New York – hoe was het?

Afgelopen woensdag vloog ik met Carla van Coty richting The Big Apple voor een persevent. Spannend, mijn eerste persevent buiten Europa! Vorig jaar was ik al eens met Coty naar Londen gevlogen voor de introductie van de nieuwe Kate lipsticks van Rimmel, en dit keer New York voor de introductie van de nieuwste Guess geur. Ik had er echt zo veel zin in!

Op de Guess geur rust nog een embargo en hier mag ik pas in februari 2013 over bloggen. Ik kan daarom nog niets verklappen of foto’s van het event laten zien, dus hier moeten jullie nog even op wachten helaas! Wel wil ik jullie graag vertellen hoe ik het de afgelopen dagen heb gehad!

De heenreis is een vlucht van zo’n 9 uur. Ik zat tussen een echtpaar in (nee, ze hadden geen ruzie, maar de één wilde gewoon graag bij het raam en de ander graag bij het gangpad, haha!) waarmee ik leuk heb gekletst. Normaal slaap ik bijna de hele vlucht, maar als je aan het praten bent dan vliegt de tijd – letterlijk en figuurlijk – voorbij.

Ik heb maar één film kunnen kijken en dat was de Franse film ‘Starbuck‘. Echt een feelgood movie! Ik kan hem aanraden. De hoofdpersoon is zo aandoenlijk en het acteerwerk is subliem. Ik moest eigenlijk huilen, maar omdat ik zo tussen dat echtpaar zat en omdat het nog niet donker was in het toestel heb ik mijn tranen hard terug moeten duwen. Anders vind ik het zo awkward.

Eenmaal aangekomen bij het hotel – Dream Downtown – keek ik mijn ogen uit. Het hotel is bronskleurig en heeft grote ronde ramen, het ziet er vanaf de buitenkant bijna futuristisch uit. De lobby is ook schitterend, donker en met heel veel lichtgevende bollen bij wijze van lampen, gouden poefen, mooie Perzische kleden, übervriendelijk personeel en een stuk doorzichtig plafond zodat je het zwembad wat zich erboven bevindt kon zien. Echt magisch!

Kijk, dit is het zwembad op de tweede verdieping:

En vanaf de lobby op de begane grond keek je daar dus vanaf onderen tegenaan:

Omdat water altijd in beweging is kreeg je hierdoor een mooie tekening op de vloer. Meer foto’s van dit schitterende hotel vind je hier.

De kamers waren ook al superdeluxe! Heel modern en met veel metallics, een prachtige badkamer met een soort maliënkolder als douchegordijn, een lekkere stortdouche, leuke bath & body samples van Ethro en een bed waar je helemaal in wegzonk. Blikvanger was het grote ronde raam en de minibar met cocktailglazen waar een paars licht op scheen. Echt de coolste hotelkamer tot nu toe!

Het hotel bevindt zich in het Meatpacking District, een leuke buurt met boetiekjes en schattige lunchrooms en sfeervolle restaurants. Vlakbij bevond zich een Sephora, maar niet zomaar een, het was een MOBIELE Sephora. Meaning, er zijn daar geen kassa’s. De medewerkers hadden ieder een scanner en konden met je afrekenen. Handig? Nee. Vernieuwend concept? Dat zeker. Nog nooit zoiets gezien. De medewerker zei dat het in het leven was geroepen om lange kassarijen te voorkomen, maar ik betwijfel of dit concept daarbij zal helpen.

Veel tijd om te shoppen was er niet! We kwamen woensdag pas laat aan en tijdens ons avondeten vielen we al bijna kauwend in slaap. Jetlag! We strompelden om 22u al naar onze kamers en werden natuurlijk midden in de nacht wakker, haha! De ochtend erna, donderdagochtend, zijn we even in de buurt gaan shoppen en daarna gingen we naar SoHo. Toen was het tijd voor het event. Na het event zijn we afgezet bij 5th avenue voor more shoppings!

Die avond aten we bij Morimoto. De prijzen waren wat hoger dan gemiddeld, maar ik moet zeggen dat ik nooit zo lekker heb gegeten. En zo culinair! De borden zagen eruit als kunstwerkjes en de vis was zó vers, het smolt gewoon op mijn tong.

Het licht was gelig, dus ik heb de foto wat moeten bewerken, maar in het echt was het veel kleurrijker en mooier. Dit was mijn sashimi voorgerecht. Leuk ook met die viooltjes en strepen en druppels saus hier en daar.

Dit restaurant krijgt TOP reviews, werkelijk niemand is daar ooit ontevreden weggegaan. En hoe kan het ook anders, met zo’n gave WC met talloze opties 😉

Mocht je van Japans eten houden en op zoek zijn naar echt iets bijzonders en culinairs (en vooral heel erg lekker eten), dan kan ik je Morimoto zeker aanbevelen. Reken op zo’n $40 voor een hoofdgerecht.

Verder heb ik alleen vrijdagochtend nog wat laatste inkoopjes kunnen doen en toen werden we ‘s middags alweer opgehaald om naar het vliegveld terug naar Nederland te gaan. Het was dus echt steeds in de verloren uurtjes shoppen! Vooral bij de Zara zag ik heel veel leuks. Hieronder enkele paskamerfoto’s;

Vrijdag regende het trouwens echt KEIHARD! Echt met bakken uit de hemel. Mijn papieren tassen scheurden hierdoor na een tijdje open waardoor de gehele inhoud ineens op straat lag, oh nee! Gelukkig kreeg ik hulp (én een nieuw tasje), maar ik had echt even een paniekmomentje!

Vlak daarvoor spotte ik de Magnolia Bakery die men heel leuk in Halloween style had ingericht. Als je naar binnen kijkt zie je spinnenwebben, pompoenen en vleermuizen. Het regende te hard, daarom heb ik geen cupcake voor mezelf gehaald. Ik had geen zin om dat al lopend onder de paraplu te verorberen, dat was een beetje gedoe. Achteraf gezien had ik het natuurlijk gewoon moeten doen om mijn 10,000 twitter followers te vieren! 😀

Ik ontdekte schuilende musjes op het logo. Kijk zo cute:

Via Times Square heb ik de metro naar ons hotel gepakt en toen was het alweer tijd om te gaan! Echt een bliksembezoek, maar elk vrij uurtje in New York heb ik goed benut. Ik heb geshopt bij Zara, Sephora en Ricky’s en ik ga zo mijn shoplog opnemen die morgen online komt te staan. Het is niet zo veel als gewoonlijk, maar ben wel benieuwd wat jullie er van vinden.

Zo, dat was New York, kort maar krachtig. Het was super! Ondanks de korte duur, ondanks de regen. Coty heeft alles prima verzorgd, het hotel was boven verwachting en ik heb heerlijk gegeten. En het event was ook perfect, maar daarover later meer. En met later bedoel ik februari 2013, haha!

Wat een bofkont ben ik he? Zomaar even op en neer naar New York voor een persevent! Ik ben zo blij met mijn baan als blogger en dankbaar voor alle leuke kansen die dit werk mij heeft gebracht.

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

107 Reacties

 1. lotte
  18 november 2012 / zondag, 18 november 2012

  wow wat een mooi hotel

 2. 31 oktober 2012 / woensdag, 31 oktober 2012

  Ik ben ook bij die Magnolia Bakery geweest! Haha. New York is zo gaaf!

 3. 22 oktober 2012 / maandag, 22 oktober 2012

  Super mooie dingen heb je geshopt zeg! En wat een hotel :O

 4. Gevuldekoekmetslagroom
  21 oktober 2012 / zondag, 21 oktober 2012

  Wat fijn dat je het daar naar je zin hebt gehad. 🙂 Ik vind je reis artikels altijd leuk om te lezen. Niet alleen om wat je hebt gekocht maar ook om wat je hebt gezien. Dat vind ik altijd het meest interessante van reizen.

  Zo grappig vind ik ook dat je er van geniet en dat je de meest kleinste dingetjes die je hebt gezien en hebt meegemaakt met ons wilt delen. (Iets wat ik vaak mis bij andere beautyblogs) “Kijk, die musjes op het logo! Zo grappig!” Ik denk dat dat me niet eens was opgevallen, haha!

  Ik hoop dat je je reizen nog vaak met ons zult delen!

 5. Rosa
  21 oktober 2012 / zondag, 21 oktober 2012

  you deserve it!

 6. 21 oktober 2012 / zondag, 21 oktober 2012

  Ooh, dat hotel is echt geweldig! Love het ronde raam in de kamer en het licht dat het zwembad geeft. Super mooi.

 7. Kim
  21 oktober 2012 / zondag, 21 oktober 2012

  Prachtig hotel, en ik geloof je zeker dat je blij bent met je baan zou ik ook zijn 🙂

 8. 21 oktober 2012 / zondag, 21 oktober 2012

  die mascara lashlust, is wel fijn maar clinique heeft ook zo een mascara met zo een soort borsteltje!

 9. 21 oktober 2012 / zondag, 21 oktober 2012

  Ah zo gaaf 😀 ! Je maakt ons wel heel nieuwschierig naar die nieuwe geur haha! Maar ik snap dat je er niks over kan zeggen nog. 😉
  Nu ga ik zo je shoplog kijken, ben errrug benieuwd!

 10. Else
  21 oktober 2012 / zondag, 21 oktober 2012

  Wat eeen supermooi hotel zeg! Daar wil ik ook weleens heen..

 11. 21 oktober 2012 / zondag, 21 oktober 2012

  Waaauw, gaaf hotel joh! En die kleren die je aan hebt zijn echt mooi 🙂 Fijn dat je het zo leuk hebt gehad in New York!

 12. Cathy
  21 oktober 2012 / zondag, 21 oktober 2012

  Omg, dat schilderij hangt ook altijd in Gossip Girl!!!!

 13. Jolet
  21 oktober 2012 / zondag, 21 oktober 2012

  Wauw, klinkt leuk! Ik ben ook in New York geweest deze vakantie, en het was echt geweldig. New York is zo vet! Ik wil er echt nog wel een keer heen in m’n leven!

 14. 21 oktober 2012 / zondag, 21 oktober 2012

  Wow dat lijkt me echt geweldig om mee te maken! Hahaha ik moest trouwens wel even lachen om je grapje met dan vliegt de tijd voorbij ^^ En omg ja, die papieren zakken van de Primark eerst vond ik ook niet zo’n succes. En helemaal in New York alles op straat, ik zou ook wel even panieken!

 15. Shanya
  21 oktober 2012 / zondag, 21 oktober 2012

  Wauw.. Super leuk, ben echt jaloers hihi!

 16. Janneke
  21 oktober 2012 / zondag, 21 oktober 2012

  Mag ik vragen welke camera je gebruikt? Ik ben aan het rondkijken naar een goede camera en het viel me op dat je foto’s zowel in het licht als in de schermer altijd mooi zijn!

  • Serena
   Auteur
   21 oktober 2012 / zondag, 21 oktober 2012

   Thanks. Ik heb zelf een Sony Nex-5, maar Tara heeft het nieuwste model en die is NOG beter, die wil ik zelf ook. Dan kan je scherpstellen op een bepaald item door je vinger op het scherm te drukken, net zoals foto’s maken met je telefoon.

 17. 21 oktober 2012 / zondag, 21 oktober 2012

  Super zeg! Leuk om te lezen en wat een prachtig hotel!

  X

 18. 21 oktober 2012 / zondag, 21 oktober 2012

  Zo te zien heb je heerlijk kunnen genieten! New York staart hier ook nog steeds op het lijstje haha

 19. 21 oktober 2012 / zondag, 21 oktober 2012

  Ziet er heel leuk uit! Hoop dat het een leuk tripje was!
  xo

 20. 21 oktober 2012 / zondag, 21 oktober 2012

  Aan de fotos en de tekst te lezen heb je een hele leuke tijd gehad in NY.

  Liefs Miss Mags

 21. 20 oktober 2012 / zaterdag, 20 oktober 2012

  Super gaaf, een persevent in New York! Ben benieuwd naar het uiteindelijke verslag in februari en je shoplog:)

 22. Fonghwa
  20 oktober 2012 / zaterdag, 20 oktober 2012

  Ik had die foto van het raam al op IG gezien, maar vond hem toen niet zo bijzonder. Totdat ik dus nu zie hoe groot die is! Je kunt er gwn in zitten, echt supergaaf idd!
  En je bent idd een bofkont, geniet er lekker van!

  • Serena
   Auteur
   21 oktober 2012 / zondag, 21 oktober 2012

   Thanks honey!

 23. 20 oktober 2012 / zaterdag, 20 oktober 2012

  Wat leuk dat je naar New York mocht voor het persevent! Wat een leuke kleding heb je trouwens gepast bij de ZARA.

 24. 20 oktober 2012 / zaterdag, 20 oktober 2012

  Ziet er echt geweldig uit… Ik wil ook zo graag New York, lijkt me echt een mooie ervaring. Je outfits zijn echt super, waar komt dat leger bloesje vandaan? Staat je goed. Hahaha ik moest wel even lachen om die wc!

  • Serena
   Auteur
   21 oktober 2012 / zondag, 21 oktober 2012

   Legerblousje is ook Zara! Het was een XS en helaas te klein voor mij, ik vind dit soort blousjes sowieso oversized wel gaaf dus hopelijk vind ik nog ergens een M.

 25. Annika
  20 oktober 2012 / zaterdag, 20 oktober 2012

  supersupersupercool!!!! ben wel benieuwd waarvoor je nou uiteindelijk bent gegaan 😉

 26. renoeka
  20 oktober 2012 / zaterdag, 20 oktober 2012

  Wat een toffe raamm! En zo een wc heb k nog nooit gezien xD

 27. 20 oktober 2012 / zaterdag, 20 oktober 2012

  Wat een fancy hotel! Echt leuk dat je zo’n kans krijgt 🙂

  En die gadgety wc-functies… ik kan me best inbeelden dat je je rot schrikt als je op zo’m knopje drukt zonder te weten wat het betekent, haha!

 28. 20 oktober 2012 / zaterdag, 20 oktober 2012

  oh superleuk !
  ben benieuwd naar je shoplog ! 🙂

  xoxo

 29. Agata
  20 oktober 2012 / zaterdag, 20 oktober 2012

  Erg leuke blog! Ik vroeg me alleen af waarom je naar de Sephora en Zara in NY bent gegaan, die hebben we hier toch ook gewoon? Ik zou zelf denk ik op zoek zijn gegaan naar wat aparte winkeltjes.

  • Serena
   Auteur
   21 oktober 2012 / zondag, 21 oktober 2012

   de Sephora in Amerika heeft superveel merken die ze hier in NL niet verkopen, kijk maar eens op http://www.sephora.com – echt heaven!

   Ja de Zara heeft hetzelfde assortiment, maar ik heb in NL niet zo veel tijd om te shoppen en ik zag laatst in Istanbul zo veel leuks dat ik graag zo snel mogelijk terug wilde!

 30. 20 oktober 2012 / zaterdag, 20 oktober 2012

  Lijkt me zo leuk 😀 x

 31. 20 oktober 2012 / zaterdag, 20 oktober 2012

  Als ik volgend jaar slaag mag ik ook naar new york! Misschien klinkt het raar maar ik weet nog niet of ik wel wil, ik kan er nu al niet tegen als ik uit mijn ritme ga met slapen, dus zo’n jetlag zal bij mij wel met een mirgraine aflopen… Maar als ik het zo zie, en verhalen hoor over new york wil ik echt!

 32. Anca
  20 oktober 2012 / zaterdag, 20 oktober 2012

  Heey Serena,
  Welke lipstick draag je op de allerbovenste foto?
  X

  • Serena
   Auteur
   21 oktober 2012 / zondag, 21 oktober 2012

   hi Anca, dat is een bordeauxrode van Kate Moss (Rimmel). Het is de matte variant, in de rode huls.

 33. 20 oktober 2012 / zaterdag, 20 oktober 2012

  Leuk verslag. Dat raam is echt geweldig, ik wil ook zo’n raam! Awesome 🙂

 34. 20 oktober 2012 / zaterdag, 20 oktober 2012

  Wat gaaf! Mooie foto’s 🙂

 35. Genevieve
  20 oktober 2012 / zaterdag, 20 oktober 2012

  Supergaaf! Ben jaloers :$

 36. 20 oktober 2012 / zaterdag, 20 oktober 2012

  Leuk verslag 🙂

 37. Diana
  20 oktober 2012 / zaterdag, 20 oktober 2012

  aaah ik kijk uit naar je shoplog!

 38. 20 oktober 2012 / zaterdag, 20 oktober 2012

  oh..dat moet vast leuk zijn geweest! ik wil ook naar NEW YORK!

 39. 20 oktober 2012 / zaterdag, 20 oktober 2012

  Meid wat leuk!
  Echt genieten , zo’n baan als blogger :d geniet ervan! Niet iedereen kan zoiets meemaken 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *