Opening Primark Eindhoven

Gisteren was het weer zo ver; Nederland is wéér een Primark filiaal rijker. En wat voor een filiaal! De Primark in Eindhoven telt maar liefst 4 verdiepingen (een kelder, begane grond, eerste en tweede verdieping) en is hiermee de grootste Primark van de Benelux. Alles is lekker ruim opgezet en qua collectie hangt er lekker veel. Ik heb een nieuw favoriet filiaal!

Bekijk hieronder mijn vlog van de opening. Omdat ik vorige keer ook al heb gevlogd tijdens de opening van het filiaal in Zoetermeer weet je al een beetje hoe het gaat, dus dit keer heb ik me wat meer gefocust op wat er aan collectie in de winkels hangt. Op deze manier krijgen de mensen die niet in de buurt van een Primark wonen een goede indruk van wat ze kunnen verwachten.

Enjoy mijn vlog! En vergeet de kwaliteit niet op HD te zetten.

De avond voor de opening logeerden mijn zusjes en ik in Hampshire Hotel – Crown Eindhoven. Als je uit het hotel uitstapt hoef je slechts 100m naar links te lopen en dan ben je al bij Primark, ideaal! Het hotel heeft ons een overnachting aangeboden omdat ze graag hun Primark Openingsaanbod willen promoten. Wat houdt deze deal in?

primark_hampshireHotels

 1. Plan met je moeder, zus of beste vriendin(nen) een dagje of weekendje Eindhoven. Natuurlijk, omdat je dan bij Primark kunt shoppen, maar het centrum heeft nog veel meer leuke winkels.
 2. Boek een overnachting bij Hampshire Hotel – Crown Eindhoven (via reserveren of 040 – 235 8 256) en vermeld dat je gebruik wilt maken van het ‘Primark Openingsaanbod’.
 3. Shop till you drop bij Primark Eindhoven.
 4. Laat je Primark kassabon zien bij de receptie.
 5. Ontvang korting* op je verblijf.

Per €15 besteed bij Primark krijg je 5% korting op je verblijf met een maximum van 15% korting. De openingsactie is geldig tot 30 december 2013.

primark pet clothesHet adres van Primark Eindhoven is:
Hermanus Boexstraat 1, Eindhoven (ongeveer 200m lopen vanaf Eindhoven Centraal).

Ik ben wederom goed geslaagd bij Primark dus een shoplog is onderweg! Ik wil via deze weg ook iedereen bedanken die me even gedag kwam zeggen en op de foto wilde, superlief! ^^

Op mijn YouTube kanaal BeautylabNL plaats ik elke week 2 nieuwe video’s. Ben jij al abonnee?

Zie jij iets in mijn vlog wat je in je kledingkast zou willen hangen? Enne, waar moet de eerstvolgende Primark geopend worden als het aan jou ligt? Ik zeg, kom maar naar Utrecht hoor!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

119 Reacties

 1. 28 december 2020 / maandag, 28 december 2020

  Eindhoven is echt een toffe primark! Leuke spulletjes

 2. 1 december 2013 / zondag, 1 december 2013

  Oh wauw wat een mega grote Primark is dit zeg. Die kelder met al die schoenen, geweldig! Zou me echt niet in kunnen houden hier haha.

 3. Kubra
  29 november 2013 / vrijdag, 29 november 2013

  Ja hihi, was superleuk dat ik je had gezien! Leuk dat ik een foto mocht maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *