New Trend: Gradient Lips

Linda, een vriendin van Nena was in Thailand op vakantie waar ze een nieuwe beautytrend heeft gespot. Ze heeft het express onthouden zodat ik erover kon schrijven. Ze zag overal meisjes (op straat, in de metro) hun lipstick op een bijzondere manier aanbrengen. Later ontdekte we hier ook een term voor: Gradient Lips.

bron: houseofdc.blogspot.com
bron: houseofdc.blogspot.com
De truc is om een donkere kleur aan de binnenkant van je onderste lippen te deppen. Vervolgens pers je je lippen samen, zodat er ook kleur op de binnenkant van je bovenste lippen komt. Daarna dep je een lichtere (nude) kleur aan de buitenkant van je lippen en om het af te maken breng je al deppende wat gloss aan op je onderste lip. Tadaa! Het geeft een tof effect vind ik, zoals bij het meisje van House of DC. Haar tutorial kun je hier vinden.
Tja, ik weet het niet! Zoals zij het heeft is het wel mooi, maar ik wilde wat extremere kleurencombinaties uitproberen. Ik moet zeggen dat ik dit minder geslaagd vind dan de subtielere versie, haha!
Toch denk ik dat we Gradient Lips, de subtielere versie zoals het meisje van House of DC, in het voorjaar terug gaan zien in Nederland. Azië loopt altijd voor op de trends, en hoewel de extreme trends het nooit redden tot aan Nederland, heeft deze trend wel potentie. Want, ik vind het mooi!
Wat vinden jullie van Gradient Lips?
Until next time,
Serena Verbon

Volg:

6 Reacties

 1. mirthe
  1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

  ziet er leuk uit maar die rode wat minder

 2. 6 september 2012 / donderdag, 6 september 2012

  ik deed deze vijf jaar terug al, maar dan met zwart langs buiten en rood langs binnen. Heel dramatisch en gothic natuurlijk, en je moet er mee staan (wat al lastig is, maar beter dan full black lips).

 3. simoon
  29 januari 2012 / zondag, 29 januari 2012

  Ik zelf zal het niet snel dragen , omdat mijn lippen niet zo vol zijn , maar het heeft wel iets , alleen die rode zal ik al helemaal niet gauw doen , het is iets wat echt bij je moet passen denk ik .

 4. 16 november 2011 / woensdag, 16 november 2011

  De rode vind ik een beetje extreem, kortom dat zou ik zelf nooit dragen. De lichte kleuren daarentegen zien er al wat ‘allerdaags’ uit. Erg leuk!

 5. 1 november 2011 / dinsdag, 1 november 2011

  Super gaaf , de rode is een beetje minder probeer eens de donker buiten en de lichte binnen 😉 xx

 6. marleen
  31 oktober 2011 / maandag, 31 oktober 2011

  het is echt cool en ziet er ook hip uit ik denk wel dat het in de zomer mooier is dan in de winter of je moet het met kerstmis ofzo heel licht doen met donkere kleuren dat staat misschien wel heel mooi haha xxx marleen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *