Mijn allereerste cover

Weten jullie nog dat ik een tijdje geleden een fotograaf over de vloer had voor het Indische maandblad Moesson? Kort daarvoor was ik geïnterviewed door Dewi van Beek en ze zei dat ik misschien wel op de cover zou komen, maar ze kon natuurlijk niets beloven. Ik hoopte echt dat ik op de cover zou komen, want in de 6 jaar dat ik nu bezig ben met Beautylab ben ik nog nooit ergens op de cover gezet. Het zou dan echt een primeur zijn voor mij, en omdat mijn roots in Indonesië liggen, zou het bovendien een eer zijn om mijn eerste cover bij Moesson te hebben.

Nou, de titel van dit bericht verraad het al een beetje, het is gelukt! Vorige week kreeg ik een blije mail van Dewi en een preview van de cover. Wow, dat is wel even schrikken om je eigen gezicht zo groot op de voorkant van een magazine te zien. Dit is het februari-nummer dat nu in de winkels ligt.

Moesson #8 februari 2015_1BAM!

Ik vind het een hele mooie foto omdat je hier goed mijn Indische trekjes kunt zien en omdat de foto gewoon heel puur is. De foto is niet overmatig opgepoetst en ik heb geen fake smile, dit is hoe ik er uit zie en hoe ik ben.

moesson beginplaatjeHet interview begint met een spread (twee pagina’s naast elkaar) en de titel ‘Serena’s Beautylab’. De ondertitel luidt ‘Grootste blog van Nederland’. Voordat daar discussie’s over ontstaan, het is natuurlijk voor iedereen persoonlijk welke blog het grootst is. De één vind de ene blog leuker (en dus ook groter) dan de andere. Deze ondertitel is natuurlijk niet helemaal uit de lucht gegrepen, maar gebaseerd op unieke bezoekersaantallen en page views. Klik hier voor de bron.

moesson indisch maandblad_3 moesson indisch maandblad beautylab_1moesson indisch maandblad_5moesson indisch maandblad beautylab_2
Het interview is misschien niet helemaal duidelijk te lezen, maar het gaat voornamelijk over Beautylab.nl en over mijn Indische roots. Ik ben heel erg blij met deze mooie exposure in Moesson! Het is een mooi interview, precies verwoord zoals ik het bedoelde, en ik vind het leuk dat er dit keer wordt ingegaan op mijn afkomst. Dat heb ik nooit eerder meegemaakt in een interview, terwijl het wel een belangrijke rol speelt in mijn leven. Bedankt, Dewi!

Moesson is een Indisch maandblad speciaal voor de Indische Nederlanders of mensen die geïnteresseerd zijn in de Indische cultuur. Meer informatie over dit magazine vind je op www.moesson.com of volg de Moesson Facebook pagina.

Tekst: Dewi van Beek
Fotografie: Armando Ello voor Moesson

Broek: Oasis
Top: Loavies.com
Vest: Vila
Laarsjes: ASH
Armband: Pandora

Ketting: Otherness.com

Zijn er eigenlijk veel Indische mensen onder mijn lezers? Welke afkomst heb jij?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

172 Reacties

 1. Zelda
  2 maart 2015 / maandag, 2 maart 2015

  Cool dat je er in staat! Ik ben kwart Indisch

 2. Mira
  21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

  Hee Serena,

  Wat leuk dat interview !!
  Ik ben zelf een kwart Indische en lees bij mijn Indische oma thuis altijd de moesson. Super leuk dat je erin staat !

 3. Tante Kiki
  15 februari 2015 / zondag, 15 februari 2015

  Eindelijk gelezen! Mooi interview over een mooi integer talentvol lief meisje, onze eigen Serena

 4. Shawmiya
  15 februari 2015 / zondag, 15 februari 2015

  Erg gaaf! Mooie interview

 5. Jane van Caute
  13 februari 2015 / vrijdag, 13 februari 2015

  Hallo Serena, lief Indisch Meisje,

  Zo je mag heel trots zijn op jezelf. Zelf ben ik net 65…maar nog wel ijdel hoor. Per toeval kwam ik op je site terecht. Ik meen via de site van Indisch 3 of zo.
  Ik vind het artikel over jou in Moesson heel puur, net zoals jij.
  Wat ik heel speciaal vind in jouw laatste blog: mooie harmonische kleuren, spreken mij aan. De presentatie van artikelen , zijn bijna om op te eten! Zo mooi. Ik heb mijn dochter en een jonge vriendin van me meteen op je site geattendeerd.
  Veel succes en veel beautyplezier toegewenst.
  Met vriendelijke groet,
  Jane

 6. Jane van Caute
  13 februari 2015 / vrijdag, 13 februari 2015

  Hallo Serena, lief Indisch Meisje,

  Zo je mag heel trots zijn op jezelf. Zelf ben ik net 65…maar nog wel ijdel hoor. Per toeval kwam ik op je site terecht. Ik meen via de site van Indisch 3 of zo.
  Ik vind het artikel over jou in Moesson heel puur, net zoals jij.
  Wat ik heel speciaal vind in jouw laatste blog: mooie harmonische kleuren, spreken mij aan. De presentatie van artikelen , zijn bijna om op te eten! Zo mooi. Ik heb mijn dochter en een jonge vriendin van me meteen op je site geattendeerd.
  Veel succes en veel beautyplezier toegewenst.
  Met vriendelijke groet,
  Jane

 7. Lisa
  13 februari 2015 / vrijdag, 13 februari 2015

  Super, zeker en vast een cover om fier op te zijn! 🙂

 8. Desiree
  13 februari 2015 / vrijdag, 13 februari 2015

  Heel gaaf!!! Mooi interview zeg!! En super gaaf op de voorkant van het blad!!!

 9. Lisanne
  12 februari 2015 / donderdag, 12 februari 2015

  super serana, lijkt me echt kikken als je zo op de cover staat. En dan ook nog lekker met een mega foto binnen in. you go girl 😉

 10. 12 februari 2015 / donderdag, 12 februari 2015

  Wat super leuk! Erg gaaf dat je dit mocht doen!

 11. Hanan
  12 februari 2015 / donderdag, 12 februari 2015

  Wat supergaaf Serena,echt kikke!

  Ps; die annotatie over bezoekersaantallen en je eigen blog als had van mij weggemogen.trekt de aandacht weg van je superrrrrrr cover!

 12. 12 februari 2015 / donderdag, 12 februari 2015

  Prachtig, knapperd. En wat een mooi interview. Ik ben trots op je! 🙂 Tot snel!

 13. 12 februari 2015 / donderdag, 12 februari 2015

  Wauw, wat gaaf dat je dit mocht doen, mooie foto’s!

 14. 12 februari 2015 / donderdag, 12 februari 2015

  Gefeliciteerd! Wat een mooie shoot. Kers op de taart van je carrière. Supergaaf vest trouwens!

 15. Jobke
  11 februari 2015 / woensdag, 11 februari 2015

  Wauw! heel mooi interview. ik ben trots op je 😉

 16. 11 februari 2015 / woensdag, 11 februari 2015

  Super, gewoon echt super! Het is je van harte gegund! Al dat harde werken en gemotiveerd blijven! Ik vind het echt heel knap! Thumbs up!! =D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *