdt als ware over je huid heen, heerlijk! Ook het pigment is erg goed en dekkend.

Hieronder draag ik Rose Fuchsia:

Rose Cashmere:

Rouge Passion:

Rose Petunia:

De vorm van de lipsticks zorgt ervoor dat je niet eens per se een lippenpenseeltje nodig hebt om de lipstick secuur (binnen de lijntjes) aan te brengen. Ideaal! De formule is zacht en creamy en brengt soepel aan. Het bevat verzorgende calendula extract en vitamine C en E die de lippen goed in conditie houdt.

Aan het einde van de dag zijn mijn lippen nog steeds zacht en soepel, dus ik heb het idee dat deze lipsticks mijn lippen niet uitdrogen, maar juist hydrateren. De kleur blijft er langer op dan de gemiddelde lipstick, maar na een aantal maaltijden is het natuurlijk toch echt weer tijd voor een touch-up. Vooral bij de fellere kleuren (fuchsia en rood) is dit nodig, omdat het dan meer opvalt dat er wat lipstick af is ‘gesleten’.

Al met al ben ik positief verrast door deze juweeltjes van lipsticks! Het pigment is goed dekkend, de formule verzorgt en hydrateert mijn lippen en de kleur blijft erg lang op mijn lippen. Eén keer per dag bijwerken is voldoende (op een werk- of schooldag). Daarnaast zien ze er ook nog eens prachtig uit zo met hun luxe fluwelen zakje! Maar goed, daar betaal je dan ook voor. Sisley lipsticks kosten per stuk €37,50.

In totaal bevat het Sisley assortiment 34 kleuren lipstick, waarvan nummer 31-34 de nieuwste toevoegingen zijn. Deze nieuwe kleuren liggen vanaf begin juni 2012 in de winkels. Sisley is te koop in o.a. geselecteerde Douglas- en Ici Paris XL filialen, maar kijk voor meer info en verkooppunten op de website van Sisley Nederland.

Welke kleur vinden jullie mij het beste staan? Ik ben zelf wel over alle kleuren te spreken, maar neig toch meer naar Rose Cashmere. Kenden jullie het merk Sisley al?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

71 Reacties

 1. perry
  18 mei 2012 / vrijdag, 18 mei 2012

  Rouge passion, en Rose chasmere zijn de mooiste, vind ik 🙂

 2. 2 mei 2012 / woensdag, 2 mei 2012

  Ik vind dit het beste bij je staan Rose Petunia , Die staat echt heel mooi !

 3. Anita
  1 mei 2012 / dinsdag, 1 mei 2012

  Leuk, dat je aandacht besteed aan Sissley.
  Hier een mega fan van hun.
  Ik vind de rouge passion erg pittig staan bij je, mooi!

 4. Anna
  1 mei 2012 / dinsdag, 1 mei 2012

  Rose Fuchsia staat je geweldig!

 5. 1 mei 2012 / dinsdag, 1 mei 2012

  Wauw, ze zijn super mooi! En wat een aparte vorm zeg.

 6. Lauwchen
  1 mei 2012 / dinsdag, 1 mei 2012

  Sisley is zo’n merk dat me echt niet aanspreekt.. Vind de vorm ook zo tacky..

 7. 1 mei 2012 / dinsdag, 1 mei 2012

  Woooooow! I’m so in love! Dit zijn echt prachtige lipsticks, en ook een handige vorm wat dan krijg je volgens mij niet zo’n stompje! 🙂

 8. Rani
  1 mei 2012 / dinsdag, 1 mei 2012

  Rose Fuchsia en Rose Cashmere staan je het best denk ik, maar ik vind ze eigenlijk allevier heel mooi bij jou. Jammer van de prijs, anders zou ik er sowieso eentje gaan halen 😉

 9. 1 mei 2012 / dinsdag, 1 mei 2012

  Wat een aparte vorm voor een lipstick, wauw! Ik vind Rose Cashmere jou het mooiste staan!

 10. 1 mei 2012 / dinsdag, 1 mei 2012

  Wat iedereen eigenlijk al zegt, prijzig is ‘ie zeker! Maar naar mijn mening kan zo’n chique lipstick echt wat met je doen, net als parfum. Ik herinner me nog heel goed mijn eerste Chanel lipstick en voelde me altijd heel speciaal als ik die ergens naartoe opdeed! Ze staan je overigens heel mooi, die kleurtjes.

 11. 1 mei 2012 / dinsdag, 1 mei 2012

  Wat een prachtige lipsticks, en de kleuren staan je allemaal goed!

 12. 1 mei 2012 / dinsdag, 1 mei 2012

  Voor die prijs mag je zeker wel een beetje luxe gevoel krijgen. Ik vind ze je allemaal erg mooi staan; Rouge passion wat minder, maar Rose Petunia vind ik je super staan.

  liefs

 13. 1 mei 2012 / dinsdag, 1 mei 2012

  Heb er ook eentje en my oh my wat zijn het luxepaardjes zeg 🙂 Alleen al als kamer-accesoire wil ik ze allemaal:D

 14. Noirperle
  1 mei 2012 / dinsdag, 1 mei 2012

  Ik vind de eerste kleur heel mooi bij je passen! Ik zou meer van zulke kleuren dragen als ik jou was.

  Staat je echt goed.

 15. Minyi
  1 mei 2012 / dinsdag, 1 mei 2012

  Die laatste staat je erg goed! Wil ook een goede lipstick die niet uitdroogt maar hydrateert. Misschien maar even bij de sisley kijken dan!

 16. Sara
  30 april 2012 / maandag, 30 april 2012

  Rouge passion staat je GE-WEL-DIG!

 17. 30 april 2012 / maandag, 30 april 2012

  Ik vind de Rose Cashmere and Rouge passion het mooist bij jou. Prijzig, maar goede make-up is nu eenmaal kostelijk en staat ook super mooi !

 18. 30 april 2012 / maandag, 30 april 2012

  Rose Cashmere vind het mooiste, ik denk dat die het best bij mij past :)! Jou vind ik Rouge Passion echt ontzettend mooi staan, zeg!!!

 19. Iva
  30 april 2012 / maandag, 30 april 2012

  Rose Petunia vind ik jou het beste staan. Zo’n knalkleur is gewoon heerlijk bij jouw huid 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *