Shoplog New York City!

Een hele goeie zondag/Moederdag iedereen! Afgelopen week was ik in New York met mijn vriend, gewoon even lekker ertussen uit! Hoe kon ik ooit tegen mezelf zeggen dat ik alleen door New York zou wandelen zonder echt iets te kopen? Mission Impossible. Ik heb mezelf dus niet kunnen bedwingen en heb hele leuke aankoopjes gedaan waar ik reuzeblij mee ben! In onderstaande video laat ik ze aan jullie zien.

Zet ’em in HD! Als eerste op de hoogte zijn van mijn video’s? Elke woensdag- en zondagmiddag plaats ik een nieuw filmpje op mijn YouTube kanaal. Abonneer je hier.

[do action=”ytr”][/do]

Binnenkort komt er een artikel online met mijn Top 5 hotspots van dit afgelopen NYC tripje!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

160 Reacties

 1. Asal
  23 mei 2013 / donderdag, 23 mei 2013

  Hey Serena, ik wilde even zeggen dat ik je blog heel goed vind. Ik kijk er elke dag op, blijf zo doorgaan! xoxo

 2. maxime
  18 mei 2013 / zaterdag, 18 mei 2013

  zo een leuk kleedje dat je aan hebt!

 3. riot
  17 mei 2013 / vrijdag, 17 mei 2013

  ‘van de vrachtwagen afgevallen?’
  Dit betekent dat het gestolen is haha, niet letterlijk eraf gevallen.

 4. Raisah
  16 mei 2013 / donderdag, 16 mei 2013

  Hi Serena,

  Super leuke dingen allemaal, ik vroeg me wel af waar je al die kleren en spullen van jou laat?! Puilen je kasten onderhand niet helemaal uit?
  (Stiekem vraag ik me ook wel af waar je al dat geld vandaan haalt om Dubai en New York te bezoeken en dan ook nog eens zoveel te shoppen, hihi)
  Groetjes!

 5. Anouk
  13 mei 2013 / maandag, 13 mei 2013

  Wat een super leuk jurkje heb je daar aan πŸ™‚

 6. Emma
  13 mei 2013 / maandag, 13 mei 2013

  Echt super leuke dingen heb je gekocht!

 7. Yasmine
  13 mei 2013 / maandag, 13 mei 2013

  Leuke shoplog!!

 8. 13 mei 2013 / maandag, 13 mei 2013

  Je had op het bed kunnen staan om de lengte van je jurk te tonen! πŸ™‚ Die douchegel en die deo, hoe lang doe je daar dan mee? Het lijkt mij dat je er minder zou kunnen kopen aangezien je toch om de zoveel tijd naar een plek gaat waar ze het verkopen (of ik gebruik gewoon veel minder dan jij… :p )

 9. Leonie
  13 mei 2013 / maandag, 13 mei 2013

  Hee Serena!
  Jullie zijn vijf dagen in NY geweest, hoe zit dat met visa en dergelijke? Ik heb een keer gelezen dat je best wat van dat soort dingen moet regelen als je naar Amerika gaat. Is dat ook als je maar voor een paar dagen gaat? Ik wil volgend jaar met mijn vriend naar New York dus handig om te weten πŸ˜‰
  Trouwens superleuke stuff heb je gekocht weer, ik word gewoon blij van jouw enthousiasme!!
  Groetjes, Leonie

  • Serena
   Auteur
   13 mei 2013 / maandag, 13 mei 2013

   Je moet alleen een ESTA formulier hebben, verder niet. Volgens mij mag je tot 3 maanden blijven zonder special visa. Maar don’t shoot me if I’m wrong! πŸ˜‰

 10. Roos
  12 mei 2013 / zondag, 12 mei 2013

  Vraagje: hoe doe je dat als je terug vliegt met zoveel extra spullen? Heb je dan een extra koffer of vlieg je erheen met een hele lege koffer? Ik ben benieuwd haha! Mijn koffer zit namelijk op de heenweg altijd al helemaal vol! xP

 11. lady
  12 mei 2013 / zondag, 12 mei 2013

  Super leuke aankopen, vooral de kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *