MAX & MORE “shimmer brick” highlighter review

Toen ik laatst door de Action liep te struinen (sinds mijn verhuizing heb ik een Action op 2 minuten fietsen van mijn huis, zéér verleidelijk) ontdekte ik een nieuwe highlighter in hun assortiment. Hij heet simpelweg ‘highlighter’ en is van het Action huismerk MAX & MORE. Na één blik te hebben geworpen op dit beautyproduct weten wij beautylovers natuurlijk waar hij heel erg op lijkt; deze highlighter lijkt als twee druppels water op de welbekende Shimmer Bricks van Bobbi Brown.

Maar goed, dat een product ergens heel veel op lijkt hoeft nog niet te betekenen dat het ook een perfecte dupe is. Dus, het leek me een goed idee om beide producten met elkaar te vergelijken en dit eens haarfijn uit te zoeken!

action shimmer brick dupe_ - 2De Shimmer Bricks van Bobbi Brown zijn er in talloze kleurvarianten, maar mijn persoonlijke favoriet is de kleur ‘bronze’. Elke Shimmer Brick bestaat uit 5 shimmerende balkjes, waarbij de kleur ‘bronze’ uit voornamelijk warme, goud-bronze kleuren bestaat. De balkjes zijn afzonderlijk van elkaar te gebruiken, maar je kunt ze ook allemaal tegelijk aanbrengen. Hierdoor is het product geschikt als highlighter, maar ook als blush, bronzer en oogschaduw. Echt een handig, multifunctioneel product!

Ik moet eerlijk toegeven dat ik mijn Shimmer Bricks al een tijdje niet heb aangeraakt, maar desondanks blijft het absoluut een favoriet. Ik heb vaak van die fases, waarin ik een aantal maanden helemaal fan ben van een bepaald product. Vaak probeer ik tussendoor wat anders, of ben ik een aantal maanden fan van een ander product, maar de Shimmer Bricks blijven in mijn stash zitten en ze blijven terugkomen in mijn make-up routine.

Nu de Action een dupe op de markt heeft gebracht, heb ik mijn Shimmer Bricks er weer eens bijgepakt, en… wat is het toch mooi spul. Het geeft je wangen meteen kleur en een prachtige, sterke glans. LOVE IT!

action shimmer brick dupe_ - 3Wat de verpakkingen betreft, daar zien we een duidelijk verschil. Het doosje van MAX & MORE is doorzichtig en gemaakt van een goedkoper ogende kunststof. Alhoewel de doorzichtige bovenkant zeker voordelen heeft (je ziet meteen wat erin zit), bevat het doosje hierdoor geen spiegeltje. De onderkant is zwart en verder bevat het rosegold metallic letters, wat het doosje toch iets meer fancy maakt.

Qua inhoud bevat het 10 gram highlighter, terwijl de Bobbi Brown Shimmer Bricks 10,3 gram product bevatten. Het verschil is dus bijna nihil. Al met al oogt de verpakking een stuk minder luxe dan die van Bobbi Brown, maar goed, dat is dan ook logisch! De Shimmer Bricks kosten namelijk €49 terwijl ik voor deze highlighter van de Action slechts €1,89 heb betaald. Ik ga dus vooral NIET zeuren over de verpakking, ik beschrijf ’em gewoon zoals ‘ie is: helemaal prima.

action shimmer brick dupe_ - 4Dit zijn de swatches van de Bobbi Brown Shimmer Bricks in Bronze. Geheel links zijn alle kleuren bij elkaar.

action shimmer brick dupe_ - 5En dit zijn de swatches van de MAX & MORE Highlighter in 01 – nude.

action shimmer brick dupe_ - 6En voor een goede vergelijking, dit zijn de swatches naast elkaar.

Ik kan het bijna niet geloven, maar de pigmentatie van MAX & MORE is vele malen intenser dan die van Bobbi Brown. Whuuutttt!? Die had ik niet zien aankomen… maar het is toch echt zo.

Qua textuur is de highlighter van Action een stukje poederiger. De Shimmer Bricks zijn veel harder gepressed en voelen zelfs ‘baked’ aan, waardoor ze heel stevig zijn en geen poeder verstuiven als je er met je kwast in bent geweest. Het poeder van Action is wat losser en vliegt dus meer alle kanten op. Maar niet dusdanig veel dat het lastig is om mee te werken, zeker niet. Voor €1,89 hoor je mij nog steeds NIET klagen.

Maar goed, hoe pakt het poeder uit op de huid? En blijven beide producten even lang en goed zitten?

action shimmer brick dupe swatches_ - 1Hier draag ik de Bobbi Brown Shimmer bricks op mijn wangen. Als je je afvraagt waarom ik er zo anders uitzie, dit is de rechterkant van mijn gezicht (en links is mijn ‘goeie’ fotokant).

action shimmer brick dupe swatches ACTION_ - 2En hier draag ik de MAX & MORE Highlighter in 01 – nude.

kijk en vergelijkEn een collage, zodat je beide producten extra goed kunt vergelijken.

Eenmaal op de huid vind ik het effect van de Shimmer Bricks een stukje mooier. Het poeder is wat fijner, de glans is net iets sterker en het lijkt beter te hechten op de huid, waardoor de kleur juist intenser lijkt dan de highlighter van MAX & MORE. Maar, de MAX & MORE highlighter is dan wel iets poederiger (waardoor hij minder goed hecht en je hem dus beter op moet bouwen), desondanks vind ik het effect op de huid ook erg mooi. Het geeft mijn wangen een mooie, warme, bronzy look met een subtiel glansje. Nog een paar lagen extra en je komt zeer dicht in de buurt van de Shimmer Bricks, zou ik zeggen! De kleur en ondertoon is verder namelijk precies hetzelfde.

action shimmer brick dupe_ - 1

Conclusie

De MAX & MORE highlighter is een hele goede budget dupe van de Bobbi Brown Shimmer Bricks in de kleur Bronze. Kwalitatief gezien zijn de Shimmer Bricks beter (fijner poeder, harder gepressed, sterkere glans, verstuift minder, hecht goed aan de huid, geeft eenmaal op de huid een mooie pigmentatie), maar dan hangt er ook een flink prijskaartje aan: de Shimmer Bricks kosten €49. Je doet er superlang mee, dus het is zijn geld meer dan waard, maar het blijft een flinke duit.

De MAX & MORE highlighter in de kleur Nude heeft dezelfde kleur en ondertoon en is dus zeker vergelijkbaar, maar de glans is iets minder sterk, het poeder verstuift iets meer en moet je daarnaast iets beter opbouwen (meer laagjes aanbrengen voor hetzelfde effect). Maar ach, het spul kost slechts €1,89 dus voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Daarbij is make-up van Action dierproefvrij. Bobbi Brown valt onder de Estee Lauder groep, die hun producten niet op dieren testen maar wél in China verkopen. Het vermelden waard en zeker iets om rekening mee te houden!

action shimmer brick dupe_ - 2Ik hoop dat jullie het leuk en nuttig vonden dat ik beide producten met elkaar heb vergeleken. Ik ben natuurlijk benieuwd: ga jij alsnog voor de veel duurdere, maar oh-zo-mooie Shimmer Bricks? Of zeg je, doe mij dat spul van de Action maar en dan ga ik van het restant een avondje uit eten. LET ME KNOW!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

76 Reacties

  1. Nicole
    7 juni 2017 / woensdag, 7 juni 2017

    Fijne review!
    Ben benieuwd waar je de informatie vandaan hebt dat max en more cruelty free is?

    Ik heb namelijk gewerkt voor max and more en ik weet dat het niet het geval is aangezien het niet te verifiëren is. Bovendien heeft China andere regels omtrent het testen van make up en is het (zover ik weet) nog steeds verplicht om op dieren te testen.

    • Serena
      Auteur
      8 juni 2017 / donderdag, 8 juni 2017

      hi Nicole,
      het wordt op de verpakking aangegeven met een konijntjes-logo.
      Max & More wordt verder niet in China verkocht, dus wat jij zegt gaat voor dit merk niet op.

  2. Fabienne
    20 maart 2017 / maandag, 20 maart 2017

    Ik vond de shimmer brick van BB eigenlijk te duur. Vorige week was ik in de Sephora in Amerika en toen lagen ze daar voor 25 dollar, maar dan een formaat kleiner!
    i-de-aal =D

  3. Denise
    5 maart 2017 / zondag, 5 maart 2017

    Supergaaf! Die van de action zijn zeker het proberen waard!

  4. Laura
    5 maart 2017 / zondag, 5 maart 2017

    Ik heb ook deze highlighter van de action. In het begin werd ik ook omver geblaasd door het pigment, maar na een tijdje (nu het bovenste laagje weg is?) is het pigment een stuk minder!
    Bij de rituals heb je ook een goede dupe. Die gebruik ik al jaren :)

    • Romy
      11 februari 2018 / zondag, 11 februari 2018

      Hopelijk wil Serena die ook reviewen!

  5. 4 maart 2017 / zaterdag, 4 maart 2017

    Hoi! Ik liep gisteren de Action in en zag hem ook liggen, ik dacht ook meteen aan de Shimmerbricks van Bobbi Brown en had hem ook meteen meegenomen, voor €1.89 deed dit me zeker geen pijn. Ik vind hem heel erg mooi en ben er ook van overtuigd dat dit 1 van de beste dupes is. Super leuke blogpost!❤

  6. Rowan Chanel
    3 maart 2017 / vrijdag, 3 maart 2017

    Hey Serena,
    Wilde je laten weten dat je rechterkant net zo mooi is als je linkerkant! (Je zult wel denken wtf alweer?; maar ik vind mijn linkerkant ook beduidend mooier dan de rechter, mij zie je ook altijd van dezelfde kant op foto’s hahaha)
    Enne.. mijn complimenten voor jou, je bent zo’n leuke mooie meid. Jammer dat mensen té jaloers worden de laatste tijd.

  7. 3 maart 2017 / vrijdag, 3 maart 2017

    Hmmm, ik denk dat ik toch zou doorsparen voor de shimmer bricks :)

  8. Sam
    3 maart 2017 / vrijdag, 3 maart 2017

    Ik zou nooit aan de Action denken voor make-up, maar volgende keer ga ik toch eens naar binnen. Bedankt voor de extra vermelding dat de make-up dierproef vrij is. Super!

  9. Christy
    3 maart 2017 / vrijdag, 3 maart 2017

    Ik heb de shimmerbricks nog nooit gebruikt, maar heb al zoveel andere highlighters dat ik het ook overbodig zou vinden. Ik ben nu helemaal into soft & gentle, maar in de zomer ga ik voor de meer gouden/roségouden tinten waaronder die van de DA die je ooit reviewde en een rosegold van sleek waar ik de naam niet meer van weet.

  10. chell
    3 maart 2017 / vrijdag, 3 maart 2017

    De hele review dacht ik, action make-up zal vast wel niet animal cruelty vrij zijn. Tot ik je slot alinea las, vind het erg fijn dat je dit meldt, thanx!

    • Vera
      3 maart 2017 / vrijdag, 3 maart 2017

      Ja, dit. Ik vind zo’n extra vermelding ook fijn!

    • Serena
      Auteur
      3 maart 2017 / vrijdag, 3 maart 2017

      Ik zal er aan denken om dit voortaan altijd te vermelden! Fijn deze feedback, thanks!

      • Vera
        3 maart 2017 / vrijdag, 3 maart 2017

        Dat zou ik heel tof vinden! Zelf gebruik ik alleen nog maar dierproefvrije make-up, heb er overigens geen moeite mee als andere mensen dit wel gebruiken want iedereen mag dit natuurlijk zelf bepalen. Maar voor je lezeres(sen) die (alleen maar) dierproefvrije makeup gebruiken is zo’n vermelding natuurlijk heel fijn!

  11. 3 maart 2017 / vrijdag, 3 maart 2017

    Ik heb zelf ook al een dupe van de shimmerbrick en gebruik hem zo vaak!

  12. Elise
    2 maart 2017 / donderdag, 2 maart 2017

    Fijn dat hij bij jou wel werkt! Ik heb een hele droge huid en ik kreeg hele erge strepen en vlekken van die van de Action, die ik met geen mogelijkheid uitgeblend kreeg. Heb hem daarna nog een kans gegeven maar toen gebeurde er precies hetzelfde… Iemand anders die hier ook ervaring mee heeft?

    • Serena
      Auteur
      3 maart 2017 / vrijdag, 3 maart 2017

      Oh wat vervelend! Ik had daar geen last van (heb ook geen droge huid, mss dat dat er idd mee te maken heeft). Welke kwast gebruik jij om het mee aan te brengen? Ik een stippling brush. Het zou kunnen dat het aan de kwast ligt?

  13. Julie Tina
    2 maart 2017 / donderdag, 2 maart 2017

    Langs rechts zie je er ook nog stunning uit hoor haha ;) Voor dit prijsje kun je hem echt niet laat liggen inderdaad, al ben ik nog steeds erg tevreden over de DA Bronzing Powder dupe die je ooit reviewde. Doordat die baked is kan ik daar nog zo’n 5 jaar mee verder gok ik zo :D

    • Serena
      Auteur
      3 maart 2017 / vrijdag, 3 maart 2017

      Ah, hahaha, lief!

      Ja, met die van de DA ben ik ook nog steeds tevreden! Heb ik ook nog in mijn stash (ergens…) :)

  14. Anique
    2 maart 2017 / donderdag, 2 maart 2017

    Hey, wat grappig!
    Om uit te proberen is die van de Action toch net een “beetje” laagdrempeliger ;-)
    Ik ben ook erg benieuwd naar de Sunglow van Rituals, enige kans dat die binnenkort ook gereviewed wordt?

  15. 2 maart 2017 / donderdag, 2 maart 2017

    wouw wat een mooi review weer, en zeker een bezoekje waard aan de action. Want voor dat geld is het eigenlijk niet te vergelijken ook. maar wel erg leuk om in de collectie te hebben. liefs soraya

  16. 2 maart 2017 / donderdag, 2 maart 2017

    Wat een goede dupe! Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zou durven om makeup bij de Action te halen .. gewoon het idee dat het zo goedkoop is. Ik bedoel, ik hou van een goede prijs maar dan moet ik ook beetje meer weten of de merk zelf. De Shimmer Brick staat al een hele langeee tijd op mijn verlanglijst, het is gewoon zo’n moeie poeder! Als ik die nu samen zie met die van de Action en de prijzen met elkaar vergelijk, ben ik toch bang dat ik meer voor de Action merk ga. Maaaar voor de verpakking en hele belevenis van de item zou ik voor bobbi brown gaan.

  17. 1 maart 2017 / woensdag, 1 maart 2017

    Heb er nog mee in mijn handen gestaan, maar ga liever voor de shimmerbrick van Bobbi Brown! Heb zelf Nectar en die bevalt echt super!

  18. 1 maart 2017 / woensdag, 1 maart 2017

    Goede dupe, zeker voor dit prijsje!

  19. 1 maart 2017 / woensdag, 1 maart 2017

    oehh ik heb die van de action ook nog liggen :D score!

  20. Daphne
    1 maart 2017 / woensdag, 1 maart 2017

    Tof! Ik heb eerst een tijdje jouw pallette gebruikt ipv de shimmer bricks, maar ik mistte toch een beetje de rozige gloed. Als ik weer terug in NL ben ga ik hem zeker halen bij de action!

  21. T
    1 maart 2017 / woensdag, 1 maart 2017

    Hoi Serena, waar baseer je op dat de make-up van Action dierproefvrij is?

  22. 1 maart 2017 / woensdag, 1 maart 2017

    IK vind de max en more net wat subtieler die je voor overdag wel kan gebruiken en de bobbi brown vind ik dan weer mooi om tijdens het uitgaan ofzo te gebruiken

  23. Ellie
    1 maart 2017 / woensdag, 1 maart 2017

    Bedankt Lotte van Lottelovesbeauty dat je op 11 februari jl. al eenzelfde review had gegeven. Want waar moet Serena anders haar haar inspiratie vandaag halen? Zeker nu ze geen tijd meer heeft voor haar site want ze is druk met nöken.

    • Laura
      1 maart 2017 / woensdag, 1 maart 2017

      Goed…. Jij bent lekker bezig wilde je zeggen? Pffff hahaha!

    • Lidewij
      1 maart 2017 / woensdag, 1 maart 2017

      Wat da fak Ellie. Doe even normaal.

    • Lalala
      1 maart 2017 / woensdag, 1 maart 2017

      Vrees dat jij te weinig nökt gezien je frustatie.

    • Kim
      2 maart 2017 / donderdag, 2 maart 2017

      Het maakt mij in principe niet uit als meerdere bloggers eenzelfde product reviewen. Tenslotte hebben Lotte en Serena een heel verschillende tint waardoor het product heel anders op de huid oogt.
      Moest stiekem wel een beetje lachen om je laatste zin. Ik vind ook wel dat de site echt stukken minder is geworden laatste maanden.
      Maar ja, haar keuze en er zijn ook nog genoeg andere leuke blogs waar wij kunnen kijken!

    • Inge
      2 maart 2017 / donderdag, 2 maart 2017

      hahahaha haters gonna hate..

      Serena reviewt wel vaker producten die andere bloggers ook reviewen.. betekent het dan dat ze altijd inspiratieloos is?
      wordt nogal lastig om altijd andere producten dan andere bloggers te reviewen met zoveel blogs en zoveel producten.

      ga lekker in een hoekje huilen ofzo

    • Christy
      3 maart 2017 / vrijdag, 3 maart 2017

      Haha ‘Ellie’, misschien moet je zelf wat meer gaan nöken ipv dergelijke berichten plaatsen :) ouwe mierennökert

      • Sam
        3 maart 2017 / vrijdag, 3 maart 2017

        Haha, well done Christy.

    • Serena
      Auteur
      3 maart 2017 / vrijdag, 3 maart 2017

      dames, dit meisje is dezelfde die hieronder ook al loopt te klagen, kan ik zien aan hetzelfde e-mailadres dat ze heeft ingevuld. Kennelijk zit het haar heel hoog, dat ze er 2 keer onder een andere naam een opmerking over moet maken. Lekker laten gaan, zeg ik altijd maar. Wie vindt anno 2017 überhaupt nog opnieuw het wiel uit? Maar dankjewel voor de support natuurlijk, altijd fijn om te lezen! <3

      • A
        4 maart 2017 / zaterdag, 4 maart 2017

        Ja idd,trek je er niks van aan. Zy heeft blijkbaar geen leven. En jy wel Serena :) Vind jou hartstikke top Serena!!!!! Just shine and live your own life. Er zijn altijd zeikerds in de wereld, het is onmogelijk om ie-dereen tevreden te houden

    • A
      4 maart 2017 / zaterdag, 4 maart 2017

      Is haar huidige vriend je ex ofzo waardoor je zo haat? :D

  24. M
    1 maart 2017 / woensdag, 1 maart 2017

    Bij onze action is hij helaas steeds uitverkocht. Leuke review!

    • Daphne
      3 maart 2017 / vrijdag, 3 maart 2017

      Bij ons niet hoor, ik heb beide gisteren gehaald.
      Vandaag de roze variant op en bevalt goed!

  25. Jeanine
    1 maart 2017 / woensdag, 1 maart 2017

    De roze variant van de Action is het mooiste. Heb ze allebei, maar pak toch vaker de roze 😊. Deze geeft een hele mooie gloed, die je niet vaak ziet.

  26. 1 maart 2017 / woensdag, 1 maart 2017

    Ik vind het voor die prijs best heel erg goed te doen en is een mooie dupe zou ik zeggen! :) Leuk dat Action ook steeds meer make-up toevoegt.

  27. 1 maart 2017 / woensdag, 1 maart 2017

    Jeeej, ja hij is zo mooi <3 Ik zag alleen op Naoki.nl dat er tegenwoordig twijfel is over of Action make-up wel écht nog dierproefvrij is. Dat vind ik zo jammer :(

  28. Maria del Mar
    1 maart 2017 / woensdag, 1 maart 2017

    Ik moet ineens zomaar naar de Action… ;)

  29. Elza
    1 maart 2017 / woensdag, 1 maart 2017

    Sereentje heeft goed gekeken naar Lottelovesbeauty van 11 februari 2017 en doet vervolgens ………………………………. ongeveer hetzelfde. Het is alleen geen filmpje maar een blog. Orgineel!!!!!

    • Jette
      1 maart 2017 / woensdag, 1 maart 2017

      Het maakt toch niet uit hoeveel mensen het al gedaan hebben of nog gaan doen? Serena vindt iets in de action en schrijft er een leuk artikel over. Als geen een blogger meer iets zou mogen schrijven over waar al over geschreven is… Dat zou knap lastig worden met die miljoenen blogs.
      Het gaat erom dat je het op je eigen manier brengt, dat is hier gelukt. Hartstikke origineel dus!

    • tingla
      1 maart 2017 / woensdag, 1 maart 2017

      Elzaat maakt zich lekker druk om niks…………………………. Zij heeft tijd om lekker beautyblogs en vlogs te kijken en geeft daar dan ongenuanceerd haar meeninkje over. Je hebt gewonnen in de categorie ” Lekker Belangrijk”

    • Nienke
      1 maart 2017 / woensdag, 1 maart 2017

      Ik vind het juist fijn om het bij meerdere bloggers te lezen! Om te zien hoe het product uit pakt en of het naar tevredenheid is!
      Tnx voor je review serena!

    • chell
      3 maart 2017 / vrijdag, 3 maart 2017

      Ik ken lotte niet, serena ken ik wel

  30. 1 maart 2017 / woensdag, 1 maart 2017

    Ah wat een leuke review! Ik was echt verbaasd over die swatches, haha! Toch kan hij qua ‘feeling’ niet op tegen de echte shimmer bricks, maar als dat je niet zoveel uitmaakt is het een fantastisch product lijkt me!

  31. 1 maart 2017 / woensdag, 1 maart 2017

    Toevallig heb ik zelf deze ook (en de roze variant) en ik ben er zo ontzettend enthousiast over! Het was echt een ontdekking en ik vind ze qua pigmentatie heel erg mooi. De roze variant gebruik ik als blush, ik krijg daar ook vaak complimentjes over als ik die draag.

  32. 1 maart 2017 / woensdag, 1 maart 2017

    Whut, ik ben net zo verbaasd als jij over die watches, haha. Zelf heb ik al een fijne highlighter, maar ga ik zeker even kijken bij Action…
    Liefs, Susan

  33. 1 maart 2017 / woensdag, 1 maart 2017

    Ik heb zelf de variant van Action ook gekocht om te testen: leuk zo in vergelijking met de shimmer brick!

  34. 1 maart 2017 / woensdag, 1 maart 2017

    Aangezien ik niet zo enorm van glans houd, vind ik het Max & More palette ongelofelijk! Wat een gepigmenteerde swatches en wat een glans: voor die prijs! Misschien toch even omfietsen… Malou x

  35. 1 maart 2017 / woensdag, 1 maart 2017

    Aangezien ik niet zo enorm van glans houd, vind ik het Max & More palette ongelofelijk! Wat een gepigmenteerde swatches en wat een glans: voor die prijs! Misschien toch even omfietsen… Malou x

  36. Britt
    1 maart 2017 / woensdag, 1 maart 2017

    Al zou ik zelf ook iets eerder de Bobbi Brown variant nemen, toch vind ik het een giga-goede dupe! Leuk zo’n vergelijkingsartikel!

  37. Ness
    1 maart 2017 / woensdag, 1 maart 2017

    Ik heb op jouw aanraden het shimmer brick van Bobbi Brown gekocht en ik kan het niet gebruiken. Ik krijg er uitslag van, ik ben er blijkbaar allergisch voor.
    Nog nooit geen last gehad met andere make-up. Zo spijtig!!
    Als er iemand interesse heeft om het over te nemen? :-)

    • Marlous
      1 maart 2017 / woensdag, 1 maart 2017

      Welke heb je, ook de bronze?

      • Ness
        1 maart 2017 / woensdag, 1 maart 2017

        Ja, de bronze

        • Maaike
          1 maart 2017 / woensdag, 1 maart 2017

          Interesse :)

          • Ness
            1 maart 2017 / woensdag, 1 maart 2017

            Maaike, hoe doen we dit het beste? Geef jij je e-mail adres even? Dan stuur ik je een mailtje.

  38. 1 maart 2017 / woensdag, 1 maart 2017

    Wow dat is nog eens een verrassend product!

  39. 1 maart 2017 / woensdag, 1 maart 2017

    Hij is wel echt heel, heel, heel mooi!

  40. Hanan
    1 maart 2017 / woensdag, 1 maart 2017

    WOW wat een gave dupe!
    En eigenlijk vind ik het effect vd action mooier want die van Bobbi vind ik te heftig voor overdag.

    Thank you so much Serena voor deze dupe!

  41. Syl
    1 maart 2017 / woensdag, 1 maart 2017

    Ik heb een echte shimmer brick. Hij is behoorlijk intens, dus ik draag hem niet elke dag.
    Ik vind het wel leuk om te zien dat er steeds meer dupes komen.

  42. Yennie
    1 maart 2017 / woensdag, 1 maart 2017

    Ahhh heerlijke review :) word altijd blij als ik zie dat je een make up review hebt geplaatst. De foto’s zijn prachtig en ik vind het fijn om een uitgebreide review met af en toe een kritische noot erin te lezen. Blijkbaar moet ik binnenkort langs de action

  43. 1 maart 2017 / woensdag, 1 maart 2017

    Wow wat een goede dupe! Ik zag hem laatst liggen en toen moest ik gelijk aan jou denken.

  44. Pearl
    1 maart 2017 / woensdag, 1 maart 2017

    Bij de Action heeft men 2 highlighters en ik heb ze allebei gekocht. Ze komen aardig in de buurt van die van Bobbi Brown, maar zijn vele malen goedkoper. Ik zou zeggen, zeker even gaan kijken of je deze nog kunt vinden, want ze zijn echt de moeite waard! Serena, heb je de roze (koelere) niet meegenomen? Die zal je ook geweldig staan!

  45. 1 maart 2017 / woensdag, 1 maart 2017

    Ondanks dat die van Bobbi Brown op de huid iets mooier uitpakt vind ik die van de Action ook zeker een mooi product. Ik hoop dat ze hem nog hebben liggen, want deze wil ik ook wel eens proberen :)

  46. Tess
    1 maart 2017 / woensdag, 1 maart 2017

    Oee zo pretty. Ik moet zeggen dat ik eigenlijk al langer aan het sparen was voor de real deal, maar nu ik dit zie moet ik misschien eerst dit eens proberen en dan kan ik altijd nog daar voor gaan! Draag je op de foto’s trouwens alleen de highlighter of ook bronzer? Wat een pigment heeft hij dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *