Primark shoplog november

Afgelopen maandag ben ik met mijn zusjes naar de Primark in Eindhoven gegaan om onze najaarsgarderobe aan te vullen met lekkere warme truien, kleurrijke vesten en… een pimp coat. In de video hieronder laat ik mijn aankoopjes aan jullie zien.

Vergeet niet dat komende zaterdag 8 november de Primark Speurtocht is in Rotterdam! Bekijk de video hieronder voor verdere uitleg;

Komende zaterdag verstoppen mijn zusjes en ik ons op geheime locaries verspreid over Rotterdam. Via onze Instagram accounts @serenaverbon@larissaverbon en @taraverbon gaan wij per locatie hints delen zodat jullie ons kunnen opspeuren. Ben je erachter waar wij ons bevinden, kom dan naar die locatie toe en spreek ons aan met de volgende uitspraak: HASHTAG PRIMARKSPEURTOCHT! Ben je de eerste die ons vindt én die de uitspraak heeft gedaan, dan win jij die giftcard t.w.v. €250,-! Wanneer we op een bepaalde locatie gevonden zijn verplaatsen we ons naar een volgende locatie waar de hints en de speurtocht van voren af aan begint. In totaal doen we dit dus 3 keer, zodat we bij elke geheime locatie 1 giftcard weggeven aan degene die ons daar als eerste vindt!

Voorwaarden: 
– Je hebt alleen gewonnen wanneer je ons daadwerkelijk op onze ‘verstopplek’ hebt gevonden. Zie je ons toevallig op straat lopen, dan telt het niet!
– Je wint alleen wanneer je ‘Hashtag Primark’ tegen ons zegt.
– Vind je ons op precies hetzelfde moment als iemand anders, dan moeten we helaas gaan loten zodat 1 van jullie de giftcard wint. De giftcard kan namelijk niet gesplitst worden.
– Heb je gewonnen dan ding je automatisch niet mee naar de eventuele andere giftcards.

Handig om te weten: 
– De speurtocht zal plaatsvinden op zaterdag 8 november 2014.
– Wij zullen ons verschuilen op 3 verschillende locaties in Rotterdam.
– Volg ons via alle drie onze Instagram accounts om op de hoogte te blijven van alle hints.
– Volg ook de hashtag #primarkspeurtocht om alle updates bij elkaar te hebben en gebruik deze hashtag zelf ook als je bezig bent met speuren.
– Komende vrijdag geven wij via onze accounts een hint over de exacte starttijd van de speurtocht. Het start in elk geval ergens in de ochtend.

Succes alvast en wie weet zien we je zaterdag in Rotterdam!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

56 Reacties

 1. Lila
  17 november 2014 / maandag, 17 november 2014

  Heb je die bontjas toevallig ook in een andere print? In 1 kleur?

  Groetjes

 2. Shawmiya
  13 november 2014 / donderdag, 13 november 2014

  Wauw leuke kleertjes weer! Ik vind vooral je schoenen heel stoer met de dikke hak. Ik had er zelf ook naar gekeken, maar ik twijfel heel erg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *