Demak’Up Detox Challenge – laatste update

Vorige week gaf ik jullie een update over mijn detoxplan met Demak’Up. Demak’Up heeft mij namelijk uitgedaagd om 10 dagen extra aandacht aan de verzorging van mijn gezicht te geven en tegelijkertijd een extra momentje voor mezelf te creëeren. Op www.demakupdetoxchallenge.nl krijg je daarom gedurende 10 dagen geweldige tips & tricks om jou te helpen bij het detoxen.

_Demakup-factsheet-NLDe Demak’Up Detox Challenge kwam precies op tijd, want door de weersverandering en drukte rondom mijn werk merkte ik dat mijn huid er wat slechter aan toe was dan normaal. Kleine bobbeltjes op mijn voorhoofd, ineens een knoepert van een puist op mijn kin, ook straalde mijn huid minder dan voorheen.

catastrophic cosmetic masker_08Ik ging daarom aan de slag. Face Yoga, bindweefselmassage, DIY maskertjes, even lekker scrubben, elke avond een nachtcrème en een oogcrème (dat gebruik ik namelijk niet, normaal gesproken) en natuurlijk een goede SPF om mijn huid goed te beschermen tegen de zon.

Op Dag 6 van deze Challenge merkte ik al verbetering. De bobbeltjes op mijn voorhoofd waren verdwenen, de puist was behoorlijk ingeslonken en de glow is bijna weer terug. Inmiddels ben ik klaar met de Challenge en wil ik jullie vertellen hoe mijn huid er momenteel uitziet. Nu weet ik dat de celcyclus van je huid zo’n 28 dagen is, maar uit ervaring weet ik dat nét dat beetje extra verwennerij voor je huid gedurende 10 dagen perfect is om al verschil te merken.

DSC01039Ik ben na de 10-daagse Demak’Up Detox Challenge weer superblij met mijn huid! Op de foto hierboven draag ik geen make-up. Geen kleine bobbeltjes meer, geen onzuiverheden en puisten, geen roodheid om andere onrustige plekken en vooral een stralende huid. Deze Challenge heeft mijn huid echt een goede oppepper gegeven, net wat ik nodig had!

En het belangrijkste, ik weet door deze uitdaging weer hoe belangrijk het is om goed voor je huid te zorgen. Als 10 dagen al zo’n verschil kunnen maken, kun je nagaan wat een paar weken of zelfs maanden kunnen doen met je huid? De routine van nachtcrème en oogcrème ga ik er dus zeker inhouden. Ik was daar altijd een beetje te lui voor, maar ‘s ochtends word ik wakker met een veel mooiere huid.

Het leuke is dat je na afloop van de Demak’Up Detox Challenge op elk gewenst moment weer kunt beginnen met de challenge. Bijvoorbeeld om je huid straks helemaal summer proof te maken of om hem een oppepper te geven na een feestweekend. Je kunt op elk moment beginnen! Check de site voor meer info.

Hebben jullie ook meegedaan aan de Demak’Up Detox Challenge? Merk je al verbetering in je huid?

Until next time,
Serena Verbon

– dit artikel is geschreven in samenwerking met Demak’Up.

Volg:

19 Reacties

 1. 20 april 2016 / woensdag, 20 april 2016

  Wat leuk en fijn, ik ga het ook proberen!

 2. 18 juni 2015 / donderdag, 18 juni 2015

  Je huid ziet er prachtig uit!

 3. 15 juni 2015 / maandag, 15 juni 2015

  Je ziet er prachtig uit!

 4. 15 juni 2015 / maandag, 15 juni 2015

  Volgens mij is het ook een goede manier om even extra in dat ritme te komen om in de avond je gezicht wat verzorging mee te geven. Ik vergeet dat nog wel eens. Zeer leuke challenge en je ziet er goed uit! xxx Lucinda

 5. 15 juni 2015 / maandag, 15 juni 2015

  Heerlijk als de huid fijn en egaal is! Ik heb gelukkig geen moeilijke huid dus bijna geen kast van pukkeltjes en zo. Maar zelfs ik merk verschil als ik mijn huis elke avond insmeer met serum en creme. Zo zie je maar…

 6. 14 juni 2015 / zondag, 14 juni 2015

  Leuke challenge, leuk om je ervaringen te lezen:-)

 7. 14 juni 2015 / zondag, 14 juni 2015

  Leuke challenge! Je huid ziet er super mooi uit.

 8. 14 juni 2015 / zondag, 14 juni 2015

  Leuke challenge! Ik heb niet meegedaan, maar ben wel net een nieuw product aan het testen.

 9. 14 juni 2015 / zondag, 14 juni 2015

  Wat leuk om te lezen! Je huid ziet er stralend uit (:

 10. 14 juni 2015 / zondag, 14 juni 2015

  Je huid ziet er prachtig uit! Die challenge wil ik ook echt een keer gaan proberen

  XO

 11. 14 juni 2015 / zondag, 14 juni 2015

  Ik heb zelf niet meegedaan. Maar wat ben je prachtig zonder make-up!

 12. 14 juni 2015 / zondag, 14 juni 2015

  Ik heb nog niet meegedaan met deze challenge, maar heb de site nu net open geklikt om verder te kijken :-)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *