Review: New Pink Perfumes

Replay Jeans Spirit, Wild Rose van Avril Lavigne en Especially Escada van Escada zijn geuren uit de categorie Fruity Floral. Jeans Spirit ligt al in de winkels, Especially Escada komt volgende maand uit en Wild Rose in september, maar ik wilde jullie vast een klein voorproefje geven van deze heerlijke geuren. Lees verder voor meer informatie en een gedetailleerde geurbeleving.

Het weer van de laatste tijd is echt een ramp wat fotografie betreft, maar dankzij de tip van Lien (klik hier) heb ik er toch nog redelijk mooie foto’s weten uit te persen. Hierboven zie je van links naar rechts Jeans Spirit van Replay, Wild Rose van Avril Lavigne en Especially Escada van Escada. De flacons zijn toevallig alledrie roze van kleur, in verschillende tinten, en staan schitterend bij elkaar zo.

Replay – Jeans Spirit for her
Replay is dit jaar 30 jaar geworden en dat vieren ze met een nieuw parfum! Jeans Spirit for her is een jong, fris en sprankelend parfum met een zachte, poederige finish. Het is een heel prettig en fijn parfum, het ruikt ergens heel herkenbaar en vertrouwd. Een echt clean en feelgood parfum, niet perse verleidelijk en uitdagend, maar juist vriendelijk, vrouwelijk en lief. Persoonlijk vind ik dit een hele aangename geur en ik denk dat dit parfum bij veel van jullie in de smaak zal vallen.

Jeans Spirit opent met een bloemige topnoot van poederig pioenroos. Het hart bestaat uit warme, kruidige noten van gember en de friszure, lichtzoete geur van rijpe passievruchten. De basis van dit parfum bevat duidelijk muskus (that’s why I like it so much!) en blauwe viooltjes. Deze geurnoten zorgen voor het zachte, poederige karakter van Jeans Spirit. Vrouwelijk, warm en uitnodigend, bloemig en vertrouwd.
De geur is momenteel te koop in diverse drogisten en parfumerieën zag ik, dus mochten jullie de geur tegenkomen dan raad ik jullie aan om hem even op te sprayen en na een tijdje aan je pols te snuffelen. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden! De prijs van dit parfum is erg voordelig, voor de 20 ml eau de toilette betaal je slechts €17. De 40 ml edt kost €25 en de 60 ml edt kost €35. Douchegel en bodylotion zijn per stuk €9,95 en zitten in een tube van 150 ml.Avril Lavigne – Wild Rose
Wild Rose zal alweer Avril Lavigne’s derde parfum worden die ze op de markt brengt en net als haar vorige parfum Forbidden Rose staat de roos in dit parfum centraal. Funny, want beide parfums bevatten helemaal geen rozen geurnoot, de roos is puur symbolisch. De flacon is erg mooi vormgegeven. De slangetje wat aan de verstuiver vastzit is zwart waardoor het lijkt op de stengel van de roos (de dop). De flacon is onderaan opaque wit en vervaagt tot doorzichtig roze glas naar boven toe. De metalen ring onder de rozendop is te dragen als sieraad, een leuk detail.
Wild Rose ruikt dus niet naar wilde rozen, maar is bedoeld voor wilde rozen. De geur opent met frisse, fruitigzoete noten van mandarijn, grapefruit en pruim en gaat al snel over tot het hart, wat bestaat uit lichte bloesemgeuren: neroli, frangipani en orchidee. Het zijn hele lenteachtige, bloemige geuren. Wild Rose heeft een exotische, zwoele basis van muskus en sandelhout. Het parfum bevat ook een vrij snoeperige zoete noot en dit in combinatie met de zwoele, exotische basis zorgt voor een parfum die in zijn geheel vrij zoet en verleidelijk overkomt. Wild Rose is voor meiden die van een fruitig en zoet parfum houden.
Wild Rose is vanaf 15 augustus te koop in de meeste drogisterijen en parfumerieën. De prijzen zijn erg betaalbaar; de 15 ml eau de parfum kost €17, de 30 ml kost €25 en de 50 ml kost €35. De bijbehorende shower gel, body lotion en deodorant spray (allen met een inhoud van 150 ml) kosten per stuk €9,95.

Escada – Especially Escada
Especially Escada is meer Floral dan Fruity, het is een hele zachte, romantische en vrouwelijke geur. Sophisticated, luxe en sprankelend. Het parfum opent met een fruitigfrisse topnoot van sappige peren en de zoete, exotische geurnoten van Ambrette zaadjes (zaadjes van een bloem die een muskusachtige geur afgeeft). De top gaat naadloos over in het hart van dit parfum wat bestaat uit Bulgaarse roos, een van de meest luxueuze rozen ter wereld. Ylang Ylang (kamperfoelie) komt ook voor in het hart, die een vrij sterke lichte bloemengeur afgeeft, exotisch en sprankelend. De basis van dit parfum rust op muskusnoten, wat het parfum een zwoele en verleidelijke ondertoon geeft.
Dit is een absolute topper, een must-smell! De muskus met de rozen, ylang ylang in het hart en de frisse peren in de top maken deze geur heerlijk en verslavend. 
Especially Escada ligt vanaf augustus in de winkels, dus nog even een paar weken geduld. Het parfum zal in de meeste luxe drogisterijen en parfumerieën verkrijgbaar zijn. Voor de 30 ml eau de parfum betaal je €44, voor 50 ml betaal je €62 en voor de 75 ml betaal je €80. De bijbehorende shower gel kost €26 (150 ml) en de body lotion kost €29 (150 ml).

We hebben dus weer een aantal nieuwe parfums om naar uit te kijken!

Until next time,

Serena Verbon

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *