Q&A | jongen of meisje?

Goedenavond iedereen! Naast de vele felicitaties stromen er ook ontzettend veel vragen binnen over mijn zwangerschap, waarvan George en ik de meest gestelde vragen vandaag zullen behandelen in onderstaande Q&A video.

Wordt het een jongen of een meisje? Hoeveel weken ben ik zwanger? Gaan we de bevalling vloggen? Wie van ons is strenger? En… was deze zwangerschap eigenlijk wel gepland?

Ik ben natuurlijk erg benieuwd of jullie kunnen raden of het een jongetje of meisje zal worden, én of iemand kan raden hoe ver ik precies in de zwangerschap zit. Dat we het geslacht weten verraad natuurlijk al wel dat ik 14+ weken ben, haha!

Ik hoop dat jullie begrijpen dat ik niet ALLES wil delen, in elk geval niet op dit moment. Zoals ik al eerder aangaf had ik de zwangerschap het liefst zo lang mogelijk voor onszelf gehouden, met de simpele reden dat het zo mooi en bijzonder is en dat het dan extra speciaal is om hier met zijn tweetjes van te kunnen genieten.

Omdat mijn buik de afgelopen tijd flink is gegroeid werd het echter steeds moeilijker om mijn zwangerschap te verbergen, en ik had geen zin om elke social media foto krampachtig te moeten dubbelchecken. Ook vond ik het lastig om mijn buik in het openbaar te vertonen of om er in het openbaar over te praten, bijvoorbeeld in de trein of een restaurantje. Mochten mensen het zien of horen, dan zou het écht vervelend zijn als ons babynieuws ergens online zou verschijnen in plaats van dat wij diegene zouden zijn die het blijde nieuws als eerste naar buiten brengen.

Lang verhaal kort, het leek ons op een gegeven moment veel fijner om het leuke nieuws op social media te delen en 1 januari vonden we een prachtige dag! HET WAS TIJD. Ik had het niet eerder of later willen doen. Het leuke is wel, nu iedereen het weet, dat ik wat strakkere kleding durf te dragen en dat ik vol trots mijn baby bump kan laten zien.

Wanneer ik ben uitgerekend, dat weten alleen directe familie en mijn beste vriendinnen. Ik zie dat veel meiden als hashtag bij hun foto op Instagram vermelden hoeveel weken ze zijn, maar dat ga ik dus mooi niet doen. Moet er niet aan denken dat er zo rond de 40 weken comments komen als ‘ben je nu nog steeds niet bevallen?!’. Of dat er, wanneer je een dag niets plaatst, meteen wordt gedacht dat je aan het bevallen bent. Ik denk dat ik zelf heel ongeduldig word (en zelfs een beetje baal!) als de baby er met 40 weken nog niet is, dus dan kan ik die comments (hoe goed en lief bedoeld ze ook zijn) er gewoon niet bij hebben.

Daarnaast heb ik ook geen zin in comments waarin mensen iets kwijt moeten over de grootte van je buik, en door het aantal weken te delen, geef je ze vergelijkingsmateriaal. Niet dat mensen hierdoor het recht krijgen om er iets over te zeggen, hoor. Maar ik zie het vaak genoeg voorbij komen bij andere zwangere vrouwen die ik volg op Instagram. ‘Oh, wat een piepkleine buik heb je voor 28 weken, is dat wel gezond?’ of ‘jemig, ik had met 34 weken nog niet eens zo’n grote buik en jij bent pas 20 weken!’. Klein, groot, rond of vierkant: elke vrouw en elk lichaam is weer anders dus ik vind dit soort opmerkingen de grootst bullshit die er is. Bovendien zitten zwangere vrouwen bommetjevol hormonen, dus je begrijpt, ook op dit soort comments zit ik niet te wachten.

Dat we het geslacht niet willen delen en de naam niet willen verklappen, is niet zo gek. Toch? Ik ken in elk geval wel meer ouders die dat niet doen. Dus jullie zullen toch echt moeten wachten tot de bevalling. Tot die tijd blijft het een verrassing! Heeft ook  wel weer zijn charme, vind ik.

Mochten er nog steeds vragen zijn over de zwangerschap, stel ze gerust bij de comments! Ik had wel meer vragen willen beantwoorden namelijk, maar dan zou het echt een video van een uur zijn worden.

Bedankt voor jullie lieve woorden en begrip.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

57 Reacties

 1. Lisanne
  19 januari 2018 / vrijdag, 19 januari 2018

  Gefeliciteerd met je zwangerschap! Hier 4 maanden geleden bevallen van een prachtig jongetje.

  Mijn tip: ga nergens van uit en wees flexibel. Je hebt het over 3 dagen weeën en dan pas pijnstilling maar als je na een uur of 10 minuten iets zou willen is dat óók goed. Een zwangerschap en bevalling laten zich niet leiden, het komt zoals het komt. Ik ben op de bank bevallen zonder pijnstilling, ik gun je mijn pijlsnelle bevalling maar iedere bevalling is anders.

  Geniet van de tijd met z’n tweetjes en laat verder alles maar gebeuren.

 2. 18 januari 2018 / donderdag, 18 januari 2018

  Van harte gefeliciteerd en respect voor jullie!
  Heb een mooie en fijne zwangerschap….

 3. Sarah
  14 januari 2018 / zondag, 14 januari 2018

  Zo voorkom je veel commentaar, “advies”, nieuwsgierigheid en vragen van random mensen. Laat dat maar over aan familie en vrienden waar je het gewoon wel van kan hebben. Dat is al genoeg. Wens jou een voorspoedige zwangerschap toe

 4. Anneleen
  13 januari 2018 / zaterdag, 13 januari 2018

  Super dikke proficiat met jullie zwangerschap !!! Zo blij voor jullie!

 5. 12 januari 2018 / vrijdag, 12 januari 2018

  Hi Serena,

  Nogmaals gefeliciteerd met het goede nieuws. Ik hoop dat de zwangerschap voorspoedig verloopt voor jullie beiden!

  Je vertelde in de Q&A dat je veel filmpjes van bevallingen hebt bekeken op internet. Hoe denk je nu over een waterbevalling in bad? Het schijnt heel ontspannend te zijn maar vind het toch een beetje eng.

  Liefs,
  Sherana

 6. Yvette
  12 januari 2018 / vrijdag, 12 januari 2018

  Hahahaaaaa zonder pijnmedicatie bevallen… Wacht maar! Pas maar op met heel hard roepen, want als het puntje bij paaltje komt is het andere koek… Geniet ervan!

  • Serena
   Auteur
   12 januari 2018 / vrijdag, 12 januari 2018

   Persoonlijk ken ik meer vrouwen die ZONDER zijn bevallen, dan met. Het hangt er gewoon van af hoe de bevalling gaat, en dat weet je natuurlijk nooit van te voren. Ik sta er in elk geval voor open, maar pas als het echt nodig is (en dat verschilt natuurlijk ook per vrouw).

   • Yvette
    14 januari 2018 / zondag, 14 januari 2018

    Aie sorry als ik hem zo nalees komt ie heel anders over dan ik hem bedoelde. Is meer met grappige/cynische noot bedoeld.

    • Serena
     Auteur
     14 januari 2018 / zondag, 14 januari 2018

     Gelukkig. Zoals het er nu stond leek het bijna alsof je hoopte dat ik het nodig zou hebben straks! 😉

     • Yvette
      16 januari 2018 / dinsdag, 16 januari 2018

      Jeee jammer zeg. Waarom zou ik iemand pijn toewensen?

 7. Hulya
  11 januari 2018 / donderdag, 11 januari 2018

  Ik denk dat het een meisje wordt

 8. Beate
  10 januari 2018 / woensdag, 10 januari 2018

  Als eerste super-super gefeliciteerd! Wat een rijkdom! Wat prachtig, ik wens jullie beide een voorspoedige zwangerschap toe. (Manlief en ik zijn ook aan het proberen, dus ik hoop ook spoedig met goed nieuws te mogen komen)
  Net als wat velen voor mij schreven schrok ik van sommige comments. Social media is niet altijd even sociaal, maar soms gewoon hard, onbeschoft en asociaal.
  Natuurlijk hebben jullie beide voor een bepaalde manier van leven gekozen, waarin je veel deelt met je volgers. Maar het is aan JULLIE om te beslissen wat je verder deelt. Dus sommige zaken gewoon lekker voor jezelf houden. Nogmaals wens ik jullie alle goeds, geniet!

  • Beate
   10 januari 2018 / woensdag, 10 januari 2018

   Ik denk overigens dat je rond de 20 weken bent, en een meisje krijgt.. Je lekkere bolle toet (no offence, je STRAALT) mooie volle bos haar, en je mooie buik.. Tja ik hoor niet bij het meerendeel, maar ik denk een mooie meid!

 9. Evelien
  9 januari 2018 / dinsdag, 9 januari 2018

  Na alle reacties die ik gelezen heb wil ik nog even zeggen dat ik het super knap en verstandig van je vind dat je sommige dingen voor jezelf houdt! Alle azijnzeikers links laten liggen en gewoon doen wat voor jou goed voelt. Ik wens je een hele fijne zwangerschap toe Serena! Je kindje krijgt twee fantastische ouders.

 10. Nicole
  9 januari 2018 / dinsdag, 9 januari 2018

  Serena, gaan jullie het kindje tweetalig opvoeden en wil je met een ruggenprik bevallen? Bij mij heeft de ruggenprik niet gewerkt (is verder prima gezet), ben een uitzondering, denk ik ?

  • Serena
   Auteur
   10 januari 2018 / woensdag, 10 januari 2018

   George vindt zijn Tsjechisch niet goed genoeg om het kindje tweetalig op te voeden (helaas!) en ik wil het liefste zonder pijnmedicatie bevallen. Mocht ik nu 3 dagen bezig zijn en helemaal op zijn van vermoeidheid en de pijn, kom dan maar door met die ruggeprik!

 11. 9 januari 2018 / dinsdag, 9 januari 2018

  Dat lijkt me echt wel het lastigst van zo in de schijnwerpers staan. Je doet het a) nooit goed en b) naar je privacy kun je eigenlijk wel fluiten. Vooral nu je zwanger bent best lastig. Goed dat jullie je eigen plan trekken, al lijkt het me best lastig om je helemaal af te sluiten van alle (negatieve) commentaar. Ik wens je in ieder geval een voorspoedige zwangerschap!

 12. 9 januari 2018 / dinsdag, 9 januari 2018

  Leuke video ik had hem al gezien .

 13. Mama van peuter
  9 januari 2018 / dinsdag, 9 januari 2018

  Lieve Serena!!

  Geniet van je zwangerschap en trek je niets aan van idioten!! Elke vrouw is speciaal en elke zwangerschap is speciaal. Jij dus ook!!!

  Een vraagje als het niet teveel moeite is (en niet prive is), heb je wel eens trek in rare dingen dat je normaal niet lust, of andersom dat je dingen eet dat je normaal niet lust? Zo ja wat? Hehe

  Groetjes van mama van peuter

 14. 8 januari 2018 / maandag, 8 januari 2018

  Hoihoi! Wat een super leuk stel zijn jullie! Liefde en respect voor elkaar is echt duidelijk aanwezig bij jullie. Ik denk dat je 22 weken zwanger bent en dat jullie een jongetje krijgen. Hele fijne tijd toegewenst voor jullie beide ??

 15. Marloes
  8 januari 2018 / maandag, 8 januari 2018

  Hoihoi! Ik kom een gokje doen. Ik denk 21 weken en 3 dagen en heb een sterk gevoel dat het een jongetje is. Weet niet waarom haha! Nogmaals gefeliciteerd met het mooiste op deze wereld 🙂 Liefs!!

 16. M
  8 januari 2018 / maandag, 8 januari 2018

  Serena, toen mijn jongste werd geboren hebben we pas een dag later iedereen ingelicht, zo kon ik uitrusten en de kleine rustig wennen, ze was wel thuis geboren dus dat ging ook makkelijk. Best aso nu ik er eens over nadenk..
  Geniet van je beeb in de buik!

  • Nicole
   9 januari 2018 / dinsdag, 9 januari 2018

   Haha, geweldig! ?

  • Serena
   Auteur
   10 januari 2018 / woensdag, 10 januari 2018

   Helemaal niet aso, hoor!

 17. Loïs
  8 januari 2018 / maandag, 8 januari 2018

  He Serena,

  Wat een leuke video! Ik schrik echt een beetje van sommige reacties over de keuzes die jullie maken en over jullie relatie. Alsof iedereen het recht heeft om alles maar te zeggen. Ik denk bij die comments al gauw: zou je dat zelf willen horen van anderen, op zo’n manier, of zou je dat ook zo openbaar tegen een vriendin zeggen? Volgens mij niet… dus waarom wel tegen een blogger?
  Ik hoop dat je het langs je heen kan laten gaan en het hooguit de keuzes die je maakt bevestigt (bijv. sommige dingen rondom zws alleen delen met intimi!). Ik bewonder juist de keuzes die jullie maken, omdat ik me voor kan stellen dat je met zoveel volgers ook de druk voelt om dingen te delen of eventueel meer volgers krijgt als je je zws helemaal online deelt (gender reveal, elke week update, echo’s). Dus respect dat jullie er voor kiezen om dat te delen met familie én vrienden en deels met ons (dat is alleen maar luxe voor ons, geen recht!). Geniet van deze bijzondere tijd samen!

 18. Emma
  8 januari 2018 / maandag, 8 januari 2018

  Leuke video!
  Ik zou ook lekker niet vertellen hoelang he zwanger bent en of de bevalling begint.
  Mijn schoonzus deed dit wel en iedereen was 2 dagen in de stress en haar vriend heeft tijdens de bevalling ons de hele tijd up to date moeten houden, lijkt me vreselijk.
  Ikzelf heb niks gezegd en ben met 38 weken bevallen en heb iedereen daarna opgebeld en dat was vond ik veel leuker.
  Iedereen was verrast en heeft zich geen zorgen hoeven maken.

  Ze vroegen trouwens of ik ook met een spiegel wou mee kijken maar dat heb ik vriendelijk afgeslagen haha. Ze vroegen ook of ik mijn babytje aan wou nemen( en eruit halen zeg maar) maar dat heb ik ook niet gedaan en daar heb ik wel spijt van. Lijkt me erg bijzonder als jij echt de eerste bent die hem aanpakt

 19. 8 januari 2018 / maandag, 8 januari 2018

  Ik blijf het echt super leuk voor jullie vinden dat je zwanger bent! Zelf heb ik het vermoeden dat je ongeveer net zo ver bent als ik. 😉 Dus daar houd ik me gewoon een beetje aan vast. Ga er in ieder geval lekker van genieten!

 20. Mila
  8 januari 2018 / maandag, 8 januari 2018

  Lieve Serena,
  Wat een leuke video met jullie samen!
  Begrijp volkomen dat je veel geheim wilt houden. En ik hoop dat je je niet te druk maakt over negatieve Comments.
  Jij en George weten hoe alles in elkaar steekt. Laat je niet gek maken ❤️
  Geniet van deze mooie tijd, met elkaar.
  Ik vind jullie echt zo leuk samen ??

 21. 8 januari 2018 / maandag, 8 januari 2018

  Slim van je om de due date niet te delen! Aiaiai, ik was 1,5 weken overtijd en de berichtjes over “of ik al wat voelde”… Hartstikke lief, maar je wil dan zelf echt het liefst eindelijk eens bevallen, en niet iedereen (laat staan een giga berg social media volgers) te woord staan daar over!

  Daarbij wil ik jullie nog echt een hele fijne zwangerschap toewensen; ik zit in elk geval onwijs te genieten van jullie geluk 🙂

 22. Ellen
  8 januari 2018 / maandag, 8 januari 2018

  Gefeliciteerd met jullie zwangerschap!! En je hebt groot gelijk dat je niet alles wilt delen, daar kan ik alleen maar respect voor hebben. Ben zelf moeder van 3 kids en wij hebben er bewust voor gekozen niet het geslacht te weten voor de geboorte van onze kinders, dat voelde als een extra kadootje. Genieten jullie maar fijn van deze zwangerschap, het is zoiets moois 🙂

 23. petra
  8 januari 2018 / maandag, 8 januari 2018

  Leuk dat jullie zoveel met ons delen! En dat je sommige dingen voor jezelf wil houden, daar heb ik alleen maar respect voor. Geniet er van samen!

 24. Ashley
  8 januari 2018 / maandag, 8 januari 2018

  Helloee,

  Het is jullie spruitje niet van de social media wereld.. Dus begrijp je volkomen!! Daarnaast op (negatieve) kritiek zit geen enkele hormonen baal te wachten!

  Ik wens je veel geluk en doet me goed je te volgen, daar ik er ook eentje verwacht (de eerste) thumbs up dat je dit al doet ?

  Xx

 25. Anique
  8 januari 2018 / maandag, 8 januari 2018

  Hey Serena en George,
  Hartstikke leuk om te zien hoe jullie in de zwangerschap staan en welke keuzes jullie maken!
  Geniet er lekker van met z’n tweetjes.
  Voor een eventueel vervolg heb ik nog wel een vraagje voor Serena. Hoe ga je het doen met Beautylab tegen de tijd dat je uitgerekend bent? Ga je met zwangerschapsverlof? Ga je vooruit werken? Krijg je hulp van (gast)blogger(s)? Komt er een pauze op je blog?
  Want ik kan me zo voorstellen dat je rond en net na de geboorte met al je aandacht bij je kruimeltje wil zijn.
  Groetjes

  • Maya
   8 januari 2018 / maandag, 8 januari 2018

   Jaaa ik wil Nena terug! Al gaat dat waarschijnlijk ook niet want ik zag op instagram dat ze ook zwanger was. Lijkt me wel leuk jullie twee zo samen zwanger, straks hopelijk Angel ook nog.

 26. Annika
  8 januari 2018 / maandag, 8 januari 2018

  Ik vind jullie zo lief samen! En ik ben zo blij voor jullie! Geniet van alles wat er de komende tijd gaat gebeuren en houd het lekker voor jezelf, dan is het extra mooi. Niet alles hoeft gelijk over de hele wereld verspreidt te worden.

 27. Angie34
  8 januari 2018 / maandag, 8 januari 2018

  Lieve Serena en George, helemaal begrijpelijk dat jullie dat soort dingen voor jullie zelf en naasten willen houden! Wij hadden zelf wel de uitgerekende datum en geslacht bekend gemaakt aan iedereen om ons heen ( niet op social media) De naam hadden wij wel geheim gehouden. Ik wens je een goede zwangerschap en bevalling toe! Ohja en met een spiegel naar de bevalling kijken kan ik je aanraden, dit had ik bij mijn 2e gedaan. Het geeft je net even wat meer kracht om door te gaan als je zelf ziet wat er gebeurt ipv alleen maar hoort. Xxx

 28. Joyce
  8 januari 2018 / maandag, 8 januari 2018

  Heerlijk om te zien hoe blij jullie zijn met de zwangerschap. Lekker van genieten samen. Meer dan logisch dat je niet alles wilt delen. Ben wel benieuwd of er na de komst van je kindje iets gaat veranderen aan je blog. Dit is natuurlijk jouw baan en kan me voorstellen dat je minder wilt werken of minder artikelen gaat plaatsen. En neem je zwangerschaps verlof? Misschien te zijner tijd wel fijn om daar voor je lezers duidelijkheid over te geven dan weten wij wat we van jou kunnen verwachten. Geniet van het zwanger zijn, van elkaar en alles wat hierbij op jullie pad komt.

 29. 8 januari 2018 / maandag, 8 januari 2018

  Lieve Serena en George, jullie hebben groot gelijk. Lekker de zwangerschap op jullie eigen manier beleven, en geniet ervan, voor je het weet zijn de maanden voorbij en is het kleine hummeltje er, en gaan jullie een andere levensfase in. Ik wens je in ieder geval een zorgeloze voorspoedige zwangerschap toe !

 30. Nathalie
  8 januari 2018 / maandag, 8 januari 2018

  Beste Serena,

  Ik ben van mening dat iedereen zelf moet weten wat men wil delen of niet over de zwangerschap. Laten we ieders keus respecteren.
  Dus als jij en George bepaalde dingen voor jullie zelf willen houden, is dat jullie goed recht. Willen anderen wel meer delen of # erbij willen zetten met hoeveel weken. Dan is dat ook goed. Ik wens jou en George een hele fijne zwangerschapsperiode toe.
  Liefs, Nathalie

 31. Jady
  8 januari 2018 / maandag, 8 januari 2018

  Hi Serena,

  Congrats met deze fantastische mijlpaal! Helemaal awesome… wilde even zeggen hands up voor hoe jij de dingen doet en hoe je omgaat. Denk dat velen hier inspiratie uit halen.

  Blessed is dat mini-mensje die er aankomt zeker met zo’n mommy!

  Heel veel fun, gezelligheid, liefde en hysterie! ❤ Jady

 32. Amke
  8 januari 2018 / maandag, 8 januari 2018

  Nogmaals gefeliciteerd met je zwangerschap! ????
  Wat knap van je dat je niet bezwijkt onder de druk om ALLES al te “moeten” delen omtrent de baby. Ik kots van gender reveal party’s. Mensen die helemaal uit hun dak gaan als ze onthullen dat ze een meisje krijgen. Wat had je dan gedaan als het een jongentje was..? ?
  Ik ben nu 38 weken en niemand weet het geslacht, heerlijk, iets voor onszelf! Ik kon met 20 weken m’n buik nog plat inhouden en kreeg daar ook veel commentaar op, werd er zelfs onzeker van en dat vind ik achteraf heel zonde..
  Je hebt alles goed overdacht, slimmerd! ?

  • Marloes
   8 januari 2018 / maandag, 8 januari 2018

   Ik snap je helemaal Amke!! bij mij kon je ook amper zien dat ik zwanger was en daarbij was ik ook nog maar 19 jaar dus sommigen wilden het in eerste instantie niet eens geloven.. best jammer! al is het wel fijn dat ik geen striemen op m’n buik heb 🙂 ieder nadeel heeft z’n voordeel hé 😉

 33. Nikita
  8 januari 2018 / maandag, 8 januari 2018

  Superleuke video !! Ben benieuwd of het een jongen of een meisje is. Momenteel ben ik 29 weken zwanger en wij waren ook te nieuwsgierig naar het geslacht: wij krijgen een zoontje! Ik snap dat helemaal van die buiken en weken erbij. Ik heb ook geen perfecte mooie buik en als ik dan een foto zie van iemand die wel die “perfecte” buik heeft wringt dat toch een beetje. Dan vergelijk je inderdaad heel van: oh die is minder ver dan mij en wel zo een mooie buik.

  Hetzelfde met de baby voelen, dat kan je ook niet vergelijken en is ook voor iedere vrouw anders.
  Ik wens jou een fantastische zwangerschap en een gezonde baby, pas wel op voor Angel want die waarschuwde nog in haar laatste stuk dat ze baby’s ging kidnappen ?
  Ik heb al meteen een volgende vraag: merk je verschil bij de katten en hun gedrag naar jou ? Onze 2 katten zijn veel afhankelijker geworden naar mij toe dus ben benieuwd of dat bij iemand anders ook zo is.

 34. Mi
  8 januari 2018 / maandag, 8 januari 2018

  Gefeliciteerd met de zwangerschap! Geniet ervan!!

  Ik wilde niet gokken… maar toch maar wel!.. ik gok op 20 weken en 2 dagen. (misschien leuk om het wel ooit(over een tijdje) bekend te maken als iemand het goed geraden had).
  Soort verband met het vatbaarder zijn voor gordelroos (waterpokkenvirus).

  Heel veel geluk samen!

 35. Serpil
  8 januari 2018 / maandag, 8 januari 2018

  Dat je niets wilt delen ivm je zwangerschap. Ok, jou ding! Maar dat je het hebt over 40 wkn, nog niet bevallen -commentaar, of 26 wkn klein of groot buikje, vind ik erover! Jij doet alsof je zwangerschap speciàler is dan andere dames. Dat is voor iedereen hetzelfde. En goed of slecht elke zwangere krijgt commentaar. Als jij er niet open vooor staat wat doe je dan als blogger hier! En, Wat als het een vroeggeboorte wordt? Ipv het te hebben over 40 wkn nog niet bevallen commentaar denk dan daar maar eens over na.

  Trotse!!Mama van een prematuurtje..

  • Geke
   8 januari 2018 / maandag, 8 januari 2018

   Serpil, wat toon jij bitter weinig respect voor een andere mens, zeg.

   Veel geluk met je kindje en laat andere mensen ook hun geluk op hun manier beleven.
   #liveandletlive

   Lieve Serena, van harte gefeliciteerd natuurlijk met je zwangerschap! Geniet ervan en nee, ik wil niks weten over uitgerekende datum (als ik die al noemde bleef ik vaag en rekende er een week bijop, want dat gebel of je al bevallen bent is niet fijn), geslacht…ik wil alleen maar horen dat jij gelukkig bent samen met George en jullie kindje, want daar gaat het om. Geniet van de zwangerschap; ik wens je een fijne, probleemloze bevalling en een gezond kindje!

   • Tamara D
    8 januari 2018 / maandag, 8 januari 2018

    Nou ja ik ben ook een trotse mama van een prematuurtje,28 weken, maar wat ben jij een gevoelloze en respectloze dame! Als je niks leuks of leerzaams te vertellen hebt over een zwangerschap houdt dan gewoon je mond!

    • Serpil
     8 januari 2018 / maandag, 8 januari 2018

     Gevoelloos?Respectloos?? Ik denk eerder dat jullie commentaar respectloos is. Lees maar mijn reactie eens opnieuw. K zeg dat ik het ok vind dat ze niets wilt delen ivm de zwangerschap.ieder haar ding en mening. Maar de reden ervan …. iedereen krijgt commentaar over van alles en nog wat. En dat ze niet openstaat voor commentaar vond ik raar en dat als blogger. Voor de rest wens ik iedereen een fijn zwangerschap toe. Het is de mooiste wat een vrouw kan beleven. En als je als mens niet tegen opbouwende kritiek kan of tegen een meningsverschil, … tjaa erg …..

     • Sarah
      8 januari 2018 / maandag, 8 januari 2018

      Schrik echt een beetje van hoe heftig mensen op jou reageren! Ik vind jouw oorspronkelijke reactie niet zo heel handig verwoord, maar dat mensen jou gelijk respectloos en gevoelloos noemen vind ik behoorlijk ver gaan zeg…

  • J
   8 januari 2018 / maandag, 8 januari 2018

   Alsof ze neerkijkt op vrouwen die een te vroeg geboren kindje hebben… hele rare reactie dit. En is elke mama niet trots op haar kind? Te vroeg geboren of niet???

  • Maya
   8 januari 2018 / maandag, 8 januari 2018

   Euh Serena vertelt gewoon niet wanneer ze uitgerekend is omdat ze met haar familie van de bevalling wil genieten. Of de baby nu te vroeg komt of te laat maakt dan toch niet uit, zelfs als de baby perfect op de uitgerekende dag komt wil ze liever met rust gelaten worden. Als jij overal op gaat reageren waar iemand is vergeten te vermelden dat er prematuurtjes bestaan, sjeezes wie kan er dan ergens niet tegen…

   Serena is trouwens de blogger, niet de baby, die heeft het recht om met rust gelaten te worden. Verder wist ik niet dat bloggers voor ‘commentaar moesten openstaan’ op vanalles en nog wat. Commentaar op de inhoud van artikelen etc., tuurlijk wel maar op haar kind en lichaam? Laat Serena in haar waarde en laat haar genieten van een mooie zwangere dame te zijn zoals iedereen dat op haar eigen manier is.

  • Tingeling
   8 januari 2018 / maandag, 8 januari 2018

   Serpil? Ik denk eerder Serpent! (Google maar) 😉

   • As
    18 januari 2018 / donderdag, 18 januari 2018

    Wauw, ik snap niet waarom Serpil hier zo wordt aangevallen. Ik snap wat ze bedoelt hoor. Serena heeft voor het bloggen als job gekozen en hierbij deelt ze zo goed als heel haar leven. Ze had ook gewoon kunnen kiezen om haar privéleven voor haar te houden en gewoon over make-up enzo te bloggen maar dat doet ze niet. Dus haar hele leven delen is oke en dan een groot deel i eens eruit laten? Wat vreemd als je job inhoudt dat je je hele leven op het internet gooit. Mensen zullen altijd commentaar hebben.

 36. Tamara D
  7 januari 2018 / zondag, 7 januari 2018

  Tuurlijk hebben jullie gelijk! Ik weet precies wat je bedoelt wij hadden met onze eerste zoon gelijk samen zoiets van: geslacht en naam houden we voor ons! En ik was helaas pas 28 weken zwanger toen de weeen en bevalling begonnen. Ik ben lang en slank dus heb ik eigenlijk helemaal geen buik gehad en ik verheugde me ontzettend op die mooie buik banden. Uiteindelijk is het goed gekomen met ons zoontje. Maar vanwege mijn mini buikje had de meerderheid niet eens door dat ik in verwachting was.. geniet er ontzettend veel van, en neem het niet voor lief want een goede gezonde zwangerschap is niet vanzelfsprekend!! Kus

 37. 7 januari 2018 / zondag, 7 januari 2018

  ik durf niet te gokken wat het wordt, maar ik weet wel dat het in een super loving gezin terecht komt <3

 38. 7 januari 2018 / zondag, 7 januari 2018

  En wat hebben jullie gelijk zeg! Dit is ten eerste al een privéaangelegenheid. Dat je dit wilt delen is al superlief ❤
  Ik ga het volgen wat jij ook deelt. Lekker genieten, want het gaat allemaal zo snel.

  Heel veel. Liefs??

 39. Rowan Chanel
  7 januari 2018 / zondag, 7 januari 2018

  Lekker genieten samen, het is JULLIE wondertje <3 en wij hebben geluk dat wij daar een tikkeltje van mogen meegenieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *