Max Factor Masterpiece Nude Palettes review + swatches

Max Factor heeft onlangs schitterende oogschaduwpalettes uitgebracht; de nieuwe Masterpiece Nude Palettes. Misschien hebben jullie ze al gespot in de winkel? In totaal zijn er 3 palettes waarmee je zowel everyday eyelooks als zwoele avondlooks kunt creëren. In de video van vandaag doe ik een LIVE TEST zodat je meteen kunt zien hoe de swatches uitpakken op mijn huid, want dan weet je meteen wat je er aan hebt! Ook test en swatch ik de Clump Defy Extensions False Lash Effect Mascara, de Miracle Match foundation en ALLE 9 kleuren Colour Elixir Lipsticks (inclusief de nieuwste kleur Simply Nude).

Benieuwd naar de live swatches en mijn eerste indruk van deze producten? Ik laat het jullie zien in de onderstaande video;

Hieronder nog even een recap van de video;

masterpiece nude palette swatchesDe Masterpiece Nude Palettes zijn verkrijgbaar in 3 varianten; Rose Nudes (past het best bij een huid met een koele ondertoon), Golden Nudes (past het best bij een huid met een warme ondertoon) en Cappuccino Nudes (past het best bij een huid met een neutrale ondertoon). Ik vind de swatches echt super intens! De oogschaduw is lekker zacht en romig, maar niet kruimelig. Ze voelen comfortabel aan op de huid en ik vind de kleuren ook erg goed gekozen. Je kunt er alle kanten mee op! Prijs €19,99 per stuk.

Clump Defy Extensions False Lash Effect MascaraDe Clump Defy Extensions False Lash Effect Mascara heeft een verlengende formule met nylon vezels, die zich hechten aan je wimpers en hiermee je wimpers verlengen én meer volume geven. Het borsteltje is zo gevormd dat er geen klontjes ontstaan, en je wimpers juist mooi separeren en uitwaaieren. Het effect geeft je wimpers echt een boost, maar het ziet er tegelijkertijd mooi natuurlijk uit. Prijs €17,99.

Max Factor makeup - 1In de video gebruik ik ook de Miracle Match foundation van Max Factor. Ik vind het een fijne foundation omdat er allereerst een breed scala aan tinten beschikbaar is, van vrij licht naar vrij donker en met zowel een koele als warme ondertoon. Op deze manier is het gemakkelijk om een goede match te vinden. Mijn perfecte match is de kleur 77 Soft Honey.

miracle match foundationDeze foundation heeft een heerlijke, romige textuur.  Het geeft mijn huid een medium tot sterke dekking die goed op te bouwen is, en ziet er toch mooi en transparant uit (geen cake effect), terwijl het de huid ook verzorgt met hydraterende ingrediënten. Daarnaast matteert hij lichtjes, wat zorgt voor een mooier, egaler effect zonder de natuurlijke glow te verliezen. Ik gebruik hem nu een tijdje en ben er écht goed over te spreken. Wat ik vooral fijn vind is dat ik er in de loop van de dag ook niet van ga glimmen. Prijs €16,99.

swatchesDe Colour Elixir Lipsticks bestaan al wat langer in het assortiment, maar sinds begin dit jaar is er een nieuwe nudekleur toegevoegd genaamd Simply Nude. De lipsticks hebben een intense kleurpigmentatie en blijven ook nog eens een paar uur perfect zitten! De Colour Elixir bestaat voor 60% uit een verzorgend elixir, bestaande uit ingrediënten als shea butter, avocado, witte thee en aloë vera. Het hydrateert en verzacht de lippen en maakt ze mooi glad en glanzend. Ik vind ze erg comfortabel aanvoelen op de lippen en mijn persoonlijke favoriet is de kleur Burnt Caramel. Voor mij is dat echt de perfecte nude tint! Prijs €14,99.

WIN WIN WIN

lipsticksBen je nu ook zo enthousiast geworden van de geweldige pigmentatie en mijn positieve, eerste indruk? Dan heb ik goed nieuws, want van Max Factor mag ik een megagroot make-up pakket verloten onder één van mijn bezoekers!

Het pakket bestaat uit alle 3 de Masterpiece Nude Palettes, de Clump Defy Extensions False Lash Effect Mascara, de nieuwste kleur Colour Elixir Lipstick Simply Nude, en mijn persoonlijke favoriete kleur Burnt Caramel. Bij elkaar heeft dit een waarde van maar liefst €107,94.

Wat moet je doen om mee te doen aan deze winactie? Abonneer je hier op mijn YouTube kanaal, doe een duimpje omhoog én laat een lieve comment achter! In de video van volgende week maak ik bekend wie de winnaar is van dit mooie Max Factor pakket! Good luck!

Wat is jullie eerste indruk van de nieuwe Masterpiece Nude palettes en de andere Max Factor make-up? Is het iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

116 Reacties

 1. Angelique
  16 december 2016 / vrijdag, 16 december 2016

  Je bent echt mooi, je uitstraling vooral. Leuke video’s je toont echt je interesse erin.

 2. tessa
  31 mei 2016 / dinsdag, 31 mei 2016

  heyy serena
  je filmpjes zijn echt heel leuk om te kijken! ik heb je blog sinds kort ontdekt en ik vindt het super leuk om te lezen.

  -xxx- Tessa

 3. Gina
  27 april 2016 / woensdag, 27 april 2016

  Je hebt zulke goede filmpjes ik ben echt grote fan van jou en van max factor natuurlijk en ik heb zoveel goede tips van jou gekregen ik moet nog wel eventjes sparen maar dan kan ik net zo beauty als jou worden je moet echt door gaan met filmjes plaatsen op youtube zo krijg niet alleen ik maar veel meer mensen heel veel tips door jou ga zo door.
  Groetjes Gina

 4. Havva
  25 april 2016 / maandag, 25 april 2016

  Ik wil heeeeeel graag meedoen ik wil je ook heel graag ontmoeten want ik ga verhuizen naar turkije en ik wil OOK nog leuke herinneringen dus ?????

 5. madelon
  23 april 2016 / zaterdag, 23 april 2016

  Is er al een winnaar?

 6. 18 april 2016 / maandag, 18 april 2016

  Ik gebruik steevast mascara van Max Factor en ben daar tot op heden enorm tevreden over. Dat ze zo’n mooie oogschaduwpaletten hadden, dat wist ik nog niet! Ook fijn dat je telkens een uitgebreide review online plaatst waar lezers zoals ik echt wat aan hebben. Het lijkt me dan ook enorm leuk om deze producten te mogen ontvangen!

  Liefs
  Zoë

 7. Loulou Singerling
  17 april 2016 / zondag, 17 april 2016

  Ik wil ook heel graag mee doen met de win actie,ik geniet enorm van je blog en je You tube kanaal zo geweldig veel goede tips waar ik altijd veel mee kan,blijf vooral doorgaan,Groetjes Loulou

 8. Jenny
  17 april 2016 / zondag, 17 april 2016

  Allereerst wil ik even kwijt dat ik vind dat je erg goed bezig bent met het plaatsen van uitgebreide en originele artikelen, zoals dit artikel (uitgebreid) en het artikel over Molecule 01 (origineel). Bij sommige bloggers merk ik dat de interesse in beauty wat afzwakt wat ik ook wel een beetje kan begrijpen als je al jaren over ‘hetzelfde’ blogt, maar bij jou heb ik dit helemaal niet. Heel leuk dat je hier een artikel én video over hebt gemaakt, en mooie producten zijn dit ook. Sowieso is Max Factor mijn favoriete drogisterij merk, dus het verbaast me ook niet dat deze producten ook weer goed zijn. Ga zo door Serena!

 9. Shivani
  17 april 2016 / zondag, 17 april 2016

  Ik wil ook heel graag meedoen met de winactie:D Super lurker hier haha, ik volg je al jaren vanuit Suriname! Dus dan mag ik hier in een keer zeggen wat ik al die tijd dacht maar niet schreef: Je kanaal is heel erg uniek met uitgebreide artikelen en dat zie ik zeker ook in de abonnees! Bij jou lees ik gauw door superlange artikelen heen en ik wacht elke dag op een van mijn favoriete artikelen: PARFUMREVIEWS! een aanvraag voor een video/artikel: de verschillende ‘stijlen’ van oogschaduw aanbrengen, bijv 1 kleur, arcadeboog donkerder, ombre etc..en hoe je oogschaduw aanbrengt op de verschillende soorten oogleden

 10. Sonja Wijngaard
  16 april 2016 / zaterdag, 16 april 2016

  Wow, wat een mooie set. De kwaliteit ziet er echt fantastisch uit.
  En die reviews van jou, die zijn altijd zo leuk en betrouwbaar.
  Jaaa, ik wil heel graag meedoen met de winactie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *