Nieuwe zomercollectie Van Haren

Laatst kwam Yolanda op kantoor met nieuwe kekke schoentjes. Klassieke zwarte loafers met studs. ‘Waar heb je die gekocht?’ vroeg ik. ‘Bij vanHaren!’ antwoordde ze. ‘Ze hebben heel veel leuke schoenen nu’. Ik was nieuwsgierig geworden naar hun nieuwe zomercollectie dus van de week ben ik even langs gelopen. Er zit namelijk gewoon een Van Haren winkel in Houten.

En inderdaad, ik zag hele leuke flatjes, sneakers, sandaaltjes, sneakerwedges, enkellaarsjes met studs, pumps met cap toe’s en sexy sleehakken. En allemaal in dé trendkleuren van dit seizoen; pastelkleuren, neon, metallics en poederige boudoirkleuren, en natuurlijk zwart en wit. Glitters, studs, tribalprint, slangenprint en zelfs het ‘Missoni’ printje kwamen voorbij. vanHaren laat zien dat je prima de laatste trends kan volgen, en ook nog tegen een mooie prijs.

van haren trendy schoenen

van haren schoenencollageHierboven heb ik collages gemaakt van mijn persoonlijke favorieten die ik in de vanHaren webshop heb gespot. Je hoeft dus niet per se een filiaal in de buurt te hebben om trendy schoeisel te shoppen! Bovendien vind ik de webshop wat overzichtelijker omdat je nu alle schoenen mooi op een rijtje hebt en meteen de prijzen kunt zien. De prijzen zijn overigens goed betaalbaar; de meeste schoenen liggen zo rond de €20,- en €30,-.

Wat ook fijn is, bekijk eerst hun assortiment online en ga daarna naar de winkel om ze offline te passen. Op deze manier kun je je al een beetje oriënteren voordat je de winkel binnenstapt.

04_Rebel_St_Web-0057_bewerkt_zww.pngOok benieuwd geworden naar de nieuwe zomercollectie van vanHaren? Shop dan online of bekijk de collectie via vanHaren.nl.

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

66 Reacties

 1. 29 april 2013 / maandag, 29 april 2013

  Ik koop er ook best vaak schoenen! Leuke schoenen voor ‘erbij’ met die fijne prijsjes.

 2. Nabila
  27 april 2013 / zaterdag, 27 april 2013

  Ziet er inderdaad goed uit..

 3. Janine
  24 april 2013 / woensdag, 24 april 2013

  Tweede rij van onder, helemaal links; die verkopen wij nu bij de Scapino met een heleboel korting! (:

 4. 24 april 2013 / woensdag, 24 april 2013

  Je hebt schoenen en schoenen… thats a fact 😀

  Schoenen waar ik veel in investeer (al koop ik ze nog steeds vaak in de uitverkoop ;)) die zijn altijd van leer&stevig en gekocht bij een speciaalzaak in mijn dorp. Zulke schoenen&laarzen&sandalen&slippers gebruik ik jaren! Ik heb slippers die ik elke zomer wel draag en dat al 5jaar lang. Niet perse omdat ik daar ‘snobisch’ trots op ben.. maar meer omdat ik ivm een vreemde allergie het beter is voor mij om bepaalde stoffen in schoenen te vermijden. Als dit niet geval was dan had ik er ook wel minder in geinvesteerd.

  Maar elke seizoen heb ik wel zin in iets leuks voor erbij, nu wil ik bv. zwarte instappers met studs&glittersteentjes hebben… ik ben er 100% zeker van dat ik ze volgend jaar niks meer aan ga vinden. Net zoals mijn (bij van haren) gekochte mintgroene sneakers. Ze waren maar een 10tje en ik weet dat ik ze alleen deze zomer ga dragen. Of voor een feest even die rode pumps met gouden accenten kopen, die ik daarna praktisch nooit meer ga dragen.

  Daarom ben ik zo blij met de Van Haren, van de ‘budgetwinkels’ vind ik Van Haren echt leuke schoenen hebben… en over een maandje begint de sale weer en zijn ze nog goedkoper!

 5. 23 april 2013 / dinsdag, 23 april 2013

  Heerlijk al die glitterende schoenen! Vooral die zwarte pumps met studs zijn echt zalig!

 6. 23 april 2013 / dinsdag, 23 april 2013

  Ah shit, had niet moeten kijken. Nu ben ik verliefd :’D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *