Naked 2 Look

Het leek me leuk om weer eens een ooglook tutorial te maken met een palette wat ik al een tijdje in huis heb, namelijk Naked 2 van Urban Decay. Ik weet dat veel Beautylabbers ook in het bezit zijn van dit juweeltje, dus hopelijk zorgt mijn Naked 2 look voor wat inspiratie. Ook leek het me leuk om deze look te blenden met eyeshadow brushes van H&M omdat ik wilde laten zien dat je ook met budgetkwasten een prima look kunt creëren.

Naked 2 look:

[do action=”ytr”][/do]

Hieronder nog wat (detail) foto’s van de Naked 2 look;

Naked 2 look Naked 2 look Naked 2 look Naked 2 look

H&M Eyeshadow brushes

De kwasten van H&M vond ik erg prettig in gebruik. Er lieten geen haartjes los, de kwasten voelden niet hard en stekelig aan en het blenden ging erg goed. Ik vond de kwasten ook vrij ‘stevig’ waardoor het helemaal niet zo lang duurde om de harde lijnen te verzachten. Ik weet natuurlijk niet hoe de kwaliteit is na zoveel wasbeurten en zoveel weken gebruik, maar zo op het eerste gezicht ben ik er goed over te spreken. Wat is jullie ervaring met deze H&M kwasten?

h m kwasten1

Deze oogschaduwkwasten van H&M kosten €2,95 per stuk. Ze hebben geen specifieke naam, maar de ene is erg handig om mee te blenden boven het oog. De andere is wat kleiner en deze vind ik prettig om oogschaduw onder het oog mee te blenden.

Ik hoop dat ik jullie met deze ooglook leuke inspiratie heb gegeven en tegelijkertijd heb laten zien dat je met budgetkwasten ook een mooie look kunt creëren. Wat zijn jullie favoriete kleuren uit het Naked 2 palette van Urban Decay?

Until next time,
Serena Verbon

 

 

Volg:

74 Reacties

 1. Yasmine
  9 mei 2013 / donderdag, 9 mei 2013

  Mooi! Ik wilde ze ook gaan kopen (de kwasten), maar ik zat ok aan die van de Etos of Kruidvat te denken, ik heb echt geen idee wat de beste budgetkwasten zijn, heb nog nooit kwasten gekocht :O Daarom wil ik ff goedkoop beginnen en kijken of ik er wat mee kan ;P Door de zon heb je een beetje een exotic uiterlijk gekregen haha wel mooi hoor!

 2. Nikki
  7 mei 2013 / dinsdag, 7 mei 2013

  Wat heerlijk dat je jezelf niet zo serieus neemt met het ‘ergste screenshot’ aan het eind. Om dit soort leuke dingen blijf ik altijd terugkomen naar Beautylab. Serena, je rockt!

 3. Robin
  5 mei 2013 / zondag, 5 mei 2013

  Voor mijn to go look met het Naked palette gebruik ik altijd Foxy, Bootycall, Tease en Busted. Ik heb een hele lichte huid, dus bij mij zie je alles, vandaar de lichte kleuren. Ik heb in Parijs ook Naked Basics aangeschaft, waar kritiek op was vanwege de overdosis lichte kleuren. Voor mij dus juist perfect! Liefde voor Urban Decay!

 4. 2 mei 2013 / donderdag, 2 mei 2013

  Ik heb hem ook en gebruik hem zo vaak! Zulke fijne kleurtjes en oogschaduw 🙂

 5. 2 mei 2013 / donderdag, 2 mei 2013

  Erg basic, maar ook erg mooi 🙂

 6. laura
  2 mei 2013 / donderdag, 2 mei 2013

  wauwwiee mooi gedaan, heb nog een hoop te leren van jou ahaha x

 7. Ria
  2 mei 2013 / donderdag, 2 mei 2013

  Wel mooie look van een afstand, maar zo ‘naked’ vind ik het niet. Niet geschikt voor mij, vind deze look te zwaar.

 8. Clio
  2 mei 2013 / donderdag, 2 mei 2013

  Mooie look! Dit wordt mijn ooglook voor vanavond 🙂 Bedankt voor de inspiratie!

 9. 2 mei 2013 / donderdag, 2 mei 2013

  wat een fijne video sereen! heel prettig om naar te kijken en die kwastjes lijken me ook fijn, vooral dat kleintje!

 10. May
  2 mei 2013 / donderdag, 2 mei 2013

  hahahah die ‘ergste screenshot van de video’ is GENIAAAL! hahaha

 11. 2 mei 2013 / donderdag, 2 mei 2013

  Mooie look! Ik zou heel graag het naked 2 pallette willen hebben maar ik vind hem nog te duur. Misschien later een keer!

  Waar komt die scrunchie vandaan die je om je arm hebt? Hij is zo mooi en ik zou hem zelf ook graag willen! 🙂

 12. Melike
  2 mei 2013 / donderdag, 2 mei 2013

  Wuaw ik heb Zelf ook donker haar dus ik hoop dat het mij ook zo mooi staat!

 13. 2 mei 2013 / donderdag, 2 mei 2013

  Ik heb de Urban Decay Naked 2 nog steeds niet maar je kunt er zoveel moois mee, Wow!! Ik ga hem dit weekend shoppen! Supermooie ooglook!

 14. Catho
  2 mei 2013 / donderdag, 2 mei 2013

  Wauw weer zo’n mooie look! Het is duidelijk hoog tijd dat ik ook het Naked 2 palette aanschaf 🙂

 15. Glitterz
  1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

  Hele fijne tutorial om naar te kijken!

 16. Agata
  1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

  Lieve Serena, ik geniet altijd enorm van je blog. Een kleine tip: het lijkt op de film of je wenkbrauwen niet helemaal goed zijn geëpileerd… Het leidt me een beetje af 🙂
  In ieder geval bedankt voor je leuke blog, ik lees hem elke dag even.

  • Mandy
   2 mei 2013 / donderdag, 2 mei 2013

   Dat had ik ook!

 17. devi
  1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

  wooow, echt een mooie look!
  heb naked palette 1 paar weken geleden gekocht maar wil ook nog steeds de 2e palette.
  ik ga in de zomervakantie naar Dubai en je vertelde dat ze daar een Sephora hebben dus
  denk ik dat ik em daar maar ga aanschaffen. Weet je trouwens ook of het goedkoper is bij de Sephora in Dubai? En zijn de kwasten van de h&m van dierenharen of gewoon neppe haren?

  • Serena
   Auteur
   1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

   hi Devi, de prijs in Dubai komt op hetzelfde neer. Wat me wel opviel was dat de Make Up For Ever wenkbrauw gel een stuk duurder was, namelijk 40 euro!! De kwasten van H&M voelen als echt haar, maar kan nergens vinden of dat ook echt zo is. Ik zou er vanuit gaan van wel, tenzij iemand hier het wel zeker weet…?

 18. 1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

  Tease is mijn favoriete kleur, die gebruik ik zowel op mijn ooglid als in de crease (niet in dezelfde look :p)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *