Save the date: Shop my Closet sale!

In het kader van de 'The 100 Things Summer Challenge' en omdat mijn nichtje Maren gaat verhuizen en lekker heeft opgeruimd, organiseren wij samen een Shop My Closet Sale! Dit zal gebeuren op zaterdag 17 augustus 2013 ergens op een locatie in Utrecht. We wachten nog op een bevestiging van de locatie, maar ik wilde jullie vast een datum doorgeven zodat jullie die eventueel vrij kunnen houden als je graag zou willen komen. Het is in elk geval goed te lopen vanaf het station.

Maren verhuist in september naar een nieuwe woning en heeft dus lekker opgeruimd: 5 dozen vol kleding, schoenen en accessoires. Maren werkt al 7 jaar in de mode (gewerkt bij o.a. H&M, Lucky Jeans en al 5 jaar store manager van Strictly) en is een echte fashionista in hart en nieren. Ze heeft veel vintage stores afgestruind, dus de kans is groot dat jij iets moois vindt tussen haar spullen. Ze heeft kleding van maat S tot maat L en haar schoenmaat is 38.

Zelf heb ik ook aardig wat opgeruimd en mijn zusjes Tara en Larissa van KittehsCupcakes.nl zullen er ook staan met hun kleding, schoenen en accessoires. Mijn zusjes en ik hebben kleding in maat S en M en schoenmaat 38/39.

shop my closetJe kunt er vanuit gaan dat al onze kleding in een nette, soms zelfs zo goed als nieuwe staat is. We vragen er zachte afgeronde prijsjes voor. We hebben geen pinautomaat bij ons, so please bring cash moneys $$$

Dus, heb je zin om mij, mijn zusjes en mijn nichtje Maren te ontmoeten terwijl je lekker door onze garderobe neust op zoek naar iets moois? Ben je toe aan wat nieuwe kledingstukken voor weinig geld? En heb je gewoon zin in een leuke middag? Wij staan zaterdag 17 augustus voor je klaar (locatie maak ik zo snel mogelijk bekend) met een glaasje Cola en zoutjes. Mocht je van wat verder weg komen dan kun je er altijd nog een leuke Utrecht shopping dag van maken ^^

Save de date in je agenda en ik maak zo snel mogelijk bekend waar en hoe laat onze Shop my Closet Sale is. Ik hoop jullie zaterdag te zien!

Until next time,

Serena Verbon

zp8497586rq

Volg:

117 Reacties

  1. Sara
    16 augustus 2013 / vrijdag, 16 augustus 2013

    Voor welke prijsjes verkopen jullie de kleding? Ook rond de 10 euro of minder? Heb namelijk niet meer zoveel geld over, maar wil toch even een kijkje komen nemen!