New in | interieur items van TK Maxx

Zo langzamerhand ben ik steeds meer verhuisdozen aan het leegmaken en begint het állerleukste van een nieuw huis, namelijk het ‘gezellig maken’ met mooie interieur items. Dus, toen TK Maxx vroeg of ik met ze wilde samenwerken voor hun ‘New Year, New You’ campagne was ik meteen enthousiast. Bij TK Maxx vind ik namelijk altijd wel iets moois! Mijn zusjes en ik zijn gek op deze winkel.

Voor de mensen die TK Maxx niet kennen, dit is een waar walhalla voor de échte koopjesjagers! Je vind hier bekende, mooie merken voor zachte prijsjes op het gebied van mode, maar ook kun je hier goed terecht voor prachtige beautyproducten, mooi speelgoed, kinderkleertjes, bureauspullen, notitieboekjes, fancy interieur items, kook- en keukenspullen en nog veel en veel meer. En het is er geen rommeltje hoor, de winkel is juist heel netjes en overzichtelijk. Zo’n 3 keer per week worden er nieuwe spullen aangeleverd, dus elke keer als je er heen gaat vind je weer wat nieuws. Dit geeft mij, als koopjesjager, echt zo’n heerlijk, spannend gevoel. Elke keer als ik de winkel binnenga voel ik me een soort schatzoeker. En het is ook echt zo, want je weet nooit wat voor pareltje je tegen zal komen!

tk-maxx-shoplog_-1 Afgelopen dinsdag ben ik naar het filiaal in Den Haag gegaan, en zo’n anderhalf uur later liep ik de winkel uit met een mooie buit die ik vandaag met jullie wil delen. Het voelt ook echt als een buit, haha!

tk-maxx-shoplog_-6Waar ik erg blij mee ben is de glazen vaas met het zilveren metallic ruit-reliëfje. Ik moet toegeven dat ik erg veel vazen heb (misschien een beetje te veel?), maar ze zijn allemaal doorzichtig. Een ondoorzichtige vaas zoals deze had ik nog niet. Ik vind hem mooi strak en modern, maar door de metallic finish oogt hij juist ook weer heel chique. Deze vaas geeft elke bos bloemen meteen een frisse, luxueuze uitstraling. Ik heb er nu geurige eucalyptustakken in gezet, maar volgens mij staat het ook prachtig om er hortensia’s, rozen, tulpen en straks in het voorjaar zachtroze, volle pioenrozen in te schikken. Deze vaas kostte €7,-.

tk-maxx-shoplog_-5Bij TK Maxx vind je ook veel luxueuze windlichten en geurkaarsen. Ik koos voor een windlicht in mat goud met een hengseltje, een grote kaars met zilveren details en een geurkaarsje in een grasgroen glaasje (die heerlijk naar een winters dennenbos ruikt).Voor deze items heb ik tussen de €5,- en €8,- per stuk afgerekend.

Ik vind het leuk om verschillende metallic finishes met elkaar te mixen in mijn interieur. Niet alles hoeft ALLEEN maar goud, zilver of roségoud te zijn. Wees niet bang dat het ‘vloekt’, Mixing Metals is de nieuwe trend en maakt je interieur juist spannender en diverser. Probeer het zeker eens uit!

tk-maxx-shoplog_-3 Voor Coco kocht ik dit fluffy kattenmandje, die niet alleen heerlijk zacht is, maar er ook nog eens mooi uitziet in mijn huiskamer. Vaak zijn kattenmandjes echt een doorn in het oog van je interieur, maar deze vond ik er juist heel chique uitzien! Hij is precies groot genoeg en is ook lekker overdekt, voor een extra beschut en veilig gevoel. Het mandje kostte €25,- (en is normaal gesproken twee keer zo duur).

tk-maxx-shoplog_-4 Alsjeblieft, Coco!

tk-maxx-shoplog_-9 Sorry Clair, voor jou heb ik niets! Voor arme Clarence heb ik geen mandje gekocht, want hij ligt toch het liefste naast mij op de bank.

tk-maxx-shoplog_-7 Ik ben écht een sucker voor notitieboekjes, kommetjes en voor truien gemaakt van kasjmier wol, haha! Ik kan hier nooit genoeg van hebben. Mijn moeder kan het beamen, ik heb veel te veel boekjes waar ik NOOIT wat in schrijf (of erger, waarin ik 3 pagina’s volschrijf en vervolgens aan een nieuw boekje begin), maar ik ben er gewoon zo dol op! Dus toen ik dit mooie boekje zag met tropische bladeren-print en ‘notes’ in goud metallic letters was ik verkocht. Hij kostte slechts €5,- dus ik kon hem echt niet laten liggen. Hoppa, weer een boekje voor mijn verzameling!

Wat ik jullie vooral kan aanraden is om hier je truien en vesten van kasjmier wol te scoren. Elke keer als ik naar een TK Maxx ga vind ik weer een prachtexemplaar van supergoede kwaliteit. Meestal zijn ze zo rond de €65,- per stuk, wat echt voordelig is vergeleken met de prijs die je er normaal voor moet neertellen. Bovendien is kasjmier lekker zacht, écht goed warm en gaan ze (bij juist onderhoud) heel lang mee. In mijn ogen is kasjmier de beste kwaliteit die je maar kunt hebben en vooral in de winter is het heerlijk!

tk-maxx-shoplog_-8Naast het tropische notitieboekje vond ik er ook een langwerpig notitieblok met een flamingo (hoe leuk!) en magneetjes op de achterkant, zodat je die op de koelkast kunt hangen. PERFECTO! Hier waren George en ik precies naar op zoek. Ook scoorde ik er nog 2 prachtige agenda’s voor komend jaar. Een grote die ik aan mama ga geven (waarom hebben moeders eigenlijk altijd van die grote agenda’s nodig?) en een kleintje voor mezelf.

Je vind bij TK Maxx echt ZULKE MOOIE notitieboekjes, -blokjes, schrijfpapier en agenda’s. Hun ‘stationairy’ is echt geweldig. Helemaal Instagram-perfect.

tk-maxx-shoplog_-12Kijk zo handig! Het flamingo-notitieblokje hangt aan de zijkant van de koelkast en elke keer als we bedenken wat we moeten kopen aan boodschappen, of als er iets op is gegaan, schrijven we het op.

tk-maxx-shoplog_-14 Ook scoorde ik deze 2 mooie, platte Japanse kommetjes. En ik had nog geen platte, ondiepe kommetjes in mijn kommetjes-collectie, dus ik vond dat ik ze best toe kon voegen, ondanks het feit dat ik er al veel te veel heb. Zijn ze niet schitterend? Krijg gewoon zin om weer lekker te experimenteren in de keuken, alleen maar zodat ik prachtige foodfoto’s kan maken met deze beauties! Ze waren overigens €5,- per stuk.

Willen jullie trouwens weten hoeveel kommen ik inmiddels heb? Ik ben nu ook wel benieuwd. Wacht, ik ga ze even tellen.

Ik heb er nu precies 30, met deze erbij. Ik heb gewoon een onwijs zwak voor mooie, Aziatische kommen. LAAT ME!

tk-maxx-shoplog_-15Als laatste scoorde ik deze 2 draadmanden bij de home afdeling. Je kunt ze overal gebruiken; de slaapkamer (voor sokken, ondergoed), het halletje (voor sjaals, mutsen), de huiskamer (voor tijdschriften, dekens), de badkamer (voor je voorraad douchegels), op kantoor (voor papierwerk), of… in de keuken.

tk-maxx-shoplog_-13 Ze passen qua hoogte namelijk precies in mijn middelste keukenlades, die ik nu handiger en overzichtelijk kan indelen. De linkerbak bevat bakspullen en de rechterbak zoet broodbeleg. Echt perfect zo! Deze manden waren €7,- per stuk.

tk-maxx-shoplog_-11In de loop der jaren heb ik al heel wat pareltjes uit TK Maxx filialen opgedoken. Zo kocht ik in het filiaal in Berlijn mijn lange, wollen camelkleurige winterjas (ik heb er geen foto’s van, maar ik draag hem bijvoorbeeld in deze vlog). En in Californië laatst, waar TK Maxx overigens TJ Maxx heet, heb ik een aantal mooie kasjmier truien en mooie beautyproducten gescoord. Zelf vind ik hun stationairy, keuken- en home afdeling echt een aanrader, terwijl Larissa en Tara juist altijd goed scoren bij hun handtassen, zonnebrillen en fashion (let vooral op hun gold label, dat zijn namelijk de fancy designermerken).

Zoals ik in het begin al aangaf, je vind hier werkelijk elke keer wel iets moois! Het is net schatzoeken en dat maakt het ook zo leuk. Momenteel zijn er 5 TK Maxx winkels in Nederland, namelijk in Groningen, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven en Heerlen. En ik heb me laten vertellen dat er maar liefst 2 nieuwe filialen geopend zullen worden in Amsterdam, wat een goed nieuws! Ik hoop met heel mijn hart dat er ook een filiaal naar Utrecht komt, het lijkt me namelijk geweldig om elke week even op jacht te gaan.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn TK Maxx buit te bekijken!

Wat vinden jullie van mijn geshopte items? Zijn jullie trouwens bekend met TK Maxx? En zo nee, is deze winkel iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

58 Reacties

  1. 11 januari 2017 / woensdag, 11 januari 2017

    Heel erg leuk om te zien en wat een toffe items

  2. 8 januari 2017 / zondag, 8 januari 2017

    Mijn vriend en ik zijn sinds kort bekend met de TK MAXX, wat een leuke winkel als je echt van goed zoeken en rondkijken houdt. Ik wist niet dat ze een uitgebreide home afdeling hadden. Wat leuk, hier ga ik me ook eens in verdiepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *