Nieuw kapsel + nieuwe haarroutine

Yes! Eindelijk heb ik weer even die dode punten eraf laten knippen. Ik liep al 3 weken gefrustreerd te roepen “ik moet écht naar de kapper” tegen iedereen die ik de afgelopen weken heb gesproken of gezien, maar kennelijk moet ik dat eerst even laten bezinken voordat ik daadwerkelijk de stap durf te maken.

Durven ja, want ik houd van mijn lange haren dus het liefst ga ik gewoon nooit naar de kapper. Maar ja, helaas heb ik geen Nena-haren (haar haren groeien supersnel en ze heeft nog noot van haar leven een gespleten puntje gehad, niet eerlijk) dus het was de hoogste tijd.

Michael van Kinki Kappers aan de Oudegracht werd me aanbevolen door mijn nichtje Hester, die haar haren ook altijd (heel mooi) door hem laat knippen. Ik zei ‘doe er maar een stuk af, de gespleten puntjes en de droge delen wil ik weg, en ik wil wat meer volume in mijn haren kunnen krijgen’. Uiteindelijk knipte hij er zo’n 10 cm af en heeft hij de lagen in mijn haren verdubbeld. Ook heeft hij het in een zijscheiding geknipt waardoor ik een soort van lok heb nu aan mijn rechterkant. Even wennen zo, maar ik vind het wel heel leuk staan.

Hieronder laat ik zien hoe ik het voor het eerst (sinds de knipbeurt) zelf in model breng;

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De producten die ik gebruik;

 • Kérastase Spray à Porter – tousled effect spray
 • Babyliss Ioniceramic föhn 2300W
 • L’oréal professionnel Mythic Oil haarserum
 • Sebastian Drynamic dry shampoo
 • Bumble & Bumble Dryspun finish – dry spray creates instant fullness and holds airy texture
 • Cloud 9 stijltang

De Kinki Kapper zit door heel Nederland en je hoeft er echt niet alleen heen als je paars of groen haar wilt hebben, ze kunnen ook hele ‘normale’ kapsels knippen zoals die van mij. Maikel (van MaikelsMind.nl) gaat er trouwens ook altijd heen! Misschien dat ze wel iets duurder zijn dan gemiddeld, ik weet het eigenlijk niet omdat ik niet zo vaak naar de kapper ga. Ik rekende €39 af voor wassen, knippen, drogen en stylen. Michael knipt mijn nichtjes en mijn vriendinnen en we zijn allemaal heel tevreden.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe coupe?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

113 Reacties

 1. 7 juli 2016 / donderdag, 7 juli 2016

  Lekker kapsel <3 Zeer nuttig, dank u! x

 2. Janice
  7 mei 2014 / woensdag, 7 mei 2014

  Wauw, ik vind het super mooi!

  Ik ga altijd naar day and night hairdressers op de Hazenstraat in Amsterdam. (Jordaan). Hele fijne kappers werken daar, super mooie salon ook. Ze weten precies wat ik wil en ik ga altijd tevreden naar huis.

 3. Serena
  2 april 2014 / woensdag, 2 april 2014

  Super mooi haar heb je! is ook weer mooi gezond nu. liefs van een naamgenootje haha!

 4. Naat
  1 april 2014 / dinsdag, 1 april 2014

  je hebt echt heel erg mooi haar! Misschien een kleine tip van een kapster :$ .. Als je je haar met de stijltang krult of een beetje slag wil is het (vind ik) het mooist als je het van het gezicht weg krult.dus inplaats van naar binnen krullen de andere kant op..zo lijkt het alsof de wind het naar achter heeft geblazen haha klinkt misschien stom maar ik vind altijd dat het een heel mooi glamorous effect geeft zeker met zo’n mooie haren als jij hebt..oja hoe dikker de pluk hoe grover de krul/slag word.
  Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *