MEGA Amerika Beauty Shoplog

Voor de mensen die mijn Mega Amerika Beauty Shoplog nog niet hebben gezien (de video kwam gisteravond Nederlandse tijd pas online na twee volle dagen uploaden!), heb ik de video hieronder even voor jullie neergezet. Ik laat mijn aankoopjes zien van Sephora, WalMart, Forever 21 en Bath & Body Works.

Natuurlijk wil ik een aantal van deze producten ook reviewen op Beautylab.nl, maar laat bij de comments vooral even weten welke producten jij graag als eerste gereviewed wil zien. Ik ben benieuwd waar jullie het meest nieuwsgierig naar zijn!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

84 Reacties

 1. Lisa rose
  10 juli 2014 / donderdag, 10 juli 2014

  wat een geweldige winactie en superlief dat jij/u(?) dit met je eigen geld voor ons koopt. ik snap niet hoe het kan maar ik heb gewoon helemaal over deze winactie heen gezien op je site totdat je vanochtend tweete dat je vanavond de winnaar zou kiezen dus ik hoop dat ik nog op tijd ben.
  ik hoop dat het pakket goed terechty komt maar dat moet wel lukken haha.
  xxx

 2. Sandra
  8 juli 2014 / dinsdag, 8 juli 2014

  Heel ik ben echt gek van jou en gek van je filmpje en ik wil echt super graag je pakket winnen!!!

 3. 7 juli 2014 / maandag, 7 juli 2014

  Ik ben best wel benieuwd naar dat oogschaduwpalette van Urban Decay en dat setje van Stila!

 4. jet boerrigter
  6 juli 2014 / zondag, 6 juli 2014

  Wauw wat een super groot pakket ben wel jaloers maar op de goede manier.ik zou zelf supergraag een keertje naar amerika willen en echt super super gul van (u/je)
  Zou zo graag wilen winnen en ik vind alees echt supergaaf maar echt een mega pakket super aardig en die m&m en frootloops echt cute en je hebt echt niks daarvan in nederland en dat is het leuke hoop dat ik win
  Waarschijnlijk toch niet maar de persoon die wint echt superveel plezier er mee
  Nu maar hopen dat serena mij uitkiest uit al die mensen die wilen winnen

 5. Seher
  5 juli 2014 / zaterdag, 5 juli 2014

  Heyy serena ik vind je zo leuk en prachtig, ik hou echt veel van je blog en ik hoop dat je hier lang mee doorblijft gaan!! Superleuke spullen heb je gehaald trouwens! Xx

 6. MN
  5 juli 2014 / zaterdag, 5 juli 2014

  Hele leuke items, love them 😀 zeker goed geslaagd

 7. Loes
  4 juli 2014 / vrijdag, 4 juli 2014

  Waaaauw, super leuke items heb je gescoord in Amerika! Ik ben vooral super benieuwd naar die M&M white chocolate en de secret powder fresh deodorant. Het lijkt me super om zelf een keer naar LA te gaan en na het lezen van al jou verhalen al helemaal! Helaas zit dat er voor mij niet in met mijn vliegangst… Gelukkig kan ik via je blog een vleugje Amerika mee krijgen hihi. Fingers crossed!!

  xxxxLoes

 8. Stephanie
  3 juli 2014 / donderdag, 3 juli 2014

  Ik vraag me altijd nog na jaren af of Deborah Lippmann familie van mij is haha, toch maar eens een keertj uitzoeken. wat een gave spullen heb je gekocht!

 9. Josephine
  3 juli 2014 / donderdag, 3 juli 2014

  Wat een leuke shoplog! En dat emergency kitje, waaah! Geweldig!
  Ik ga in de zomervakantie 3 weken naar de VS en ik ben echt super benieuwd. Ik ben één keer eerder in de VS geweest; een week in New York. Dat was heel gaaf, maar ik heb toen niet veel gewinkeld, omdat ik nog niet into beauty was. Dat is nu wel anders, haha.
  Welke (beauty)winkels en producten die we niet in Nederland hebben, raad jij aan?
  😀

 10. samantha
  3 juli 2014 / donderdag, 3 juli 2014

  Hoi Serena♡!
  Was ik net zover met typen, kon ik weer overnieuw beginnen met het hele verhaal! Maar bij deze gaan we dat ook doen! 🙂
  Ik dacht ik laat hier ook nog even een reactie achter op je website. Ik had alles wat ik wilde vertellen al in een reactie geplaatst op YouTube maar ik dacht: 2 keer is vast niet erg! 🙂 wat een supergave en leuke winactie !! Het gaat ook niet om iets kleins, maar om een supergroot pakket! Echt superlief dat je dit voor je kijkers (waaronder ik^^) doet! Je kijkers moeten echt blij zijn met jou! Niet alleen omdat je een winactie organiseerd maar ook om hoe je het allemaal doet! En wat er allemaal in het pakket zit –>

 11. samantha
  3 juli 2014 / donderdag, 3 juli 2014

  Hoi Serena♡!
  Was ik net zover met typen, kon ik weer overnieuw beginnen met het hele verhaal! Maar bij deze gaan we dat ook doen! 🙂
  Ik dacht ik laat hier ook nog even een reactie achter op je website. Ik had alles wat ik wilde vertellen al in een reactie geplaatst op YouTube maar ik dacht: 2 keer is vast niet erg! 🙂 wat een supergave en leuke winactie !! Het gaat ook niet om iets kleins, maar om een supergroot pakket! Echt superlief dat je dit voor je kijkers (waaronder ik^^) doet! Je kijkers moeten echt blij zijn met jou! Niet alleen omdat je een winactie organiseerd maar ook om hoe je het allemaal doet! En wat er allemaal in het pakket zit –>

 12. 3 juli 2014 / donderdag, 3 juli 2014

  Wauw! Ik ben wel een beetje jaloers hoor

 13. 3 juli 2014 / donderdag, 3 juli 2014

  Wat lijkt me dat toch heerlijk, shoppen voor je werk! Het ziet eruit dat je goed bent geslaagd 😉 Ben erg benieuwd naar de ultra-glimmende oogschaduw! 🙂

 14. 3 juli 2014 / donderdag, 3 juli 2014

  Ohh bah wat word ik hier jaloers van hahah. Geweldige dingen heb je geshopt zeg! De emergency kit vind ik echt super en zal het leuk vinden als je die scrub van bath&bodyworks reviewt 🙂 de geuren klinken heel erg fijn!

 15. Kim
  2 juli 2014 / woensdag, 2 juli 2014

  Wat heb je veel leuke dingen geshopt. Ik ben wel heel benieuwd naar de review van EM.

 16. Jo
  2 juli 2014 / woensdag, 2 juli 2014

  Van je oog af dondert… 😀
  Ik had het zo kunnen zeggen haha!

 17. Marijn
  2 juli 2014 / woensdag, 2 juli 2014

  Wauw, wat een leuke spulletjes zeg. Nu wil nog grager naar de VS toe om te shoppen. xD
  Btw, waar heb je trouwens dat topje vandaan? Vind hem echt super leuk namelijk. ^^

 18. rychenda
  2 juli 2014 / woensdag, 2 juli 2014

  hi serena
  zou je een video willen maken van wat je bij target hebt gekocht? vind het zo jammer dat wij deze winkel niet hier in nederland hebben.

  rychenda

 19. 2 juli 2014 / woensdag, 2 juli 2014

  Ik word wel een beetje jaloers, wil heel graag weer eens een sephora in!

 20. Maria
  2 juli 2014 / woensdag, 2 juli 2014

  Wat kan ik gefascineerd kijken naar shoplogs hahah. Dat kleine kitje van Sephora, super handig gewoon, ideaal! Ik ben heel erg benieuwd naar de electric pallete van Urban Decay. Het zijn echt knalkleuren, kun jij heel goed hebben. Ben benieuwd hoe je er look van maakt. Ohja en de Stilla oogschaduw. Ik zag hem al voorbij komen bij Lauren Curtis, en zij gebruikte het zonder de druppels. Lijkt wel bladgoud haha. Dus daarvan zou ik ook wel een review van willen zien:)

 21. Sabrina
  2 juli 2014 / woensdag, 2 juli 2014

  Ik ben heel benieuwd naar de reviews en swatches!!

 22. britney
  2 juli 2014 / woensdag, 2 juli 2014

  Ik heb genoten naar het kijken van alle make upjes

 23. 2 juli 2014 / woensdag, 2 juli 2014

  Als jij shopt doe je het ook goed he, wat super veel leuke dingen!

  Ik vind trouwens de “foto” aan het begin van je filmpjes wat minder, dat uitgeknipte met fel geel, vind het een beetje te grof en fel en een beetje alsof het uitknippen half mislukt is. Zou leuker zijn als het gewoon een foto was zonder dat uitgeknipte en kleur.
  Is trouwens niet lullig bedoeld, als jij het zo het leukst vind vooral zo houden 🙂

 24. sara bloemen
  2 juli 2014 / woensdag, 2 juli 2014

  Heel toffe ooglook heb je op de video, mooie zilvere kleuren! En natuurlijk echt een super tof paket, heel leuk dat je de dingen niet in nederland kan kopen ik val vooral voor de sephora spullen want het is echt mijn favoriete winkel!

 25. Christa
  2 juli 2014 / woensdag, 2 juli 2014

  Zulke leuke spulletjes heb je gekocht! Bij je Sephora spullen ging ik echt een beetje kwijlen, ik mis die winkel echt! Ben benieuwd naar je review van het Urban Decay palette, ik hou niet zo van hele felle kleurtjes oogschaudw maar dat palette ziet er zo mooi uit! En ik ben ook benieuwd naar de oogschaduw van Stila, lijkt me leuk daar ook een review over te lezen 🙂 !

 26. Susan
  2 juli 2014 / woensdag, 2 juli 2014

  Hey serena,

  Wat een super leuke actie!! Die m&m’s lijken mij echt suuuuuuper lekker. Wat super leuk dat je dit doet voor ons! En natuurlijk doe ik ook mee

 27. Veerle
  2 juli 2014 / woensdag, 2 juli 2014

  Dit pakket is zoooo leuk ! Ik zou hem echt heel graag willen! Mijn favoriete onderdeel is de spulletjes van bath & body works, dat zijn altijd zulke fijne zeepjes dus ik ben ook heel erg benieuwd naar die 🙂 ik wil de vakabtie vieren met zo’n super gaaf pakket ! X

 28. Audrey
  2 juli 2014 / woensdag, 2 juli 2014

  Heey! Ik laat niet vaak comments achter (ben al jaren een goede lurker) maar erg leuk filmpje 🙂

 29. Sha
  2 juli 2014 / woensdag, 2 juli 2014

  Super leuk!! Ik maak alvast een boodschappn lijstje van wat ik ook wel zou willen hebben, want ga binnen kort naar NYC 🙂

  Ben benieuwd wat je verder nog meer gaat kopen ;0

 30. coby
  2 juli 2014 / woensdag, 2 juli 2014

  Serena ik vind je ,n leuke vrouw ik kijk altijd naar je wat het ook mag zijn dat maak mijn niet uit ik vind alles wat je doe heel erg goed en vind het erg leerzaam groetjes van Coby .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *