Phone Photos – Februari ’12

Allereerst een heule goeie morrege! Dan ten tweede sorry dat er gister maar één artikel online is gekomen – er ging iets finaal mis met het uploaden van het filmpje en ik moest weg naar een afspraak, kon het niet meer fixen! Daarom, om het weer een beetje te compenseren, plaats ik vandaag 3 artikelen. Is het dan weer goed? 🙂

Vorige maand liet ik voor het eerst een reeks Phone Photos zien en wel van de maand januari. Vandaag heb ik er weer een stel, maar dan van de maand februari. Ik voorzie de foto’s kort van wat tekst, maar omdat het ochtend is is het vooral lekker ‘plaatjes kijken’.

Als ik in de supermarkt loop ben ik helemaal beauty-minded. Terwijl ik eigenlijk een pak wc-rollen behoor uit te zoeken dwaalt mijn beautyoog af naar de groente- en fruitafdeling. Hee, avocado’s, goed voor in je haar. En daar, frambozen, misschien voor een DIY maskertje? Even later loop ik naar het zuivelvak. Goh, geitenmelk nu ook in pak. Daar weet mijn huid wel raad mee! En… zo gaat het nu altijd. Ik kan geen winkel binnenlopen of ik ben al bezig met mijn blog. En zo ook de Hornbach. Terwijl mijn vriend plinten aan het bekijken was sloop ik stiekem naar de boutjes en moertjes. Ik kocht dit zakje met ‘hex nut’ moertjes voor een leuk DIY projectje die ik een tijd terug spotte op HonestlyWTF.com. Coming soon dus! ^^


Begin deze maand sprak ik af met Kym van Buro1Hoog. Kym ken ik nog van vroeger. Of nou ja, vroeger. We kennen elkaar nu een paar jaar omdat hij zich afvroeg of hij destijds onze The Secret Garden zepen kon laten importeren naar China. Daar schijnen ze nogal fan te zijn van alles wat handmade is en uit Europa komt. Goed, uiteindelijk ging het niet door omdat mijn moeder en ik ermee kapten, maar het contact met Kym is altijd gebleven. Kym is compagnon van Buro1Hoog en één van de meest creatieve personen die ik ken. Soms zo creatief, dat ik het niet meer bij kan benen. Hij denkt niet outside the box, maar outside the universe. Echt!

Zo haalde hij me laatst op van station Zwolle. En omdat een simpel bordje met ‘Serena – Beautylab.nl’ kennelijk te gewoontjes was in Kym’s belevenis, maakte hij een enorme letter S. Je zou zeggen dat je daar niet omheen zou kunnen, maar mooi wel dus! Ik stond al bij Buro1Hoog aan de bel te trekken terwijl Kym nog met zijn grote letter S op het station stond te wachten. Hoe we elkaar mis hebben kunnen lopen is mij een raadsel. Onderweg kreeg hij trouwens veel respons, mensen gingen spontaan naar hem sissen.

Oh ik vergeet helemaal te vertellen WAAROM we hadden afgesproken. Buro1hoog werkt aan een officieel logo voor Beautylab.nl! Ik heb vast wat schetsen gezien en we hebben allemaal toffe ideeën, dus het gaat helemaal leuk worden.


Ik heb een nieuwe verslaving. Nee, geen sigaretten, drank, nieuw soort drugs of iets waarmee je veel geld kunt winnen (en verliezen), maar een foody addiction! Ik ben namelijk GROOT fan van de nieuwe Thin Crips crackers van Wasa. Zelfs zo groot, dat ik een heel betoog heb staan houden voor de inkoper van de Hoogvliet. Die stomme Hoogvliet supermarkt verkoopt ze namelijk niet, en dat staat gelijk aan geld uit je eigen zak kloppen! Ik raadde hem aan om dit product zeker in het assortiment op te nemen, want ze zijn heerlijk, ze zijn knapperig, ze zijn gewoon hartstikke geweldig! Iedereen is het met mij eens, ze vliegen vast en zeker de winkel uit, dus geloof mij nou maar mannetje, inkopen die handel want anders kan je wel opdoeken.

Mijn topcombo is de rosemary & salt variant met een dun laagje eiersalade. Hmmmmm! Echt een topper. Echt genieten gewoon! Kennen jullie ze al?


Prinses op de erwt.


Zelfgemaakte Valentijns Art. Watervaste stift en waterverf op karton.

Bandjes kijken. Hier trad Tenement Kids op en ik zag ze voor het eerst. I liked what I heard. I liked it a lot.

Tja, hij is nu toch echt weg. Jaren lang hebben jullie er tegen aan moeten kijken als hij zo nu en dan voorbij kwam in filmpjes. Meestal bedekt met een kleedje, maar toch. Dit lelijke bankje kreeg ik van mijn baas destijds (zo’n 3 jaar geleden) genaamd Siem Bos. Omdat ik 10 weken op mijn bestelde bank moest wachten en ik eigenlijk niets had om op te zitten en omdat hij dat bankje nog over had. Prima!

De bekleding is echt verschrikkelijk, maar wat zat ‘ie lekker. Een echte Leolux bank, geloof het of niet. Nieuwprijs nog zo’n €2000 foepies. Maar, hij kon echt niet meer. Ik kocht er twee prachtige Leolux fauteuils voor in de plaats en dit bankie werd, na een koffie-overleg met Siem, op Marktplaats gezet. Gratis afhalen! Een echte Leolux bank! Er reageerde na twee weken slechts één persoon, en wel een jonge knul die ‘het printje van de bank best wel leuk vond’. Het merk Leolux zei hem vrij weinig. Eigenlijk niets. Hij kwam hier op een ochtend, tilde het bankie op met een makker, en ging er veel lol van beleven. Doei bank! Ik zal je niet missen, maar je was wel fijn om op te zitten!

Op vrijdagmiddag ben ik tegenwoordig vaak te vinden in de stad, waar we een kopje koffie doen bij The Village. Deze koffietent is altijd druk, altijd gezellig en altijd voorzien van lekkere koffie en lekkernij. Het wordt gerund door twee jonge kerels en is wat mij betreft echt een Utrecht Hotspot. Je vindt The Village in de Voorstraat, nummer 46. Als je vanaf de Neude loopt even voorbij de Appie. Als je lief bent, maken ze een hartje in je cappuccino ^^


Als je naar het toilet gaat in The Village vind je daar een grote bolle Buddha. Op zijn buik had iemand een post-it geplakt. Had to share. Misschien hangt het er nog steeds wel! Een ludiek initiatief, jebentmooi.nl. Inmiddels heb ik zelf ook een briefje gemaakt en ergens opgeplakt en ik spoor jullie aan om het ook te doen! 🙂


Afgelopen maand had ik een heel leuk non-beauty event, namelijk de lancering van de nieuwste Sims game genaamd The Sims Showtime. Hier zal ik nog een apart artikel aan wijden, maar check hieronder vast wat foto’s die ik met mijn phone maakte. De mensen die naar de lancering gingen waren eigenlijk allemaal Sims insiders – mensen die sites hebben als SimsNieuws.nl en Simlicious.nl. De laatste site wordt beheerd door Rens, en zoals je ziet heeft de beste jongen geen schaamte whatsoever voor zijn grootste hobby. Dat zien we graag, Rens!


De lancering werd overigens in Keulen gehouden, dus we waren lekker lang onderweg met de trein. Helemaal niet erg, want we hebben lekker met elkaar zitten kletsen en elkaar beter leren kennen. Eenmaal daar voelde ik me echt een n00b joh! Iedereen vroeg van die goede inside vragen die ik niet eens kan herhalen hier, zo inside en ingewikkeld als ze waren. Het ging echt heel diep. En er gingen ook ‘ooohs’ en ‘aaahs’ door het publiek wanneer er wat tofs werd geshowd. Zo leuk om te zien! En later toen we het spel mochten uitproberen maakten ze allemaal aantekeningen van nieuwe features, voor- en nadelen en ik zat maar wat in het rond te klikken.

Ik denk dat ‘outsiders’ ook met zulke ogen naar beautybloggers/lovers kijken. Dat we bijvoorbeeld nieuwe producten meteen als een gek lopen te swatchen op handen, armen en benen (bij gebrek aan ruimte) onder het geslaak van liefkozende zuchtjes, en vragen stellen als ‘in deze collectie zitten een aantal limited producten, maar echte toppers blijven natuurlijk wel vast in het assortiment neem ik aan, ik bedoel dat was vorig jaar ook zo bij die en die collectie, dus is dat dit jaar weer het geval?’. Ik denk dat je echt staat te kijken van, wat krijgen we nu? Als je niet into beauty bent.

Goed, hieronder wat sfeerbeelden:
En op het toilet daar hing dit Keulse gevoel voor humor:


Ik bij de kappert! Ik was mijn uitgroei, hoe subtiel het ook was, zo zat, dat ik had besloten om mijn haren in dezelfde kleur als mijn eigen haarkleur te verven. Dus hier zit ik met een haarverf in mijn haren, een mooie plastic zak om mijn hoofd geknoopt en één of andere Star Trek ring die niet alleen mijn haar droogt en warm houdt, maar vast en zeker ook mijn gedachten kan lezen.


Als laatste wil ik jullie iets laten zien. Ja, ik ben weer verschrikkelijk stom geweest. Mijn salaris is net gestort en dan moet je dus nooit (nevah evah!!) op fashionblogs gaan kijken via Bloglovin’. En al helemaal niet om 1 uur ‘s nachts. Maar ik deed het toch en mijn oog spotte daar ineens de See Star boots van Jeffrey Campbell. En mijn hand klikte op de automatische piloot op de link van de webshop waar ze vandaan komen. En zonder dat ik het doorhad stopte ik ze in mijn totebag… en wat nog vreemder is, ik rekende ze nog af ook!

En nu zijn ze van mij 🙂

Nou ja, bijna dan. Ze moeten verzonden worden vanuit the US of A en dat duurt meestal zo’n kleine twee weken. En nu mag ik de rest van de maand niets meer uitgeven aan kleding of andere fun stuff, want de foepies zijn op. Alleen heb ik ook al stiekem een Romwe.com bestelling gedaan (Galaxy print rok!), maar dat was echt het laatste deze maand. Echt!

Wat vinden jullie er van? Ik kan niet wachten om ze aan te trekken! En nu maar hopen dat de maat goed is. Ik heb een size 8 en omdat de Lita’s ook goed passen in een size 8 (die zijn immers ook van Jeffrey Campbell) ga ik er van uit dat het wel goed zit, maar je weet maar nooit.

Hier komen mijn beauties:


Come to momma, pretty booties!

Nou, dat waren ze weer! Zoals beloofd komen er vandaag 3 artikelen omdat er gisteren slechts 1 online is verschenen. De volgende zal zo rond de middag komen en de laatste zo aan het einde van de werkdag.

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

123 Reacties

 1. 19 mei 2012 / zaterdag, 19 mei 2012

  k ben nieuw hier, en ik vind het ehel leuk. vooral dat action shop gedeelte. want ik ga niet vaak naar de action. maar als ik er naar toe ga dan wil ik wel op de hoogte zij wat er allemaal goed is.

 2. Isabelle
  20 maart 2012 / dinsdag, 20 maart 2012

  Hi,

  Ik kwam gister de crackers tegen bij c1000, heb de sesam versie meegenomen, vanochtend opengemaakt en het pak is al bijna leeg, ze zijn zonder iets erop al heerlijk! Morgen maar de rosemarijn versie proberen

 3. Hoi-Yi
  5 maart 2012 / maandag, 5 maart 2012

  Echt superleuk, met die verhaaltjes erbij! ^^

 4. eva-luna
  5 maart 2012 / maandag, 5 maart 2012

  Ik had laatst ook een super leuke bestelling gedaan op die site en toen het aankwam moest ik ineens 78 euro invoer rechten ofzo betalen 🙁 ik hoop voor je dat jij dat niet hebt!

  • Serena
   Auteur
   5 maart 2012 / maandag, 5 maart 2012

   finges crossed….

   maar vrees het ergste! :S

 5. Annemiek
  5 maart 2012 / maandag, 5 maart 2012

  Love your new booties! Je had me gewaarschuwd, maar ik klikte toch door naar le blog de betty en ben aan t online shoppen geslagen: bedankt 😉 haha

  • Serena
   Auteur
   5 maart 2012 / maandag, 5 maart 2012

   zijn we binnenkort boot-buddies? 🙂

 6. 4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  Leuk van the village! Ik ben er al vaak langs gelopen maar nog niet binnen gegaan. Zal er zeker een keertje koffie gaan drinken. Misschien wel gecombineerd met een tripje vintage shoppen op de Voorstraat 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *