Filmpje: Favorieten Februari ’12

Hieronder het filmpje van mijn favoriete beautyproducten van de maand februari. Er is wat overlap met producten uit de maand januari, maar er zijn ook wat nieuwe producten bij. En, toemtoemtoem….. ik heb ’em eindelijk! De Royal Treatment Chi stijltang 🙂

Het Volumizing Powder van Essence heb ik van de week nog gereviewed, dat lees je hier terug. De review van Mario Badescu producten lees je hier.

En van de Chi tang met de Rapid Shine spray komt natuurlijk nog een uitgebreide review met filmpje! Ook mag ik een kortingscode weggeven, dus als je van plan bent om een Chi tang aan te schaffen wacht dan nog eventjes, want dat kan je misschien weer wat geld schelen…


Als er nog vragen zijn over mijn favourites, stel ze dan in de comments en dan zal ik daar z.s.m. antwoord op geven. Verder ben ik benieuwd of jullie nog goede aanraders en tips voor mij hebben op beautygebied.

Wat is momenteel jullie favo product waarover je ontzettend enthousiast bent en waarover je iedereen vertelt?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

122 Reacties

 1. 6 april 2012 / vrijdag, 6 april 2012

  Je praat echt heel zacht zo rust gevend zeg maar

 2. Joyce
  5 april 2012 / donderdag, 5 april 2012

  Komen het filmpje van de stijltang en de kortingsactie binnenkort nog online? Ben zo benieuwd en ik wil ‘m eigenlijk ook aanschaffen!

 3. wendy
  7 maart 2012 / woensdag, 7 maart 2012

  Toevallig was ik vorige week bij de Douglas en hebben ze mijn haar gedaan met een stijltang, werd gedaan door iemand van Biosilk maar de stijltang was volgens mij van CHI ook een rode. Zelf heb ik stijl haar met een lichte slag en maakte ze krullen bij mij. En echt wat een mooie krullen en onwijs snel! Dus dat zou je ook nog kunnen doen! Een stijltang werkt wat mij betreft beter dan een krultang voor krullen! En de foundation is echt super! Had hem ook gekocht vorige week, hij is echt heerlijke! Blijft goed zitten en geen puistjes dus idd een goeie aanrader!!

 4. Marian
  7 maart 2012 / woensdag, 7 maart 2012

  Toffe nagellak! =)
  Van Farouk heb ik het Pearl Complex, echt geweldig! De kapper deed wat in mn haar en ik was verliefd. HEBBEN!
  Het maakt het heel mooi glanzend en super zacht. Ben heel benieuwd hoe de shampoo en conditioner is van Farouk.
  Het wimperpoeder heb ik gekocht na je revieuw en ben er heel blij mee, het werkt écht super goed!
  Volgens mij doe je ook heel lang met zo’n potje. Erg fijn!

 5. Abby
  6 maart 2012 / dinsdag, 6 maart 2012

  Ik wacht zeker op de chi tang code, mijn zus en ik deelde een roze chi tang, maar hij lag altijd op haar kamer, ( omdat ik van haar mening haar stijltang kapot heb gemaakt van de 1 a 2 keren dat ik het heb gebruikt) dus ik heb een action mini stijltang gekocht, aangezien ik meer niet kan betalen en mijn moeder de chi stijltang heeft betaald. Als ik nou eens zeg, KIJK MAM IK KAN ___ ( laat het 99 zijn ;0)PROCENT KORTING KRIJGEN !
  Dan kan ik mijn haar temmen , zodra het wat
  langer is. Mijn haar groeit dus niet, ik heb heel veel producten gebruikt, ook natuurlijke, verschillende kappers zijn het ermee eens dat mijn haar gewoon niet groeit. Extensions heb ik niks aan want dat mag niet van mijn moeder. Ik denk dat er geen manieris dat ik een chi stijltang krijg ): arme ik ):

 6. Tessa
  5 maart 2012 / maandag, 5 maart 2012

  Helaas werkt het essence poeder niet bij mij, zie geen verschil en het doet zelfs pijn aan mijn ogen

 7. dehiah
  4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  Ik ben gelijk verliefd op die chi stijltang!
  Hoeveel kost die xx

 8. 4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  Wauw die stijltang is gaaf! Maar wel een beetje boven mijn budget.. Ik heb nu ook al een Chi tang, dus die maar even verslijten! Mooie nagellak trouwens ook!

 9. Fré
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Mooie favorieten hoor 🙂 En wat toevallig, ik gebruik ook altijd een haarmasker ipv cremespoeling. Maar ik vroeg me af of een haarmasker eigenlijk wel de haarschubben sluit, zoals een cremespoeling dat zou doen? Wie weet dit?

 10. Soraja
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Hoi,
  even een vraagje over het Kiehls product.
  Is dit product speciaal voor pigmentvlekjes? Ik heb namelijk rode plekjes/littekentjes van oude pukkeltjes in mijn gezicht… is het daar ook geschikt voor?
  Waar kan je Kiehls eigenlijk kopen? Ken het merk niet…

 11. Chiara
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Waa, ik keek alleen maar naar je nagels =P
  Echt zo’n mooie kleur! Zo zomers! (:

  Maar, je haar stijlen was toch slecht voor je haar ofzo? =$

 12. marleen
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  ik ben btw heeeeel erg benieuwd naar jullie (serena, nena) kledingtips voor meiden die veel zweten. ik zweet ook vrij snel, en veel, en neig ALTIJD naar zwart, donker of wit of losse shirtjes.. heel beperkend eigenlijk, maar ja, in bijv een strak lichtgrijs shirtje heb ik gewoon een huge ass zweetvlek onder mijn oksels, standaard. :S

  lijkt me leuk om een keer jullie kijk daarop te zien, tips, voorbeeldjes, alles :):)

 13. Chinouk
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  leuk filmpje, interessante producten hihi!

 14. Imke
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Mijn wimpers blijven eindelijk omhoog staan. Normaal storten ze altijd in. Nu lijken ze gelijk langer doordat ze niet meer instorten. Echt magisch spul.

 15. Larissa
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Hooooii, wat een leuk filmpje! hoe duur is een pot dove haar masker? x

 16. maud
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Zou je misschien willen zeggen waar je trui van komt?
  Ik ga sparen voor een chitang, heeft hij verschillende standen of niet?

  • Serena
   Auteur
   3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

   primark (UK) en ja, verschillende standen (je kan temp. instellen)

 17. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Die concealer van Bobbi Brown is echt de beste die er bestaat. Een betere bestaat er niet. Ik heb vreselijke donkere kringen onder mijn ogen en met deze concealer verdwijnen ze echt

 18. céline
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  de teint miracle van lancome is inderdaad toppie. ik gebruik hem nu al een paar maanden en wil echt geen andere meer je krijgt er een supernatuurlijke glans mee en het verdoezeld ook nog eens kleine oneffen heden

  love it ♥

 19. yssie
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  like always een lekker leuk filmpje!

  ik heb trouwens nog een vraagje, naar welke beautybloggers kijk jij?
  dat zou ik echt graag willen weten
  xxxy

 20. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Serena, ik moet eerlijk zeggen dat ik je in dit filmpje een beetje vind tegenvallen. Ik heb het idee dat je normaal iets spontaner en enthousiaster praat, je lijkt nu erg ingetogen en daardoor ook minder enthousiast. Dat heeft eigenlijk alleen maar met je stemgebruik te maken denk ik, je praat op een soort zachte toon, zonder het volume te veranderen (als je snapt wat ik bedoel?) Als je dit filmpje zelf kijkt en vergelijkt met een ander filmpje van een tijd geleden (zoals de shoplog van Naarden), dan zal je volgens mij zelf het verschil wel merken.
  Ik bedoel dit vooral NIET als afbrekende kritiek maar net als opbouwende kritiek, ik hoop dat je er wat aan hebt!

 21. xin
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  hay,
  vet leuke tang ik wil hem ook!
  vet cool die rode kleur Serena.
  groeten xin

 22. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Heel leuk filmpje, die stijltang lijkt me echt fijn!

 23. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Hey ik heb gisteren nagellak geshopt bij de kruidvat 😀 ook die flakie en matte topcoat. Cartrice heeft ook een paar mooie kleurtjes in het assortiment erbij 😀

  Zou je misschien een review willen plaatsen van nagelspray die je tussen het lakken door kunt gebruiken? Ik had er eerst eentje van Flormar maar die kraampjes zijn weg uit Heerlen en ik mis het snelle drogen haha. Nu zijn er veel producten op de markt en ik zoek iets vergelijkbaars. Niet van die olie druppels maar echt spray voor tussen laagjes door 🙂 weet niet of jij tips hebt?

  • Chantal
   3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

   Op dit moment gebruik ik geen spray maar lak; de quick dry en high shine nail polish van Catrice waar ik erg over te spreken ben en ik heb ook nog druppels liggen van de Essence (nog niet gebruikt).

   Ik zou in ieder geval zeggen; bespaar je de moeite en vooral het geld voor de spray van herome. Wat een teleurstelling. Mijn nagels droogden helemaal niet sneller, maar de nagellak sloeg wel wit uit aan de randen en over de gehele nagel werd de nagellak half mat.

   Persoonlijk vind ik nagellak fijner werken omdat je dan erna nog een 2e gekleurde laag erover heen kan doen. mijn ervaring met de spray van herome is dat er na het sprayen een soort van vettig laagje overheen kwam en dan moest je dus eerst wachten totdat je nagels helemaal droog waren, dan je handen wassen zodat het laagje van je nagels kwam en dan pas kon je je nagels verder lakken. Als je meteen nagellak erover heen deed, dan hechtte die 2e laag niet goed.

 24. Meryem
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  OMG ik vind je trui zo leuk!! mag ik vragen waar je die gekocht hebt?^-^

  • Serena
   Auteur
   3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

   Primark

   • Meryem
    3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

    Oke, toevallig; daar ga ik volgende week heen haha, bedankt!

 25. Nienke
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Ik vind je nagellak prachtig! Welk merk/welke kleur is het? Groetjes!

 26. 3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  Mooie favorieten weer! Die stijltang zit echt mooi verpakt, net een schatkist inderdaad 🙂

 27. Genevieve
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  SERENA, welke nagellak heb je op? Zo’n soort roze heb ik niet in mijn nagellak stash namelijk 🙂

 28. vikki
  3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

  woowww supermooie nagellak heb je op zeg!!!!
  zou je kunnen vertellen welke je op hebt pleaseee???

 29. Celine
  2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  Ik heb een vraagje over de Volumizing Lash Powder, is het écht niet slecht voor je wimpers ofzo? Of voor je ogen? Is het niet één of andere slechte chemische troep? :$

  alvast bedankt & super leuk filmpje! x

  • Serena
   Auteur
   3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

   het zijn nylonvezels. Dus eigenlijk gewoon gemalen panty’s 🙂
   je kan het er gewoon vanaf halen met make-up remover en het enige waarmee je moet oppassen is dat het niet in je ogen komt.

 30. 2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  Wat een goede en rustige sfeer hangt er in je filmpje, heel ontspannend en fijn om naar te kijken. 🙂 Je haar blijft geweldig, maakt niet uit hoe je het hebt zitten, gorgeous! De stijltang, wauw, hoe hij wordt verpakt.. smelt!

 31. 2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  Ik hou zo erg van jouw favorietenfilmpjes! Ik twijfel of ik de volume poeder van essence moet kopen…
  xx SpringVibes

 32. Ditte
  2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  Ok, dankjewel

 33. jasmijn
  2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  heey
  leuke blogs !
  ik wil die stijltang
  ik heb al stijl haar
  maar dan nog xd
  maareee :
  kan je tips geven waarje goedkope
  eyeliner stiftjes kan kopen in mooie glitter kleuren ?
  x

  • Serena
   Auteur
   3 maart 2012 / zaterdag, 3 maart 2012

   Essence heeft 4 hele mooie in hun assortiment!

 34. Iva
  2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  ‘Ik zweet’ hahahaha, ik ook! Leuk filmpje 🙂

 35. 2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  Leuk filmpje en fijne favorieten:-)

 36. 2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  Wat een leuke trui heb je aan!

  Liefs, Mariette

 37. Jade
  2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  Hmm, je maakt mij wel ontzettend nieuwsgierig naar zo’n CHI-stijltang :p (Habbahabba!) Ik kijk uit naar de review.
  Leuke video weer! 😀
  Btw wat aardig, 3 artikelen vandaag ^^ echt leuk!!

 38. Djoeke
  2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  Leuk filmpje Serena!

  Even twee tips, ook aan de hand van dat hilarische filmpje dat je ooit met Angel maakte over uitspraak:

  Cleansing spreek je uit als KLENsing en niet als KLIENsing, hoe gek dat ook lijkt, zie http://www.howjsay.com/index.php?word=cleansing&submit=Submit

  Nourishing spreek je uit als NURishing en niet als NORishing, zie http://www.howjsay.com/index.php?word=nourishing&submit=Submit

  Die site is sowieso handig voor dit soort dingen 🙂
  Hoop dat je er iets aan hebt!

  Liefs xxx

  • Serena
   Auteur
   2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

   thanks, cleansing wist ik, maar nourishing niet.

 39. Pleun
  2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  CitizenM is een hotelketen, geen merk in verzorgingsproducten, zitten o.a. in A’dam, Schiphol en Glasgow. De douchegels CitizenAM en CitizenPM zijn speciaal voor hen ontwikkeld, als huisgeur/product. Erg lekker inderdaad! 🙂

  • Serena
   Auteur
   2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

   Thanks voor opheldering! Wow, ik wil dan wel eens in zo’n hotel logeren hoor. Die PM is echt goddelijk qua geur!

 40. 2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  Ik vind jou filmpjes altijd zo leuk!

 41. tina
  2 maart 2012 / vrijdag, 2 maart 2012

  wat ben je toch leuk! heb bij jou altijd t gevoel alsof ik met een vriendin op de bank zit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *