Recap | Eyelove Project

Als jullie Beautylab hebben gevolgd sinds vorig jaar dan heb je wellicht gezien dat ik samen met andere bloggers heb gewerkt aan een Fashion Collection voor het Nederlandse brillenmerk Eyelove. Eyelove is een hele betaalbare brillenketen met vestigingen door heel Nederland. Een bril (of zonnebril) op sterkte kost namelijk slechts €49. Op deze manier is het mogelijk om je bril wat vaker af te wisselen.

Fun_Eyelove_Capturde_by_Hart11De meeste mensen die ik ken hebben een vrij klassiek model voor elke dag van de week, maar met deze zachte prijsjes kun je ook eens gek doen en kiezen voor een cateye model, een fel kleurtje zoals paars, roze of turkoois, of gewoon een andere vorm zoals rond, wat nu heel trendy is. Bij RTL Boulevard heb ik een item gehad waarin ik vertel dat brillen de laatste tijd steeds meer als fashion accessoire worden gezien en gedragen, en daar kan ik alleen maar achter staan.

eyelove behind the scenes shoot_07Vorig jaar begon het spannende ontwerpproces: naar Parijs om inspiratie op te doen, het bezoeken van een brillenbeurs, sparren en co-designen met het Eyelove team. Maanden later had ik dan eindelijk mijn 3 eigen ontworpen brillen in handen, wat een bijzonder moment! We deden een fotoshoot (waarvan de foto’s veel in kranten en op billboards hebben gestaan) en toen gingen ze de winkels in. Zo spannend!

Inmiddels zijn er al heel wat van mijn designs verkocht en ik hoop dat er nog veel meer worden verkocht, want hoe gaaf is het als ik jullie spot met mijn eigen design op jullie neus! Ik heb al verschillende foto’s opgestuurd gekregen van lezeressen die een ‘Beautylab Bril’ hebben aangeschaft, en bij elke foto maakt mijn hart een klein sprongetje. Grappig om te weten, de turkoois bril is het meest populair! Echt leuk om te horen dat juist de meest opvallende het hardste loopt. Vind ik echt stoer!

Ik vond het ontzettend gaaf om deel te mogen uitmaken van het Eyelove project. Niet alleen omdat ik een kijkje achter de schermen heb gekregen van een supertof brillenmerk, maar ook omdat ik heb gezien hoe enthousiast en vol passie het Eyelove team is en omdat ik de andere bloggers tijdens dit project een stuk beter heb leren kennen. We hebben het echt heel gezellig gehad! Deze samenwerking was niet tot stand gekomen zonder IMAgency, dus ook hen wil ik heel erg bedanken. Iets tastbaars creëeren is het leukste wat er is en ik ben bijzonder dankbaar voor de kansen die ik tot nu toe in mijn leven heb gekregen.

EyeLove_GroepCatured_by_Hart(web)Wil je weten waar Eyelove brillen te koop zijn, waaronder de brillen uit de Fashion Collection? Klik hier voor de verkooppunten en klik hier voor meer informatie en recente updates op de Eyelove Facebook pagina.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

18 Reacties

 1. Jasmin Choo
  20 juni 2015 / zaterdag, 20 juni 2015

  Ik ben helemaal fan van mijn oogliefde turkoois gekleurde bril. Goodbye eye contacs.

 2. 19 juni 2015 / vrijdag, 19 juni 2015

  Aahh nu wil ik ook een nieuwe bril, heb toevallig de bril die ik nu heb ook bij een eyelove verkooppunt weg. Ik draag mijn bril alleen maar met auto rijden, maar daarom moet die er nog wel mooi uitzien natuurlijk!

 3. 18 juni 2015 / donderdag, 18 juni 2015

  Leuk project! En wat een mooie brillen!

 4. Valérie
  18 juni 2015 / donderdag, 18 juni 2015

  Ik heb er 1 van Annic en 1 van Leroy 🙂

 5. 17 juni 2015 / woensdag, 17 juni 2015

  Wat een leuk project.. en erg mooie brillen :-)!

 6. 17 juni 2015 / woensdag, 17 juni 2015

  De blauwe bril is echt gaaf. Het is dat ik zelf geen bril draag, maar anders was ik wel voor zoiets gegaan. Wat anders, dan standaard.

 7. 17 juni 2015 / woensdag, 17 juni 2015

  I hazzzzzz de blauwe!!! Vind hem nog steeds helemaal leuk!

 8. Petra
  17 juni 2015 / woensdag, 17 juni 2015

  ik vind de turquoise bril ook het aller leukste. ik moet hem nog steeds bestellen. snel maar eens een eyelove opzoeken.

 9. 17 juni 2015 / woensdag, 17 juni 2015

  Echt een heel tof project. Ik vind de brillen erg tof!

 10. 17 juni 2015 / woensdag, 17 juni 2015

  Wauw die bril met turkoois!! Heel gaaf dat je dit hebt kunnen doen, en wat staat een bril je eigenlijk ook ontzettend goed!

 11. 17 juni 2015 / woensdag, 17 juni 2015

  Wat leuk dat je hieraan mee mocht doen, en prachtige foto’s!

 12. 17 juni 2015 / woensdag, 17 juni 2015

  Het blijft gaaf dat je dit hebt kunnen doen!

 13. 17 juni 2015 / woensdag, 17 juni 2015

  Wat is die laatste foto leuk zeg! Je laat echt een heel andere kant van jezelf zien. Gaaf!

 14. 17 juni 2015 / woensdag, 17 juni 2015

  Geen wonder dat die turquoise bril het populairst is, hij is ook mega leuk! Ik heb zelf al 6 verschillende brillen (oeps) dus ja, kunnen afwisselen is mega fijn! Wel echt een koopie ja, misschien kan ik me wel niet inhouden ik vind die turquoise bril namelijk ook echt te gek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *