I luh ya papi inspired eyelook

Jenny from da block heeft er een nieuwe single uitgegooid waar de meeste vrouwen erg content mee zullen zijn. En dan heb ik het niet alleen over het vrolijke deuntje (I luh ya papi, I luh ya, luh ya, luh ya papi), maar vooral over de niet-normaal-knappe mancandy in de videoclip. Hun lichamen lijken wel gebeeldhouwd en ze lopen allemaal rond in zwembroek danwel met ontbloot bovenlijf. Clip nog niet gezien? Ik zou zeggen, neem even een break van het studeren of werken en geef je ogen even goed de kost:

Ik vond het moeilijk om me op iets anders dan op de knappe mannen te concentreren, maar het is me toch gelukt om een paar goede screenshots te maken van Jennifer Lopez’ make-up aan het begin, waar ze die te gekke floral jacket draagt:

i luh ya papii luh ya papi lookWat een heerlijke frisse look! Vanillegeel, zachtroze en natuurlijk een mooie eyeliner en subtiele fake lashes, in combinatie met een frisse blush en lichtroze lippen. Love it all. Hieronder mijn versie van deze ‘I Luh Ya Papi’ lentelook.

i luh ya papi inspired eyelook_01 Ik begin de look met een niet-zo-schoon oog, haha. Ik had nog mascara en een potloodlijntje op en ik dacht, daar kan ik gewoon overheen. Wel prime ik mijn oogleden nog even met een dun laagje eyeshadow primer, zodat de look straks niet zal ophopen in mijn arcadeboog.

i luh ya papi inspired eyelook_02 Ik begin met het aanbrengen van een laagje zachtgele matte eyeshadow (Heaven van TooFaced) van wimperrand tot wenkbrauw.

i luh ya papi inspired eyelook_03 Vervolgens breng ik met mijn vingertoppen een zachtroze kleur aan op mijn bewegend ooglid. Dit is de kleur ‘I know what boys want’ van TooFaced gemengd met ‘Junkshow’ van Urban Decay.

i luh ya papi inspired eyelook_04Bij mijn traanbuis breng ik een vanillegele kleur aan met shimmers. Dit is de kleur ‘Vanilla’ van Urban Decay.

i luh ya papi inspired eyelook_05 Om de look iets meer definitie te geven gebruik ik de donkerste kleur uit het Essence All About Nude palette en deze breng ik aan in de arcadeboog.

i luh ya papi inspired eyelook_06Ik tighline mijn wimperrand en vervolgens breng ik er mooie fake lashes op aan. Deze lashes zijn van REVLON en heten ‘Fantasy Lenghts’. Ooit eens een keertje in Amerika gekocht.

i luh ya papi inspired eyelook_07 De donkere kleur uit het Essence palette breng ik ook aan onder mijn ogen.

i luh ya papi inspired eyelook_08 Met het Big Bright Eyes potlood van Essence kleur ik mijn onderste waterlijn in.

i luh ya papi inspired eyelook_09Als finishing touch een laagje mascara op bovenste en onderste wimpers, et voila! Dit is een nieuwe mascara van Clinique genaamd Lash Power. Ik vind hem erg fijn.

i luh ya papi inspired eyelook_17 Op mijn lippen Rimmel Moisture Renew lipstick in de kleur Oxford Street Fuchsia. Verder draag ik een roze/peachy blush van een Aziatisch merk (vorig jaar in Singapore gekocht). Op mijn wenkbrauwen poeder uit de Guerlain Eyebrow Kit en als foundation gebruik ik Armani Luminous Silk en een vleugje BareMinerals voor wat extra dekking.

Hieronder de finished look:

i luh ya papi inspired eyelook_15 i luh ya papi inspired eyelook_13 i luh ya papi inspired eyelook_12 i luh ya papi inspired eyelook_10 i luh ya papi inspired eyelook_16 i luh ya papi inspired eyelook_14Wat een frisse, zachte look! Het geeft me een stralende, heldere oogopslag. I love it! De falsies geven er nét even wat meer sexyness aan. Zo. Nu nog even wat knappe, gespierde en halfnaakte mannen verzamelen en dan is mijn eigen persoonlijke ‘I luh ya papi’ vibe compleet.

Wat vinden jullie van deze eyelook? En van JLo’s nieuwste videoclip? 

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

114 Reacties

 1. Stefanie
  24 april 2014 / donderdag, 24 april 2014

  ik vind jou versie veel mooier 😉

 2. K.
  15 april 2014 / dinsdag, 15 april 2014

  Serena, ik aas al een paar dagen op je oogschaduw. Heb jij een idee waar ik deze roze oogschaduw in die kleur kan krijgen? Van welk merk? Anders moet ik twee palletten aanschaffen, maar ben zo dol geworden op deze look!
  Hoop dat je antwoord, is een zware zoektocht naar deze lichtroze kleur..
  Liefs

 3. Mammy02
  14 april 2014 / maandag, 14 april 2014

  Prachtig!

 4. Mammy02
  27 maart 2014 / donderdag, 27 maart 2014

  Wauwww deze look is heel erg mooi!!
  Jammer dat ik zelf dus totaal niet goed ben in aanbrengen van oog schaduw, en in het model brengen van wenkbrauwen grrr..
  Liedje heb ik nog niet gehoord btw..

 5. 27 maart 2014 / donderdag, 27 maart 2014

  Mooie look! Ik wist niet dat JLo verder ging met muziek maken…. Niet helemaal wat ik qua muziek van haar had verwacht

 6. Dank
  27 maart 2014 / donderdag, 27 maart 2014

  Mooie frisse look, staat je mooi? Het liedje vind ik vreselijk en wat is er gebeurd met haar wenkbrauwen? Zit geen model in..!

  • Dank
   27 maart 2014 / donderdag, 27 maart 2014

   Mooi? moet mooi! zijn natuurlijk 🙂

 7. 26 maart 2014 / woensdag, 26 maart 2014

  Mooie look, verschrikkelijk liedje haha. Jennifer mag van mij meer richting de rustigere liedjes gaan.

 8. Jayanti
  26 maart 2014 / woensdag, 26 maart 2014

  Nice!

 9. Louise
  26 maart 2014 / woensdag, 26 maart 2014

  WAUW deze look staat je echt super mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *