MAX Long Lasting Glossy Lipstick

Bij Action verkopen ze het budgetvriendelijke cosmeticamerk MAX. Ideaal, want MAX laat zien dat je niet per se veel geld hoeft uit te geven aan make-up om er leuk uit te zien. Zo ben ik erg tevreden over hun gelliner en de oogschaduwpalletes (die met die bolletjes).

action long lasting glossy lipstick-11Toen ik laatst bij Action de MAX Long Lasting Glossy Lipstick zag liggen in mooie kleuren, besloot ik deze te kopen. De verpakking deed me namelijk denken aan de Lipfinity lipgloss van Max Factor dus ik was erg benieuwd of ze daar ook een beetje op zouden lijken. Zou ik een budgetpareltje hebben gevonden?

action long lasting glossy lipstick-13De Long Lasting Glossy Lipsticks worden verpakt per twee stuks voor €1,99. Dat komt neer op slechts een eurootje per stuk en dat is natuurlijk helemaal niet duur. De ene kant bevat een gedeelte met kleur – deze kleur droogt mat op – en de andere kant bevat een doorzichtige gloss waarmee je glans aan de kleur kunt geven. Eigenlijk net zoals bij Lipfinity, alleen heeft Lipfinity een verzorgende balsem voor het glansje.

action long lasting glossy lipstick-12Max heeft ook namen aan de kleuren gegeven! Van links naar rechts; Blush, Spicy Peach, Red Passion en Hot Pink.

action long lasting glossy lipstick-15Het aanbrengen van deze long lasting Glossy Lipstick gaat als volgt. Breng eerst een dun laagje van de vloeibare gekleurde formule aan. Laat dit even drogen. Hierna breng je de doorzichtige lipgloss aan. En als extra sidenote, deze lipcolor is te verwijderen met een make-up remover op oliebasis.

action long lasting glossy lipstick-19De swatches zijn veelbelovend. Van links naar rechts; Blush, Spicy Peach, Red Passion en Hot Pink.

Blush

action long lasting glossy lipstick-02 action long lasting glossy lipstick-01Blush is een lief en fris zuurstokroze kleurtje. Het staat lekker fruitig, zomers en stralend.

Spicy Peach

action long lasting glossy lipstick-04 action long lasting glossy lipstick-03Spicy Peach is mijn favoriete kleur van deze review. Het is een frisse, koraalachtige kleur met een zachte perzikkleurige ondertoon. Heel lief en pastel en zeer flatterend. Mooi als everyday ‘nude’.

Red Passion

action long lasting glossy lipstick-06 action long lasting glossy lipstick-05Red Passion is een knallende rode kleur met een frisse, blauwe ondertoon (dit maakt de tanden lekker wit!). Een klassieke, feestelijke kleur.

Hot Pink

action long lasting glossy lipstick-09 action long lasting glossy lipstick-08De naam zegt het al: hot pink! Deze kleur is knallend roze, bijna neon, en staat lekker fris en fruitig. Een echt zomers kleurtje!

action long lasting glossy lipstick-10Na de kleuren, die mat opdrogen, moet je de gloss aanbrengen. De kleuren drogen allereerst vrij langzaam. Lipfinity droogt lekker snel, maar bij deze versie van MAX sta ik een volle één tot twee minuten met mijn mond open te wachten tot alles droog is. Niet handig. De gloss die je er daarna overheen draagt is vrij waterig en ik moet dan ook een keer of vijf terug in het flesje dippen voordat mijn gehele lippen bedekt zijn met een laagje gloss.

action long lasting glossy lipstick-07 Sluit je trouwens je lippen vóórdat de kleur is gedroogd, dan kleven ze aan elkaar en zie je dit als je je mond weer opendoet. Kun je alles weer verwijderen met make-up remover en opnieuw beginnen. Grrrr! Gaat alles wel goed en heb je je gloss aangebracht, dan zien je lippen er alsnog zo uit na een klein hapje genuttigd te hebben. Geen vette avondmaaltijd, maar echt een kleine snack. Long lasting, my ass. Als het al scheurtjes vertoont na een kleine versnapering vind ik niet dat je je product Long Lasting mag noemen.

action long lasting glossy lipstick-20De rest van de dag gaan je lippen er alleen nog maar erger uitzien. Bijwerken is geen optie, want dit gaat er korrelig uitzien, dus ben je genoodzaakt om alles te laten zitten. Verwijderen kan namelijk ook niet zomaar, omdat het zo hardnekkig is dat het make-up remover op oliebasis nodig heeft. Lekker dan! Aan het einde van de dag zagen mijn lippen er zo uit. Een heel charmant liplinertje bleef er over.

action long lasting glossy lipstick-14De verpakkingen zien er mooi uit en deden me denken aan Lipfinity, maar qua werking komen ze nog geen eens in de buurt. Jammer, want ik had gehoopt een budgetpareltje ontdekt te hebben! De kleuren zijn mooi, maar de gloss is waterig en na een paar hapjes vertoont het scheuren en schilfers en ziet het er gewoon echt niet meer ok uit.

action long lasting glossy lipstick-16Deze formule is hardnekkig genoeg om verwijderd te moeten worden met een make-up remover op oliebasis, maar op de lippen blijft het niet egaal zitten. Ik vind dit dan ook echt een teleurstelling, omdat de formule belooft long lasting te zijn terwijl dit in mijn ogen totaal niet het geval is.

action long lasting glossy lipstick-18Voor het long lasting effect hoef je het dus niet te doen, maar vind je de kleuren erg mooi en durf je de gok te wagen dan kan je er in elk geval geen buil aan vallen. De MAX Long Lasting Glossy Lipsticks kosten namelijk slechts €1,99 en worden per 2 verpakt. Je kunt MAX kopen bij ACTION filialen.

Heb jij ervaring met deze MAX Long Lasting Glossy Lipsticks? En zo ja, was die goed of slecht?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

82 Reacties

 1. Anja
  5 november 2017 / zondag, 5 november 2017

  Van welk merk of waar koop ik een make up remover op oliebasis.

 2. Kaylee
  17 september 2016 / zaterdag, 17 september 2016

  En voor ik het vergeet..
  Een TIP! Voor Als de lipgloss korrelig word:
  Meng de lipgloss (direct uit het flesje dus nat)
  Met de gloss en meng het dan goed met elkaar!
  De gouden TIP die ik zelf heb uitgevonden ??

 3. Kaylee
  17 september 2016 / zaterdag, 17 september 2016

  Ik ga vandaag wat make-up halen bij de action!
  Ik ben erg benieuwd. Ik wou de laatste x dat ik bij de action was ook die lipglossen meenemen alleen kwam ik toen te kort aan geld, lekker balen.. maar vandaag ga ik make-up kopen en nog wat dingen! Ik heb ook een youtube kanaal genaamd: kaylee DIY
  Daarop ga ik de schoplog uploaden,dus neem zeker een kijkje! Ik hou een beetje van perzik (peach) kleurtjes dus in de video kom je zeker zulke kleurtjes tegen! Tnx alvast van het abboneren,liken en reageren!???

 4. 7 december 2014 / zondag, 7 december 2014

  Ik had ze ook laatst gekocht. Een rode voor het gala. Ik ging het even uiproberen en het zag er wel mooi uit, maar toen ik het er wou afhalen realiseerde ik me dat we geen remover op oliebasis hebben. Dus ik met een andere remover het eraf proberen te halen. Heel mijn gezicht was rood en de volgende dag was het onder mijn lippen helemaal rood en allemaal velletjes. Heb toen er een week mee rondgelopen… Dus ga ik maar een duurdere rode lipstick kopen 😉

 5. Melissa
  11 augustus 2014 / maandag, 11 augustus 2014

  Ik gebruik ze al jaren. Ik gebruik de gloss niet omdat ik van matte lippen houd en dan blijft hij net zo goed zitten als die van Max Factor (die gebruik ik ook); de hele nacht dus. Ik hoef hem niet eens in mijn tas te stoppen. Jammer dat hij bij jou zo slecht blijft zitten, maar hier dus een vaste klant.

 6. 8 augustus 2014 / vrijdag, 8 augustus 2014

  Ik heb twee andere kleuren hiervan, een soort oudroze kleurtje en een heel donkere bordeaux/berrykleur. Ik ben er echter wel heel tevreden over, aangezien ik de gloss nooit gebruik 🙂 Ik ben namelijk fan van matte lippen. Het duurt inderdaad even vooraleer de kleur gedroogd is, maar daarna is ie bij mij niet meer van mijn lippen af te slaan. Zelfs als ik een avondje uit ga en constant bier drink, verroert ie geen vin.

  De Spicy Peach vind ik in elk geval een heel mooi kleurtje, die ga ik ook kopen de volgende keer dat ik een Action binnenstap 🙂

 7. Petra
  8 augustus 2014 / vrijdag, 8 augustus 2014

  Jammer joh

 8. Jessica
  7 augustus 2014 / donderdag, 7 augustus 2014

  Ik had ze ook een keer gekocht en bij mij ook precies hetzelfde dat na een tijdje gewoon een soort lelijke en dikke lijn om je lippen hebt, jammer want zaten leuke kleuren tussen X

 9. Serena
  6 augustus 2014 / woensdag, 6 augustus 2014

  ik heb ze ook , een knalroze kleur en een wat zachtere perzik kleur. ik droeg ze eerste best wel vaak naar feestjes , maar het ging al heel snel korrelen , en de doorzichtige gloss droogte uiteindelijk ook op bij mij. Het is ook een goedkoop make-up merk dus heel veel kunnen we er niet van verwachten , ondanks er soms nog wel goede dingetjes tussen zitten. Ik ben er ook niet heel tevreden over , maar ja.

 10. Julia
  6 augustus 2014 / woensdag, 6 augustus 2014

  De red passion heb ik ook zelf ik ik vond hem juist heel goed, ik droeg de lipstick naar een feestje waar hij de hele tijd mooi bleef zitten al hoewel ik de hele avond niks had gegeten in de stress dat hij werd vervaagd. haha

 11. 6 augustus 2014 / woensdag, 6 augustus 2014

  De kleuren zijn prachtig! Leuk voor een feestje, maar de hele dag blijft hij helaas niet zitten… jammer

 12. 6 augustus 2014 / woensdag, 6 augustus 2014

  De kleuren vind ik erg mooi, maar longlasting is dus niet helemaal het geval. Misschien sla ik ze dan toch maar over.

 13. 6 augustus 2014 / woensdag, 6 augustus 2014

  Erg jammer! Had inderdaad ook getwijfeld om ze te kopen, maar dankzij je review pas ik wel op hahaha, ik blijf lekker bij lipfinity 🙂

 14. Nikki
  6 augustus 2014 / woensdag, 6 augustus 2014

  Ik had twee andere kleuren gekocht waaronder een soort donkere berry kleur, prachtig mooi… het eerste uur

 15. 6 augustus 2014 / woensdag, 6 augustus 2014

  Hier was ik erg nieuwsgierig naar, bedankt voor je review, wel jammer dat ze niet zo goed zijn.

 16. Marit
  5 augustus 2014 / dinsdag, 5 augustus 2014

  Ik heb ze ook maar ik had dat totaal niet bij mij blijven ze egaal

 17. Amira
  5 augustus 2014 / dinsdag, 5 augustus 2014

  ik heb deze ook, en ben er redelijk tevreden over. Ik vind dat de gloss jammer genoeg erg snel opdroogt, maar de kleur zelf blijft redelijk lang goed op mijn lippen. De kleuren zijn iig prachtig. ik heb de rode en perzikkleurige.
  Hot pink vind ik ook heel mooi

 18. 5 augustus 2014 / dinsdag, 5 augustus 2014

  Wat jammer dat ze zo slecht zijn! Ik vind de kleuren zo mooi.

 19. 5 augustus 2014 / dinsdag, 5 augustus 2014

  hmmz >.< vond de kleuren net zo mooi!

 20. 5 augustus 2014 / dinsdag, 5 augustus 2014

  Hmmm zonde…. Maar misschien kun hem zonder de gloss gebruiken?

  • Hannah
   14 februari 2015 / zaterdag, 14 februari 2015

   Ik heb hier hele goede ervaringen mee! Het is goedkoop en drogen mijn lippen niet uit. Beetje cacaoboter erop en is snel schoon.

   Jammer dat de Action stopt met Max and more 2 in 1….:-(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *