Meeting – Beginnen met Bloggen!

Of je nu al een blog hebt of van plan bent om te beginnen, tips kan men altijd gebruiken! Ik ook! Er is altijd ruimte voor verbetering. Ik krijg best vaak vragen van beginnende bloggers en hoewel ik er best wat artikelen aan gewijd heb, zoals deze bijvoorbeeld, leek het me beter (en leuker, en handiger) om het een keertje ‘live’ te doen.


Mijn idee is om een soort meeting te organiseren waar iedereen mag komen die op zoek is naar tips & trucs voor beginnende bloggers. Hieronder in de video vertel ik jullie er wat meer over:

De entree is gratis, het enige wat je me hoeft te nemen is een hapje of een drankje (geen schalen met hapjes of hele kratten met frisdrank, maar genoeg voor jezelf) zoals het ‘American Party’ principe.

Wat ik graag wil weten van jullie, is het volgende;

 1. Is hier animo voor?
 2. Het wordt waarschijnlijk op een zaterdag. Zie je het dan liever in de ochtend of in de middag? De meeting zal niet langer dan 4 uur in beslag nemen (presentatie, vragen stellen, naborrelen).
 3. Heb je de beschikking over een auto, kom je met OV, of zijn beide mogelijk? Meerijden is vast ook nog een optie! Het maakt niet uit hoe oud je bent, iedereen is welkom. Ben je bang dat je niet van je ouders mag, neem ze dan gerust mee!

Ik hoor het graag! En mocht je nog goede ideeën hebben voor tijdens deze meeting, let me know. Ik ben benieuwd. Het lijkt me niet alleen erg nuttig, maar ook gewoon heel gezellig.

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

222 Reacties

 1. 2 november 2015 / maandag, 2 november 2015

  hoi,

  ik weet niet of de meeting al is geweest maar ik ben wel geintreseerd in die meeting. Ik moet er wel bij zeggen dat ik in een elektrische rolstoel zit, dan weet je dat vast. vervoer is geen probleem, ik hoor Utrecht Nieuwegein dat komt erg goed uit want ik woon in Utrecht en dan heb je ook regiotaxi Utrecht, dus ik kan alle kanten op dus dan weet je dat.

  ik zag het te laat dat je post van 2012 is sorry daar voor ik hoor het wel als het nog van toepassing

  gr Izaak Langendorff

 2. 14 maart 2012 / woensdag, 14 maart 2012

  Hee sereen,
  Kan ik me nog steeds aanmelden voor deze meeting?

 3. 12 maart 2012 / maandag, 12 maart 2012

  hey hey.
  wat een goed idee, dit is net wat ik nodig heb,
  denk er al een hele tijd over om een blog te beginnen, maar kan wel wat tips gebruiken.
  zaterdag komt prima uit en ik zou met het ov komen.
  X!

  Lois.

 4. 10 maart 2012 / zaterdag, 10 maart 2012

  Super leuk idee! Ik ben net zelf begonnen met een beauty site en ik vind het super leuk om te doen. Natuurlijk kan ik, en vele anderen, die tips gebruiken.
  1. Ja, ik vind het super leuk !
  2. Tja, er moeten dan wel veel mensen sporten, waaronder ik.
  3. ik ga dan met de trein.

 5. 6 maart 2012 / dinsdag, 6 maart 2012

  1. Van mijn kant wel, het lijkt me top om te komen en om er wat van te kunnen leren!
  2. In de middag!
  3. Ik wil met het OV komen, ik reis namelijk toch in het weekend gratis.

 6. 6 maart 2012 / dinsdag, 6 maart 2012

  Haha, zo te zien is er genoeg animo!
  Ik zou ook wel errug graag willen komen, maar dan wil ik een datum weten om vrij te vragen van mijn werk..
  Eind maart zei je? Leukleukleuk!
  Ik ga kijken of het lukt =D

  Liefs, Kelly

 7. Debby
  6 maart 2012 / dinsdag, 6 maart 2012

  Ohh zal de rest ook even beantwoorden 🙂

  2. Zaterdags moet ik altijd werken, dat is jammer… is het ern idee om.het doordeweeks savonds een keer te doen?

  3. OV

 8. Debby
  6 maart 2012 / dinsdag, 6 maart 2012

  Ik ben voorstander, ik wil tijdens mijn werk in Italie een blog bijhouden over mijn leven daar, is erg handig als ik wat tips kan meepakken!

 9. Diandra
  6 maart 2012 / dinsdag, 6 maart 2012

  Lijkt me super leuk. Ik ben misschien wat oud om iets te starten (21 *uche*) maar t lijkt me wel heel leuk.

  Ik ben bezig om visagist te worden en HOOP die ervaringen met andere op internet te kunnen delen.. Dus waarom niet met een blog 😉

  Zaterdag is prima
  En ik ben in bezit van een auto en rijbewijs.
  (woon zelf in Rotterdam)

 10. 6 maart 2012 / dinsdag, 6 maart 2012

  Wat een leuk idee! Super dat je je er voor inzet om zoiets te organiseren!

  Ik zou ook wel willen komen, denk dat zondag misschien het handigst is voor iedereen? Dan kunnen de mensen die op zaterdag een baantje hebben ook komen. Maar voor mijzelf kan zaterdag ook 🙂

  Ik zou dan wel met het OV komen, dus hoop dat de locatie goed met de trein/bus te bereiken is!

 11. Céline
  5 maart 2012 / maandag, 5 maart 2012

  Echt een superidee! Ik denk niet dat ik mijn ouders zover krijg dat ik mag komen. Maar ik vind het zeker het proberen waard.

 12. Laura
  5 maart 2012 / maandag, 5 maart 2012

  Leuk idee! Zou t zeker willen, de tijd is goed alleen ik kom uit brabant dus is wel even rijden. Wordt wss trein!

 13. Angela
  5 maart 2012 / maandag, 5 maart 2012

  Lijkt me erg leuk om bij te zijn. We kunnen vast veel van elkaar leren! Zaterdagmiddag komt mij het beste uit en ik kan zowel met ov als auto komen.

 14. 5 maart 2012 / maandag, 5 maart 2012

  Ik zou zelf wel willen maar dat licht er aan of ik kan en ik misschien een vriendin mag mee nemen.

 15. 5 maart 2012 / maandag, 5 maart 2012

  Het lijkt mij echt een super leuk plan! Al weet ik niet precies op hoeveel mensen het wordt gericht, want er lijken op dit moment nog veel mensen te zijn die graag willen komen en in een grote groep voel ik me niet op mijn gemak in mijn eentje, ook omdat ik niet zo snel contact maak.

  1: Ik ben er dus helemaal voor in
  2:Zondag zou eigenlijk voor mij perfect zijn want dan heb ik nooit iets, maar ik snap dat de zaterdag makkelijker is dus dan zou ik circus voor een keertje laten zitten. Dan zou rond 13.00 beginnen of iets later een goede tijd zijn, hoeft ook niemand super vroeg zijn bed uit en kan je bij tijds thuis zijn als je dat wil/van je ouders moet
  3:Ik zou dan met het openbaar vervoer moeten reizen

 16. 5 maart 2012 / maandag, 5 maart 2012

  1. Jaaa, wat een goed idee!!
  2. Zaterdag is prima, het is denk ik ook makkelijker dan door de week waarbij de meeste mensen school/werk hebben. De tijd maakt me niet uit, zolang het maar niet om 9 uur ‘s ochtends ofzo is, want ik moet vanuit het noorden komen 😉
  3. Alleen ov (denk ik), mijn ouders kunnen me wel brengen&halen, maar hebben ook vaak andere plannen, bovendien vind ik met de trein reizen eigenlijk best gezellig!

 17. 5 maart 2012 / maandag, 5 maart 2012

  Wat leuk bedacht! Hanidg & leuk om jou in het echt te zien 🙂
  Ik zou dus graag komen, dan kom ik wel met OV denk ik. Tijd maakt eigenlijk niet zoveel uit, denk dat ik nog een vriendin meeneem, dus dan maken we er een heel gezellig dagje van 🙂
  Ik zag alleen ergens weekend van 24 maart, dan zou ik denk ik niet kunnen, misschien wordt dat weekend alvast mijn verjaardag gevierd. Maar misschien ook niet, dus hou je lekker aan je eigen idee! 🙂

 18. abby
  5 maart 2012 / maandag, 5 maart 2012

  Ik heb heeel lang geleden mijn ouders gevraagt of ik mee mogt om met jou te gaan shoppen, ze vinden me te jong, en vragen zich af waarom en wat ik bij jou zou moeten. Uhhgll ik hou van ze maar soms ..

 19. 5 maart 2012 / maandag, 5 maart 2012

  Wat toevallig! Een paar dagen geleden heb ik samen met mijn vriend (dtp-er dus hij kan ook websites maken etc.) een blog voor mij gestart.. Maar ik zou dus echt niet weten wat ik er nou van wil maken. Daarom is deze meeting een super goed idee! Ik zag in de bovenstaande comments al iets langskomen van shoppen, dat lijkt me ook erg leuk om er nog bij te doen, en natuurlijk ben ik ervoor in! Hopelijk is er genoeg animo om dit door te laten gaan.

 20. 5 maart 2012 / maandag, 5 maart 2012

  Lijkt me echt superleuk!
  Zaterdag prima 🙂

 21. Marian
  5 maart 2012 / maandag, 5 maart 2012

  Super leuk idee, het lijkt me erg interessant en ik zou graag willen komen 🙂

 22. Leanne
  4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  Erg leuk!! Als ik een datum hoor en waar het is kunnen er 3 mensen met mn auto mee. Maar je moet dan wel in Breda wonen & op de zelfde dag en tijd gaan 🙂
  Dan laat ik later mijn e-mail adres wel achter voor degenen die willen!

 23. 4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  Oeh lijkt me leuk! ☺
  Wel een eindje reizen (Groningen hihi) maar lijkt me wel erg gezellig!

 24. 4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  Heeeeel leuk idee! Maar laat je vriend eens zien? 😉

 25. Julia
  4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  super leuk idee!

 26. 4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  Hoi Serena,

  Dat is zeker een goed idee, ook leuk om tips uit te wisselen. Ik heb nu een paar weken een beautyblog en ik vind het heel leuk om tips en tricks te horen of zien.

  Ik kom uit de regio Alkmaar en ik zou dan met de auto komen, meerijders geen probleem.

  Gr.,

  WoB

 27. 4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  Hallo Serena,

  Wat een super idee!
  Ik heb na lang nadenken en na jou halloween party de knoop doorgehakt om een blog te starten. Maar ik zit nog wel met een aantal vragen.

  Zaterdags is prima maar misschien idee om het redelijk vooruit te plannen omdat mensen vrij moeten vragen (ik moet bijvoorbeeld een maand vooruit)

  Helaas heb ik nog geen rijbewijs en zal ik met de openbaar vervoer moeten komen maar ik red me wel. misschien een idee om te carpoolen of samen trein te reizen. Iemand uit wijchen/nijmegen/den bosch enz?

  Qua tijd maakt het me niet uit, shoppen in de ochtend lijkt me wel een leuk idee! Maar de eindtijd moet niet te laat zijn aangezien er een hoop mensen met de trein terug moeten.

  De plaats maakt me ook helemaal niets uit, i will be there!

  liefs

 28. Robin
  4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  Ik blog al een tijdje met een vriendin maar toch gaat het niet helemaal lekker. Ik zou dit super graag willen. Maar is het niet een idee om het te splitsen een zaterdag groep en een zondag groep?

  Ik ben net begonnen met een baantje en dat is zaterdag, ik mag nog niet echt vrij vragen dus zaterdag is echt niet mogelijk voor mij en ik denk ook een aantal anderen. Maar als er dan toch veel animo voor is is het ook handig om het in twee kleinere groepen te doen dan 1 grotere?

  Het lijkt mij iniedergeval geweldig en ik zou mij zeker inschrijven als het ook op zondag zou kunnen. En anders de opties bekijken of ik toch vrij zou kunnen krijgen van werk. Maar dit was een idee.

  Daarnaast zou ik denk ik met de auto komen, als ik bij mijn vader ben dat hij rijdt en bij mijn moeder dat mijn stiefvader rijdt. Dat zouden ze graag doen want ze weten dat ik dit graag wil.

  Nog één vraagje, ik blog dus met een vriendin. Zij leest geen beautylab, maar zou ik haar mee kunnen nemen?
  Heel tof idee Serena!

 29. 4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  het lijkt me erg leuk.
  ik weet nog niet zeker of ik kan komen.
  kan ik me eventueel op een later tijdstip nog aansluiten?

 30. 4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  Wat een ontzettend leuk idee! Ik zou graag willen komen, en de zaterdag zou ook prima zijn (hoewel ik dan even moet kijken hoe laat de hockey zou zijn). Helaas is Utrecht voor mijn persoonlijk wat ver weg, want ik woon in Brabant. Maar het lijkt me ontzettend leuk, ik zou er bij willen zijn!

 31. mirjam
  4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  jaaaaaaa! heb zoveel vragen!
  gaaf!

 32. Michelle
  4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  Ik zou graag willen komen. Ik heb nog geen blog maar wil dit graag! Dus zou ik ook kunnen komen als ik nog geen eigen blog heb?

  Ik zou met de auto komen. Voorkeur voor in de ochtend, maar middag zou ook kunnen. Ik kan niet op 28 april.
  Hopelijk gaat het door want ik zou er denk ik veel aan hebben.

 33. natasja
  4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  als je iets zelf organiseerd moet je zelf voor de catering zorgen dat is mij mening en je weet nooit voor hoeveel mensen je hapjes moet maken

 34. 4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  Wat een tof idee Serena ! Als ik die dag kan zou ik zeker willen komen. Even m’n ouders lief aankijken, en dan komt het vast helemaal goed ! Tijden maken niet zoveel uit, als het maar niet te laat wordt, want Utrecht is wel meer als een uur reizen voor mij volgensmij. Ik ben benieuwd ! Liefs

 35. 4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  Hoi Serena,

  What a bawzome idea! Lijkt me leuk om te komen. Als ik kom waarschijnlijk ook met een vriendinnetje en waarschijnlijk met het OV. Utrecht of Houten maakt me niet zoveel uit. Ik heb geen moeite met reizen als de bestemming en het doel het waard is. Het blijkt het me informatief en erg gezellig. Win situatie dus haha :). Als er genoeg animo is, kun je het wellicht plannen via http://www.afspreken.nl/ – erg handig om inzichtelijk te maken, welke zaterdag met tijdstip, het meeste animo voor is. 🙂 Als je dit gaat gebruiken, laat me weten wat je e-mailadres is, dan kun je me /ons ook een uitnodiging sturen :-).

  Stay Bawzome,

  Lily

 36. 4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  Top ! 🙂

  Mocht je wat informatie nodig hebben, tips of tricks van een blogger die zich niet met beauty bezighoud .. dan mag je me emailen.

 37. Mirre
  4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  Echt een heel leuk idee, ik ben 12 dus ik weet niet of dat erg is?

 38. 4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  Dat lijkt me echt een heel leuk idee! Ik ben nu een paar maanden bezig met bloggen en tips zijn altijd handig.

  1. Ja! Het lijkt mij erg interessant en handig.
  2. De middag lijkt mij het handigst. Tussen 14:00 en 18:00 bijvoorbeeld.
  3. Als ik zou komen dan kom ik denk ik met het OV, want anders moet ik mijn ouders overhalen om me te brengen en ik weet niet of ze daar zin in hebben. (;

 39. 4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  Ik denk zeker dat hier genoeg animo voor is en dat je het niet redt met je woonkamer :-). Ik zou zeker komen. Het liefst wel in de middag op een zaterdag. En ik zou met de auto komen, aangezien openbaar vervoer voor mij geen optie is (woon in een klein dorpje waar om het uur een bus rijdt en ik veel moet overstappen enz). Ik zou wel een vriendin of moeder meenemen omdat het wel een eindje is rijden en ik dan wat gezelschap heb :-).

 40. Whitney
  4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  Lijkt me heel erg leuk! Ik zou zelf zeker willen komen omdat ik een blog wil koppelen aan mijn webshop zodra ik ben opgestart!
  2. Zaterdag is geen probleem (tijd ook niet)
  3. Ik ben met t OV en heb nog geen rijbewijs

  Zelf woon ik in Rotterdam en vind t zeker geen probleem om te reizen & aangezien ik het heerlijk vind in de keuken te staan is het voor mij geen probleem wat lekkers mee te nemen 🙂

 41. 4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  Wat een super leuk initiatief. Mijn voorkeur gaat uit naar de middag en t liefst op een zaterdag. Ik ben benieuwd. Groetjes

 42. Ivi
  4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  ohja ik zal de vragen ook beantwoorden .
  1) ANIMO : ja ik denk het wel . ik ben in iederrgeval super enthousiast.
  2) s’middags is denk ik het fijnst omdat ook mensen uit het hele land moeten komen .
  3) ik kom denk ik met het openbaar vervoer . omdat een vriendin van mij in utrecht woont kom ik makkelijk daar met ov .
  xxx

 43. Ivi
  4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  oh ik zou heel graag komen , je woont toch in utrecht he !
  OMG zo een goed idee ik ben helemaal enthousiast !
  xx

 44. 4 maart 2012 / zondag, 4 maart 2012

  Super leuk idee! Als het komt, zal ik zeker komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *