OMG! Mijn hoofd hangt door HEEL Nederland!

Waaaahhhh! Ik ben zo ontzettend trots! Misschien dat je mijn hoofd eerder deze week voorbij hebt zien komen in de Etos nieuwsbrief, folder of in de winkel zelf, want ik ben gekozen als het gezicht van de ‘Zoek je Look’ campagne. Speciaal voor deze campagne heb ik vier prachtige looks gecreëerd om jullie make-up inspiratie te geven voor het komende voorjaar. Dus, laat dat zonnetje nu maar komen!

Ik heb allemaal berichtjes ontvangen van vrienden, familie en lieve volgers die mij al hadden gespot, maar zelf kon ik pas afgelopen woensdag naar een Etos filiaal om een kijkje te nemen. Ik was zo benieuwd! In de vlog hieronder ga ik lunchen met mama en Marshall, ga ik mezelf bewonderen in Etos Houten (en schrik ik toch wel een beetje van het feit dat mijn gezicht werkelijk OVERAL hangt, haha!) en pas ik voor het eerst de Rapley methode toe bij Marshall.

Klik hieronder op play om mijn vlog te bekijken:

Hieronder nog wat foto’s die ik in de winkel heb genomen;


Voor Etos heb ik de volgende vier make-up looks gecreëerd; Bloemige Look, Beestachtige Look, Eyecandy Look en Pastel Party Look.

20% korting bij ABOUT YOU

Bij besteding vanaf €15,- krijg je t/m 7 april 2019 maar liefst 20% korting bij ABOUT YOU, en dat is mooi, want zo kun je meteen een nieuwe lente garderobe shoppen die perfect aansluit bij bovenstaande make-up looks! De kortingscode kan besteed worden t/m 30 juni 2019 en is ook geldig op sale items, maar niet te combineren met supersale. Voor volledige actievoorwaarden ABOUT YOU, klik hier

Welke look is jouw favoriet? Ik vind ze allemaal even gaaf, maar als ik echt MOET kiezen dan heeft de Beestachtige Look mijn voorkeur.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

12 Reacties

 1. 14 april 2019 / zondag, 14 april 2019

  Wat leuk. Ik heb je inderdaad gespot in de Etos gisteren!

 2. 25 maart 2019 / maandag, 25 maart 2019

  Echt super leuk dat je dit heb mogen doen. Ik vind die foto’s die in de winkels hangen ook erg leuk gedaan 🙂

 3. 23 maart 2019 / zaterdag, 23 maart 2019

  Lijkt me erg gek maar ook erg mooi 🙂 Gaaf als je zoiets bereikt!

 4. Sandra G.
  22 maart 2019 / vrijdag, 22 maart 2019

  Wat een kick moet dat zijn, die grote posters all over the place! Je krijgt hopelijk wel een setje na afloop van de actie? Ook leuk voor Marsh! Met zijn zes tanden 🙂 Ik ga van de week kijken bij de Etos of ik niet om je heen kan, ha ha!

 5. Claire
  21 maart 2019 / donderdag, 21 maart 2019

  Marshall met zijn eitje en z’n broccoli! zo schattig!

 6. Rowan Chanel
  21 maart 2019 / donderdag, 21 maart 2019

  Echt mega tof!
  Liep gisteren in de Etos en vond het ook heel erg leuk om te zien 🙂 stiekem ook een beetje trots haha.
  Heb je goed gerockt! Mooie looks ook.. mijn voorkeur gaat naar de bloemige look. Voelt me ook een beetje Asian aan 🙂

 7. 21 maart 2019 / donderdag, 21 maart 2019

  Wat leuk zeg!! Lijkt ons wel gek als je zelf in de winkels komt en je ziet jezelf overal haha.

 8. 21 maart 2019 / donderdag, 21 maart 2019

  Welke shampoo kan het beste worden gebruikt voor een kind? Je raadt dit aan – cola shampoo

 9. Rita
  20 maart 2019 / woensdag, 20 maart 2019

  Ik vind de bloemige look wel mooi, want ja, rode lipstick!

 10. 20 maart 2019 / woensdag, 20 maart 2019

  Wat gaaf! De foto`s zijn ook prachtig!

 11. 20 maart 2019 / woensdag, 20 maart 2019

  Wauw wat super gaaf! Lijkt me echt apart haha! De pastel look is mijn favoriet!

 12. 20 maart 2019 / woensdag, 20 maart 2019

  Wauw, wat moet dat een vreemd gevoel zijn! ? Persoonlijk vind ik de beestachtige look ook de tofste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *