Shoplog | mijn kerstcadeautjes

Goedemiddag! In de vlog van gisteren konden jullie zien hoe ik bezig was met het inslaan, inpakken en vervoeren van kerstcadeautjes voor mijn familie, maar jullie zijn vast ook heel benieuwd wat ik heb gekregen, denk ik! Daarom heb ik een video opgenomen waarin ik de cadeautjes laat zien die ik van mijn familie heb gekregen. Ik ben helemaal blij met alles, ik kan het ZO goed gebruiken!

Wat vinden jullie van mijn cadeautjes? Ik ga sowieso vandaag meteen even boodschappen doen want ik wil graag een Crockpot recept proberen! Weet alleen nog niet wat, maar ik moet er vanavond gewoon een gerecht mee bereiden, haha. Kan niet wachten.

Dan heb ik nog een huishoudelijke mededeling; Angel zit midden in een verhuizing (ze heeft sinds kort een extern kantoor voor The Beauty Bakery gehuurd in Utrecht) en wilde graag wat tijd spenderen met haar familie zo rond Kerst en Oud & Nieuw. Ze heeft me daarom gevraagd of het goed was dat ze pas in het nieuwe jaar verder zou gaan met Mr. Wrong. En ja, natuurlijk is dat goed! Dus helaas, nog even geduld voor een vervolg, maar ik beloof jullie… het is het wachten meer dan waard.

Hoe was jouw Kerst?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

47 Reacties

 1. Julia
  3 januari 2016 / zondag, 3 januari 2016

  Ik keek dit filmpje en ik dacht waar is de sexy screenshot eigenlijk gebleven??? Je trok een paar keer zo’n grappig gezicht haha. Maar hele mooie cadeaus Serena!

 2. 2 januari 2016 / zaterdag, 2 januari 2016

  Wat heb je mooie cadeautjes gekregen! 🙂 zo’n luxe geurkaars vind ik altijd heel leuk om te krijgen!

 3. Mijntje
  30 december 2015 / woensdag, 30 december 2015

  Super bedankt voor de indirecte tip voor je Evolution Pillow. Inmiddels in huis en nu al blij mee!

  • Serena
   Auteur
   30 december 2015 / woensdag, 30 december 2015

   Oh wat fijn om te horen dat je hem hebt besteld, hij is lekker he! Dat worden goede vluchten 🙂

   Zzzzzz….zzzzzzzz!

 4. 30 december 2015 / woensdag, 30 december 2015

  Leuk om te zien wat je hebt gekregen!

 5. Mare
  28 december 2015 / maandag, 28 december 2015

  Angel krijgt geen rooie cent…..wow daar schrik ik van. Ik vind het niet kunnen en ja dan krijg je dit soort onregelmatigheden eerder. Blijkend uit de reacties kunnen we Angel wel als serieuze bijdrager beschouwen….en niet alleen maar als af en toe leuk extraatje in ruil voor een beetje publiciteit dus lijkt me logisch als Angel BETAALD wordt!

  • Serena
   Auteur
   29 december 2015 / dinsdag, 29 december 2015

   Angel krijgt wel betaald, namelijk in de vorm van een The Beauty Bakery banner die al heel lang op m’n blog staat, en als ze een actie heeft met haar shop en straks haar boek wilt promoten dan mag ze dat ook naar alle hartelust doen via mijn blog. Via Beautylab heeft ze meteen een groot platform gekregen die haar verhalen leest, maar ik ben degene die er 7 jaar over heeft gedaan om dat platform op te bouwen. Laten we dat dus even niet vergeten. De samenwerking die Angel en ik hebben verloopt prima zo en we vinden het allebei een goede win-win situatie.

   • 30 december 2015 / woensdag, 30 december 2015

    Soms is reclame belangrijker dan betaald krijgen! Mensen bereiken doe je via reclame, niet via geld (je kan natuurlijk wel betalen om reclame te maken, dat wel).
    Als Angel en Serena tot een goede samenwerking komen en zelf afspraken maken hierond waar ze allebei blij mee zijn, dan zie ik niet echt een probleem in hoor!

 6. Andrea
  28 december 2015 / maandag, 28 december 2015

  Hele mooie cadeaus heb je gekregen! Ik moest erg hard lachen om je ogen bij die knal haha ?

  Ik heb voor het eerst Kerst gevierd bij mijn vriend dit jaa!

  Groetjes x

 7. Tina
  28 december 2015 / maandag, 28 december 2015

  Heel benieuwd hoe de crockpot bevalt!

 8. Tine
  28 december 2015 / maandag, 28 december 2015

  Spijtig dat er niet echt continuïteit wordt voorzien ivm Mr Wrong artikels.
  Dit is iets wat je blog kan boosten, maar het is al een aantal keren gebeurd dat er teleurstelling volgt de zondag dat het artikel online zou komen. Wees je ervan bewust dat sommigen hier een hele week naar uitkijken en dat het dus ook veel beter zou vallen als er in het in het artikel zelf zou aangekondigd worden van “volgende week geen mr wrong”. Dan is die teleurstelling niet zo groot. Okay Angel wordt er niet voor betaald, maar misschien moet dat wel en kan er zo continuïteit gegeven worden. Het lijkt me dan mogelijk dat ze een aantal artikels op voorhand schrijft zodat er bij onvoorziene omstandigheden wel eentje online kan komen.

  Enfin, dit komt mss wat zuur over maar is echt bedoeld als opbouwende feedback! Ik denk dat ik niet de enige ben die zo langzaamaan begint te denken, en ik heb het beste voor met je blog dus wilde je hier even op wijzen.

  • carmen
   28 december 2015 / maandag, 28 december 2015

   Ik sluit mij hierbij aan. En wil ook laten weten dat dit echt niet als kritiek bedoelt is. Angel is gewoon op zondag onmisbaar geworden, Haha.

   • romy
    28 december 2015 / maandag, 28 december 2015

    Zoals je dan ook als die hard fan hebt kunnen lezen
    Doet Angel dit allemaal gratis ze krijgt er geen rooie cent voor ze doet het voor ons dus gun haar een break.

    • carmen
     29 december 2015 / dinsdag, 29 december 2015

     Oh natuurlijk verdiend ze een break! Serena & Angel zijn niet voor niets zo succesvol.
     Het is absoluut geen probleem als ze een break neemt of als er af en toe op zondag geen artikel voorbij komt. Het is alleen jammer dat het meestal pas op zondag rond 15:00 gezegt wordt.

 9. 28 december 2015 / maandag, 28 december 2015

  Superleuke dingetjes heb je gekregen! =D x

 10. 28 december 2015 / maandag, 28 december 2015

  Wat een leuke spulletjes, Serena! Ik heb een hele fijne kerst gehad vol met gezelligheid, lachbuien en natuurlijk cadeautjes! Maar wat vlogen de dagen voorbij, zeg!

 11. Renate
  28 december 2015 / maandag, 28 december 2015

  Wat heb je een ontzettend leuk blousje aan! Ik zag hem al voorbij komen op een paar foto’s, ik ben helemaal into de blousjes haha. Weet je toevallig nog waar je die vandaan hebt? Hele leuke video trouwens!

  • Serena
   Auteur
   28 december 2015 / maandag, 28 december 2015

   Dankjewel! Deze blouse is wat langer en draag ik meer open dan dicht, en heb ik een tijdje geleden besteld bij Loavies.com!

   • Renate
    28 december 2015 / maandag, 28 december 2015

    Ik draag ze ook altijd open haha! Echt een hele leuke, ik ga even kijken! Dankjewel!

 12. Roxanne
  28 december 2015 / maandag, 28 december 2015

  Superleuke en handige cadeaus!
  Komt er nog een item over de crockpot?
  Ik twijfel nog steeds om hen aan te schaffen…

  • Serena
   Auteur
   28 december 2015 / maandag, 28 december 2015

   Hi Roxanne,
   Ik denk van wel, alleen ga ik hem eerst goed uitproberen, dus dat zal nog wel een tijdje duren hoor!

   • Rosa
    28 december 2015 / maandag, 28 december 2015

    Oeh, kijk er naar uit!! Ben echt benieuwd. Ik wacht even je review af en dan kijk ik of hem ga aanschaffen!

 13. as
  28 december 2015 / maandag, 28 december 2015

  Waar is ons kerstcadeau van angel? (Mr wrong artikel)

  • Serena
   Auteur
   28 december 2015 / maandag, 28 december 2015

   Zie de huishoudelijke mededeling onderaan!

 14. Syl
  27 december 2015 / zondag, 27 december 2015

  Wat een superleuke cadeautjes! Vooral dat ding voor je nek lijkt me fijn.

 15. 27 december 2015 / zondag, 27 december 2015

  Leuk om te zien! Vooral die crock pot. Ik moet eerlijk zeggen dat ik een stoom oven heb en dat ding nooit gebruik (wat ik eigenlijk gewoon vaker moet doen) en dus ben ik bang dat ik dat hierbij ook heb. Als er zoveel lezers zijn die ‘m ook hebben: hoe werkt dat met een inductie kookplaat? Die gaat over het algemeen harder dan een normale kookplaat, dus ik ben erg benieuwd wat de ervaringen zijn.

  • 28 december 2015 / maandag, 28 december 2015

   Een crock pot is een elektrisch apparaat 🙂

 16. 27 december 2015 / zondag, 27 december 2015

  Wauw, dat hoesje lijkt me echt ENORM praktisch, nu heb ik het gevoel dat ik er altijd super voorzichtig mee moet zijn!

 17. 27 december 2015 / zondag, 27 december 2015

  Wat heb je leuke cadeau’s gekregen! Ik zou zo’n crockpot eng vinden, de hele dag terwijl er niemand thuis is in laten steken… of ben ik dat gewoon? :p

  • Carina
   27 december 2015 / zondag, 27 december 2015

   Nee hoor, vind ik ook eng. Ik zou zo’n ding daarom ook nooit aanschaffen. 🙂

 18. 27 december 2015 / zondag, 27 december 2015

  Wat een leuke cadeautjes ! En ik wacht wel hoor 😉

 19. 27 december 2015 / zondag, 27 december 2015

  Leuke cadeautjes heb je gekregen! Kan niet wachten tot het volgende verhaal van Angel…

 20. 27 december 2015 / zondag, 27 december 2015

  mooie cadeau’s heb je gehad. en allemaal zeer praktisch en bruikbaar echt leuk. liefs soraya

 21. 27 december 2015 / zondag, 27 december 2015

  Super leuke dingetjes heb je gehad! Vooral die crockpot lijkt me heerlijk!

 22. 27 december 2015 / zondag, 27 december 2015

  Heel leuke en inderdaad praktische cadeautjes. Ik snap aan de ene kant wel waarom je die laatste opmerking nog heeft, maar aan de andere kant hoeft dat toch totaal niet. juist super leuk voor jou dat je al die cadeautjes kreeg en helemaal niet oppervlakkig. Ik hoop dat je er veel plezier mee hebt in ieder geval 🙂
  xx

 23. 27 december 2015 / zondag, 27 december 2015

  Wat een leuke cadeaus heb je gekregen!
  Mijn kerst was heel erg gezellig en druk. We hebben weer is heerlijk gekookt voor de hele familie.

  x

 24. 27 december 2015 / zondag, 27 december 2015

  Leuke kadootjes allemaal! en ik ben heel benieuwd naar je ervaring met de crock-pot!

 25. Esther
  27 december 2015 / zondag, 27 december 2015

  Zooo.. Mijn beautylab uurtje zit er weer op voor vandaag! Wat een leuke video’s heb je weer online geplaatst afgelopen dagen, heerlijk om naar te kijken! Dus thnx daarvoor!

 26. 27 december 2015 / zondag, 27 december 2015

  Wat heb je leuke cadeaus gekregen!

 27. Willemse
  27 december 2015 / zondag, 27 december 2015

  Ahhhhh wat een leuke cadeautje’s zeg
  Ik wilde het eerst niet zeggen, want het is al zo vaak gezegd, maar je hoeft je écht noooooooit te verontschuldigen voor het kopen van cadeautjes of het verwennen van anderen.
  Het is nou eenmaal niet eerlijk in de wereld verdeeld, helaas……
  Heb zelf ook niks te makken, maar hey, wat kan een ander daar aan doen?
  Je doet genoeg voor je medemens, ik heb misschien geen berg cadeautje’s gehad of goede gezondheid, maar ik word elke dag weer blij en oprecht gelukkig van het lezen van o.a. jouw blog.
  ff relax, ff geen zorgen, genieten van al die luxe, blij zijn met budget tips, lekkere gerechten en recepten, eventjes heerlijk wegdromen en verstand op nul.
  Meid, jullie bloggers geven elke dag iets waardevols weg!
  Vandaar al jullie volgers, toch?
  THNX voor die momentjes en ga vooral zo door.

  • Rosa
   28 december 2015 / maandag, 28 december 2015

   Eens met jou! Vind het verontschuldigen ook echt niet nodig, maar snap wel waarom ze het doet.

  • Sharon
   29 december 2015 / dinsdag, 29 december 2015

   Ik vind dit een hele lieve reactie. Ik ben zelf een beetje downig maar voel me nu iets blijer dus jij ook weer bedankt! :))

 28. Petra
  27 december 2015 / zondag, 27 december 2015

  Mooie kado’s. Wij hebben dit jaar voor het eerst aan kerstkado’s gedaan. Ik vind het geven vooral erg leuk! Fijne laatste week van het jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *