NYC Get it All! lipsticks review + swatches

Lipsticklovers en budgetlovers opgelet, NYC heeft sinds kort een aantal nieuwe lipsticks in hun assortiment opgenomen waar we allemaal heel erg blij van worden! Ik heb het over de NYC Get it All! lipsticks die per stuk slechts €4,49 kosten.

NYC get it all lipstick_ - 1Ik ben zelf geen groot fan van doorzichtige dopjes, het ziet er een beetje cheap uit, maar aan de andere kant zie je wel meteen om welke kleur het gaat, dus het is vooral erg praktisch. Deze lipsticks zijn vrij slank (het zijn meer sticks) en de bodem van de huls heeft dezelfde kleur als de lipstick zelf.

NYC get it all lipstick_ - 3In totaal zijn er 10 kleuren waarvan ik er vandaag 9 voor jullie zal swatchen (zowel op mijn arm, lippen en full face) zodat jullie een goede indruk hebben van hoe de kleuren in het echt uitpakken. De enige kleur die ik jullie vandaag helaas niet kan laten zien is TerrifiCORAL, een oranjekleurige koraaltint.

NYC get it all lipstick_ - 4
Van links naar rechts; PINKdigious, FUCHSIAtastic en FabFUCHSIA.

NYC get it all lipstick review_ - 1De lipsticks voelen een beetje dik en vettig aan, maar dan niet op een romige en boterachtige manier, maar meer zoals een Labello stick aanvoelt. Het pigment is prachtig intens, er komt echt goed kleur vanaf. Ook bevatten ze een mooie, zachte glans (niet shimmery of glossy).

PINKdigious
NYC get it all lipstick review_ - 10
NYC get it all lipstick review_ - 11PINKdigious is wat je noemt echt zo’n snoeperige Barbieroze kleur. Het is heel licht zachtroze met een koele ondertoon. Voor mij vind ik hem net een tikkeltje te koel en te licht. Maar ik denk dat dit kleurtje erg mooi en zoet staat bij lichtere huidtypes.

FUCHSIAtastic
NYC get it all lipstick review_ - 12
NYC get it all lipstick review_ - 13FUCHSIAtastic is inderdaad, zoals de naam al aangeeft, een fuchsiakleur. Lekker knallend zuurstokroze met een duidelijke blauwpaarsige ondertoon. Een mooi, zomers en opvallend kleurtje!

FabFUCHSIA
NYC get it all lipstick review_ - 14
NYC get it all lipstick review_ - 15FabFUCHSIA vind ik persoonlijk mooier dan FUCHSIAtastic, omdat hij iets donkerder is en een iets warmere ondertoon heeft, met een vleugje rood. Ik vind deze kleur mooier staan bij mijn huidskleur. Het is nog steeds een opvallend knalkleurtje, maar dan iets eleganter en flatterender.

NYC get it all lipstick_ - 5Van links naar rechts; ExceptioNUDE, MOCHAmazing en ExtraordiBERRY.

NYC get it all lipstick review_ - 2Ook het pigment van deze kleuren is zeer mooi en intens. De kleurtjes hebben een mooi, zacht glansje en MOCHAmazing bevat zelfs nog wat minuscule shimmertjes.

ExceptioNUDE
NYC get it all lipstick review_ - 4
NYC get it all lipstick review_ - 5De naam doet vermoeden dat dit een nude kleur is, maar zelf vind ik hem daar wat aan de mauveachtige en koele kant voor. Bij nude denk ik meer aan beige met een vleugje roze, maar deze kleur is toch echt wel een beetje paarsig qua ondertoon. Een mooie, natuurlijke kleur, maar zeker geen nude. Desalniettemin een fris, zacht kleurtje die je prima kunt combineren bij je everyday make-up.

MOCHAmazing
NYC get it all lipstick review_ - 6
NYC get it all lipstick review_ - 7MOCHAmazing lijkt best veel op ExceptioNUDE, maar is dan iets meer mauve en iets donkerder. Ook lijkt de ondertoon minder koel. Een mooie match bij mijn licht getinte huid. Het is een mooi, natuurlijk kleurtje die lekker fris staat en gemakkelijk bij alles combineert.

ExtraordiBERRY
NYC get it all lipstick review_ - 8
NYC get it all lipstick review_ - 9ExtraordiBERRY is een mooie, diepe, donkere bordeauxrode kleur met een piepklein vleugje paars. Ik vind het een prachtige, chique kleur die niet al te knallend is, waardoor hij flatterend is voor zowel overdag als ‘s avonds.

NYC get it all lipstick_ - 6Van links naar rechts; ImpREDssive, WondeREDful en IncREDdible.

NYC get it all lipstick review_ - 3Ook deze swatches zijn super intens gepigmenteerd! Je kunt hier goed het verschil in ondertoon zien, de linker swatch heeft een oranje ondertoon, de middelste swatch bevat een tikkeltje blauw voor een koele ondertoon en geheel rechts zien we een meer neutrale ondertoon in een donkere kleur rood.

ImpREDssive
NYC get it all lipstick review_ - 16
NYC get it all lipstick review_ - 17Deze roodtint heeft een oranje ondertoon en is hierdoor wat warmer, wat ik erg mooi vind staan bij mijn huid. De kleur is superknallend en prachtig, verleidelijk rood.

WondeREDful
NYC get it all lipstick review_ - 18NYC get it all lipstick review_ - 19Deze kleur heeft een iets koelere ondertoon, waardoor hij wat frisser en klassieker oogt. In mijn ogen is deze karmijnrode kleur de ‘echte’ kleur rood. Hij staat lekker knallend en sexy! Van alle rode lipsticks is dit mijn favoriet uit de collectie!

IncREDdible
NYC get it all lipstick review_ - 20
NYC get it all lipstick review_ - 21Deze kleur is wat donkerder en staat hierdoor iets eleganter en chiquer, en maakt deze roodtint iets minder heftig en fel in vergelijking met de andere roodtinten. Ik vind het echt een prachtige kleur rood die ik zowel overdag als ‘s avonds op een feestje zou dragen!

NYC Get it All lipstick swatchesHier zien we alle lip swatches nog even naast elkaar, zodat je het kleurverschil onderling wat beter kunt zien. Soms is het verschil maar heel subtiel (een tintje donkerder, een iets andere ondertoon), maar toch maakt het verschil.

NYC Get it All lipstick swatches full faceEn hier een overzicht van alle full face swatches naast elkaar. Welke kleuren vinden jullie mij het mooiste staan? Mijn persoonlijke favorieten zijn MOCHAmazing, FabFUCHSIA en WondeREDful.

NYC get it all lipstick_ - 2Deze nieuwe NYC Get it All! lipsticks have it all! Ze geven geweldig pigment af, ze zijn long lasting (ik zou zeggen 5-6 uur), hebben een mooie niet al te sterke glans, drogen de lippen niet uit en zijn ook nog eens zacht geprijsd.

De prijs per stuk is €4,49 (3,8 gram). NYC is te koop bij Kruidvat. 

Wat vinden jullie van deze nieuwe NYC lipsticks, is het iets voor jou? Welke kleur is favoriet?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

73 Reacties

 1. 28 maart 2016 / maandag, 28 maart 2016

  Ik vind ze echt helemaal geweldig. Wat een prachtige tinten zitten erbij.

 2. 28 maart 2016 / maandag, 28 maart 2016

  Ik zou ze zo allemaal mee naar huis willen nemen. Vooral de roodtint vind ik erg mooi bij jou!
  Liefs, Sabine

 3. 27 maart 2016 / zondag, 27 maart 2016

  Ik vind ze allemaal echt super leuk, leuke review ook 🙂 Ga binnenkort eens kijken naar een aantal kleurtjes denk ik.

 4. Lauren
  27 maart 2016 / zondag, 27 maart 2016

  Ohhh wat een toffe kleurtjes! En niet duur ook 🙂 Van de week maar eens even kijken of ik ze kan vinden in de Kruidvat.

 5. Donya
  26 maart 2016 / zaterdag, 26 maart 2016

  Mooie foto’s, daar heb je volgens mij veel tijd ingestopt 🙂

 6. suzanne
  26 maart 2016 / zaterdag, 26 maart 2016

  ohh wat zijn ze mooi! vooral die berry kleur, die ga ik zeker halen!!

 7. Nele Van den Bogaert
  26 maart 2016 / zaterdag, 26 maart 2016

  Ik vind dat ExtraordiBERRY je super mooi staat, zelf heb ik een veel lichter huidtype dus ik overweeg zeker PINKdigious?

 8. 26 maart 2016 / zaterdag, 26 maart 2016

  ImpREDssive vind ik de mooiste kleur en staat jou echt heel goed!

 9. 26 maart 2016 / zaterdag, 26 maart 2016

  Wat een mooie kleuren, en ik vind ze allemaal prachtig! Als de lipstick wat romig en vettig aan voelt denk ik helaas niet dat ik hier tegen kan vanwege mijn lipstick allergie. Misschien moet ik ze zelf maar eens een keer proberen.

 10. Jennifer
  26 maart 2016 / zaterdag, 26 maart 2016

  Bedankt voor deze review! Echt super fijn om ze allemaal de kunnen zien. ExtraordiBERRY staat nu op mijn wishlist!

 11. 26 maart 2016 / zaterdag, 26 maart 2016

  ExtraordiBERRY is mijn favoriet, al vind ik ze allemaal wel erg mooi! =D

 12. Aarti
  26 maart 2016 / zaterdag, 26 maart 2016

  Mooi kleuren ga zeker langs bij kruidvat. Bedankt voor de review . Liefs Aarti

 13. Nienke
  26 maart 2016 / zaterdag, 26 maart 2016

  Doei, ik ga nu naar Kruidvat 😀 Ik ga voor ExeptioNude of MochAmazing.

 14. 26 maart 2016 / zaterdag, 26 maart 2016

  Ze zien er echt onwijs goed uit! Mooie kleuren en de pigmentatie is ook verrassend. Ik ga binnenkort shoppen.

 15. Pearl
  26 maart 2016 / zaterdag, 26 maart 2016

  Wat maak je toch goede reviews, Serena. Ze zijn duidelijk en hebben altijd mooie foto’s. Ik ben het eens met jouw favorieten, daar zou mijn voorkeur ook naar uitgaan. Momenteel een “make-up no-buy periode”?, heb de laatste tijd veel skincare aangeschaft, maar zal NYC onthouden.

 16. 26 maart 2016 / zaterdag, 26 maart 2016

  wat een mooie kleuren en fijn dat ze zo lang blijven zitten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *