Met Philips Lumea ga je haarvrij de zomer in!

logopost_De lente lijkt nu eindelijk echt aan te breken en ook de zomer is weer in aantocht. Lange broeken worden verruild voor kortere exemplaren en warme wintertruien duwen we ver achterin de kast zodat we onze topjes en mouwloze bloesjes tevoorschijn kunnen halen. Warmer weer betekent luchtige kleding en dat houdt in dat we ook onze lichaamsbeharing weer in toom willen gaan houden.

Wil je in de winter nog wel eens een dagje (of 3) skippen met het scheren van de oksels, of in mijn geval ook nog eens maanden geen benen scheren (hee, ik draag toch een lange broek), in de zomermaanden kom ik daar echt niet meer mee weg. Mijn benen hebben maanden geen fatsoenlijk daglicht gezien zodat ze wat aan de bleke kant zijn en waardoor mijn donkere haren extra mooi afsteken. Lucky me!


philips lumea.pngMoet jij er net als ik ook weer aan geloven en heb je geen zin in pijnlijke waxsessies en gehannes met loeischerpe of botte mesjes? Wellicht is de Philips Lumea iets voor jou. Een draadloos ontharingssysteem gebaseerd op licht. Ontharen zonder pijn, moeite en geheel veilig thuis te gebruiken. In testte het apparaat twee jaar geleden (klik hier voor update #1, update #2, update #3 en update #4) en was er erg over te spreken. Het is pijnloos, maar effectief.

Philips Lumea werkt op basis van de Intense Pulsed Light (IPL) technologie, een op licht gebaseerde technologie die voorkomt dat de haartjes teruggroeien. Dit ontharingssysteem geeft zachte lichtpulsen af op de haarwortel, waardoor deze in een rustfase komen. Haartjes vallen daarna op een natuurlijke wijze uit en vervolgens wordt teruggroeien voorkomen. Dat betekent dus ook geen stoppeltjes of ingegroeide haartjes meer!

philips lumeaNa vier tot vijf behandelingen merk je al verschil in haargroei of blijft het zelfs weken weg. Voor een langdurig superglad resultaat dien je de behandeling met Lumea eens in de zes tot acht weken te herhalen.

Test Philips Lumea nu 100 dagen zelf uit en krijg ook nog eens €50 retour op het aankoopbedrag. Ga voor meer informatie over het product en de actie, naar www.philips.nl/lumea.

IPL, lijkt het jullie wat? Heb jij zelf ervaring met IPL?

Until next time,
Serena Verbon

 

Advertisement

Volg:

67 Reacties

 1. Joos
  5 mei 2015 / dinsdag, 5 mei 2015

  Hoi bij mij heeft het goed gewerkt hoor. Ik heb een donkere huid en kon alleen de lumea nemen. Deze werkt namelijk ook op donkere huid.

  Eind van de maand scrubben, scheren en flitsen maar. Vooral bij mijn benen komen ze niet terug en als ze terug komen zijn ze een stuk zachter. Vind het alleen apart dat er word gezegd dat na 8 weken het terug komt. Hiervoor maanden zonder gedaan en had nog steeds kale plekken!

 2. anomniem
  13 december 2013 / vrijdag, 13 december 2013

  kun je ook buik,borst en rug haar laseren?

  • Serena
   Auteur
   13 december 2013 / vrijdag, 13 december 2013

   Jazeker!

 3. 11 december 2013 / woensdag, 11 december 2013

  Ik heb het apparaat vorig jaar kerst kado gekregen. Heb PSOC (teveel mannelijke hormonen dus ook haargroei in gezicht, baard en benen) Ik gebruik het alleen in het gezicht en de onderkin, omdat die haren me het meeste storen. Ik scheer me sinds 1994 en het waren stugge zwarte haren geworden, terwijl ze eerst blond en zacht waren. Ik gebruik dit apparaat dus nu al een tijd. Maar wat mij stoort is dat je je toch steeds weer moet scheren tussendoor en dan worden die haren weer stugger en komen sneller terug. Ik heb het dan ook een tijdje niet gebruikt. Sinds kort epileer ik mijn haren op mijn gezicht (wat een werk….) en daarna flits ik 1x in de 2 weken. Ze worden al wel zachter, maar het is wel een hels kwarwei.
  Weet niet eens of je wel mag epileren en daarna flitsen (ik flits op stand 2, stand 3 durf ik niet).
  Vind het nog steeds doodeng, dat geluid en dan die warme flits haha…
  Ik woon niet meer in NL en hier krijg je helaas geen vergoeding voor waxbehandelingen of laserbehandelingen. Dus dit is mijn enige optie.
  Ik baal zo dat ik die haargroei heb… ik zie soms mijn onderbuurvrouw die 94 is en die heeft een paar lange haren op haar kin… dan denk ik: oh mijn god, hoe moet dat als ik heel oud ben, dan heb ik gewoon een lange baard…
  Ik heb het in het begin op een plekje op mijn been geprobeerd en dat was snel kaal trouwens, maar ik denk dat dat komt omdat het zachte haren zijn daar.
  Groet!

 4. karenfdes
  12 juni 2013 / woensdag, 12 juni 2013

  De Philips Lumea is vrij duur, vind je niet?
  Ik probeerde de Silk Epil 7 en vond het vrij goed.
  Deze epilator kan in de douche is draadloos en heeft 40 pincets vergeleken met mijn andere epilator die deze kenmerken niet heeft. Epileren onder de douche is minder pijnlijk in vergelijking met droog epileren. Deze Silk epil 7 die bijzonder de poten en heeft een flexibele kop die kan aanpassen aan de contouren van de benen. De pijn niveaus is hetzelfde als de eerder epilator hoewel Silk epil 7 heeft meer pincets. Dit resulteert in een snellere epileren en mijn benen zijn schoner. Het exfolieert ook mijn benen voor een soepeler benen. Ik krijg resultaten voor ongeveer 2 weken na die mijn haar begint weer te groeien wat hetzelfde is als mijn eerdere epilator. Silk epil 7 is minder pijnlijk in de douche en sneller dan mijn eerdere epilator.

 5. Esther
  11 mei 2013 / zaterdag, 11 mei 2013

  Ik heb in november vorig jaar de IPL behandelingen bij de beautysalon laten doen. Ik had bij een aandieding 6 sessies gekocht voor mijn oksels en bikini lijn. Omdat er zoveel weken tussen elke behandeling in moet zitten heb ik in april van dit jaar mijn sessies afgerond. Ik merk wel dat er minder haartjes terugkomen, maar het is nog niet volledig weg. Omdat mij werd afgeraden om met een door de zon gebruinde huid deze behandeling te doen, i.v.m. pigment verschuivingen, skip ik deze zomer de sessies. Omdat die sessies bij een beautysalon zo duur zijn, koop ik misschien wel zo`n Lumea.

 6. Yasmine
  9 mei 2013 / donderdag, 9 mei 2013

  Dit lykt me echt superrrhandig, als het werkt tenminste. Het liefst wil ik laseren maarja, als ik nou es een geldboom had 😐 hihi

 7. Melanie
  3 mei 2013 / vrijdag, 3 mei 2013

  Oohh wat kan ik me doooooood ergeren aan deze apparaten!!!
  Dit kan gewoon niet werken..
  De kracht wat achter dit kleine apparaatje zit is niet sterk genoeg om daadwerkelijk je haar permanent te verwijderen, in salons gebruiken ze appraten die 30x zo groot zijn!! En 10x zo duur zijn!! Die werken!!

  Mensen asjeblieft!! Verspil hier je geld niet aan, 500 euro in de prullebak!! Investeer dan in behandelingen in een salon waar je wel het resultaat haald wat je graag wil bereiken, wanneer je een ipl behandeling ondergaat zul je per gebied zo een 5 tot 8 keer terug moeten gaan boordat echt alle haarzakjes ‘kapot’ zijn.
  Helaas maakt je lichaam steeds weer nieuwe haren aan in nieuwe haarzakjes en ben je genoodzaakt, als je echt haarloos wil blijven, om 1 keer per jaar terug te gaan voor nog 1of 2 behandelingen.

  Ja, je bent duurder uit dan 500 euro als je je benen haarloos wil krijgen via een salon, maar het werkt wel en is geen weggegooid geld! Dit apparaat is echt geld weg gooien,

  KOOP HET NOOIT!!!!!!

 8. Joelle
  3 mei 2013 / vrijdag, 3 mei 2013

  Zeker met dit product vraag ik me af wat je oprechte mening is. Gebruik je hem nog? Werkt het wel? Dat is misschien een beetje een nadeel aan een sponsering als deze..

 9. 2 mei 2013 / donderdag, 2 mei 2013

  Als het ooit iets goedkoper zou worden overweeg ik het misschien nog, maar voorlopig houd ik het ook maar bij wegwerpscheermesjes van de action!

 10. Florence
  2 mei 2013 / donderdag, 2 mei 2013

  Ik heb er vorig jaar zo eentje gekocht. Voor oksels en bikini is het niet zo heel tijdrovend, en vermidert het de haargroei een beetje. Jammer genoeg mag je het maar 1 keer om de 2 weken gebruiken, en groeide het toch sneller terug. Vooral voor de benen is het enorm tijdrovend.
  Ik heb het 3 maanden gebruikt. De haargroei verminderd een beetje, maar komt toch nog steeds vaak terug. Wanneer je ermee stopt, groeien haartjes zoals anders, evenveel terug. Ik was niet overtuigd.
  Op dit ogenblik ben ik met laserepilatie begonnen en daar ben ik enorm blij mee. Het is niet goedkoop, maar het resultaat is verbluffend.

 11. Sarah
  2 mei 2013 / donderdag, 2 mei 2013

  Zijn er andere vrouwen/meiden die dit apparaat op lange termijn hebben gebruikt (1 jaar of langer)? Wat vinden jullie van het resultaat nu? Hoelang blijven je haren weg?

 12. Sarah
  2 mei 2013 / donderdag, 2 mei 2013

  Hoi Serena,

  Ik heb zojuist al je updates gelezen van 2 jaar geleden, maar hoe is het nu met je haargroei? Gebruik je het nog? En hoevaak is het nodig? Komen de haartjes zachter terug? Is er een verschil tussen je laatste update en nu?

  Groetjes Sarah

 13. azazella
  2 mei 2013 / donderdag, 2 mei 2013

  Ik heb een ander model maar het werkte bij mij en ook bij mijn moeder helemaal niet 🙁

 14. Janneke
  2 mei 2013 / donderdag, 2 mei 2013

  nou 500 euro voor zo’n apparaatje…. ik blijf het wel anders doen hoor!

 15. Mulaty
  1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

  Ach dames toch, als het werkelijk zou werken was het allang nummer 1 in beautyland.
  Laat je toch niet beet nemen. Waarom zou je het apparaat meer dan een jaar moeten gebruiken en er zijn nog haartjes die groeien en als je er mee stopt komt het weer terug ????

 16. 1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

  De vierde en de laatste alinea doen me vermoeden dat dit artikel niet helemaal af is. Ik mis wat woordjes.

 17. Emma
  1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

  Ik ben zelf schoonheidsspecialiste en ben toevallig sinds vandaag begonnen daar met mijn oksels flitsen.
  Over 4weken moet ik terugkomen.
  als het goed is zijn de haren.na 6/8 behandelingen weg.
  ik denk alleen dat je dit apparaat totaal niet kan vergelijken met het philips apparaat. de lampen zijn veel zwakker dus veel minder effectief..logisch natuurlijk als je bedenkt dat zon apparaat in een salon vele malen duurder is.

 18. Rofaida
  1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

  Kun je dit ook gebruiken voor gezichtsontharing??

 19. Anne
  1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

  Ik heb Ipl bij een schoonheidssalon laten doen, helaas, nauwelijks effect, zelfs nadat het apparaat op verschillende standen was ingesteld. Toen dit apparaat gekocht, de eerste 5 x zag ik wel resultaat maar heb nu het idee dat er niks meer veranderd. Echt balen, scheren in je gezicht is niet fijn, zeker niet als vrouw!

 20. Anna
  1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

  Ik heb deze ook en ben er heel positief over. Klinkt raar maar ik ik had altijd donkdere haartjes onder mijn navel en die zijn nu WEG! Ik heb hem nu al een hele tijd niet gebruikt en je ziet gewoon niks meer! Heel blij mee want had eerder allemaal bultjes als ik het weghaalde. Op de benen/oksels weet ik niet hoe hij werkt. Vast ook goed!

 21. 1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

  Lijkt me ideaal….vooral omdat ik veel sport, dus het hele jaar door aan het scheren ben :-S….

 22. Linda
  1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

  Ik ben hier heel blij mee! Ik heb hem mogen testen, en toen was ik heel sceptisch, maar ik heb hem al 1,5 jaar en ik gebruik hem nog steeds. In de winter heb ik het wel een paar keer overgeslagen, en dan merkte ik wel dat het effect minder werd. Maar ik kan gerust een week mijn benen niet scheren, en dan heb ik heel kleine haartjes die ook nog eens zacht aanvoelen. Vooral op mijn benen zie ik ook echt kale plekken. Bij m’n oksels werkt-ie ook fijn. Ik zwem, dus het is wel prettig als daar niet al teveel haar zit 😉 Normaal scheer ik altijd voordat ik training heb, nu hoeft dat niet meer. Meestal zijn m’n haartjes niet echt zichtbaar op afstand. Op m’n bikinilijn gebruik ik hem ook, maar daar zie ik iets minder effect. Ik denk dat het komt omdat je haar daar toch stugger is.

 23. Syl
  1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

  Ik heb het nog nooit getest. Maar het lijkt me superchill. Ik wil binnenkort zoiets bij een salon laten doen. Maar dan heb je 6 tot 10x nodig om alles te stoppen zeg maar …. is toch best prijzig.

 24. 1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

  Als die goed werkt lijkt het me welwat 🙂

 25. 1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

  Had je niet al zo een ding gebruikt, iets van een jaar ofzo geleden??

  • Sara
   1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

   Ben het er ook mee eens. Ik kwam naar Beautylab omdat Serena alles uitlegde over producten en daarbij dan ook nog eens wat wetenschappelijke feitjes toevoegde over ingrediënten en andere dingen. De laatste tijd mis ik deze artikelen en lijken er veel meer gesponsorde artikelen er voor in plaats te komen.

 26. Froukje
  1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

  Sorry Serena maar het begint me steeds meer op te vallen dat bijna AL jouw artikelen gesponsord zijn, vanochtend met dat tasje bij die outfits, dit is weer een advertorial, dat over Dubai dat hing aan elkaar van sponsoring. Ik vind het echt niet erg dat je dingen gratis krijgt en daar over schrijft, maar ik vind het nu een beetje cheap worden. Jammer want ik volg je blog namelijk al lang met plezier!

  • Serena
   Auteur
   1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

   Beste Froukje,
   als je het niet erg vind dat ik dingen gratis krijg en erover schrijf, wat is dan precies je probleem?

   • Froukje
    1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

    Nou het is meer dat tegenwoordig het wel lijkt alsof ELKE post gesponsord wordt. Dan denk ik leuk Serena laat haar kantoor zien en vervolgens wordt die fab-webshop volop gepromoot en dat is niet bij één artikel zo, maar bij bijna elke lijkt het wel. Dat neemt wel een beetje je objectiviteit weg als blogger. Ik begrijp dat je inkomsten moet genereren, maar ik kom hier om jouw mening over producten te lezen en nu zit ik me constant af te vragen of het nu een gesponsorde post is of dat je dat wel echt vindt. Daarnaast vind ik het gewoon een stuk minder leuke artikelen om te lezen.

    • Serena
     Auteur
     1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

     hi Froukje, ik denk dat – nu je erop gaat letten – het lijkt alsof elk artikel gesponsord is, maar in feite is dat niet zo. Neem nou de swatches van de H&M lakjes. Zelf gekocht. Of mijn shoplog. Alles zelf gekocht. Of het artikel over geld verdienen met koninginnedag, dat is niet gesponsord. Of het dromenartikel, het artikel over mee-eters, de vegetarische lunchtips. Of het laatste artikel van vandaag, met een zelfgekocht NAKED2 palette en zelfgekochte H&M kwasten. En wat betreft de festival outfits, van de 12 items die ik laat zien is er eentje opgestuurd. Is dat zo hinderlijk? Ik vind het niet zo noodzakelijk om er steeds bij te zetten ‘deze artikelen zijn betaald uit eigen zak’. Ik snap dat in jouw ogen alles gesponsord lijkt, juist omdat je erop let en je je er wellicht aan ergert, maar hopelijk kan je dat loslaten en inzien dat het niet alleen sponsoring is, zodat je mijn artikelen weer met meer plezier kan gaan lezen. Liefs, Serena.

     • 1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

      Serena, ik snap je argumenten maar ik wil je er ook op wijzen dit mee te nemen als feedback. Ze zegt het niet voor niets en al met al sluit ik me echt bij haar aan. Ze bedoelde het goed lijkt me

      • Serena
       Auteur
       1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

       Ik ga ook zeker wat doen met jullie feedback ladies, ik ben al bezig met ‘uitpluis’ artikelen! 😀
       Komt goed!

     • Froukje
      1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

      Dank voor je uitleg en goed om te horen dat er weer een hoop leuke artikelen op komst zijn!

     • Annemiek
      1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

      Ik ben het helaas een beetje eens met Froukje, maar ben wel blij met de verbeterde advertorial/sponsored aanduiding!!!:-) Fijn om zo te merken dat je wat doet met feedback.

     • jill
      2 mei 2013 / donderdag, 2 mei 2013

      Ik vind het juist helemaal niet storend.. Alsof alle advertenties advertorials zijn. En daarbij soms kan het ook heel handig zijn! Leuk juist een beetje variatie het hoort er toch gewoon bij? 🙂 en daarbij sommige mensen hebben altijd iets te “zeuren“.

     • Christa
      2 mei 2013 / donderdag, 2 mei 2013

      Ik ben het ook eens met Froukje. Daarentegen vind ik dat je de feedback heel goed opvat, Serena! Ik waardeer jouw “uitpluis” artikelen heel erg, ook op de manier hoe het geschreven is. Hierdoor steekt jouw blog boven de andere blogs uit waardoor het niet zo oppervlakkig is (wat ik van veel bekendere blogs vind.) Keep up the good work xx

     • tasje
      3 mei 2013 / vrijdag, 3 mei 2013

      Ik ben het ook mee eens, ik lees ook steeds vaker andere blogs en vind het eigenlijk best jammer dat het veel advertorials zijn. Ik wil er niet op doorgaan en vind het super dat je er wat mee gaat doen.

   • jaydee
    1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

    Haar jaloesie :)!

    • Froukje
     1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

     Ja joh alsof elke vorm van kritiek meteen jaloeZie is, wat een onzin

     • 1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

      Nou, ik ben het wel met Froukje eens. De grens tussen reclame en oprechte blijheid met een product is soms wat vaag

     • tasje
      3 mei 2013 / vrijdag, 3 mei 2013

      Jaydee, ze zegt het juist voor Serena, nu bloggen zo populair is moeten bloggers zich onderscheiden als ze het uit willen houden. Rechtstreekse feedback is daarbij erg belangrijk zodat ze populair blijft.

 27. 1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

  Lijkt me zo handig, jammer dat ie zo prijzig is.

 28. T
  1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

  Mijn schoonheidsspecialiste raad dit sterk af. Als zij ipl doet gaat ze eerst elke cm van je huid testen wat je aan kan en welk type haar en huid je hebt. Mijn vorige schoonheidsspecialiste deed dat niet, en heb nu nog steeds littekens van de behandeling. Je krijgt het echt vaak vergoed bij aanvullende verzekering. Mijn specialiste zet gewoon op de bon dat het voor het gezicht was, ookal was dat niet zo. Gewoon goed overleggen. Ik heb al 8 behandelingen vergoed gekregen van 158 euro.

  • Syl
   1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

   Dat ze steeds per stukje nagaat wat voor huid je hebt, spreekt me wel aan. In welke plaats is dat of hoe heet die salon?

   • t
    2 mei 2013 / donderdag, 2 mei 2013

    La pelle in nijmegen

  • Maria
   1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

   Ik raad het juist af IPL behandelingen te laten doen bij een schoonheidsspecialist. Ga liever naar een huidtherapeut, betaal je meer maar heb je wel iemand die echt ervoor gestudeerd heeft.

   • t
    2 mei 2013 / donderdag, 2 mei 2013

    ze heeft daar een speciale cursus voor gedaan. Ik heb de papieren gezien en haar apparaat was 150.000. Ze vervangt ook telkens het kopje, want er mogen maar een aantal flitsen per kopje doorheen 🙂
    Mijn vorige schoonheidsspecialise deed dit dus alemaal niet en nu loop ik nog met de littekens. Gelukkig is ze jaar later gestopt met haar salon

 29. Roos
  1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

  Serena, doet het pijn? En mag je niet in de zon ervoor? En moet je nog steeds wel wat scheren?

 30. Kim
  1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

  Dit lijkt me geweldig. Ben eigenlijk benieuwd of jij hem nog gebruikt en of jou haren nu helemaal weg zijn…?

 31. Stephanie
  1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

  en op de site staat nergens 50 euro retour ??

 32. 1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

  Ik ben inderdaad ook benieuwd of je de Lumea nog steeds gebruikt! Het klinkt namelijk ideaal, maar toch lijkt het me sterk dat het echt zo goed werkt.

 33. Stephanie
  1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

  zijn er nog kortingen verder hierop, en gebruik jij deze philips lumea nog steeds na iets van 1,5 jaar ??

 34. Dorinde
  1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

  Hoi Serena,

  Gebruik je dit apparaat nog steeds? En wat zijn jouw ervaringen er nu mee?

 35. Chriss
  1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

  Ben hier wel heel benieuwd naar! Jammer dat ie zo duur is…

 36. Renske
  1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

  Als ik ooit 400 euro te veel in m’n portemonnee heb zou ik het overwegen, haha! Nee, voorlopig hou ik het maar bij de wegwerp scheermesjes van de Action.

  • DiANA
   1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

   Dat is nou ook meer mijn budget haha

 37. Audrey Rose
  1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

  muh, als ik epileer is het de volgende dag er weer, de haartjes. Zo snel gaat dat al bij mij.
  Ik twijfel of dit wel zou werken.

  • M'N
   1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

   Precies dus hetzelfde verhaal … Twijfel, twijfel en twijfels of het bij mij wel gaat werken.

 38. 1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

  Ik weet het nooit zo goed met deze dingen, zo vaak hoor je dat het niet werkt, maar ze blijven steevast reclame ervoor maken. Ik vraag me dus af: doen ze dit om geld binnen te halen (die apparaten zijn zó uur) of zou het toch werken.

  • Sheila
   1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

   Ik heb hem zelf al een jaar en ik gebruik hem gewoon goed maar haartjes groeien gewoon nog heel snel.. Op mijn benen is het wel wat minder en dunner maar die 500 euro is het niet waard

 39. Mariska
  1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

  Hai Serena, ik ben erg benieuwd of je hem zelf nog steeds gebruikt? Zie je verschil op de plekken waar je hem toen gebruikt hebt? En waarom ben je eventueel gestopt? Groetjes, Mariska

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *